Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a csípőmet (55 db)

CoD2 multi playerben a szerveremen hogy tudok több csipát berakni?

Alapból csak 1 van, meg soti is, ezeket szeretném 2-re növelni. Ezt hogy lehet?

Legjobb válasz: A szemedbõl például!

A szemedbõl például!
Konzolos parancsokkal, tudod, a google a barátod. Amúgy meg igaza van az elsõ válaszolónak, a csipa a szemedben van, nem a játékban. Ha már kérdést teszel fel, ügyelj arra, hogy fogalmazod. Attól, hogy 14 éves fejjel úgy gondolod, hogy ha úgy írod, hogy csipa, lehet, hogy a néhány évvel gyûröttebb fejûek szánalmasnak találják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ezt az értelmesnek nem mondható választ -.-'
Minek kockulsz jóember? Nincs jobb dolgod? Azért fizetsz, hogy ülj a gép elõtt? Inkább járj futni.

32 hetesen normális, hogy fáj a csípõ és farcsontom? Így az egész medencém vagy nem is tudom.

Valamikor egész tûrhetõ, de ha sokat mozgok, akkor este, éjszaka nagyon rossz. Nem bírok sehogyse feküdni ilyenkor már.

Legjobb válasz: Szerintem normális. Legalábbis én is így voltam vele, nekem is a 30. hét környékén kezdtek el fájni ezek a csontjaim.:) Most kezdem a 39. hetet, szóval nem a szülés elõjele volt, de azért hogy megnyugodj, említsd meg legközeleb a dokidnak is.

Szerintem normális. Legalábbis én is így voltam vele, nekem is a 30. hét környékén kezdtek el fájni ezek a csontjaim.:) Most kezdem a 39. hetet, szóval nem a szülés elõjele volt, de azért hogy megnyugodj, említsd meg legközeleb a dokidnak is.
Normális..legalább is nekem azt mondta a doki..minden formálódik még alakul a végéig!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Normális. Nekem 28. héttõl volt kegyetlen keresztcsonti/medencecsonti fájdalmam, sántítottam, éjszaka átfordulni is alig tudtam. Kb. 3 hétig tartott, ez volt a bal oldalon, majd egy hét szünet után kezdõdött ugyanez a jobb oldalon. Ekkor még nagyobb fájdalmaim voltak, tényleg, volt hogy képtelen voltam dolgozni menni... Elmentem pár kiropkaktika kezelésre, és elmúlt. Hogy ennek köszönhetõ-e vagy sem, sosem tudjuk meg, mindenesetre segített, hogy kiropogjon, és több helye volt tágulni. Most 36 hetes vagyok és megint fáj, bár most lekopokom még nem az elviselhetetlen kategória. Minnél lentebb van a baba, annál jobban feszíti a medencédet, ami ennek, illetve a hormonok hatására is (szerencsére) elkezd tágulni. Ez fájdalommal jár. Egy hete fáj megint nekem, én ezt azzal hozom összefüggésbe, hogy az amúgy is lent kerekedõ hasam még lejjebb ereszkedett. Ez elvileg majd segít a szülésnél, így lehet még pluszban nyerni egy-két centit:) Szóval kitartás, teljesen megértelek. Próbáld kiroppantani, illetve a csípõ/medence körzés is segít, én minden nap csinálom.

Nincs külön olyan bolt ahol olyan nadrágot tudok venni hogy: vékony a csípőm de kicsit vastagabb a combom?

valaki adjon tanácsot hogy szerintetek meik boltban találnék nadrágot..mert általában ahol jó a combomra ott a derekamnál meg nagy rám.

Legjobb válasz: én a helyedben inkább keresnék egy jó varrónõt...

én a helyedben inkább keresnék egy jó varrónõt...
Most a derekad vékony, vagy a csípõd? Csak mert rohadtul nem mind1...
Nyilván a csípõjénél. Gumis derekú nadrágokat próbáltad?
A kérdező hozzászólása: Csípõmnelt akartam írni na.xd Köszi majd a gumisat megérdeklõdöm..h milyen.ha Semmi Nem lesz
A törökfazon (nem mélyülepûre gondolok), nem tetszik? Mert nekem is hasonló adottságaim vannak, és ez jól áll, mert kicsit szélesíti a csípõm, a combom nem emeli ki, meg kényelmes is.

Hogyan tudom ellazítani a csípőmet?

állítólag túl merev vagyok, lazábbnak kell lennem...de hogyan?

Legjobb válasz: Legjobb az lenne, ha keresnél egy gyógytornászt, és pár alkalommal eljárnál hozzá. Így tudod azt elérni, hogy személyre szabottan tanulj meg _helyesen!_ gyakorlatokat. Kezdõ gerinctorna van dvd-n is, ahol elmondják, mire kell a gyakorlatok közben vigyázni. Még a legegyszerûbb csípõkörzést is lehet rosszul csinálni, akkor pedig a derekadat erõlteted meg. :(

Legjobb az lenne, ha keresnél egy gyógytornászt, és pár alkalommal eljárnál hozzá. Így tudod azt elérni, hogy személyre szabottan tanulj meg _helyesen!_ gyakorlatokat. Kezdõ gerinctorna van dvd-n is, ahol elmondják, mire kell a gyakorlatok közben vigyázni. Még a legegyszerûbb csípõkörzést is lehet rosszul csinálni, akkor pedig a derekadat erõlteted meg. :(
Nekem is ez a probémám, de én azt nem tudom hogy hogy csinállom. amikor azt mondták hogy elkell lazulni nekem az alvás jutott eszembe. Egyetértek az 1. válaszolóval
Edzõ révén tudok pár nyújtást rá, de elég nehéz leírni. Írj mailt ha esetleg a közelben laksz akkor segíthetek.
felülésezzél és annyira hajolj elõre, mintha le akarnád szopni magad
nyújtsál. nyújtott lábbal leülsz, rádõlsz. eléggé fáj de utána elég frissnek érzed magad. tornázz sokat!

A terhesség 34. hetében járok, kb egy hete az alhasamban és a jobb lábamnál a csipőm alatt izomláz szerű, de kb ezerszer erősebb valamit érzek. Mi ez? Pont olyan mint az izomláz, de néha anniyra "fáj" hogy nem tudom felemelni a jobb lábam.

Legjobb válasz: Nekem is ez van sajnos, de nekem 25 hetesen. A medence, csipo izuletek tagulnak, neha menni sem tudok a fajdalomtol. Szules utan rendezodik, tarts ki, neked mar csak 6 het, nekem 15 :D

Nekem is ez van sajnos, de nekem 25 hetesen. A medence, csipo izuletek tagulnak, neha menni sem tudok a fajdalomtol. Szules utan rendezodik, tarts ki, neked mar csak 6 het, nekem 15 :D
A tágulástól is lehet, de a vizesedéstõl is. Mert a víz nyomja az idegpályákat. Az én kézfejem és lábszáram néha annyira zsibbad és fáj is, hogy alig bírok mozogni. Kitartás és pihenés! 37 hetes kismama

Hogyan tudonék lefogyni 2-3 hónap alatt 10 kilót ugy hogy látványos is legyen? és a csípőm, combom is sokkal kisebbb legyen mint jelenleg?

annyira nem érzem jól magam a bőrömbe és már elkezdtem fogyozni pontsabban életmodot váltottam hogy fogyi után is tudjam tartani a sulyom.

Legjobb válasz: Hát ha sporttal és diétával lefogysz 10 kg-ot, az mindenképpen látványos lesz, nem értem pontosan mire szeretnél választ kapni. Aerob edzés és szálkásító diéta (optimális esetben) alkalmas erre leginkább, de megmondom õszintén, hogy én 7 hét alatt fogytam 7 kg-ot (kb 15 kg súlyfeleslegbõl) és nagyon látványos a változás. Heti 4x végzek aerob edzést és mellette egészséges alapanyagokból készül a napi menüm, viszont néha belefér nálam egy kis bûnbeesés, ha olyan alkalom van, megettem egy szelet sütit, szóval nem koplalok....semmilyen értelemben sem :) 3 hónap alatt pedig simán le lehet fogyni 10 kg-ot! És csípõm-combom sokkal-sokkal kisebb lett, pedig ezek a problémás területeim :)

Hát ha sporttal és diétával lefogysz 10 kg-ot, az mindenképpen látványos lesz, nem értem pontosan mire szeretnél választ kapni. Aerob edzés és szálkásító diéta (optimális esetben) alkalmas erre leginkább, de megmondom õszintén, hogy én 7 hét alatt fogytam 7 kg-ot (kb 15 kg súlyfeleslegbõl) és nagyon látványos a változás. Heti 4x végzek aerob edzést és mellette egészséges alapanyagokból készül a napi menüm, viszont néha belefér nálam egy kis bûnbeesés, ha olyan alkalom van, megettem egy szelet sütit, szóval nem koplalok....semmilyen értelemben sem :) 3 hónap alatt pedig simán le lehet fogyni 10 kg-ot! És csípõm-combom sokkal-sokkal kisebb lett, pedig ezek a problémás területeim :)
10 kg zsír leadása mindig nagyon látványos, kivéve extrém nagy (50+ kg) túlsúlynál. Gondolj bele, hogy mekkora egy félkilós disznószír és abból képzelj el 20-at... Egyébként csodák nincsenek: diétával és sporttal. Azt írtad, hogy életmódot váltottál (múlt idõben), akkor elvileg már mindent tudsz, csak türelmesnek kell lenned.

Miért van az, hogy mi nem igazán tudunk a párommal kutya pózban szeretkezni? Folyton kicsúszik, pedig én már megemeltem a csípőmet is párnával. Velem van baj?

Ennyire selejt lennék, hogy nem lehetséges valamilyen adottságom miatt? Pedig én úgy szeretném. :(

Legjobb válasz: Ha hasalsz, ne csodálkozz, hogy kicsúszik, még akkor is, ha párnát raksz a csípõd alá. A kutyapózban négykézláb kell állni a nõnek.

Ha hasalsz, ne csodálkozz, hogy kicsúszik, még akkor is, ha párnát raksz a csípõd alá. A kutyapózban négykézláb kell állni a nõnek.
az enyém biztos nem csúszna ki.. :D
Az ok egyszerû, kicsi a párod szerszáma. Ami nem megy, nem kell erõltetni.Nincs azon kívül elég póz?
A kérdező hozzászólása: Úgy kezdtük, de az még rosszabb, mint hasalva.
A kérdező hozzászólása: Jó neked!
Ha hasalsz az nem kutyapóz.
Nem kritikabol, de ennek nem te vagy az oka, hanem a parod. Vagy tul kicsi neki (ugyanis nagyobb a tavolsag kutyapozban) vagy nem elegge kemeny neki. Amivel segithetsz neki, hogy "pucsitasz", azaz, ha negykezlab vagy, akkor a pocidat nyomd lefele.
Ismered a spártai mondást? Ha rövid a kardod, told meg egy lépéssel. És ha néha kicsusszan, mi olyan égbekiáltó bûn? Visszadugja és folytatjátok. Pornófilmet nem láttál még? Ott is ki szokott csusszanni, pedig õk profik a javából.
kicsi vagy nem áll neki rendesen....ez a probléma.

Ha tudom, hogy egy pók csípked itthon, de nem találom, mivel lehetne kiirtani, ami nem ártalmas a kutyára meg a növényekre?

Legjobb válasz: asszonykámat is csípík a pókok. engem eddig még nem. õt meg már többször. az õ vére o-ás az enyém b-és. (mert gyanítom hogy vállogat a pók. és jobb neki az õ vére.) ellene teni talán az állandó aeroszolos bogárirtás sem biztos hogy nyerõ. mert lehet hogy új pók érkezik a helyére. de esetleg ezt meg lehet próbálni. a kis dögök pici helyen el tudnak bujni.

asszonykámat is csípík a pókok. engem eddig még nem. õt meg már többször. az õ vére o-ás az enyém b-és. (mert gyanítom hogy vállogat a pók. és jobb neki az õ vére.) ellene teni talán az állandó aeroszolos bogárirtás sem biztos hogy nyerõ. mert lehet hogy új pók érkezik a helyére. de esetleg ezt meg lehet próbálni. a kis dögök pici helyen el tudnak bujni.
be kö nézni a sarokba de komolyan
Van egy tuti javaslatom: Macskát kell rendszeresíteni! A fiam említette egyszer, hogy náluk semmilyen rovarnak sincs esélye a lakásnban, mert az angóra macskájuk azonnal levadássza, és még élvezi is a vadászatot :-)
A kérdező hozzászólása: gondolom, hogy pók , mert poloska nincs. megnéztem az ágyba, de elötte a neten mégis mit keresek.se nyoma se õ maga. mindenki mondja, hogy ugy nézki a csípés mint egy póké. de semmi háló meg semmi. ágyat is kipakoltam. a csípés meg viszket is és van egy pötty a közepén.
és engem is csípett pók: kicsi zöldes (nem olyan amirõl az elöbb irtam) és nem bántottam elötte. de lecsaptam. amugy nem bántom õket.
17:34 volt hogy asszonykám reagált a csípkedõ "izére". és lecsapta. és egy pók volt. az "izé" nyolc lába erre uital. ami a pókféléknek van csak. de tényleg nem 100% amig ki nem derül hogy pók , vagy másvalami.
Utolsó... A pókok nem vérszívók, ha megcsíp azt "önvédelembõl" teszi nem pedig azért, hogy vért szívjon. Ennyi erõvel akár a párod lehet egy vámpír csipkedi....
Mibõl gondolod, hogy pók? A pók nem csípked éjjel, max ha véletlenül melléd keveredik az ágyba. Minden éjjel ez csak akkor történhet meg, ha az ágyad egy zugába lakik, vagy ha nem pók, hanem valami vérszívó pl. ágyi poloska.
Honnan tudod h nem bolha vagy hangya?
sajnos jobb módszert nem tudok, ez nálam mindig bejön :D
A kérdező hozzászólása: hiába nincs semmi sehol. minden zugot megnéztem. de mégis csip és éjjel.
A kérdező hozzászólása: két bullterrierem van és az egyik már szétkapott egy macskát:( nem hiszem h megmaradna nálunk a cicus .

Mikor kezd el szélesedni a csípő? Fájdalommal jár? nekem 3napja elég fájdalmas érzésem van hátul a medence csontomnál! 18 hetes vagyok! Nem tudom, hogy attól lehet-e, vagy más van a dolgoban?

Legjobb válasz: Szia! Van aki már 16 hetesen medence táji fájdalmakra panaszkodik. Õszntén szólva,én kedden leszek 36 hetes,és még egyáltalán nem éreztem semmiféle medencetáji fájdalmat,csak annyi,hogy a csípõcsontnál valamit becsíptem még az elsõ hetekben,és az nagyon tud fájni,ha becsípûdik.Mondjuk alapvetõen nagyon széles medence csontom van.Lehet csak megerõltetted magad,és annak isod meg a levét,mert ha túl sokat vagyok talpon,akkor estére már nekem is szokott fájni.

Szia! Van aki már 16 hetesen medence táji fájdalmakra panaszkodik. Õszntén szólva, én kedden leszek 36 hetes, és még egyáltalán nem éreztem semmiféle medencetáji fájdalmat, csak annyi, hogy a csípõcsontnál valamit becsíptem még az elsõ hetekben, és az nagyon tud fájni, ha becsípûdik.Mondjuk alapvetõen nagyon széles medence csontom van.Lehet csak megerõltetted magad, és annak isod meg a levét, mert ha túl sokat vagyok talpon, akkor estére már nekem is szokott fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Megerõltetni biztos nem, mert nagyon sokat kell pihennem. Viszont soha nem tornáztam, még ált.suliba sem mindig felvoltam mentve, lehet hogy ezért fogom kicsit nehezebben átvészelni a dolgokat! Köszi
Szia! Hát az én csípõm nem szélesedett egyetlen terhességemnél sem, pedig a harmadik babámat várom, most leszek 31 hetes. Szerinte ez a hízás mértékétõl is függ, meg gondolom alkatfüggõ is. Fájdalomra sokan panaszkodnak, én is eléggé derék, hát és csípõfájós vagyok, de nem szélesedett. Boldog babavárást, üdv.
Szia! Én is 18 hetes vagyok, és nekem is fáj a csípõm, de fõleg hátul a farcsontomnál, és kb 10 perces fekvés után, már nem bírok felállni, igy már kerülöm a hanyatt fekvést. Nekem ez a második terhességem, az elsõnél a vége felé voltak ilyne gondjaim, igaz 7 éve voltam terhes, de ez nagyon megvisel. Kb 3-4 kg-ot hiztam eddig, de a nadrág, amit 8 hete vettem, már nem jó rám a csípõmön nem jön fel. Szóval, aki ilyen fajta, annak fáj, de van aki észre sem veszi.
A kérdező hozzászólása: Okés köszönöm a válaszokat! Ha ez természetes akkor "élvezem" a természet csodáját! Jó babavárást mindenkinek!

A csípőm körül van egy pici háj, ezt szeretném eltüntetni. Azzal tisztába vagyok, hogy csak tornával sikerülhet, elég lenne az is, ha rendszeresen felüléseket csinálok? És így kb mennyi idő alatt tudok elérni látható változást?

Elég vékonyka vagyok,172 cm és 49 kg, oda is figyelek mit eszek, sok zöldséget, gyümölcsöt. 20 éves lány vagyok

Legjobb válasz: A felülés jó, de nem elég, kell hozzá egy kis kardioedzés is. Ha nagyon vékony vagy, akkor izmosíts közben a többi részeden is, és akkor nem leszel aránytalan és nem leszel még vékonyabb a kardioedzésektõl, viszont eltûnik a csípõdrõl a háj. TaplalkozasHarcmuves egy troll, az õ hozzászólását ne vedd figyelembe, értelmetlen dolgokat írogat!!!

A felülés jó, de nem elég, kell hozzá egy kis kardioedzés is. Ha nagyon vékony vagy, akkor izmosíts közben a többi részeden is, és akkor nem leszel aránytalan és nem leszel még vékonyabb a kardioedzésektõl, viszont eltûnik a csípõdrõl a háj. TaplalkozasHarcmuves egy troll, az õ hozzászólását ne vedd figyelembe, értelmetlen dolgokat írogat!!!
A magabiztosság általában jó! Most viszont mellé nyúltál, és pont nincs igazad. Az edzésed semmi hatással nincs a csípõdön lévõ hájra. Az izomzatodra van hatással, ami jó de ettõl a zsírpárnáid nem fognak eltûnni. Valamit a sok zöldséges étkezéseden kell változtatni. Lehet kevesebb gyümölcsöt és több zsírt/fehérjét kellene enni. Lehet eszel glutént rejtett forrásból - manapság adalékként is használják, nagyon figyelni kell :( Vagy tejterméket valamilyen formában, és ezek miatt van rajtad egy kis plusz háj, amire semmi szükséged.
Te mi a fenérõl beszélsz Utolsó? Milyen értelmetlen dolgokról beszélek? Szerinted létezik helyi zsírégetés, vagy mi? Mert gyakorlatilag ezt sugalltad, közben engem nevezel trollnak. Ha én troll, akkor te meg egy buta gyökér vagy. Én leírtam hogy jobban oda kellene figyelnie a táplálkozására, ha zsírból akar eltüntetni, te errõl semmit nem írtál hanem elkezdtél edzési tanácsokat írni meg engem letrollozni. Hát bakker, szép..
A második jókat írt, én is hasonlókat tanácsolnék. TaplalkozasHarcmuves húzz már el a francba, senki nem kíváncsi itt rád meg a légbõlkapott hülyeségedre!
Nem írt hülyeséget! A "muffinháj", ami a csípõ körül, hason szokott lenni, még akár vékony nõkön is, a rosszul összeállított táplálkozás miatt van. Elsõsorban a táplálkozásán kellene változtatnia, persze kell mellé a mozgás is. Alakformálással szép eredményt lehet elérni, de ahhoz, hogy a zsír eltünjön megfelelõen kell étkeznie. Csak a felülés (hasprés) kevés, körül kell nézni, akár a neten, vannak nagyon jó tornagyakorlatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, aki azt tanácsolta hogy vigyázzak jobban az étrendemre, esetleg tudna adni néhány tippet, hogy milyen ételeket kerüljek el? már így is csak nagyon ritkán eszem kenyeret, vagy bármi péksüteményt, és a tésztával is óvatos vagyok. interneten találtam egy nagyon jó kis pilates videosorozatot, amiben haskörnyékre is vannak nagyon kimerítõ , de hatásos gyakorlatok ( a kommentekbõl veszem az infomációt), azt hiszem azt elkezdem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!