Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom T mobile-s telefonom (3 db)

Hogyan tudom beállítani T mobile-s telefonom esteén, hogy amikor a telefonom ki van kapcsolva akkor is jelezze a nem fogadott hívásokat?

Kerestem neten, kerestem az ügyfélszolgálaton keresztül, de nem találtam ez ügyben semmit. Várom a segítségeteket! Köszönöm.

Legjobb válasz: HIVASERTESITO kódszó elküldése a 1430-ra. Vagy online ügyfélszolgálat, vagy 1430 hívása. A szolgáltatás bekapcsolásával a meglévõ átirányítások törlõdnek. http://www.t-mobile.hu/egyeni/szolgaltatasok/kenyelmi/hivase.. A gugli pedig a barátod :)

HIVASERTESITO kódszó elküldése a 1430-ra. Vagy online ügyfélszolgálat, vagy 1430 hívása. A szolgáltatás bekapcsolásával a meglévõ átirányítások törlõdnek. http://www.t-mobile.hu/egyeni/szolgaltatasok/kenyelmi/hivase.. A gugli pedig a barátod :)
A kérdező hozzászólása: Én nem hangpostát szeretnék, azt ki is kapcsoltam a telefonom menüjében. Hívásértesítõ kell. Tény és való, hogy ha kikapcsolom, akkor az azért van, hogy ne zavarjanak, viszont ha ismét bekapcsolom, tudni szeretném, hogy keresett e valaki. És bizony vannak oylan helyzetek, mikor illendõ a telefont kikapcsolni. És ha az idõ alatt keresnek fontos ügyekben, tudjam már visszahívni az illetõt. köszönöm a segítséget.
Sajnos kell érte fizetni, de nem a szolgálatásért, hanem akkor, amikor visszahívod azokat, akik kerestek amíg ki voltál kapcsolva! Nem véletlenül találták ki ezt a szolgáltatást! Én úgy vagyok vele, hogy azért kapcsolom ki, hogy békén hagyjanak! Ha valakinek sürgõs, akkor keres késõbb megint! Nehogy már én hívogassam vissza õket! Ezért kapcsoltatom ki mindig az értesítõt, de sajnos állandóan visszakapcsolják. :(
...jah és nem kell fizetni érte...
nem kell ahhoz felhívni semmit.. a telefon menüjében be lehet állitani a hangpostánál.. én ott állitottam be .. "átirányítás ha nem elérhetõ" és ezt a funkciót kell bekapcsolni..
Dominosoknak
Ja, most néztem a T-mobile-nál. Ott az van hogy elõfizetõknek díjmentes, Domonosoknak is 100ft. Ez nem rossz.
Ezért a hívásértesítõért kell fizetni? Drága?
Szerencsés vagy! Én átlag 3 havonta kapcsoltatom ki az ügyfelessel a hívásértesítõt, de mindig automatikusan visszakapcsolják! :(
én nem mondtam h hangposta... csak ott kell beállítani!! ahogy leirtam ... és ha kivan kapcsolva a telefonod és bekapcsolod akkor kapsz sms-t h ki hivott!

Most szeretnék venni egy Galaxy S Advance (I-9070) telefont, gyárilag 2.3.6os android van rajta, tudom hogy már kijött rá a frissítés (t-mobilos vagyok. ) A t-mobilba le frissítik nekem? Vagy már a telefon magától földobja, hogy van frissítés?

Legjobb válasz: Ugyanezt a telefont szeretném venni. Engemis az androidja gondolkoztatt el mert a telefon jó. Igen szerintem Samsung KIES-el lehet majd frissiteni. A telefon amugy nem dobja fel magától ahogy te mondod hanem a KIES-el birod frissiteni :)

Ugyanezt a telefont szeretném venni. Engemis az androidja gondolkoztatt el mert a telefon jó. Igen szerintem Samsung KIES-el lehet majd frissiteni. A telefon amugy nem dobja fel magától ahogy te mondod hanem a KIES-el birod frissiteni :)
A kérdező hozzászólása: és valaki megtudja mondani, hogy hogy mûködik a telefon jelly beannel? megéri fölrakni?
http://sgsadvance.uw.hu/ Eredeti tmobos frissítés. Ha nem tetszik, visszarakod a régit. Gari is megmarad. Csak elõtte ments mindent. A kies meg egy kalap xar.
A kérdező hozzászólása: megvettem a telefont, t-mobil webshopon.már jelly bean volt rajta, nagyon jól mûködik

Tegnap vettem Samsung galaxy S advance telefont és azt mondták a t-mobilba hogy van internet rajta, de nem tudom beállítani, mit tegyek?

Legjobb válasz: beállítások > vezeték nélküli és hálózati > mobilhálózatok > csomag kapcsolat be

beállítások > vezeték nélküli és hálózati > mobilhálózatok > csomag kapcsolat be


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!