Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a Mozzila (14 db)

Hogyan tudok levelet küldeni? A mozzila thunderbird 5.7.1-es hibát jelez és nem tudom megoldani.

Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza: 5.7.1 Client does not have permissions to send as this sender. Ellenőrizze az üzenetet, majd próbálja újra. Ilyenkor mit kell tenni?

Legjobb válasz: 2 céges email címem van, office365-ösek és az egyik kifogástalanul mûködik a másikról nem tudok emailt küldeni pedig minden egyes beállítás ugyan az :(

A kérdező hozzászólása: 2 céges email címem van, office365-ösek és az egyik kifogástalanul mûködik a másikról nem tudok emailt küldeni pedig minden egyes beállítás ugyan az :(
A tanúsítványokkal van gond, nekem is volt ilyen, újra letöltöttem, be akartam állítani a Gmail postafiókokat, nem engedte. A végén a Firefox és a Thunderbird törlése és tisztán újratelepítése segített.
Próbálkozz a legfrissebb Thunderbirddel! 24.2.0

A mozzila firefoxban blokkolt képeket hogy tudom viszarakni?

hogy ne legyen blokkolva mutassa rendesen

Legjobb válasz: Eszközök->beállítások->tartalom

Eszközök->beállítások->tartalom
Nekem még régebben volt ilyen gondom am az amikor egy zöld puzzle darabot mutat? Mert ha igen akkor menj rá és lesz valami vagy le kell töltened programot pl.: java meg hasonlók de az a legjobb ha rámész.
Az is jó amit az elötem lévõ mondott az elsõ.


Hogyan tudom kitörölni a Mozzila Firefoxból az általam böngészett (web)oldalak és honlapok egy részét?

Linux van a gépemen és szeretnék néhány internetes címet törölni a cimlistámból, hogy ne legyen annyira zavaró amikor legördítem az addig megtekintett oldalakat. Ezt hogyan tehetem meg?

Legjobb válasz: 1 tipp: ráviszed az egeret jobb gomb, és törlés ... ie6-nál bevállt

1 tipp: ráviszed az egeret jobb gomb, és törlés ... ie6-nál bevállt
Elmondok egy tippet : de ez mindegyik weblapott kitörli... eszközök--> beállítások --> adatvédelem --> ott van, hogy személyes adatok ---> Törlés most... kiválasztod mit akarsz törölni!de ekkor az egészett törli semmilyen weblapra nem fog emlékezni! és kész egy másik rámész a kurzol billentyûvel vagyis a NÉGY nyilalal a weblapra hogy pl. http://www.startlap.hu és DELETE billenytyû!
nekem ie6nál nem vált be ez a módszer..

Mozzila firefox-ban hogyan tudom beállítani a kezdőlapot?

Nem ez az alapértelmezett böngészőm.

Legjobb válasz: eszközök,és rámész a beállítások fülre,onnan egyértelmû

eszközök, és rámész a beállítások fülre, onnan egyértelmû
Szia, Egy könnyebb megoldás: megfogod a címsorból az oldal ikonját és ráhúzod a kezdõlap gombra. Ennyi!

Miért van az, hogy a Mozzilán nem tudok új lapot nyitni?

Egyszer?en nem tudom, hogy miért nem tudok új lapot nyitni... próbáltam a "+" jellel a "Ctrl + T" -vel letöröltem, felraktam... A Beállításoknál is próbálkoztam, de hiába. Kerestem frissítést nem volt.. fogalmam sincs miért lehet:S

Legjobb válasz: mert a régebbi változat!tölts le egy ujjabbat!

mert a régebbi változat!tölts le egy ujjabbat!
Címsorba:about:config és ami vastag betûvel van szedve, arra jobb klikk és visszaállítás.

Hogyan tudom elmenteni az előzményeket? Be lehet állítani úgy, hogy elmentse a számítógép egy mappájába? Mozzilát használok.

A helyzet az, hogy mostanában a párom rendszeresen törli az előzményeket. Ezt úgy vettem észre, hogy vissza akartam keresni egy pár nappal ezelőtti weboldalt az előzményekben, és üres volt. Megkérdeztem, hogy miért törli?! Erre zavarba jött, és azt mondta, azért hogy ne foglalja a helyet a gépen ------ ez elég hülye magyarázat szerintem.

Legjobb válasz: Ha privát módban böngészik akkor eleve nem is készül, ha kutakodni kezdesz utána akkor rájön hogy ezzel egyszerûbben megoldja. Az elõzményeket ne úgy képzeld el, hogy van egy szöveges dokumentum és abban tételesen felsorolja neked a böngészõ a látogatott oldalakat, amit szabadon kimenthetsz bárhová. Alapból ha a párod törli az elõzményt akkor nincs mit elmentened. A törlés elõtt nem készül duplikáció belõle, hacsak nem odáig elmész hogy kémprogramot futtatsz. Az ilyen megoldás már egyenes út egy vitához ha egymás háta mögött megy a nyomozás, vagy ürügye vagy oka lesz a kapcsolat felbomlásához. A titkolózás-lebukás már az elsõ lépcsõfok ami megtörtént. Ha nincs bizalom ezt megbeszélni akkor... úgyis vége lesz. Vagy egy hülye vita miatt az internet kapcsán, vagy amiatt a háttértevékenység miatt ami az interneten történik.

Ha privát módban böngészik akkor eleve nem is készül, ha kutakodni kezdesz utána akkor rájön hogy ezzel egyszerûbben megoldja. Az elõzményeket ne úgy képzeld el, hogy van egy szöveges dokumentum és abban tételesen felsorolja neked a böngészõ a látogatott oldalakat, amit szabadon kimenthetsz bárhová. Alapból ha a párod törli az elõzményt akkor nincs mit elmentened. A törlés elõtt nem készül duplikáció belõle, hacsak nem odáig elmész hogy kémprogramot futtatsz. Az ilyen megoldás már egyenes út egy vitához ha egymás háta mögött megy a nyomozás, vagy ürügye vagy oka lesz a kapcsolat felbomlásához. A titkolózás-lebukás már az elsõ lépcsõfok ami megtörtént. Ha nincs bizalom ezt megbeszélni akkor... úgyis vége lesz. Vagy egy hülye vita miatt az internet kapcsán, vagy amiatt a háttértevékenység miatt ami az interneten történik.

Mozzilán hogy tudom beállítani, hogy ha megnyitok egy + fület (lapot) az ablakban, és a megnyitott fülben mi legyen a kezdőlap?

Legjobb válasz: így : Nyiss egy új lapot a böngészõben majd a címsorba írd be "about:config" és nyomj egy entert-ígérd meg hogy óvatos leszel, rengeteg beállítás közül neked a "browser.newtab.url" kell, a keresõbe kezd el begépelni "browser.newtab.url" (így könyebb megtalálni) majd ennek a karakterláncnak az értékét megváltoztatod, jobb klikk->módosítás és beírod "www.google.hu" és OK, idézõjelek nélkül természetesen. (írj vissza,ha elakadsz)

így : Nyiss egy új lapot a böngészõben majd a címsorba írd be "about:config" és nyomj egy entert-ígérd meg hogy óvatos leszel, rengeteg beállítás közül neked a "browser.newtab.url" kell, a keresõbe kezd el begépelni "browser.newtab.url" (így könyebb megtalálni) majd ennek a karakterláncnak az értékét megváltoztatod, jobb klikk->módosítás és beírod "www.google.hu" és OK, idézõjelek nélkül természetesen. (írj vissza, ha elakadsz)
A kérdező hozzászólása: Köszi

Hogyan tudom kitörölni a könyvjelző tartalmát egyszerre (nem egyenként)? Mozzila Firefox-al böngészek.

Legjobb válasz: Könyvjelzõk - minden könyvjelzõ megjelenítése - könyvjelzõk menü kijelölöd a legfelsõt, majd SHIFT gombbal együtt kijelölöd a legalsót és törlöd Ugyanezt megteheted a könyvjelzõk eszköztárral is

Könyvjelzõk - minden könyvjelzõ megjelenítése - könyvjelzõk menü kijelölöd a legfelsõt, majd SHIFT gombbal együtt kijelölöd a legalsót és törlöd Ugyanezt megteheted a könyvjelzõk eszköztárral is
A kérdező hozzászólása: köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!