Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom T (3069 db)

Kártyafüggetlen telefonon hogy tudom T-mobilos kártyával használni a 0. facebook.com. Ot? Hogy lehet lekérni az internet beállitásokat?

Legjobb válasz: Kártyafüggetlen telefonon hogy tudom T-mobilos kártyával használni a 0. facebook.com. Ot? Pont úgy ahogy a T függõ telefonokon. Hogy lehet lekérni az internet beállitásokat? Pl. felhívod az ügyfélszolgálatot és megkéred az ügyintézõ legyen olyan kedves megadni a netbeállításokat.

Kártyafüggetlen telefonon hogy tudom T-mobilos kártyával használni a 0. facebook.com. Ot? Pont úgy ahogy a T függõ telefonokon. Hogy lehet lekérni az internet beállitásokat? Pl. felhívod az ügyfélszolgálatot és megkéred az ügyintézõ legyen olyan kedves megadni a netbeállításokat.

Hogy tudok t-mobilos telefonomra ingyen facebookot tenni?

próbáltam már küldeni smst a1230ra de nem engedélyezte, amúgy wifis telefonom van... miT TUDnék még tenni az ügy érdekében?

Legjobb válasz: Google-be megtalálod félmillió helyen... http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobilszorakozas/bongeszes/f..

Google-be megtalálod félmillió helyen... http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobilszorakozas/bongeszes/f..
Ha wifis, akkor engedélyezed a wifit, csatlakozol rá és a böngészõben máris ott az ingyen facebook a http://www.facebook.com webhelyen.
A kérdező hozzászólása: de wifi nelkul?..

Hogy tudok @t-mail.hu-s email címet regisztrálni?

Van T-Mobile Domino el?fizetésem, de a honlapon nem találom, hogy hol kell regisztrálni.

Legjobb válasz: szerintem T-home internet elõfizetés mellé adják.

szerintem T-home internet elõfizetés mellé adják.
Megrendelés telefonos ügyfélszolgálatunk felhívásával (1430-as szám) személyesen T-Pontjainkban és partnereinknél http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/uzenetkuldes.. (lap alján)


Akinek rendszeresen hazudik, lop, rossz magaviseletû a gyereke, hogy tudja õt szeretni?

Legjobb válasz: A szeretet nem köthetõ feltételhez. Az, hogy szülõként nem sikerül nevelni, nem a gyerek hibája. Az igazi szeretet feltétel nélküli. Nem úgy hangzi, hogy szeretlek, ha... ilyen és ilyen vagy. Akkor is szeretünk, ha a másik helytelenül cselekszik, ez más történet.

A szeretet nem köthetõ feltételhez. Az, hogy szülõként nem sikerül nevelni, nem a gyerek hibája. Az igazi szeretet feltétel nélküli. Nem úgy hangzi, hogy szeretlek, ha... ilyen és ilyen vagy. Akkor is szeretünk, ha a másik helytelenül cselekszik, ez más történet.
Csakis a rossz viselkedést utáld, ne a gyereket. Részben a szülõ (nagy részben) is tehet a gyerek viselkedésérõl!
Egy szulo mindig feltetel nelkul szereti a gyereket. Egyszeruen azert mert ez egy szulo dolga.
A kérdező hozzászólása: Igen, mostanában ez az elfogadott, hogy a viselkedést nem szeretjük, nem a gyereket, illetve azért haragszom, amit tesz, nem magára a gyerekre stb. De most komolyan, van lényegi különbség? Hiszen a gyerek az, aki úgy viselkedik. Én úgy éreztem mindig, hogy ez csak olyan "mondvacsinált" elnevezés, de a lényegen nem változtat. Hogy tudod szeretni, ha így viselkedik (direkt azért írtam ki így, hogy rendszeresen, nem akkor, ha egy-egy butaságot stb. csinál, illetve azért írtam a hazugságot, lopást, mert ezek már komolyabb dolgok, nem egy tányért tört össze szándékosan - értitek, ugye?)
Ki mondta, hogy szereti? Lehet, hogy már eleve azért lett ilyen a gyereke mert nem kapott elég szeretetet a szüleitõl. Mi volt elõbb, a tyúk vagy a tojás, ki tudja.
Utolsóval maximálisan egyetértek, a környezetemben lévõ rossz magaviseletû gyerekek mind-mind szeretet, törõdés nélküli "családban" nõnek, nõttek fel :(
A kérdező hozzászólása: Azért bõven van ellenpélda is, jó családban elkallódó gyerekekre. Egyéb vélemények, tapasztalatok?
A mi családunkban is van egy ilyen "elkallódott" gyerek. Nem mondom, hogy tökéletesen nevelték, az apja sok mindent elrontott, de az anyja (a nõvérem) próbálta korrigálni. Aztán meghalt az apja, az anyja egyedül is nagyon szépen nevelte a két fiát, akik közül az egyik elkezdett sötét ügyekbe keveredni. Már kicsi korában voltak furcsa dolgok. A szülõk boltjából pénz tûnt el, mindig "talált" valami drága dolgot. Az anyja ekkor még álmában sem gondolta volna, hogy a kisfia lop rendeszeren. Imádja õt, nem feltételezett rosszat. Mostmár 17 éves a gyerek és még mindig szereti és próbálja terelgetni a jó irányba több kevesebb sikerrel. Akárhogy is nézzük, nem mindig a nevelésen múlik. Van akinek egyszerûen ilyen a természete. Ki tudja, talán a genetika is közrejátszik. Mindenesetre szerintem aki alapból szereti a gyerekét, az mindig is szeretni fogja, akár mit is csinál az.

A pasim egyik nagyon jó barátja autóbalesetet szenvedett, ilyenkor én hogy tudom õt megnyugtatni?

Sziasztok! A barátom nagyon rossz hangulatban van, mert tegnap este az egyik nagyon jó barátja komoly autóbalesetet szenvedett, és életveszélyben van. Én nem ismertem ezt a barátját, és nem tudom mit lehet kezdeni ilyen helyzetben, mert sosem voltam még hasonlóban. Szomorú, kedvetlen, és teljesen érthetõ, de hagyjam, hadd legyen magában, vagy inkább legyek mellette?

Legjobb válasz: Hihetetlen, hogy valakinek viccelõdni van kedve, és képtelen beleérezni magát a helyzetbe vagy segíteni. Az én tippem, hogy fõzz neki egy zöld teát. Az nyugtató. Szépen odaviszed neki és elmondod, hogy szívesen beszélgetsz a dologról, ha az segít. De ha magányra vágyik, azt is megérted. Végigsimítod a hátát, és azt mondod: "sajnálom". Ennél többet jelenleg nem tehetsz. 23F

Hihetetlen, hogy valakinek viccelõdni van kedve, és képtelen beleérezni magát a helyzetbe vagy segíteni. Az én tippem, hogy fõzz neki egy zöld teát. Az nyugtató. Szépen odaviszed neki és elmondod, hogy szívesen beszélgetsz a dologról, ha az segít. De ha magányra vágyik, azt is megérted. Végigsimítod a hátát, és azt mondod: "sajnálom". Ennél többet jelenleg nem tehetsz. 23F
Szerintem a szexet ne erõltesd.:) fõzz neki valami finomat, és csak szimplán bújj hozzá, öleld át. Vagy kísérd el õt a kórházba ha már lehet látogatni az illetõt.
Búj hozzá, legyél mellette, kínáld egy kis borral és csokival, nézzetek egy könnyedebb, romantikus filmet, vagy ha õt jobban ellazítja a sport vagy Discovery, akkor azt. Ez mind egy kicsit segít a stressz oldásában, beszélgetésnek ilyenkor sok értelme nincs, ne erõltesd.
orál
A kérdező hozzászólása: Ha ilyen jellegû választ akarnék, akkor a szexualitás kategóriába tettem volna.
ja! akkor meghitt beszélgetés, megértés és a megnyugtatás minden formája.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Tegnap mikor mondta, nem is tudtam mit csináljak hirtelen, és csak annyit mondtam, hogy biztosan rendbe jön, és mindent megtesznek érte. Olyan szomorú... és ez furcsa, mert mindig jókedvû szokott lenni :( Remélem tényleg rendbe jön minden.
Szia! ki volt a hibás a balesetben?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ez miért függ attól, hogy a barátom rosszul érzi magát, illetve a vigasztalást mennyiben befolyásolja, de valójában senki. Csak megcsúszott az úton. Véletlen baleset volt

Ingyen facebookot hogyan tudok t-mobilos telefonomon aktiválni?

Az a helyzet, hogy nincs alapból fent rajta a telefonomon semmilyen ingyen facebookos alkalmazás, vagy bármi. N?vérem szerint aktiválni kellene a telefonos interneten a facebookot, ami addig pénzbe kerül.. Ezt hol tudom ott megtenni? Ti pontosabban le tudnátok írni az egészet? Köszönök szépen el?re is minden választ!

Legjobb válasz: http://itmania.hu/tart/cikk/e/0/70272/1/informatika/Ingyen_F.. http://computerworld.hu/ingyen-facebook-mobil-bongeszes-itth.. persze hogy tud használni ahhoz tényleg kell hogy legyen internet hozzáférése a mobilodnak. tehát ha mikor vetted a sim kártyát és akkor azt mondtad hogy nem kell net akkor be kell menni a tmobilhoz és engedélyeztetni

http://itmania.hu/tart/cikk/e/0/70272/1/informatika/Ingyen_F.. http://computerworld.hu/ingyen-facebook-mobil-bongeszes-itth.. persze hogy tud használni ahhoz tényleg kell hogy legyen internet hozzáférése a mobilodnak. tehát ha mikor vetted a sim kártyát és akkor azt mondtad hogy nem kell net akkor be kell menni a tmobilhoz és engedélyeztetni

Hogyan tudom T-mobile számlámat e-bankos átutalással befizetni?

Milyen számlaszámra kell küldenem és mire figyeljek? Kérem valaki magyarázza el, aki így fizeti számláját! Telefon részletfizetése meg a számla két külön számlaszámra kell menjen? Vagy hogyan tudják, hogy én küldtem? Sajnos a my T-mobile-ban nem tudom befizetni, mert nem alkalmas rá a bankkártyám, nincs CVC2/CVV2 száma. A távszámlán regisztráltam, de ott nem mutatja a számláimat. Vagy ott a telefon részletfizetését nem is fogja? Köszi el?re is! Fontos lenne nagyon!

Legjobb válasz: A bank kártyát és a bank számlát nem kellene keverni. Szóval fizetés: kaptál, vélhetõen csekket, átutalási megbízást. Belépsz a netbenkodba, megkeresed az forint átutalás menüt. Itt megadod, hogy kinek, mi a számlaszáma, meg adod, hogy mennyit és melyik napon. Ha kell azonosítót is megadsz ez a csekken pl. rajta szokott lenni. Innen is azonosíthatnak. Majd elküldöd. Ezt mindkét befizetésnél megcsinálod. Általánossában így néz ki.

A bank kártyát és a bank számlát nem kellene keverni. Szóval fizetés: kaptál, vélhetõen csekket, átutalási megbízást. Belépsz a netbenkodba, megkeresed az forint átutalás menüt. Itt megadod, hogy kinek, mi a számlaszáma, meg adod, hogy mennyit és melyik napon. Ha kell azonosítót is megadsz ez a csekken pl. rajta szokott lenni. Innen is azonosíthatnak. Majd elküldöd. Ezt mindkét befizetésnél megcsinálod. Általánossában így néz ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezt mind tudom eddig:) )) kb. ezerszer utaltam már át pénzt e-bankon keresztül. A bankkártyát nem keverem a bankszámlával, de a my t-mobileon belül bankkártyával (dombornyomott) tudom kiegyenlíteni a számlát. Amit nem tudok az az, hogy milyen számlaszámra kell utalnom és mit írjak a közlemény rovatba. Mivel csekk nincs a kezemben. Jelenleg nem ott vagyok, ahova küldik (a csekket).
Ez engem is érdekelne! Köszi

Ha elköltözök a közös hiteles lakásunkból, és nem fizeti nekem a hitel felét a volt feleségem, hogyan tudom tõle behajtani?

60ezer ft gyerektartást fogok fizetni.

Legjobb válasz: Csiklószorítót és kínpadot javaslok....

Csiklószorítót és kínpadot javaslok....
Azt nem tudom, de a bank öt fogja kilakoltatni.
Vagyonmegosztást a Bíróság megítéli.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A közös HITEL annyit tesz, hogy NEKED és NEKI is fizetnie kell. Ergo, ha te elköltözöl a feleségednek nem kell adnia neked egy vasat se, Neked kell fizetned továbbra is a rád esõ lakáshitel részletet. A 60 ezer gyerektartást ki állapította meg? Ha az asszony akkor bíróság. A bíróság majd eldönti, hogy mennyit kell fizetned annak fényében, hogy neked továbbra is kell még fizetned a KÖZÖS hitel rád esõ felét. Ha bíróság elõtt már elváltatok, akkor azt kell mondjam, hogy "A házasság ideje szerzett vagyon közös" Mivel nektek pillanatnyilag a hiteletek van, így a hiteletek közös. Mivel együtt vettétek fel, te abból pénzt vagy bármit csak abban az esetben láthatsz, ha szépen csengeted tovább a lakás rádesõ hitelrészét és mikor letelik, akkor kérheted az asszonytól, hogy adja a lakás "felét" neked, ergo fizessen ki a lakásból. Az, hogy Õ msot azonnal fizesse ki a lakás rád esõ részét az azért képtelenség, mert 2 gyerekkel azért annyira biztos nem futhat a szekér, hogy az egész törlesztõt Õ fizesse, továbbá miért is fizetné ki, ha együtt vállaltátok a hitel visszafizetését. a Bankot az nem érdekli, hogy menet közben valaki meghalt, született, elvált, neki az kell, hogy a kölcsönadott milláji kamattal együtt visszajöjjenek. Neki ezaz üzlet.
Ha nem fizeted a törlesztõrészlet rád esõ részét, akkor bírósághoz fordulhat, ami kötelez a fizetésére. Rosszabb esetben, ha te továbbra is óckodol akkor a bank megunja a várakozást a részletekre és kilakoltatja a volt nejed a gyerekekkel együtt. Ez az eredményezi, hogy hiába fizettetek vissza már 10 milliót a 20 ból, annak búcsút inthettek. Nem lesz lakás amibõl a nejed késõbb "kifizessen".
A kérdező hozzászólása: Maydy4! Köszönöm válaszod! A bíróságnál állapították meg, illetve ebben egyeztünk meg. Tudom, sokan sokallják. Az én bankszámlámról vonja a bank a hitelt. Technikailag nem megoldható, hogy a felét vonják csak. 2 éve váltunk, tehát mehetünk újra a bíróságra.
vidd el nyralni balira ha nem megy mondj le rola
Se-hogy.
hmm...kerülj a közelébe, próbáld meg becserkészni. adj neki jeleket. és hátha összejön.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszadó: KÖSZI ..
Nem fog menni :( ha o azt mondta nem tetszel neki akkor az ugy is van nem fog beléd szeretni akar mennyit is fogod magad törni rajta :| figyeld meg ha mar elege lesz belõled mert beprobalkozol nalla befog égetni :/ hadj békén csak te fogsz rosszul kijönni :(

Office Access 2010-ben hogyan tudok [ -t írni?

Alt+91-en kívül?

Legjobb válasz: pl a kérdésedben levõ "[" jelet kijelölöd, jobb click másolás, accessben jobbclick beillesztés :)

pl a kérdésedben levõ "[" jelet kijelölöd, jobb click másolás, accessben jobbclick beillesztés :)
A kérdező hozzászólása: oké, de ennél rövidebb nincs?
billentyûzet átállítása angolra, és akkor azt hiszem shift á, vagy é lesz az. Gyors billentyûzet váltásnak is lehet billentyûkombinációt adni, e a legegyszerûbb szerintem az alt+91 vagy fixen angolon hagyni a bill beállítást addig


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!