Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudom 3 (1945 db)

Egy pcre hogyan tudok 3 monitort rákötni? 2 van rajta, viszont kéne egy 3. is. Most a gpu-n van 2, viszont ha egyet kötök rá, másikat az alaplapra, csak a vidikarisat látja

asrock n68 ge3 ucc alaplap (dsub) ati radeon 3870 hd gpu

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy az alaplapi és a kártya mûködhet egyszerre. Nem vagyok benne nagyon járatos, de két videókártya fog kelleni hozzá (feltéve, hogy van két PEX x16 foglalat az alaplapon) és spéci driver. Miért kell amúgy 3 monitor? Mit szeretnél megoldani?

Nem hiszem, hogy az alaplapi és a kártya mûködhet egyszerre. Nem vagyok benne nagyon járatos, de két videókártya fog kelleni hozzá (feltéve, hogy van két PEX x16 foglalat az alaplapon) és spéci driver. Miért kell amúgy 3 monitor? Mit szeretnél megoldani?
A kérdező hozzászólása: 2 22" van, viszont keves a hely, melozom rajta.tobbet is tudnek vallalni, ha lenne meg egy. Az alaplap sajnos nem olyan, viszont lattam ilyen eyefinityt, az elvileg 3monitoros. Ezek szerint akkor le kell cserelnem 2 24" esre. Azokon kiprobaltam, es pont elfer minden, viszont olcsobb lett volna meg egy 22" venni.

Egy Gigabyte HD 6850-es ATI kártyát, hogy tudok 3 monitorra kötni?

Olvasgattam a netten mielőtt ezt megírtam, de annyira pontos válasz még se rajzolódott ki a fejemben. Nálam van 3db monitor, ezen módon kötöttem össze őket: Egy Asus VW202RS-t VGA - VGA átalakítva DVI-ra - ez a vége megy bele a videokártyába. Egy Packard Bell VISEO 220Ws VGA átalakítva DVI-ra az pedig HDMI-re alakítva - HDMI pedig belemegy a videokártyába. Egy Samsung SyncMaster 206BWa ami DVI - DVI módon van összekötve a videokártyával. Az ATI gyári programja csak egy monitort érzékel, amikor az érzékelt monitorokat néztem. Frissítve se talál semmit. Hogy lehetne ezeket a monitorokat összekötni 3-ba? Display portot kell 3 felé osztani, vagy egy monitor Display porton keresztül, a másik kettő pedig DVI-I és DVI-D?

Legjobb válasz: Inkabb vegyel erosebb kartyat mert a 6850 nem erre lett kitalalva! Legalabb vegyel egy 7870 2gb verziot de megjobb lenne egy 7950 3gb 3 monitorra

Inkabb vegyel erosebb kartyat mert a 6850 nem erre lett kitalalva! Legalabb vegyel egy 7870 2gb verziot de megjobb lenne egy 7950 3gb 3 monitorra
A kérdező hozzászólása: Otthoni hobbi célra kellene, ezért nem igazán akarok erõsebb kártyára költeni. Ez is egy vagyon volt számomra. Sehogy sem lehet ezzel megoldani? Csak lehet, ha rajta van, hogy 3 monitoros. És szerintem nem is annyira gyenge 820mhz GPU és 4200mhz memóri órajellel. De azért köszi!
Ezek a variációk 3 monitorhoz DVI-I+DVI-D+Display Port HDMI+Display Port+DVI-I vagy D CRT(VGA)átalakítóval DVI-I+HDMI+Display Port A Display Portot kell használni hozzá
Egy szoval nem mondtam hogy gyenge, de nem 3 monitorra van kitalalva!

Hogyan tudom 3 éves lányomat éjfél előtt elaltatni?

Van egy 3 éves lányom és egy 8 hónapos fiam. Utóbbival semmi gond. Külön szobában és kiságyban alszik. Viszont lányom születése óta velünk alszik. Most, hogy született egy fiúnk, így kiszorultunk az egyetlen különálló szobából és a nappaliban alszunk egy kihúzható kanapén hárman. Persze TV az ággyal szemben. 1 év 8 hónapig szoptattam a lányom, így vagy azon aludt el vagy kézben ringatva.(mindent elrontottam vele kapcsolatban-fiam már magától alszik, tanultam a hibámból). 2 éves korától pedig tévézés közben alszik el. A problémám annyi, hogy kb. 23:00 és 00:30 közöttre tehető ez az idő. Nem bírom korábbra hozni. Már keltettem korán, hogy korábbra kerüljön a délutáni alvás. Már elmaradt a délutáni alvás, akkor meg egész estig hisztis volt a fáradtság miatt. Ma pl. 2 mesét nézett meg, ami 3 óra volt, utána fogtam és kikapcsoltam. Hányni kezdett a hiszti miatt. Igazából egy külön szoba lenne az igazi, ahol nincs Tv, de ez megoldhatatlan. Mit tehetnék, hogy legkésőbb 22:00-kor aludjon? Nagyon kimerült vagyok és elkeseredett.

Legjobb válasz: A tv-n elalvásnál rosszabbat nem is tehetsz a gyerekkel. Azért nem tud elaludni mert a képek megállás nélkül folynak a szeme elött, nem hagyják az agyat nyugodni, még a kikapcsolás után is folynak az agyban a képek, ha be is alszik, nem tud miatt mélyen elaludni, álmaiban a tv-ben látottak folyamatosan elöjönnek. Egy felnöttnek sem jó a tv-n elalvás, egy gyereknek meg még roncsolja is az idegrendszerét ha folyamatosan azon alsik el. Egyszerüen holnaptól nincs tv. 8-kor megfürdeted estimesét olvasol neki, majd berakod a saját kis ágyába, a saját szobájában, kuckójában. Mivel hisztizni fog az elsö 3 napan(aztán már nem), így elöször legyen az ágya a szobátokban szépen megcsinálva, ahova leteszed megpuszilgatod és ha kell nyitva hagyod az ajtót. ha kiakar jönni akkor beülsz vele, és ott maradsz. elsö este sokat fog sírni, kifog mászni, de mindig vissza terelgeted. második este már nem fog kimászni vagy sokkal rövidebb idö lesz ez az egész. harmadik este még lehet egy kis nyafogás, de menni fog. negyedik este pedig legkésöbb 9-kor aludni fog magától. ha viszont közben engedsz neki és megint a tv elött köttök ki akkor soha nem fogja megszokni. oviba is mindig álmosan megy, az iskolában képtelen lesz koncentrálni...

A tv-n elalvásnál rosszabbat nem is tehetsz a gyerekkel. Azért nem tud elaludni mert a képek megállás nélkül folynak a szeme elött, nem hagyják az agyat nyugodni, még a kikapcsolás után is folynak az agyban a képek, ha be is alszik, nem tud miatt mélyen elaludni, álmaiban a tv-ben látottak folyamatosan elöjönnek. Egy felnöttnek sem jó a tv-n elalvás, egy gyereknek meg még roncsolja is az idegrendszerét ha folyamatosan azon alsik el. Egyszerüen holnaptól nincs tv. 8-kor megfürdeted estimesét olvasol neki, majd berakod a saját kis ágyába, a saját szobájában, kuckójában. Mivel hisztizni fog az elsö 3 napan(aztán már nem), így elöször legyen az ágya a szobátokban szépen megcsinálva, ahova leteszed megpuszilgatod és ha kell nyitva hagyod az ajtót. ha kiakar jönni akkor beülsz vele, és ott maradsz. elsö este sokat fog sírni, kifog mászni, de mindig vissza terelgeted. második este már nem fog kimászni vagy sokkal rövidebb idö lesz ez az egész. harmadik este még lehet egy kis nyafogás, de menni fog. negyedik este pedig legkésöbb 9-kor aludni fog magától. ha viszont közben engedsz neki és megint a tv elött köttök ki akkor soha nem fogja megszokni. oviba is mindig álmosan megy, az iskolában képtelen lesz koncentrálni...
Én is evvel küzdöttem, átérzem. Én rászoktattam, ha kikapcsolom a tévét akkor alvás. Volt miatta jó pár sírós éjszaka, de megérte.
Egészen egyszerû! Tedd el a távkapcsolót és mondd, hogy nem mûködik a Tv és Te is sajnálkozz. Másképp nem tudod. Húzd ki a konektorból, vagy valamit találj ki és Ti se TVzzetek. Amikor a kicsi elalaudt, legyen közös idõtök együtt, pancsizzatok, játszatok, mesézzetek, vacsorázzatok és beszélgessetek sötétben, az ágyban, majd mesét találj ki Neki, vagy énekeljetek együtt. Nem lehet bekapcsolni a TVT nektek sem és pár hét után el is hagyja magától és mindekinek jobb a közös ilyesmi idõtöltés, mint a TV. Ha hiszti va, hiszti van, akkor se kapcsold be, pár nap alatt megérti, vagy legalább elfogadja. :) Sok sikert! :)
egyetértek a 3-as válaszadóval
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat! Így fogok tenni! Remélem hamarosan sikerrel járok!!!
Szia!mikor kel reggel? Leghet az a baj... A lányom napja igy van: 9körül kel fel, reggeli, 12, fél 1körül ebéd, fél 2kor du alvi kezdi 2 Anna Peti után, 4-fél 5ig alvi. 7-8 között amig a kicsi pancsi és altatás néz egy kis mesét youtubén. Utána 8kor pancsi, majd vacsi. Játék velünk közösen apával. 10körül lefekszünk, mellettünk alszik de külön ágyban. Néhány mese apától, elmeséli a napját és utána alszik max 11kor. Esetleg ha a nagyszobából lekerekitetek neki egy kis kuckót ahopl tudna aludni nyugodtan? Szerintem azért nem alszik korábban mert pörög az agya a mesék miatt. 3óra rengeteg neki..


Hogy tudok 3 db avi fájlból egyet csinálni?

Legjobb válasz: Ez egy film akar lenni csak 3 részben és egy fájlba szeretném nézni.

A kérdező hozzászólása: Ez egy film akar lenni csak 3 részben és egy fájlba szeretném nézni.
VirtualDub, AviDemux, FormatFactory...
A kérdező hozzászólása: Köszi
Ez már az ezerkettedik ilyen kérdés. Grat.

Hogyan tudok 3 nap alatt nagyábol kigyógyulni egy megfázásbol és köhögésből? (lécci)

megfáztam és csunyán köhögök is.3 nap mulva lesz egy program amire elmennék de nem ilyen betegen.segítsetek hogy mi szerint tegyek a következend? 3 napban hogy nagyábol meg gyógyuljak. el?re is köszi a válaszokat 12/l

Legjobb válasz: Szia! Mézes tea, sok-sok C-vitamin (600 mg egy nap nyugodtan mehet). Ha mész suliba, öltözz föl rendesen, a derekad se lógjon ki, rendes cipõt vegyél zoknival. Lefekvés elõtt jó meleg fürdõ, utána pizsama, és takarózz be alaposan. Ezen kívül rendesen fújd az orrod, ne szívd. 4-5 köhögés után fújd ki, így kevesebb váladék csúszik le, hamarabb gyógyulsz. Nem tudom, a szüleid tartanak e otthon neked köhögéscsillapítót. Ha igen, szedjél: hurutos köhögésre ACC vagy Fluimucil, szárazra Robitussin, vagy Mucopront. Nem tudom, mitek van otthon, de azt csak szülõi felügyelet mellett vedd be!! Ezen kívül a mézet eheted önmagában is, az is jó szokott lenni. Más most nem jut eszembe. Jobbulást!!

Szia! Mézes tea, sok-sok C-vitamin (600 mg egy nap nyugodtan mehet). Ha mész suliba, öltözz föl rendesen, a derekad se lógjon ki, rendes cipõt vegyél zoknival. Lefekvés elõtt jó meleg fürdõ, utána pizsama, és takarózz be alaposan. Ezen kívül rendesen fújd az orrod, ne szívd. 4-5 köhögés után fújd ki, így kevesebb váladék csúszik le, hamarabb gyógyulsz. Nem tudom, a szüleid tartanak e otthon neked köhögéscsillapítót. Ha igen, szedjél: hurutos köhögésre ACC vagy Fluimucil, szárazra Robitussin, vagy Mucopront. Nem tudom, mitek van otthon, de azt csak szülõi felügyelet mellett vedd be!! Ezen kívül a mézet eheted önmagában is, az is jó szokott lenni. Más most nem jut eszembe. Jobbulást!!
Köhögésre nagyon jó a hagymatea: 1 evõkanál cukrot megkaramellizálsz, felöntöd 3 dl vízzel, és beleteszel egy közepes fej hagymát félbe-negyedbe vágva. A hagymát ne pucold meg teljesen a fehér részig, maradjon rajta a külsõ barna héjja. Kb 10-15 percig fõzöd, leszûröd és megiszod melegen. Nagyon jól felszakítja a lerakódott dolgokat. Egyébként: sok-sok forró, mézes-citromos tea, sok-sok C-vitamin (duplázhatod a napi normál adagot), izzadás a paplan alatt.
ha nem vagy allergiás rá akkor aspirin.engem 2 nap alatt helyre hozott pedig már a falat kapartam olyan rosszul voltam. jobbulást
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat mindegyiket meg csinálom. köszi a jó kivánságokat :D

A kutyát pelusra vagy alomra szoktatni hogy tudom (3 éves)?

A kutyus egy hete van nálam ez elõtt tenyésztõnél volt. de nekik nem kellett. Nem szocializálódott pisil, kakil lenn, de a baj az, hogy fent is pisil és nem használ semmi: Orra pöckölés, se szidás csak megijed, de ugyanúgy bepisil vagy jelöl, kutya távol tartó spray se. (kan)

Legjobb válasz: Szobatisztaságra kell nevelni, nem pelusra szoktatni. Nincs idõ leírni, de néhány oktató cikket olvass el. http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/szobatisztasagra-a-ki.. http://www.kutyatippek.hu/Szobatisztasag http://www.zug.hu/allatbaratcikkek/434/Hogyan-neveljuek-szob..

Egy hete van Nálad. Légy egy kicsit türelmes! Neki is meg kell szokni az új helyet. Kutyát azért nem szoktatunk pelusra meg alomra, mert nem macska, és mindenhova sz...ni fog a lakásban. Le kell vinni, ha elvégzi lenn a dolgát, akkor ováció, dicséret, örömködés, nobel-díj és jutalomfalat. Hamar rá fog jönni, hogy micsoda irtó jó dolog az utcán pisilni. Az ivartalan kutyának is kell pisilnie, hacsak mûtét közben nem kötnek egy csomót a p...re, de az meg jelentõsen megrövidíti az életét. Amúgy miért nem szabad ivartalanítani?
Szobatisztaságra kell nevelni, nem pelusra szoktatni. Nincs idõ leírni, de néhány oktató cikket olvass el. http://www.haziallat.hu/kutya/gondozas/szobatisztasagra-a-ki.. http://www.kutyatippek.hu/Szobatisztasag http://www.zug.hu/allatbaratcikkek/434/Hogyan-neveljuek-szob..
És miért is nem jöhet szóba???
Ha egy 3 éves kutya ilyen állapotban van (és most nem csak a szobatisztaság hiányára gondolok), akkor állapodjunk meg abban, hogy te nem tenyésztõtõl kaptad a kutyát, hanem egy koszos szaporítótól. Egyébként ahogy a leírásodat és a kommentedet olvasom, csóri kutya cseberbõl vederbe került.....
A 7. válaszolóval értek egyet, a számból vette ki a szót! Egy tenyésztõnél sincs ilyen állapotban egy kutya, ergo ez egy szaporító! A tenyésztõk amúgy sem adnak oda egy 3 éves kutyát, mert nekik nem kell. A szaporítók annál inkább... gondolom lett fiatalabb, aki nemzõképesebb! Ilyeneket meg rohadt gyorsan felejts el, hogy spay meg pöckölés... egek, nézz utána az általános kutyatartásnak, de ne az 1600-as irományokból!!! Tudod van egy olyan vicces sztori, hogy egy nõ megment egy csimpánzt, és otthon próbálja szobatisztaságra nevelni. Elsõ nap a majom bepisil, a nõ belenyomja az állat fejét a vizeletbe, majd kirakja õt az ajtón. Másnap megint bepisil az állat, megint belenyomja a fejét, megint kiteszi... Harmadik nap ugyan ez, negyedik nap szintén... majd egy hét után az állat megint bepisil, a nõ menne oda leszidni, erre a majom fogja magát, belenyomja a saját fejét a vizeletébe, majd kiteszi a saját szûrét.
Ivartalanítás???? Ilyen hülyeséget még nem hallottam.Szerinted az ivaros kutyák be szoktak pisilni?
Ivartalanítás. Ha nem vagy otthon, box. Sem az orrpöckölés, sem a szidás nem segít.
Be megy a házba vagy mi? Ha odakinn végzi el akkor miért baj?
A kérdező hozzászólása: panelban vagyunk és amikor leviszem sétálni pisil kakil de éjjel is bepisil amikor alszom és már próbáltam levinni korábban vagy hajnal 5 kor de akkor is bepisil ivartalanítás nem jöhet szóba
Mikor viszed le utoljára? Nappal hányszor viszed le? Egy ivaros kannak mindig vannak tartalékai némi jelölgetésre. Hova pisil a kutyád? Csak úgy tócsát csinál, vagy jelöl?
Ilyen velünk is volt. Elsõ kutyámmal kitaláltam, hogy "jaj nem lehet még levinni mert csak három oltása van! Mondták az okosok, hogy mikor látom, hogy helyezkedik, akkor tegyem újságpapírra. Na azt nagyon látja egy kezdõ, hogy mikor kezd helyezkedni a kutya! Ahogy a szõnyegre pisilt, felkaptam és kivittem az újságpapírra. Akela okos volt, két nap alatt megtanulta: rápisilt a szõnyegre, aztán kiszaladt és leült az újságpapírra. És nagy lelkesen nézett rám, hogy milyen ügyesen csinálta. :D
A kérdező hozzászólása: 7. kommentelõnek üzenném hogy nem hinném hogy csömörbõl vödörbe került volna én szeretem ezt a kutyust és mindent el akarok követni, hogy jól érezze magát azért adták el mert kiállítási kutyának akarták megtartani de annyira félt, hogy ez nem jött nekik össze ez a kutya még sosem fedezett szóval kétlem hogy szaporításra használták volna amúgy jelölt nem bepisilt szerintem szóval nem ilyen óriási tócsákat hagy amúgy leviszem egyszer hajnal 5 kor aztán dél körül aztán délután 4 fele és este 7 kor is , de ma volt az elsõ nap, hogy nem pisilt be szóval remélem így marad :D
Mutatok valamit. Nézd, ilyenek is vannak a billentyûzeten: . , ; : - ! ? Lehet õket használni, nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsot, ennek rendkívül sok köze van a kérdésemhez :D

Egy Radeon HD5750-es kártyával, hogyan tudok 3 monitort üzemeltetni?

Üdv! Van egy Radeon HD5750-es videokártyám, amin van 3 csatlakozó. (HDMI, DVI, VGA) Ha rákötöm a 3 monitort, akkor csak kettõ mûködik egyszerre. Az Eyefinity opcióban sem tudok kettõnél többet beállítani. Tud valaki erre egy megoldást, hogy hogyan tudnám mûködésre bírni? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: https://www.youtube.com/watch?v=a9iSPoG6sW8

Amúgy szerintem a HD5xxx sorozat nem Eyefinity kompatibilis, de szerintem anélkül még mennie kéne. Sajnos én se próbálkoztam még 2-nél több monitorral.
SAPPHIRE HD 5750 1GB GDDR5 Eyefinity opciós! [link] [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megnéztem a Youtube-os videot és eljutok 5:03-ig, de nekem a lenyíló menüben a középsõ monitor ikonon nincs duplikálás, csak kiterjesztés és csere. Egyébként ilyen a kártyám: [link] A lap alja felé, a 2. pontban valami olyasmit ír, hogy szüksége van egy display portra, de nekem olyan nincs. Vagy rosszul értelmezem?

Hogyan tudok 3 hét alatt látványosan fogyni?

Reggel: fõtt tojás-rozskenyér,zöld tea

Legjobb válasz: Tüdõgyulladás, de valami rendesebb, egy hétig éjjel-nappal lázban fetrengõs fajta. Pikk-pakk le fogod dobni a zsírt, én már próbáltam :)

Tüdõgyulladás, de valami rendesebb, egy hétig éjjel-nappal lázban fetrengõs fajta. Pikk-pakk le fogod dobni a zsírt, én már próbáltam :)

Hogyan tudok 3 részre partíciózni egy hdd-t win7 telepítése közben?

az én lépéseim: (2-partíció volt) elõször mind a 2-õt megformáztam, majd töröltem õket (1 szabad partíció lett), majd ezt is megformáztam és ezután kiosztottam a 3 partíciót, majd azokat is megformáztam. MEGJEGYZÉS: elvileg így mind a 3 partíciót Rendszer/Systemmnek látta és nem volt Másodlagos/Primary partícó. És, ha most bármelyiket megformáztam levette a 100Mb -nyi helyet. Tehát a kérdésem mik a helyes lépesek?

Legjobb válasz: Plusz infók: laptopom van és egy HDD 750GB Gondolom a helyes lépések: csak törölni kellett volna az összes partíciókat, ezután kiosztom a területeket és azokat megformázni.

A kérdező hozzászólása: Plusz infók: laptopom van és egy HDD 750GB Gondolom a helyes lépések: csak törölni kellett volna az összes partíciókat, ezután kiosztom a területeket és azokat megformázni.

Counter Strike kezdőknek. Hogyan tudok 3 barátommal játszani interneten keresztül?

Nagyon kezd? vagyok, mint látszik. Leszedtem a következ? játékot: Counter-Strike Source. Hogyan tovább?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!