Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a Windowst (914 db)

Hogy tudom a Windows Media Player-t frissíteni?

Szeretném frissíteni valamikor ki dob egy ablakot hogy szeretné-e frissíteni, de most nem bobja ki, de szeretném frissíteni, hogy tudom ezt megcsinálni?

Legjobb válasz: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/downloads/windows..

Hogy tudom a Windows XP-t Windows 7-re átállítani?

Legjobb válasz: Windows XP-t Win7-re átállítani? Nem lehet, csak telepíteni.

Windows XP-t Win7-re átállítani? Nem lehet, csak telepíteni.
A 2. javaslat külsõségre, formai dologra vonatkozik. Tartalom szempontjából, ha az XP. op. rendszerbõl W7-et akarsz csinálni, akkor az upgradelés jön számitásba: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/help/upgrading-f..

Hogyan tudok a Windows 7 alatt titkosított mappát újra láthatóvá tenni?

Legjobb válasz: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/Encrypt-or-decry.. VAGY http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Show-hidden..Hogyan tudom a Windows 7 nyelvét magyarról angolra állítani újratelepítés nélkül?

A laptopomon egy legális magyar Windows 7 van de szeretném átállítani angolra. Ezt hogyan tudom megtenni?

Legjobb válasz: Windows frissítéseknél - feltéve ha az Ultimate van a gépeden. http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/compare (utolsó sorban találod)

Windows frissítéseknél - feltéve ha az Ultimate van a gépeden. http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/compare (utolsó sorban találod)
A kérdező hozzászólása: Nem az Ultimate van de nehogymár a legalapabb nyelv használatához a legdrágább Windows 7 kelljen.
" de nehogymár" Dehogyisnem. Enterprise vagy Ultimate verziókban lehetséges a nyelv váltás, az alatt nem.
Bármelyik Windows 7 alatt át lehet állítani a nyelvet, csak macerás.

Hogy tudom a Windows 7 boot manager-éből kiszedni a "Korábbi Windows indítása" lehetőséget, úgy hogy automatikusan a Windows 7-et indítsa?

Már unom hogy mindig fél perccel tovább tart az indítás. Valaki tud valami leírást adni hozzá? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: msconfigot beírod parancssorba. megkeresed a boot.ini fület és átírod. de a 30-at is le túúúúdod csökkenteni akár 0-ra is.

msconfigot beírod parancssorba. megkeresed a boot.ini fület és átírod. de a 30-at is le túúúúdod csökkenteni akár 0-ra is.
Start --> Számítógép (jobbklikk rá) --> (És a megjelenõ helyi menüben) --> Tulajdonságok Bal oldalt alul kattints a "Speciális rendszerbeállítások" linkre Itt a speciális fülön az indítás és helyreállításnál nyomd meg a beállítások gombot. A megjelenõ ablakban válaszd ki az alapértelmezett operációs rendszert (ha az esetleg nem Windows 7" -en állna) És szedd ki a pipát a "Rendszerek listájának megjelenítse" elõl. Leokézod az ablakokat és készen is vagy.
@Nexed Szerintem az általad írd módszer, csak Windows XP vagy annál korábbi NT alapú Windowsoknál mûködött. Win7-nél már nincs is boot.ini fül az msconfigban.
boot.ini helyett most "rendszerindítás" fülnek hívják és ott van...
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült!

Hogyan tudok a windows 7 ben saját képekkel háteret csinálni?

Tehát van ez az alap háttérkép amikor váltja magát és azt hogy tudom megcsinálni hogy az én képeim váltsa?

Legjobb válasz: http://videosmart.hu/video/windows-7-sajat-tema-keszitese-es..

A kérdező hozzászólása: Koszonom :D

Samsung Omnia II-n hogy működik az ingyenes GPS, és hogy tudok a windows alá programokat telepíteni rá?

El?re is köszönöm! Ha valaki jól ismeri ezt a telefont örülnék, ha még pár dolgot elmondana róla.

Legjobb válasz: Bekapcsolod a GPS-t és kész. Mûködik is. Azért, hogy használod a GPS-t nem fizetsz semmit. Csak kell egy navigációs program. WinMo-nál az Igo a legjobb. Programokat meg éppen ugyanúgy kell telepíteni mint úgy általában az összes telefonnál. Felmásolod a fájlt, azt valamivel megkeresed és elindítod (Win Mo-nál ott van erre gyárilag az Intézõ). Windows Mobilnál a .cab és az .exe ami futtatható (PC-s exe-k nem fognak futni).

Bekapcsolod a GPS-t és kész. Mûködik is. Azért, hogy használod a GPS-t nem fizetsz semmit. Csak kell egy navigációs program. WinMo-nál az Igo a legjobb. Programokat meg éppen ugyanúgy kell telepíteni mint úgy általában az összes telefonnál. Felmásolod a fájlt, azt valamivel megkeresed és elindítod (Win Mo-nál ott van erre gyárilag az Intézõ). Windows Mobilnál a .cab és az .exe ami futtatható (PC-s exe-k nem fognak futni).

Hogyan tudom a windows 7-en lecserélni a bejelentkezési- leállítási képernyőt?

Nem találom hol lehet lecserélni.

Legjobb válasz: Minek szeretnéd lecserélni? Amugy én nem tudok róla hogy le lehet ezt mondta valaki?

Minek szeretnéd lecserélni? Amugy én nem tudok róla hogy le lehet ezt mondta valaki?
A kérdező hozzászólása: Igen le lehet, már egyszer le lett cserélve de nem tudom hogyan csináltam. Már próbáltam program segitségével is , de nem megy. Hol tudnék utána nézni?
A kérdező hozzászólása: http://support.microsoft.com/kb/291559/hu Ilyet találok, de nekem nem XP-re hanem win7-re kell!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hogy tudom a windows 7 be bootolását fölgyorsítani?

Legjobb válasz: SSD-vel tudod jelentõsen. Meg ki lehet iktatni a fölöslegesen induló programokat.

SSD-vel tudod jelentõsen. Meg ki lehet iktatni a fölöslegesen induló programokat.

Hogyan tudok a Windows Media Playeren rádiót hallgatni? MIlyen program kell hozzá?

Annyit ehhez,hogy nem legális winmp10-r?l van szó :P

Legjobb válasz: Elvileg nem kéne program hozzá, mert alapbol kéne tudj hallgatni rádiot, viszont én sem talalom, hogy hol van, és eddig mert nem talaltam meg...

Elvileg nem kéne program hozzá, mert alapbol kéne tudj hallgatni rádiot, viszont én sem talalom, hogy hol van, és eddig mert nem talaltam meg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!