Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom a Hotmail (33 db)

Hogy tudom a Hotmail fiókomban lévő emaileket a számítógépre menteni?

Legjobb válasz: például egy külsõ levelezõ programot használsz. Outlook Outlook Express The BAT! Firefox Thunderbird ezekkel lehívod a levelezõ serverrõl a leveleid és akkor már tudod menteni

például egy külsõ levelezõ programot használsz. Outlook Outlook Express The BAT! Firefox Thunderbird ezekkel lehívod a levelezõ serverrõl a leveleid és akkor már tudod menteni
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogyan tudom a Hotmail-os beérkező levélből kiszedni az IP címet? !

Citromailen,Gmail stb) megy de ott nem találtam meg :(

Hogy tudom a hotmail-en a letiltott feladókat feloldani?

Csak a spam leveleket akartam kitörölni meg letiltani a feladókat, de közbe átugrott a bejövő levelekre és onnan tiltottam le egy csomó mindent!!! :/ :D


Hogyan lehet a Hotmail.com. Ról levelet törölni? Mert nekem sem áthelyezéssel, sem kijelöléssel nem sikerült. Sőt még olvasni sem tudom a leveleket.

Legjobb válasz: Ott van felül Új Törlés Levlszemét stb. Ha nem úgy nyílik meg, akkor elõször katt legfelül a Hotmail(0)-ra.

Ott van felül Új Törlés Levlszemét stb. Ha nem úgy nyílik meg, akkor elõször katt legfelül a Hotmail(0)-ra.

SOS! Nem tudok belépni az MSN-emre, lehet hogy valaki feltörte, mit tudok tenni, hogy tudnám így kitörölni magam, vagy a jelszavamat megváltoztatni? A saját Windows Live Hotmail-fiókomon, hogyan tudom megválltoztatni? Oda valahogyan, beengedett.

Legjobb válasz: Érdekes, mert akkor magával a programmal lesz gond (bár ez is kérdéses, hamár egyáltalán elindul), mivel a hotmail az tök mindegy hogy hotmail, ugyan az lesz a jelszó oda, mint az msnedhez. Hotmailen belül a profilodnál állítgass, valahol biztos megtalálod majd...

Érdekes, mert akkor magával a programmal lesz gond (bár ez is kérdéses, hamár egyáltalán elindul), mivel a hotmail az tök mindegy hogy hotmail, ugyan az lesz a jelszó oda, mint az msnedhez. Hotmailen belül a profilodnál állítgass, valahol biztos megtalálod majd...

Gmail.hu fiókomat szeretném felvenni a hotmail.hu-hoz, de amit ír a hotmail, hogyan tudom megcsinálni, nekem olyan lehetőség nincs a gmailnál. Pontosan ez a lehetőség nincs: Átirányítás és POP/IMAP lehetőségre Hogyan tudnám megcsinálni? Szép napot!

"Jelentkezzen be a Gmail-fiókba. Kattintson a Beállítások elemre. Kattintson az Átirányítás és POP/IMAP lehet?ségre. A Letöltés POP protokollon keresztül szakaszban jelölje be A POP protokoll engedélyezése minden levélre (a már letöltöttekre is) vagy A POP engedélyezése a mostantól érkez? levelekre négyzetet. Kattintson a Változtatások mentése gombra. "

Hogy tudom letitkosítani a Hotmail-es e-mail címemet, hogy amikor valaki beírja Google keresőjébe, akkor ne dobjon ki találatot?

Legjobb válasz: Sehogy. Eleve amit a Google indexelt már benne van a rendszerben, nemhiszem, hogy csak úgy kérésre kiszedik. A másik, meg, hogy te adtad meg az email címedet sok helyen, amit utána indexelt a google. Ez általában benne van az adatvédelmi feltételekben, amit egy-egy regisztrációnál szépen kipipálsz és el sem olvasod. A 3. pedig, hogy az email címed publikus, fõleg egy online email szolgáltatónál, neked nem áll jogodban titkosítani, nem a te tulajdonod a hotmail cím.

Sehogy. Eleve amit a Google indexelt már benne van a rendszerben, nemhiszem, hogy csak úgy kérésre kiszedik. A másik, meg, hogy te adtad meg az email címedet sok helyen, amit utána indexelt a google. Ez általában benne van az adatvédelmi feltételekben, amit egy-egy regisztrációnál szépen kipipálsz és el sem olvasod. A 3. pedig, hogy az email címed publikus, fõleg egy online email szolgáltatónál, neked nem áll jogodban titkosítani, nem a te tulajdonod a hotmail cím.
Nem tudod. Csinálj másikat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!