Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a Windowst pár nappal (2 db)

Hogyan tudom visszaállítani a Windowst pár nappal?

Melyik ikonnál kezdjek hozzá és mikre lépjek?

Legjobb válasz: Mármint a dátumot? Ha a tálcán kinn van az óra a jobb alsó sarokban, akkor egyszerûen kétszer rákattintasz, és átállíthatod az idõt és a dátumot. Ha nem erre gondoltál, elképzelni sem tudom, hogy mire.

Mármint a dátumot? Ha a tálcán kinn van az óra a jobb alsó sarokban, akkor egyszerûen kétszer rákattintasz, és átállíthatod az idõt és a dátumot. Ha nem erre gondoltál, elképzelni sem tudom, hogy mire.
rendszervisszaállitási menûben klikk kihozza 2 opciót 1. szg visszaállitása egy korábbi idõpontra 2. visszaállitási pont létrehozása válaszd az elsõt tovább gomb és megjelenik egy hónapos naptár ott egérrel menj elõre x napot és lépj a tovább gombra ennyi win xp-d van?
figyelj, xp-d van? ha elmentél a rendszer-visszaállitási menûbe ott 2 választási lehetõséget ad 1. szg visszaállitása egy korábbi idõpontra 2.visszaállitási pont létrehozása menj az 1.-re klikk ott egy naptár jelenik meg és állitsd a mai napot jeleöli menj az egérrel x nappal elõbbre...ennyi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Hogyan tudom bekepcsolni, hogy mostantól vissza tudjam állítani ha akarom?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Valószínû ez lehet!Hogyan tudom bekapcsolni, hogy mostantól viszatudjam állítani ha akarom?
A rendszervisszaállítás kikapcsolható opció a vindózban, így akár az is elõfordulhat, hogy a te gépeden NINCS IS érvényes visszaállítási pont. Vagyis nincs "hova" visszaállítani azt.
A kérdező hozzászólása: Nem ad be dátumot!Kiírja, hogy a naptárban vastag betükkel jelzik a dátumokat amikor történt valami, de a naptárat sem adja be!Próbálkoztam mindennel, de semmi!Várom további ötleteiteket, hogy mit csináljak máshogy!:)
kell, hogy dátumot találjon én is igy állitottam vissza, látom tovább nyomozol sharlook holmes :-))) hiába intettelek!! :-)))
Keress egy olyan idõpontot, amikor mentés készült.Csak oda tudsz visszaállítani!
A kérdező hozzászólása: Nem adja be a naptárat!!:( Mi van ilyenkor? Csak azt írja, hogy ezen a napon nem történtek viszaállítási pontok.Én is töröltem ki az elõzményekbõl, tehát kellett történnie!
Nagyon szivi!:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!!:) :)
Startmenü/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Válaszd ki a megfelelõ dátumot, és mehet.
A kérdező hozzászólása: Nem a dátumot.Az elöbb olvastam, hogy vissza kell állítani x nappal és akkor meg tudjuk nézni miket töröltek ki az elõzményekbõl.
ccc
Ha eltûnt a háttár akkor lejárt a próbaverzió aktiválnod kellett volna. Windows 7 loader


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!