Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a barátommal a szexet (31 db)

Miért nem akarja kipróbálni a barátom a 3-as szexet? Hogyan tudom rá venni erre a fiúmat?

Engem nagyon izgatna, és már találtam is egy másik fiút, akivel beszéltem és a fiú azt mondta, hogy neki nagyon tetszik a barátom és én is.

Legjobb válasz: Attól, hogy sok pornófilmben szerepel, attól nem természetes! Lehet, hogy a barátod kicsit "régebbi" gondolkodású, és inkább szeretkezik, mint szexel. Mert igenis van különbség közte. Az is lehet, hogy attól fél, hogy elveszít, ha bevontok egy harmadikat is, mert esetleg rájössz, hogy más is tud olyan jó lenni, mint õ. Ha nem szeretné, akkor szerintem ne erõltesd, mert elõbb-utóbb meg fogja unni ezt a témát...

Attól, hogy sok pornófilmben szerepel, attól nem természetes! Lehet, hogy a barátod kicsit "régebbi" gondolkodású, és inkább szeretkezik, mint szexel. Mert igenis van különbség közte. Az is lehet, hogy attól fél, hogy elveszít, ha bevontok egy harmadikat is, mert esetleg rájössz, hogy más is tud olyan jó lenni, mint õ. Ha nem szeretné, akkor szerintem ne erõltesd, mert elõbb-utóbb meg fogja unni ezt a témát...
én 16 leszek és fiú vagyok...ha negem kérne meg a barátnõm szerintem egybõl nemet mondanák rá...nem azért mert félek a másik pasi érintésétõl hanem mert õ cask az enyám és nem szeretnék rajta osztozkodni...de mondjuk ha azt mondaná hogy úgy is csinálhatnánk utána hogy 2 csaj és 1 pasi akkor tuti benne lennék:D...szal javaslom hogy mond neki hogy egyszer úgy csináljuk hármasba hogy 2 lánnyal leszel:D...ezt mondjuk mondtam a bnõmnek de nem megy bele ugyanazért amiért én, hogy nem osztozkodik rajtam...
Sose kenyszeritsd ra arra amit o nem lat jonak. A szexben csak az a normalis ami mindket fel altal elfogadott.
Lehet hogy fél hogy elveszít téged.És szerintem nem is nagyon örülne neki ha másik pasival is csinálnád.Ez épp olyan mintha te néznéd végig élõben ahogy a pasid egy másik csajjal szeretkezik.Gondolom ez neked is rosszul esne.Ha õ nem akarja akkor felejtsd el ezt az ötletet
A párod szeret, azért nem megy bele, és valahogy én sem mennék bele..hasonló ahhoz, mint amikor a szemed elött kúrják a barátnõdet..én speciel ki is nyírnám a gyereket. És ebbõl nekem az jön le, hogy téged nemérdekelnek a párod érzései, csak az hogy tudjál szexelni, ennyi.
vonjatok be egy szamarat vagy egy mangalicát, lehet azt díjazná
Ha szereted a barátod akkor nem kell más pasik "szerszáma"!Ha enekm a barátom beállítana evvel a kérdéssel, repülne a pi..ba!Ha más p..ja kell neki akkor menjen, de engem hagyjon az extrém kéréseivel.Nem értelek...komolyan...Majd akkor akard kipróbánli ha egyedülálló leszel.Evvel õt is megbántod, hisz arra gondolhat, hogy nem elég neked az ágyban
Önzõ vagy. Csak magadra gondolsz. Ha nem akarja, ne erõltesd szegényt!!! Ha annyira két pasi kell, hagyd ott, aztán keress 2 idegent, akik jól szétkúrnak... Ha neked az számít...Ha nem elég az az érzés, amikor szex közben átölel, gyengéden csókolgat...pfff... Ha ilyen nagy a szád, szervezz be egy másik csajt NEKI!!! az kit érdekel hogy neked uncsi volt???!!! És ha a pasid élvezné? Biztosan jobban benne lenne, mint a 2 pasi 1 csaj felállásban! Vagy az már úgy nem fekszik??? Önzõ ribanc---
Nagyon sajnállak, nálam fordítva van, a barátnõmet nem tudom rávenni, hogy még egy férfival bõvüljünk néha...:( Én aztán nem utasítanám el a közeledését...:)
Szerintem te nem vagy tisztában azzal, hogy aki igazán szerelmes, annak a párján kívül nem kell más szexuális partner. Hidd el, nincs annál csodálatosabb, mikor a pároddal éled át a gyönyörök gyönyörét, hiszen az igazán jó szex csak szerelembõl fakadhat! Amit te csinálsz, azt élvhajhászásnak hívják. Lehet, hogy szexuálisan kielégülsz, de lelkileg eg idõ után kiégsz, hacsak nincs nagyon érzéketlen természeted...
Mi már sokszor hármasoztunk párommal, egyszer négyeseztünk is, nem nagy ügy. De ehhez az kell, hogy kapcsolat mindkét résztvevõje nyitott legyen rá. Ha a pasid mégsem akarja, akkor választanod kell közötte és a hármasozás között.
Ez nem természetes! Szeretkezni kettesben lehet! Te mennyire örülnél neki, ha azt mondaná a párod, hogy "õ itt Gizi, most hárman együtt fogunk szexelni, mert az nekem jó lesz"? Tehát mi lenne, ha nem pasi lenne a harmadik, hanem nõ? Ha úgy is érdekel a dolog, és a barátod úgy belemegy, akkor csináljátok. Ha ez sem tetszik neki, akkor ne erõltesd.
A kérdező hozzászólása: A fiúm inkább csak homofóbb, fél a másik fiú érintésétõl. Hogy tudnám rávenni, hogy levesse a gátlásait.
Örülj neki, hogy nem díjazza a férfiak közeledését. Nem fog elhagyni egy fiú miatt :-P Ne erõltesd, ha ez számára undorító, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Én sem örülnék, ha a párom egy másik pasit hozna az ágyba... kivágnám mindkettõt... a szerelem két emberrõl szól.
Szia. Nekem hasonló a problémám. Lány vagyok. és az egyik barátnõmmel elhatáruzuk, hogy a barátainkkal 4-eben fogjuk. a fiúk félnek. attol, hogy nekünk ugy jobblessz. meg, hogy õk egymással. Mi azzal próbáljuk rávenni õket: hogy pedig csak egyszer kipróbáljuk, mert egyszer élünk. nincs mitõl félniük. megvan mikor hol., már csak a 2 srác hiányzik. szerintem mondd neki, hogy ugyse lessz rossz. tetszeni fog neki is. vagy tényleg egy lánnyal próbáljátok. és akor belemegy. aztán mehet majd pasival. csak nehagyd hogy a csaj rászálljon.
Válassz magadnak a barátod helyett másik pasit, mert te õt nem is sereted!! A szeretkezés és szex az két külön dolog: szexbe csak élvezetek vannak, a szeretkezésbe pedig érzelmek is, és belõled ez hiányzik!! NEm érdemled meg a barátodat!! De ha annyira nem tod megérteni akkor próbáld ki te egy csajjal, hisza te a agyaddal az is természetes lehet, hiszen van az is a pornóba h.két csaj..Tehét hajráXD Ám hány évesek vagytok???
mond neki azt h egyszer mindent ki kell próbálni !!!!!!:D (és most van lehetõsége erre ki klell használni, nem 80 évesen kell az ilyesmit csinálni!...) vagyhogy játék az egész !!(fogja fel úgy)
Játsz le neki biszex pornót, amikor ti csináljátok, hadd szokja, és közben izgasd a popóját.
A kérdező hozzászólása: Én már kipróbáltam másik lánnyal, de nem tetszett. Olyan volt mint egy fiú akinek nincs szerszáma. Úgyhogy uncsi volt, inkább több fiú, több szerszámmal.
Szia A mi helyzetünk valamivel másabb, mint a tiétek, mivel mi rendszeresen csináljuk hármasban, sõt... és ez mindkettõnk örömére tesszük. Ám hozzá kell tennem, hogy csak a barátnõmé a fizikai öröm, az enyém a látványban, és a tudatban merül ki, hogy valakivel/kikkel megosztom õt. Engem spec. nagyon izgat, ha láthatom õt szex közben, de attól a frász kerülgetne, ha valamelyik srác nálam is be akarna próbálkozni. Szóval megértem a barátodat, és ha valóban errõl lenne szó, nem pedig csak arról, hogy veled foglalkoznának, akkor valóban ne erõltesd a dolgot

Barátnõm még mindig szereti az exét nem tudom, hogy mi tévõ legyek? A szex megoldás lehet arra, hogy ne gondoljon az exére?

Barátnõm bevallotta,hogy még mindig szereti az exét annak ellenére is ahogyan bánik vele mostanság úgy értem amiket ír neki. Azt mondta barátnõm,hogy velem most új lappal szeretne nyitni

Legjobb válasz: szerintem adj neki egy kis idõt

szerintem adj neki egy kis idõt
Na várjál, ha az exét szereti, akkor mi a rákot csinál veled? Szerintem nem idõt kell neki adni, hanem fel is út, le is út. Olyan lánnyal ne állj össze, aki nem tudja, mit akar! Mivel õt szereti, de veled van, egyértelmû, hogy nem tudja. A szex maximum tüneti kezelés, a probléma szõnyeg alá söprése lehet. De attól tartok, hogy te magad nem vagy elég nagy tahó a lány számára... javaslom, keress egy olyan lányt, aki képes téged értékelni.
Halál komolyan mondom, menekülj onnan. Tönkre fog tenni. Neki most egy kispárna kell, akin kisírhatja a bánatát, akivel fel tudja dolgozni a történteket, és akivel túl tud jutni az exe okozta hiányon. Utána dob. Könyörgöm, ne foglalkozz olyan lánnyal, akinek most törték össze a szívét, csak te szívod meg. Mondhat akármit, tiszta lap, stb, neki most az a fontos, hogy valaki mellette legyen. TUdom, mert én is ezt csináltam. Ne te legyél az a szerencsétlen. Dobd ki.
Lehetõleg úgy dugd meg, amilyet még az életbe nem kapott! És akkor van esélyed......
persze egy a millióhoz, hátha ti vagytok azok
Ha igaz szerelem van, akkor örökre együtt lesztek, bár, nem akarlak elkeseríteni, de igen ritka az, de remélem akkor beletartoztok... :)
ha tapasztalatlanok vagytok, tehát még nem volt mással hosszútávú komoly kapcsolata egyikõtöknek sem, akk ez se lesz végtelen. mert el fogjátok cseszni. hiszen ezt is meg kell tanulni, és a tanulás ezzel jár. de kiderül
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) biztos vagyok benne most már , hogy nekünk mûködni fog :) együtt mindent megtudunk oldani :)
maszturbálj
Maszturbálj, vagy foglald el magad valami hobbival. Amúgy meg ne akard ne kívánni. Ez a természeted, természetellenes, ha küzdesz ellene.
Ez teljesen normális érzés, nem kell, nem szabad tenni ellene semmit! Örülj, hogy ilyen vagy!

Ha lelkileg nem érzem azt, hogy Õ az igazi, és tudom, hogy rajta kívül lesz más barátom is, befolyásolhatja, hogy mennyire élvezem a szexet? Ugye lehet jobb? (18/L)

Van barátom,nagyon szeretem,hűséges típus vagyok,de mivel még elég fiatalka is vagyok,így 4 év után kezdem érezni,hogy nekem kell valami új. A fiúk nagyon csinos lánynak tartanak,de én sosem kacérkodtam senkivel,már 14 éves korom óta "folyamatosan" kapcsolatban vagyok(pár nap telt el a két kapcsolatom között.A mostani barátommal együtt vagyok,3szor viszont már tartottam szünetet,szóval ez ilyen se veled se nélküled(de rengeteget változott miattam,és nagyon tisztelem ezért,azért vagyok vele együtt,úgy,mint régen(pluusz ugye szeretem)),de nem csaltam meg(közben boldog vagyok,és nem lángolóan szerelmes,de olyasmi:) ). Nem is tenném,azt hiszem.És itt a bökkenő. Mostmár vágyom az újra. Teháát TÉRJÜNK a tárgyra. Szex közben csak orálisan tudok elmenni,és ott is csak úgy,ha elképzelek valami nagyon extravagáns jelenetet ismeretlen emberekről,ahogy elélveznek vagy szado mazo-t.PEDIG A BARÁTOMRA KÉNE FELIZGULNOM! Arra,ahogy ott van a lábaim között. És nem. Persze sosem mondtam neki. És elképesztő testű pasi. De azthiszem nekem a lelki béke megléte kell.Ugye van ilyen? Nem a külső érdekel. Amint kicsit labilis leszek lelkileg,már szinte el sem tudok menni. JA,és jobb esetben 20 perc,rosszabban ennél több kell ahhoz,hogy elmenjek. Ugye lehet ennél jobb? Ugye nem vagyok egy rakás szerencsétlenség? Próbálok meditálni,pozitívan gondolkodni,sokat edzem,hogy tiptopnak érezzem magam(ami soha nem sikerül). El vagyok keseredve :( Bocsi,hogy ilyen sokat írtam! A lényeg: Van rá esély,hogy esetleg(de nem feltétlen) más fiúval szex közben is elmegyek és nem máson fantáziálok,hanem a látvány és maga az események izgatnak fel?

Legjobb válasz: Nehéz ügy ez, ellaposodott már ez és mint leírtad újra vágysz, mást is ki szeretnél próbálni. Max azt tudom tanácsolni, hogy dobjátok fel a szexet valami olyannal ami nem volt, új izgalmas helyszín, öltözék, ilyesmik. 26F

Nehéz ügy ez, ellaposodott már ez és mint leírtad újra vágysz, mást is ki szeretnél próbálni. Max azt tudom tanácsolni, hogy dobjátok fel a szexet valami olyannal ami nem volt, új izgalmas helyszín, öltözék, ilyesmik. 26F
Elõzõ vagyok! Még azt hozzátenném, hogy ha azt érzed nem õ az igazi, akkor az bizony úgy is van! A nõk nagy része (a férfiakkal ellentétben) az érzelmein keresztül élik meg a szexualitást és mivel az érzelmeid már nem olyanok iránta, így a szex sem az igazi. Én elhiszem, hogy szereted, de ez már nem szerelem, csak amolyan ragaszkodás, kötõdés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Én is így érzem, de most egyedül élek, és nem vagyok elég bátor, hogy elküldjem. Annál jobban szeretem. Elküldtem, két hónapja, mert tudtam, hogy nem tudom megadni neki igazán, amire vágyik(de ez csak szerintem van így..).Szóval talán õ nem tudja megadni. De szóval.. Ugye képes lehetek arra, hogy ezt a dolgot 20 perc alá vigye valami adonisz nekem? :) ) És akár aktus közben is? :) Ugye lehetséges?
Megint csak én vagyok. Igen, képes lehet, de mondjuk a szexet nem jó számokban és percekben mérni, ezt felejtsd el! Mert csak görcsölni fogsz ezen és akkor még annyira sem megy. Igazából a mostani barátoddal régen sem volt jobb, amikor még nem vágytál másra és csak õ kellett!?
A kérdező hozzászólása: Nem. Akkor még azt hittem, én leszek az a lány, aki képtelen az orgazmusra. Aztán egy olyan 5 hónap alatt sikerült összehozni. Aztán egyre jobb lett(maga az érzés). Mostmár hosszabb is, és intenzívebb is. És ez azért lehet, mert kiderült, hogy képes vagyok rá, és mostmár teljesen el is hiszem. De amíg nem sikerült azthittem nem is fog soha. Max magamnak és azt is hosszabb idõ alatt.

S. O. S! Van egy barátom 7 hónapja vagyunk együtt és csak a szex a témája. Nem tudom eldönteni, hogy miért is van velem, csak a szex miatt? De mindig kapom tőle, hogy szeretlek meg csók ilyenek, nem hiszem, hogy szeretne nem értem, mitévő legyek?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!

Hány éves vagy? Voltatok már együtt? Egy egészséges kapcsolatban van szex. Nem értem, miért baj, ha szexelni akar veled. Biztos szeret, ha 7 hónapja együtt van veled. Egyébként vele beszéld meg az ilyen dolgokat, mondd el neki a problémád!
1. Attól, hogy szeret, még nem lesz aszexuális. 2. A tetteibõl kellene megítélni, hogy szeret-e, például abból, hogy mennyire számíthatsz rá a bajban.
Már 7 hónapja vár arra, hogy végre megdugjon. Miért nem szakítotok? Mással boldog lehetne, te meg csak hitegeted vagy mi a f*?

Honnan tudom hogy a barátom igazából szeret? ÉS honnan tudom hogy jó -e neki velem a szex?

Legjobb válasz: azt érzed,hogy szeret.a barát azért barát mert mindent megtudtok beszélni,így azt is,hogy milyen neki a szex veled:)

azt érzed, hogy szeret.a barát azért barát mert mindent megtudtok beszélni, így azt is, hogy milyen neki a szex veled:)
Azt, hogy igazán szeret-e érezned kellene. A másik kérdésedre úgy tudod meg a választ, ha megkérdezed tõle, de gondolom szex közben azt is látod, érzed, hogy neki jó.
Azt h jo e neki a szex az egyszerü eldönteni.Ha ö is akarja akk szerintem jo veled, mert hát végül is fiú, mint én.Meg hallottál már olyat h valaki egyáltalán nem szereti a szexet?Lehet h csak kevésbé mutatja ki közben az érzelmeit
ha nem jó a szex én elsem birok menni, magamon kell segitenem miközben alány ott fekszik. nagyon ciki.

A barátom kötelezőnek tartja velem a szexet. Mit tudok tenni, hogy ne így érezze?

mert egyszer-kétszer nem ment neki, és én kérdeztem, hogy biztos hokizott, amit ? tagad, amin kiakadtam, hogy miért nem ?szinte.

Legjobb válasz: Hanyagoljátok egy ideig. Aztén légy egy kicsit elérhetetlen. Ne kezdeményezd a szexet, ha pedig õ kezdené, akkor told el viccesen, húzd egy ideig-óráig. A fontos, hogy ne érezzen mindig magáénak 100%-ig.

Hanyagoljátok egy ideig. Aztén légy egy kicsit elérhetetlen. Ne kezdeményezd a szexet, ha pedig õ kezdené, akkor told el viccesen, húzd egy ideig-óráig. A fontos, hogy ne érezzen mindig magáénak 100%-ig.
"néha semmibe vesz".. "most próbálom magam egyenértékûvé tenni a barátommal"... és ez egy 1, 5 éves kapcsolat? és hagyod magad megalázni mások elõtt? illetve bocs. javitok. még ezek után vele vagy? ne is haragudj, de az ilyen nõkbõl lesznek utána a beszürkült, 2-3 gyerek mellett is minimálbérért gürizõ idióták. legyen már egy kis nõi tartásod, egy kis büszkeséged, akárhány éves is vagy - meg ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: 12:17-eshez igen, jogosak a kérdéseid, de ebben a kapcs-ban semmi nem biztos, még az sem, hogy kinek a hibájából vannak a problémák. egyenlõre azon vagyok, hogy rendbe tegyem a dolgokat, és minden tõlem telhetõt megteszek, és ha akkor sem mûködik, akkor az már tényleg a párom hibája, és akkor megszakítok mindent vele.végérvényesen.
A kérdező hozzászólása: van nõje??????
Ajajajajjjjj, ez nem jó jel. Szerintem 10000%, hogy van nõje.
Ajajjjjj. Nme jó jel, szerintem van valakije, és ez 1000%
12:17-es vagyok. Akkor most kegyetlen leszek, de két dolgon elgondolkodnék a helyedben: 1, Mi a prioritás, mi a fontosabb -nekem? 2, Biztos, hogy ez az ember a megfelelõ pár a számomra? Ui.: Tudom, hogy ez így kemény, de az élet is az.
A kérdező hozzászólása: 12:17-eshez írnék: teljesen természetes és normális amit írtál, csak nálunk nem. az én párom hajlamos uralkodni rajtam, néha semmibe vesz, a tekintélyemet kell újabban azzal kivívni, hogy önzõbb vagyok, és nem felel meg nekem akármi amit õ nyújt, mert már kezdett totál egyoldalú lenni a kapcsolatunk!! most próbálom magam egyenértékûvé tenni a barátommal. de jól látod amit írsz, az a norma, ezt csak a barátom nem tudja, különben nem uralna le, meg alázna meg mások elõtt, meg sorolhatnám.tehát elvárásokat támasztottam elé. igenis nõ vagyok, igenis figyeljen rám, ne lépjen át rajtam. nálunk ez most muszáj
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat a kezdeményezés, meg minden bedobás nem jó ötlet, mert pont hogy mindig ezeket csináltam ha már közelítek a számmal, tudja hogy mit akarok és szabályosan amikor be "kellene" tenni, akkor lepuhul. tényleg nem vagyok neki elérhetetlen. de elõzõ kapcsimból ahhoz szoktam, ha felveszek megmutatni egy új bugyit, már ki is van próbálva hogyan kell félrehúzni. Itt meg akármit tettem mindig az jött ki az egészbõl hogy nekem kell kezdeményezni mert õ vagy nem mer, vagy nem tudom. így mindig én kezdtem a szexet. már untam is, mert szeretem, ha én vagyok alázva, nem én vagyok a domina. a srácból meg pont azt hozom ki, hogy én irányítok, õ meg hagyja. ha azt vesszük, ez nekem sem jó így. de nehéz elérhetetlennek lenni, úgy hogy 1, 5 éve együtt vagyunk és lefeküdtünk már ezerszer
"...mit tegyek, hogy úgy érezze, hogy örüljön ha megkaphat, és várja azt, hogy lefeküdjünk, ne féljen tõle, hanem izgassa még a gondolata is." Ilyenkor mindig elgondolkodom, mi is a párkapcsolat célja? Az idézett mondattól nekem azért van rossz érzésem, mert azt olvasom ki belõle, hogy aki leírta, annak szüksége van arra, hogy vágyjanak rá, örüljenek neki stb. Ezt a fajta szükségletet nem tartom túl jónak. Szerintem az az ideális, ha önmagamban nem vagyok rászorulva a külsõ elismerésre. A párkapcsolatomban pedig elsõsorban adok valamit a másiknak, és kapok is tõle valamit cserébe, de nem vagyok rászorulva semmire. Teljesen önkéntes és szabad. Amikor szexelünk, én az Õ örömét keresem, nem a magamét. Ezt persze, hogy szereti mindenki, és így várja, hogy együtt lehessünk. Jó esetben pedig Õ is így érez velem, tehát Õ is ad nekem. Ezért én is élvezem, hogy együtt lehetünk. Az önkielégítés természetes dolog, de éppen ez hiányzik belõle. Ha a szex befele forduló, a partnerek nem egymás gyönyörét, hanem a saját kielégülésüket keresik benne elsõsorban, akkor az csak egy kicsivel jobb. Attól lesz minõségileg teljesen más, ha beindul ez a jó értelemben vett adok-kapok. Akkor odafigyelünk a másikra, hiszen örömet akarunk neki okozni. Kommunikálunk is, hiszen mi tudjuk, mi a legjobb magunknak, és ezt el kell mondanunk a másiknak, ha azt szeretnénk, hogy jól szeressen minket. Én nem tudok ennél jobb utat.
Szerintem azzal ne piszkáld, hogy hokizott-e. Ez senkinek nem esne jól. A pasik is vannak olyan érzelmi lények, hogy lelombozódnak az ilyentõl.
Voltatok már együtt? Mennyire vagytok amúgy tapasztaltak? Vedd át az irányítást. Izgasd fel a barátod, használd ügyesen a szád, nyelved, kezed, szánj rá idõt. Aztán elég szépen rácsusszannod. Emlékezzen erre az estére :) (Az ne zavarjon, hogy hokizik, vagy szégyell róla beszélni – mindenki, mindig csinálja, mindegy hogy kapcsolatban van, vagy sem. Majd megnyíltok késõbb egymásnak teljesen.)
Szia.hasonló cipõben jártam.Mi babát szerettünk volna és ezért tartottam fontosnak, hogy sokat szexeljünk.Ha belegondolok elötte se volt egy lepedõakrobata, de a kényszeres szex az sose jó egyik félnek sem.szerintem hagyd, hogy magától közeledjen.vegyél szexi göncöket, tartsatok egy jó pezsgõs beszélgetõs estét, de semmi esetre se vesd a szemére, hogy nem tud teljesíteni.Hagyd, hogy magátol rád kattanjon, járkálj szexin elötte, legyél türelmesebb ha szereted.És ne menj az agyára azzal hogy felelõsségre vonod.Csináljatok más közös programot, és ha nem érzi kényszernek, hidd el közeledni is fog.
A kérdező hozzászólása: pont a tartásra és büszkeségre gyúrok ez mellett a srác mellett éppen, mert ennyi erõvel minden más srác is lenézhetne, ha nem változom meg. tehát ez nem biztos, hogy a barátom hibája, hogy lenéz, hanem én voltam nyámnyila kis senki.

Hogyan tudom azt elérni, hogy orális szex alkalmával a barátom péniszét tövig be tudjam kapni? Van e erre valamilyen technika?

Legjobb válasz: http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=19440 http://www.nlcafe.hu/szex_szerelem/20070116/mindent_a_melyto.. http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20070323melytoroktechnika.h..

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Fújj fel egy "kukac" lufit, és azzal próbálgasd! Ha nem megy csalhaszt is kicsit: fogd meg tõben neki orál közben, a kezed mozogjon együtt a fejeddel, és úgy érzi majd mintha tövig bekaptad volna!
Válassz rövidfarkú barátot!
Ha csak ne akarsz öklöndözni, vagy a barátod péniszét ketté tûrni, akkor nem nagyon van más ötletem
pucéron
A kérdező hozzászólása: Szia, én úgy akarom, mint egy rendes társasjátékot, vedd példának a gazdálkodj okosant.. na?
Szerintem úgy csináld, hogy minden jól megválaszolt kérdésnél leveszel egy ruhadarabot.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam valahogy, csak nem tudom hogy milyen kérdéseket tegyek fel :(
Szerintem ne ilyen általános kérdéseket, hanem személyes jellegûeket pl.:mikor ismerkedtetek meg, vagy mikor van a szülinapom
Vagy úgy is lehet, hogy minden egyes ruhadarabot ott hagysz magad után, õ meg követi a ruhákat te pedig valami romantikusan várod õt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!