Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a Hotmail fiókomat és (4 db)

Hogyan tudom eltávolítani a Hotmail fiókomat és egyben magamat is megszüntetni a Live Messengeren?

Legjobb válasz: http://passport.net internetes címen a jobb felsõ sarokban találod meg a bejelentkezést. Megadod a messengeres e-mail címed és a jelszavad. Ezt követõen bejelentkezik a profilodban. Ott bal oldalt a menüben megkeresed a "beállítások" menüpontot. Azon belül jobb oldalt az "általános mûveletek" alatt találod meg a "fiók megszüntetése" opciót. Arra kattintva kövesd végig a megszüntetést. A megszüntetést követõen már nem tudsz bejelentkezni. Ajánlott a megszüntetés elõtt összes partneredet törölni.

http://passport.net internetes címen a jobb felsõ sarokban találod meg a bejelentkezést. Megadod a messengeres e-mail címed és a jelszavad. Ezt követõen bejelentkezik a profilodban. Ott bal oldalt a menüben megkeresed a "beállítások" menüpontot. Azon belül jobb oldalt az "általános mûveletek" alatt találod meg a "fiók megszüntetése" opciót. Arra kattintva kövesd végig a megszüntetést. A megszüntetést követõen már nem tudsz bejelentkezni. Ajánlott a megszüntetés elõtt összes partneredet törölni.

Gmail.hu fiókomat szeretném felvenni a hotmail.hu-hoz, de amit ír a hotmail, hogyan tudom megcsinálni, nekem olyan lehetőség nincs a gmailnál. Pontosan ez a lehetőség nincs: Átirányítás és POP/IMAP lehetőségre Hogyan tudnám megcsinálni? Szép napot!

"Jelentkezzen be a Gmail-fiókba. Kattintson a Beállítások elemre. Kattintson az Átirányítás és POP/IMAP lehet?ségre. A Letöltés POP protokollon keresztül szakaszban jelölje be A POP protokoll engedélyezése minden levélre (a már letöltöttekre is) vagy A POP engedélyezése a mostantól érkez? levelekre négyzetet. Kattintson a Változtatások mentése gombra. "

Hogyan tudom magam törölni MSN-ről, úgy hogy a Hotmail-es fiókom megmaradjon?

Legjobb válasz: Bejelentkezel a login.live.com oldalon, és kiválasztod (alul) a fiók megszüntetését (angolul: Close your account).

Bejelentkezel a login.live.com oldalon, és kiválasztod (alul) a fiók megszüntetését (angolul: Close your account).
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!