Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a Hotmail fiókomat (13 db)

Hogy tudom a Hotmail fiókomban lévő emaileket a számítógépre menteni?

Legjobb válasz: például egy külsõ levelezõ programot használsz. Outlook Outlook Express The BAT! Firefox Thunderbird ezekkel lehívod a levelezõ serverrõl a leveleid és akkor már tudod menteni

például egy külsõ levelezõ programot használsz. Outlook Outlook Express The BAT! Firefox Thunderbird ezekkel lehívod a levelezõ serverrõl a leveleid és akkor már tudod menteni
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogyan tudom eltávolítani a Hotmail fiókomat és egyben magamat is megszüntetni a Live Messengeren?

Legjobb válasz: http://passport.net internetes címen a jobb felsõ sarokban találod meg a bejelentkezést. Megadod a messengeres e-mail címed és a jelszavad. Ezt követõen bejelentkezik a profilodban. Ott bal oldalt a menüben megkeresed a "beállítások" menüpontot. Azon belül jobb oldalt az "általános mûveletek" alatt találod meg a "fiók megszüntetése" opciót. Arra kattintva kövesd végig a megszüntetést. A megszüntetést követõen már nem tudsz bejelentkezni. Ajánlott a megszüntetés elõtt összes partneredet törölni.

http://passport.net internetes címen a jobb felsõ sarokban találod meg a bejelentkezést. Megadod a messengeres e-mail címed és a jelszavad. Ezt követõen bejelentkezik a profilodban. Ott bal oldalt a menüben megkeresed a "beállítások" menüpontot. Azon belül jobb oldalt az "általános mûveletek" alatt találod meg a "fiók megszüntetése" opciót. Arra kattintva kövesd végig a megszüntetést. A megszüntetést követõen már nem tudsz bejelentkezni. Ajánlott a megszüntetés elõtt összes partneredet törölni.

Hogyan tudom kitörölni a Hotmail fiokomat? Az egész email címet?

Legjobb válasz: Rendkívül egyszerû. Három hónapig ne lépj be. Akkor inaktívvá lesz, majd újabb pár hónap múlva törlõdik.

Rendkívül egyszerû. Három hónapig ne lépj be. Akkor inaktívvá lesz, majd újabb pár hónap múlva törlõdik.
A hotmailon NEM törlödik inaktívitás esetén! Hotmail baloldalt, fent Beállítások > További beállítások > Fiókadatok > A fiók megszüntetése https://account.live.com/CloseAccount.aspx


Hogyan tudom visszaállítani a hotmail fiókom? Illetve hogyan tudnál felvenni a kapcsolatot az outlookal? (kérlek olvasd el lent)

Elõször is üdv! A probléma az lenne, hogy bejelentkezésnél azt írja, hogy úgy tûnik valaki más is használja ezt a fiókot. Tovább kattintva két lehetõség közül lehet választani. Az elsõ egy biztonsági kód elküldése egy kapcsolattartó emailcímre ( ez sajnos már ezeréves törölt emailcímem, tehát ezt az opciót választva nem jutok eredményhez). A másik egy kérdõ ív kitöltése, melynek eredményét egy másik általam megadott emailcímre küldik. E kérdõív tartalmaz olyan kérdéseket, mint például: titkos kérdésre a válasz, pár cím az emailcímlistáról, az elõzõ küldött emailek tárgysora, személyes adatok (név lakcím születési év). Ezt az opciót választva, meg azt kapom válaszul, hogy kevés a megadott információ holott minden rublikát kitöltök, és azt tanácsolja csináljak új hotmail fiókot. Ám azonban minden meglévõ regisztrációm és csomó fontos email erre a címemre érkezik. és nem szeretném, hogy elvesszen. Hogyan lehet ezt orvosolni? Hogyan tudom felvenni a supportal a kapcsolatot? Mert a hotmail mindig csak a súgóra irányít át, vagy csak véleményezni lehet. Köszönöm a válaszokat, ez nagyon fontos nekem.

A hotmail fiókomban hogyan tudom megnézni, hogy elolvasták-e a levelemet?

Nagyon fontos lenne, nagyon szeretném megtudni, hogy elolvasták-e az elküldött levelemet, de a levelezőprogramban nem találtam ilyen lehetőségre utalást. Előre is köszi. :)

Legjobb válasz: Spypig.com

Spypig.com

Mi a teendõ, ha nem tudok belépni a hotmail fiókomba, mert azt írja ki: Elõfordulhat, hogy valaki más is használja a fiókját, stb?

Nem emlékszem már az emlékeztetõ kérdésemre adott válaszomra, sem pedig a másodlagos e-mail címemre...

SOS! Nem tudok belépni az MSN-emre, lehet hogy valaki feltörte, mit tudok tenni, hogy tudnám így kitörölni magam, vagy a jelszavamat megváltoztatni? A saját Windows Live Hotmail-fiókomon, hogyan tudom megválltoztatni? Oda valahogyan, beengedett.

Legjobb válasz: Érdekes, mert akkor magával a programmal lesz gond (bár ez is kérdéses, hamár egyáltalán elindul), mivel a hotmail az tök mindegy hogy hotmail, ugyan az lesz a jelszó oda, mint az msnedhez. Hotmailen belül a profilodnál állítgass, valahol biztos megtalálod majd...

Érdekes, mert akkor magával a programmal lesz gond (bár ez is kérdéses, hamár egyáltalán elindul), mivel a hotmail az tök mindegy hogy hotmail, ugyan az lesz a jelszó oda, mint az msnedhez. Hotmailen belül a profilodnál állítgass, valahol biztos megtalálod majd...

Gmail.hu fiókomat szeretném felvenni a hotmail.hu-hoz, de amit ír a hotmail, hogyan tudom megcsinálni, nekem olyan lehetőség nincs a gmailnál. Pontosan ez a lehetőség nincs: Átirányítás és POP/IMAP lehetőségre Hogyan tudnám megcsinálni? Szép napot!

"Jelentkezzen be a Gmail-fiókba. Kattintson a Beállítások elemre. Kattintson az Átirányítás és POP/IMAP lehet?ségre. A Letöltés POP protokollon keresztül szakaszban jelölje be A POP protokoll engedélyezése minden levélre (a már letöltöttekre is) vagy A POP engedélyezése a mostantól érkez? levelekre négyzetet. Kattintson a Változtatások mentése gombra. "

Hogyan tudom magam törölni MSN-ről, úgy hogy a Hotmail-es fiókom megmaradjon?

Legjobb válasz: Bejelentkezel a login.live.com oldalon, és kiválasztod (alul) a fiók megszüntetését (angolul: Close your account).

Bejelentkezel a login.live.com oldalon, és kiválasztod (alul) a fiók megszüntetését (angolul: Close your account).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!