Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom T mobile-s (11 db)

Hogyan tudom beállítani T mobile-s telefonom esteén, hogy amikor a telefonom ki van kapcsolva akkor is jelezze a nem fogadott hívásokat?

Kerestem neten, kerestem az ügyfélszolgálaton keresztül, de nem találtam ez ügyben semmit. Várom a segítségeteket! Köszönöm.

Legjobb válasz: HIVASERTESITO kódszó elküldése a 1430-ra. Vagy online ügyfélszolgálat, vagy 1430 hívása. A szolgáltatás bekapcsolásával a meglévõ átirányítások törlõdnek. http://www.t-mobile.hu/egyeni/szolgaltatasok/kenyelmi/hivase.. A gugli pedig a barátod :)

HIVASERTESITO kódszó elküldése a 1430-ra. Vagy online ügyfélszolgálat, vagy 1430 hívása. A szolgáltatás bekapcsolásával a meglévõ átirányítások törlõdnek. http://www.t-mobile.hu/egyeni/szolgaltatasok/kenyelmi/hivase.. A gugli pedig a barátod :)
A kérdező hozzászólása: Én nem hangpostát szeretnék, azt ki is kapcsoltam a telefonom menüjében. Hívásértesítõ kell. Tény és való, hogy ha kikapcsolom, akkor az azért van, hogy ne zavarjanak, viszont ha ismét bekapcsolom, tudni szeretném, hogy keresett e valaki. És bizony vannak oylan helyzetek, mikor illendõ a telefont kikapcsolni. És ha az idõ alatt keresnek fontos ügyekben, tudjam már visszahívni az illetõt. köszönöm a segítséget.
Sajnos kell érte fizetni, de nem a szolgálatásért, hanem akkor, amikor visszahívod azokat, akik kerestek amíg ki voltál kapcsolva! Nem véletlenül találták ki ezt a szolgáltatást! Én úgy vagyok vele, hogy azért kapcsolom ki, hogy békén hagyjanak! Ha valakinek sürgõs, akkor keres késõbb megint! Nehogy már én hívogassam vissza õket! Ezért kapcsoltatom ki mindig az értesítõt, de sajnos állandóan visszakapcsolják. :(
...jah és nem kell fizetni érte...
nem kell ahhoz felhívni semmit.. a telefon menüjében be lehet állitani a hangpostánál.. én ott állitottam be .. "átirányítás ha nem elérhetõ" és ezt a funkciót kell bekapcsolni..
Dominosoknak
Ja, most néztem a T-mobile-nál. Ott az van hogy elõfizetõknek díjmentes, Domonosoknak is 100ft. Ez nem rossz.
Ezért a hívásértesítõért kell fizetni? Drága?
Szerencsés vagy! Én átlag 3 havonta kapcsoltatom ki az ügyfelessel a hívásértesítõt, de mindig automatikusan visszakapcsolják! :(
én nem mondtam h hangposta... csak ott kell beállítani!! ahogy leirtam ... és ha kivan kapcsolva a telefonod és bekapcsolod akkor kapsz sms-t h ki hivott!
vodafone telefonkönyv
A kérdező hozzászólása: De csak a telefonszámot tudom, de oda kell a név lakcím stb. magát a számot írom be azt úgy nem fogadja el.


Hogyan tudom mobilon használni a wi-fit, amikor bekapcsolom nem érzékel 1 hálózatot sem, meg lehet oldani? :S T-Mobile Move a márkája.

Legjobb válasz: A routered hogy van beállítva? Nekünk pl olyan van, hogy nem is látszik más készülékekben az általa létrehozott wifi hálózat. Lehet, hogy itt is ilyesmirõl van szó.

A routered hogy van beállítva? Nekünk pl olyan van, hogy nem is látszik más készülékekben az általa létrehozott wifi hálózat. Lehet, hogy itt is ilyesmirõl van szó.

Hogyan tovább? kaptam egy magyar T-mobile kártyás (nem elöfizetéses) Iphone 4 S-t, és nem tudom mi lenne az elsö lépés? Internet elöfizetés?

Legjobb válasz: Minek neked, ha magad se tudod, mit kezdj vele vagy mire jó neked? Ha van otthon wi-fi-tek, akkor rajtad áll, hogy szükséged van-e 3G-re. Ha nincs, akkor nem ártana, mert net nélkül szinte meghal.

Minek neked, ha magad se tudod, mit kezdj vele vagy mire jó neked? Ha van otthon wi-fi-tek, akkor rajtad áll, hogy szükséged van-e 3G-re. Ha nincs, akkor nem ártana, mert net nélkül szinte meghal.
A kérdező hozzászólása: és a mobilnet szólgáltatást ugy is lehet kérni, ha feltöltös vk ? vagy csak elöfizetésre?
100 megás go net is korlátlan :D csak lassul
Ha mobilnet mellett döntesz, akkor viszont olyat keress, ami korlátlan, és ne 100 MB-osat :)
De inkább 10-15 :)
Igen, 20-30 méterig.
A kérdező hozzászólása: köszi... és ha lesz wi-fi , akkor csak othon a lakásban tudok vele netezni , ugye? bocs de én nagyon nem vk benne ezekbe a dolgokba....
Nekem is 4S-em van, de elõ nem fizetek mobilnetre. Teljesen felesleges, mert anélkül is tudod használni. Az hülyeség kedves elsõ, hogy enélkül behal. Ha már be van állítva a készülék nincs wifire sem szükséged, de ha te bontod ki a dobozból és teljesen szûz, akkor kell, mert anélkül nem lehet beállítani. De ez egyszer alkalom. Egyébként, ha ennyire nem értesz a szifonhoz, minek neked???
Ha van otthon interneted, akkor vegyél egy wi-fi routert. Bármilyen wi-fi-s készülékkel rajta lehetsz éjjel nappal, még SIM nélkül is. Mi köze hozzá a kártyának? Ha pedig a mobilnetre gondolsz, akkor azt nem értem, minek tetted fel ezt a kérdést :)
Mit hogyan?
A kérdező hozzászólása: és azt hogyan? mert én egy t-mobile domino quick kártyával kaptam a készüléket, és a kártya nem az én nevemen van.....
De szerintem 1000x olcsóbb egy Wi-Fi router, azért csak egyszer fizetsz.
Akkor mobilnet..
A kérdező hozzászólása: igen, értem, , , , és ha nincs othon Wi-fi ???,
Feltöltõsre is. Jaja, tudom, hogy lassul, de 100 mega úgy elfogy, hogy kettõt se pislant :)

Most szeretnék venni egy Galaxy S Advance (I-9070) telefont, gyárilag 2.3.6os android van rajta, tudom hogy már kijött rá a frissítés (t-mobilos vagyok. ) A t-mobilba le frissítik nekem? Vagy már a telefon magától földobja, hogy van frissítés?

Legjobb válasz: Ugyanezt a telefont szeretném venni. Engemis az androidja gondolkoztatt el mert a telefon jó. Igen szerintem Samsung KIES-el lehet majd frissiteni. A telefon amugy nem dobja fel magától ahogy te mondod hanem a KIES-el birod frissiteni :)

Ugyanezt a telefont szeretném venni. Engemis az androidja gondolkoztatt el mert a telefon jó. Igen szerintem Samsung KIES-el lehet majd frissiteni. A telefon amugy nem dobja fel magától ahogy te mondod hanem a KIES-el birod frissiteni :)
A kérdező hozzászólása: és valaki megtudja mondani, hogy hogy mûködik a telefon jelly beannel? megéri fölrakni?
http://sgsadvance.uw.hu/ Eredeti tmobos frissítés. Ha nem tetszik, visszarakod a régit. Gari is megmarad. Csak elõtte ments mindent. A kies meg egy kalap xar.
A kérdező hozzászólása: megvettem a telefont, t-mobil webshopon.már jelly bean volt rajta, nagyon jól mûködik

SONY ERICSSON XPERIA ARC S telót hogy tudom android 4. 0ra frissíteni? T-mobile-os vok.

Legjobb válasz: Majd ha kiadják akkor a Pc companionnal tudod. De arra azért készülj fel, hogy a függõ készülékekre késõbb szokott kijönni a frissíés, mint a függetlenekre.

Majd ha kiadják akkor a Pc companionnal tudod. De arra azért készülj fel, hogy a függõ készülékekre késõbb szokott kijönni a frissíés, mint a függetlenekre.
ja sajna elõbb el kell hogy érjen a szolgáltatókhoz ez még pár hetet igénybe vehet de ami késik nem múlik én is nagyon várom

T-mobile Like S elõfizetést hogyan tudok használni külföldön?

Németországba megyek 1 hétre a Like S díjcsomaghoz 300MB internet tartozik ezt tudom használni külföldön is? A 3 ingyenesen hívható telekomos számot gondolom nem lehet, inkább csak az internet lenne fontosabb. Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Nem,csak belföldön használhatod. Külföldi használatra javallott Roaming csomag aktiválása(saját díjcsomagon felüli szolgáltatás!) LINK:[link] Ha nem aktiváltatsz csomagot akkor "borsosabb" lehet a következõ számlád. LINK:[link]

Szia! Nem, csak belföldön használhatod. Külföldi használatra javallott Roaming csomag aktiválása(saját díjcsomagon felüli szolgáltatás!) LINK:[link] Ha nem aktiváltatsz csomagot akkor "borsosabb" lehet a következõ számlád. LINK:[link]

Hogy tudok játékot tölteni a Samaung gt-s 5230 mobilra, gépnélkül? Vagy legalább Google Play-t? !

De persze a telómon azért van internet.

Legjobb válasz: Mivel nem androidos készülék ezért sehogysem fogsz tudni google playt tenni rá...geprõl a legegyszerûbb rá játékot tenni..itt egy link: www.java.mob.org

Mivel nem androidos készülék ezért sehogysem fogsz tudni google playt tenni rá...geprõl a legegyszerûbb rá játékot tenni..itt egy link: http://www.java.mob.org
A kérdező hozzászólása: Köszi csak nekem nincs USB csatlakozóm, a telóhoz.
Media Markt ba tudsz venni.

Tegnap vettem Samsung galaxy S advance telefont és azt mondták a t-mobilba hogy van internet rajta, de nem tudom beállítani, mit tegyek?

Legjobb válasz: beállítások > vezeték nélküli és hálózati > mobilhálózatok > csomag kapcsolat be

beállítások > vezeték nélküli és hálózati > mobilhálózatok > csomag kapcsolat be


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!