Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a barátommal (981 db)

A lol-ba hogyan tudok a barátommal egy oldalon harcolni?

Mert ha csinálok egy szobát nem találja meg, meg én se az ? szobáját.

Legjobb válasz: Szerintem nézzétek meg, hogy egyáltalán egy szerveren vagytok-e mert van több is (pl:Eu-west,EU-east) meg jelöljétek be egymást barátnak úgy egyszerûen csak be kell hívni a barátod.

Szerintem nézzétek meg, hogy egyáltalán egy szerveren vagytok-e mert van több is (pl:Eu-west, EU-east) meg jelöljétek be egymást barátnak úgy egyszerûen csak be kell hívni a barátod.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, végre válaszolt egy értelmes :)

(FONTOS! . ) A Howrse-ban hogyan tudok a barátom pinyátájára kattintani?

Legjobb válasz: Szia! Ugy hogyha a barátod fizet 200 equust, amit itt tehet meg: pinyáta/barátok/barátokmeghívása. Amikor õ ezt megtette akkor te menyj rá a pinyátára/barátokra és utána ott lesz: egy barát segítsége. Ha látod katt a megerõsítésre és innen gondolom tudni fogod. (egy nap egy barát csak egyszer kattinthat pinyátádra.

Szia! Ugy hogyha a barátod fizet 200 equust, amit itt tehet meg: pinyáta/barátok/barátokmeghívása. Amikor õ ezt megtette akkor te menyj rá a pinyátára/barátokra és utána ott lesz: egy barát segítsége. Ha látod katt a megerõsítésre és innen gondolom tudni fogod. (egy nap egy barát csak egyszer kattinthat pinyátádra.

Hogyan tudom a barátom leggyorsabban felizgatni elõjáték során ha én vagyok fölül? Fiúk, mit szerettek leginkább?

Legjobb válasz: Erre neked kellene rájönni, nem mindenki egyforma, próbáld magad kicsit feltalálni.

Erre neked kellene rájönni, nem mindenki egyforma, próbáld magad kicsit feltalálni.
69 A punci íze és illata baromi izgató!
Ez a fajta "mozgás": [link]
egy barátnõm volt akivel eljutottm a szexig, engem azzal izgatott fel a legjobban mikor a fülemet rágta (gyengéden) és a nyelvét a fülemben végighúzta... na ettõl egybõl sátorozni kezdett a nadrágom ;):D 19/f
Szavakkal.
nyomd a puncidat az arcába (vagy 69, vagy csak a feje fölé térdelsz) vagy kezdd el magadat izgatni, persze úgy hogy jól lássa
játssz a heréivel, fõleg a herék alján van egy kis csomó, ahol belép a mellékhere. na azt simogasd neki ujjbeggyel nyalogathatod is a golyóit, én azt imádom a legjobban!
a pasim pl. nagyon beindul attól, ha ráülök, és hasonló mozgást csinálok, mint azon a képen, amit belinkeltek. Nagyon kész tud tõle lenni, és van amikor felülünk, és úgy izgatom :) tetszik neki

Hogy tudunk a barátaimmal Campaing módban Multiplayer játszani vele? (lent)

Hallottunk a Serious Sam the first encounterr?l hogy jó id?töltés unatkozás ellen hogyha a haverokkal megpróbáljuk kijátszani eggyütt multiba, csak hogy mi midnent megprobáltunk hogy hogy lehet együtt bejoinolni de sehogy sem sikerült elinditanunk együtt.... ha valaki tudja hogy tudnánk együtt játszani irja le nekem Kérem szépen !

Hogy tudok a barátomnak pénzt küldeni börtönbe?

Legjobb válasz: Elrejted egy torta belsejébe, és beküldöd a tortát. Bocsi, csak poénkodom, nem tudom a választ.

Elrejted egy torta belsejébe, és beküldöd a tortát. Bocsi, csak poénkodom, nem tudom a választ.
Ha van kapcsolattartoid, akkor rózsaszin csekken tudsz a postán van is kirakva .
Ha küld ki Neked csekket, akkor is tudsz neki feladni
Kíváncsiságból:Egy börtönben mit kezdene a pénzzel? Amugy nem tudom, szerintem csekkel el lehet küldeni, de ez nem biztos.
Elkölti a pénzt, van kisbolt bent a börtönben, [email protected] drága , ennyit sem tudsz, hol élsz ember?

Hogyan tudok a baráti körre regisztrálni?

Legjobb válasz: talán meghívóval? :D

talán meghívóval? :D

Ilyenkor mi a teendő? Hogyan tudja a barátom a nevére venni a kicsit?

a barátom német és most költöztem ki hozzá. a probléma az, hogy nem vagyunk házasok és nemsokára megszületik a kisbabánk és szeretném, ha a nevére tudná venni. mit kell tennünk ennek érdekében? apasági nyilatkozatot bárhol bárkinek kiállítanak? és mi kell hozzá?

Legjobb válasz: A kérdés az, hogy hol szeretnél szülni? Ha magyaro.-on, akkor elég az apasági. Viszont ha külföldön, ott nektek kellene utánajárni. Biztos, hogy ott is van lehetõség arra, hogy a párod a nevére tudja venni a kicsit.

A kérdés az, hogy hol szeretnél szülni? Ha magyaro.-on, akkor elég az apasági. Viszont ha külföldön, ott nektek kellene utánajárni. Biztos, hogy ott is van lehetõség arra, hogy a párod a nevére tudja venni a kicsit.
A kérdező hozzászólása: itt szeretnék kint szülni, bár ha nagyon nem találok megoldást, akkor lehet, hogy otthon kéne
Kint sem születik minden gyerek házasságban, biztos van rá megoldás.Párod kérdezzen utána a helyi önkormányzatoknál, mit kell ilyenkor kitölteni.

Kéne egy kis tanács! Hogyan tudom a barátomat kényeztetni odalent? (nem orálisan, hanem kézzel (? ) )

konkrétan a technikára,ill. több módszerre lennék kíváncsi

Legjobb válasz: kíváncsi leszek ezt mégis hogy a frászba lehet szavakkal leírni ... egyébként sztem jobban esne neki orálisan ....

kíváncsi leszek ezt mégis hogy a frászba lehet szavakkal leírni ... egyébként sztem jobban esne neki orálisan ....
Ezt így nem lehet neked leírni mert minden pasi másképp mûködik még odalent is... Én tudom ajánlani hogy nézz meg pár felnõtt filmet és abból azért tanulhatsz egy keveset. Meg fontos a kommunikáció, ha megkérdezed abarátod hogy így jó tuti mondja vagy segít... Mi speciel úghy szoktuk csinálni hogy aritmust meg az ütemet azért õ jelzi akár úgy h erõsebben simogat vagy amikor õ "munkálkodik" :) ugyanazt az ütemet tartom és akkor tuti a végeredmény :) 20/L
kézzel ne számits sok sikerre; próbáld szájjal hidd el, azt élvezni fogja
Kézzel is lehet jól csinálni. Ezt tényleg nem lehet leírni de nézz tényleg filmeket:)
Parancsolj: http://www.goldengate.hu/video/73226-Amator-faszveres-profi-.. Ebben szinte minden benne van. Csavarás, rászorítás. A lényeg, hogy ne érj száraz kézzel a makkhoz, mert nem biztos, hogy örülni fog neki :) A legjobb, ha sikosítóval csinálod, de anélkül is szuper. Ha esetleg van hozzá affinitásod, nyalogathatod is közben. Örülni fog neki hidd el ;)
vegyél egy közepes méretû gyöngysort, tekerd rá 1más alá a sorokat addig mig a kezed fedi a jancsit. plusz egy kis síkosító és ugy játsz vele :) az se baj ha a hegyét nyelvel kényezteted de tényleg a legjobb ha szájjal foglalkozol vele!
elõször simogatsd meg a mellkasát, a hasát. Vetkõztetsd le alsógatyára, majd az arcától a nyakán keresztül húzd végig a kezedet a testén, de elõször kerüld ki a szerszámát. KÖvetkezõ simításnál "mnej" közelebb legfériasabb résézhez, majd a harmadiknál érintsd meg a péniszét (gatyón keresztül). Ezeket addig ismételd, amíg nagyon fickós nem lesz. Ezután simogathatos a péniszét. Na most ezután jobb ötlet egy orális rész, de ha kihagyod az se baj, szerintem ha nagyon felhergelted, akkor verd ki neki. Hidd el élvezni fogja
huzogazsd a bõrt fel és le a péniszén általába beválik

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!