Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a Windowst pár (9 db)

Ha eltûnt a háttár akkor lejárt a próbaverzió aktiválnod kellett volna. Windows 7 loader

Hogyan tudom visszaállítani a Windowst pár nappal?

Melyik ikonnál kezdjek hozzá és mikre lépjek?

Legjobb válasz: Mármint a dátumot? Ha a tálcán kinn van az óra a jobb alsó sarokban, akkor egyszerûen kétszer rákattintasz, és átállíthatod az idõt és a dátumot. Ha nem erre gondoltál, elképzelni sem tudom, hogy mire.

Mármint a dátumot? Ha a tálcán kinn van az óra a jobb alsó sarokban, akkor egyszerûen kétszer rákattintasz, és átállíthatod az idõt és a dátumot. Ha nem erre gondoltál, elképzelni sem tudom, hogy mire.
rendszervisszaállitási menûben klikk kihozza 2 opciót 1. szg visszaállitása egy korábbi idõpontra 2. visszaállitási pont létrehozása válaszd az elsõt tovább gomb és megjelenik egy hónapos naptár ott egérrel menj elõre x napot és lépj a tovább gombra ennyi win xp-d van?
figyelj, xp-d van? ha elmentél a rendszer-visszaállitási menûbe ott 2 választási lehetõséget ad 1. szg visszaállitása egy korábbi idõpontra 2.visszaállitási pont létrehozása menj az 1.-re klikk ott egy naptár jelenik meg és állitsd a mai napot jeleöli menj az egérrel x nappal elõbbre...ennyi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Hogyan tudom bekepcsolni, hogy mostantól vissza tudjam állítani ha akarom?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Valószínû ez lehet!Hogyan tudom bekapcsolni, hogy mostantól viszatudjam állítani ha akarom?
A rendszervisszaállítás kikapcsolható opció a vindózban, így akár az is elõfordulhat, hogy a te gépeden NINCS IS érvényes visszaállítási pont. Vagyis nincs "hova" visszaállítani azt.
A kérdező hozzászólása: Nem ad be dátumot!Kiírja, hogy a naptárban vastag betükkel jelzik a dátumokat amikor történt valami, de a naptárat sem adja be!Próbálkoztam mindennel, de semmi!Várom további ötleteiteket, hogy mit csináljak máshogy!:)
kell, hogy dátumot találjon én is igy állitottam vissza, látom tovább nyomozol sharlook holmes :-))) hiába intettelek!! :-)))
Keress egy olyan idõpontot, amikor mentés készült.Csak oda tudsz visszaállítani!
A kérdező hozzászólása: Nem adja be a naptárat!!:( Mi van ilyenkor? Csak azt írja, hogy ezen a napon nem történtek viszaállítási pontok.Én is töröltem ki az elõzményekbõl, tehát kellett történnie!
Nagyon szivi!:) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!!:) :)
Startmenü/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Válaszd ki a megfelelõ dátumot, és mehet.
A kérdező hozzászólása: Nem a dátumot.Az elöbb olvastam, hogy vissza kell állítani x nappal és akkor meg tudjuk nézni miket töröltek ki az elõzményekbõl.
ccc


Windows indítása elõtt van egy logo üzenet pár másodpercig, hogy ha akarsz beléphetsz a biosba. Hogy tudom kikapcsolni ezt hogy ne mutassa? Alaplap :m5a78l-m/usb3

Legjobb válasz: ezt sajnos(nem sajnos) nem lehet kikapcsolni, ugyanis a biosba való belépésnek mindig meg kell jelennie, ugyanis sok fontos dolgot ott lehet beállítani

ezt sajnos(nem sajnos) nem lehet kikapcsolni, ugyanis a biosba való belépésnek mindig meg kell jelennie, ugyanis sok fontos dolgot ott lehet beállítani

Hogyan tudom meg csinálni windows 7-nél hogy folyamatosan pár percente más legyen a háttérképem?

van vagy 6 kép és azokat akarom hogy váltogassa pár percente de nemtudom hogyan kell be állítani

Legjobb válasz: Jobb klikk az asztalon, személyre szabás, ablak alján: asztal háttere katt, itt betallozód a képeket és beállítod, hány perc legyen.

Jobb klikk az asztalon, személyre szabás, ablak alján: asztal háttere katt, itt betallozód a képeket és beállítod, hány perc legyen.
Itt videón is megnézheted: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/create-a-desktop.. Más elérési útvonalat ad meg, de ugyanoda jutsz - csak lassabban -, mint az elsõ válaszban leírt módon.
A kérdező hozzászólása: Mar sikerult koszi :)

Újra lett téve a Windowsom, de nem mentettem el egy pár képet, hogy tudom mégis megszerezni?

Nagyon fontos kép amire szükségem van,hogy tudod visszaszerezni?

Legjobb válasz: Próbálj végigfuttatni egy adatvisszaállító programot, pl. Recuva, de az a sejtésem, nem fogod megtalálni, igen valószínûtlen, hogy a telepítés közben nem íródtak felül.

Próbálj végigfuttatni egy adatvisszaállító programot, pl. Recuva, de az a sejtésem, nem fogod megtalálni, igen valószínûtlen, hogy a telepítés közben nem íródtak felül.
Mivel újratelepítéskor leformázódott a C partíciód, onnan már sehogy. De ha tényleg annyira fontos az a kép, akkor nézz körül a többi meghajtón is, hátha azok közül mentetted valamelyikre
A kérdező hozzászólása: A D perticion volt, de az is le lett formatálva :) Törüdjek bele hogy elvesztek a kémeim?
Szerintem sajnos azok végleg elvesztek, rendszer-visszaállítással próbálkozhatsz, de mivel újra lett telepítve az oprendszer és a partíció formázva lett már semmit nem ér szerintem:\
A fent említett Recuva-t próbáltam, ígéretesnek tûnik, egy próbát megár (:

Beszereztem a legújabb windowst és az a nagyobb gondom vele, hogy SEMMIT nem tudok böngészõben letölteni. A letöltés vége elõtt pár mp-cel kiírja, hogy megszakadt a letöltés. Miért van ez?

így még egy nyavalyás másik böngészõt se tudok letölteni (torrenten keresztül nincs gond). közben megy a másik laptop és ott nincs ilyen hiba, tehát nem a szolgáltatónál van gond.

Legjobb válasz: Windows8.1? Törtet töltöttél le torrentrõl? Egyszerûen rossz a törés, vagy vírusos az egész. Keress jót!

Windows8.1? Törtet töltöttél le torrentrõl? Egyszerûen rossz a törés, vagy vírusos az egész. Keress jót!
Adobe Flash Player-t próbáld meg frissíteni, illetve próbáld meg másik böngészõvel.
A kérdező hozzászólása: Tegnap frissítettem, de nem oldódott meg a probléma.
Nekem ugyan win7 64 bitesem van de a probléma ugyanez.Próbáld meg frissiteni a videókártyád driver-ét a legfrissebb verzióra, nekem ez oldotta meg a gondot. A drivereket simán is letöltheted rákereséssel a neten vagy speciális driverfrissitõ programot is használhatsz.
A kérdező hozzászólása: Ma frissítettem azt is de nem lett jó probléma ugyan úgy fent áll. Nagyon idegesít már.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!