Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom 3 hetes babával megszoktatni, (1 db)

Hogyan tudom a 3 hetes babával megszoktatni, hogy mindig ugyan abban az időpontban egyen, mint előző nap?

Legjobb válasz: szerintem sehogy, még túl kicsi hozzá. Majd idõvel kialakul a maga ritmusa. Az én fiam 9 hetes, de még mindig nem eszik meghatározott idõpontokban. Egy fix etetésvan este fürcsi után, a többi amikor pont éhes.

szerintem sehogy, még túl kicsi hozzá. Majd idõvel kialakul a maga ritmusa. Az én fiam 9 hetes, de még mindig nem eszik meghatározott idõpontokban. Egy fix etetésvan este fürcsi után, a többi amikor pont éhes.
ne keltsd fel, majd õ jelez, ha éhes :)
EKKORA BABÁT MÉG IGÉNY SZERINT KELL SZOPTATNI.TEHÁT AMIKOR KÉRI AKKOR SZOPIZZON.KB MAJD 3-4 HÓNAPOS KORÁBAN FOG BEÁLLNI NEKI.BÁR EZ MINDEN BABÁNÁL VÁLTOZÓ.SZÓVAL HA MÁSFÉL ÓRÁNKÉNT AKAR CICIZNI AKKOR NYUGODTAN CICIZZEN.
Normális úton sehogy. Esetleg ha hagyod sírni és szenvedni. Ha van szíved hozzá, akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ. Reméltem, h nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Akkor ha éhes adjak neki és ha 3-4 óra alvás után nem kel fel akkor keltsem és etessem meg!!!
Nálunk sincs még rendszer az evésekben, van hogy 2-2, 5-3 de akár 4 óra is eltelik (ekkor már keltem) két etetés között. Csak az esti etetés (hogy legyen benne rendszer) kapcsolódik a fürdés után konkrét idõponthoz (persze ez is plusz-mínusz 1/4-1/2 óra).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szoptatas alatt egyaltalan nem lehet kavet inni? Nagyon kivanom. Sok tejjel szoktam inni, ugy sem lehet?

5

Méregessem babámat hogy mennyit eszik? Még pocakban van, de az elsöt mindig mértem, csak hogy tudjam hogy ha sír, lehet-e attól hogy éhes.

6

Ha szoptatok és mellette tápszert is adok, lehet baja a babámnak?

1 hetes a babám és szerintem még nincs elég tejem, mivel szopi után folyton sír, így tápszert adok neki pluszba. Lehet ettől valami baja? Sokat hízhat? Mert azt nem szeretném..

7

Megállt a fogyás miért?

171 cm vagyok 60-al estem teherbe 82-vel szültem. Fiam 5 hós korára 66 lettem ez 2 hónapja van így. Miért állt meg? Fog tovább folytatódni? Nem változtattam semmit, kéne vmit?szoptatok és 1 hója elkezdtük a hozzátáplálást. Egészségesen eszem sok fehérje kevés ch. Fiam több mint 8kg. 3,5-el született.

6

Használt vk Doxiprokt kúpot/krémet (végbélrepedésre) szoptatás alatt?

ha nem lehet mellette szoptatni, vajon mennyi idő múlva ürül ki? (addig is fejnék)?

0

Hatalmas étvágy szoptatás alatt, más is tapasztal ilyet?

3 hete szültem, babámat igény szerint szoptatom. Szülés után maradt rajtam 10 kiló +, viszont amióta megszültem, iszonyat étvágyam van, képes vagyok egész nap enni. Más is került már ilyen helyzetbe? A szoptatás lehet az oka? Szeretnék fogyni valamennyit, de nem bírom megállni, hogy ne egyek.

9

Amíg szoptatok nem jön meg a menzeszem, ugye?

Az újbóli teherbeesés miatt kérdezem.Várnék vele még egy kicsit.2 hónapos a fiam.

7

Óránként kér enni 5 hónapos babám, és nagyon nyűgös ma. Tejem van bőven. Mi lehet a baj? Van ötletetek?

6

Fel akarok készülni a szoptatásra. Ötletek?

Minden érdekel amit tudni kell a szoptatásról. A babám igényei szerint szeretnék szoptatni (remélem lesz tejem).
Mikortól kell inni a szoptatós teát? Homeopátiás bogyók jók valamire? Bimbóvédőre, mellszívóra szükség van? Ha igen/nem miért?
Előre is köszönöm a válaszaitokat :)
29 hkm

10

2, 5 - 3 hónapos babátok hány kilós? Mennyit eszik naponta?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!