Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok zenei cd-t (10 db)

Hogyan vagy melyik programmal tudok ugy zene CD-t irni, hogy a CD lejatszasakor mutassa a szamok cimeit?

Szoval infot is es ne csak azt irja ki a lejatszo hogy trak 1, trak 2...Probaltam nerot, ashampo burning studio 6, windows media player-t. Ha esetleg ezek barmelyikevel megoldhato mondjatok el hogy mert sajna nem jottem ra.

Legjobb válasz: A CD text funkciót sok író ismer. Én ezzel szoktam: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/easy-cd-da-extractor201..

A CD text funkciót sok író ismer. Én ezzel szoktam: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/easy-cd-da-extractor201..
a burn aare free is jó
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat egyenlore az Easy CD-DA-t probaltam ki, jo kis progi csak jokat olvastam rola, viszont lenne egy kerdesem ezzel a programmal. Hol, hogyan tudom osszekeverni a zeneket, hogy ne ABC sorrendbe legyenek irva? Bocsi de ezt a beallitast se talalom.
Amikor kész a lista az írandó zenékrõl, akkor vagy azt csinálod, hogy bármelyiket feljebb, lejjebb húzod a listában, ha ez nem mûködik, akkor megszámozod õket (01, 02, ...11, 12) és olyan sorrendben lesz, ahogy akarod. Ekkor persze a szám címében is benne lesz a sorszám...
A kérdező hozzászólása: Ok. Koszonom sikerult!! :) :)
Ha a cd-t lezártad akkor sehogy...
Ha nem újraírható a lemez, akkor sehogyan.
Habár nem biztos, hogy audio CD.....
A kérdező hozzászólása: Sajna audió cd, én nem újraírható :( ..de am hogyan lehet nem lázárni?
Az audio CD-t mindenképpen lezárja. MP3-at nem visz a lejátszód?
A kérdező hozzászólása: hát akkor ezt már cseszhetem :// ..de viszi, miért?
Több férne rá és egyszerûbb lenne kiírni.
A kérdező hozzászólása: MP3-formátumu zenék mennek rá, csak van olyan szám ami véletlen kerûlt rá, és szeretném kicserélni egy másikra.. ezért jött a kérdés, hogy lehet e. De asszem ezután majd jobban figyelek, vagy max szerzek egy újraírhatót. :) köszönöm szépen a gyors válaszokat!! :) )

Alcatel pop c7-re hogy tudok zenét feltenni géprõl ha nem adtak hozzá illesztõ CD-t?

Legjobb válasz: Valószínûleg elég, ha usb kábellel csatlakoztatod a géphez. Windows intézõben meg fog jelenni a telefon, és másolhatsz rá amit akarsz. Ha mégsem, akkor: [link]

Valószínûleg elég, ha usb kábellel csatlakoztatod a géphez. Windows intézõben meg fog jelenni a telefon, és másolhatsz rá amit akarsz. Ha mégsem, akkor: [link]
A kérdező hozzászólása: és ezen belül melyiket töltsem le?
Kezdetnek a User Manual-t, ahol le van írva, hogy mit kell csinálni.


Hogyan tudok egy zenei cd-t átküldeni e-mail-en?

Próbáltam levélben átküldeni a számokat (freemail-r?l chello címre), msn-en, Nero express-en, skype-n, de azt írja, hogy nincs mögötte tartalom.

Keresek egy olyan programot amivel mp3 zene file-t tudok átalakítani, hogy azt egy hagyományos CD lejátszó is lejátssza?

Legjobb válasz: Szinte mindegyik CD iró program tudja Audió CD-t kell irni. Ashampo burning studió A néro burning roomban : Audio CD irása és belehúzod azt a 13-17 mp3-om zenét, majd megirod Sok sikert. Üdv.

Szinte mindegyik CD iró program tudja Audió CD-t kell irni. Ashampo burning studió A néro burning roomban : Audio CD irása és belehúzod azt a 13-17 mp3-om zenét, majd megirod Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Hogyan tudok "FLAC" zenei file-t normál cd-re írni, normál audio formátumban?

Legjobb válasz: normális cd író programmal: "csak úgy simán"

normális cd író programmal: "csak úgy simán"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Audio-CD írása menüpont alatt hozzáadod a fájlokat és Írás. A többit intézi a program.
Nero!
CDburnXP is tudja.
CD Architect esetleg? Vagy Nero. De talán még a foobar2000 is képes erre, ami amúgy csak sima lejátszó.

Sony Ericsson F305-höz ha nem adnak átviteli/USB kábelt és telepítő cd-t akkor hogy tudok rá zenéket rakni? Meg képeket leszedni?

Jó hozzá esetleg az el?z? Sonys telefonom kábelje meg telepít? cd-je? Vagy külön kell hozzá venni, csak azért nem adnak a csomagba hozzá? Köszi a válaszokat ! L.

Legjobb válasz: Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nézd meg a csatlakozóját. Valószínûleg jó lesz a kábel, hacsak nem õsrégi a másik telód. Az SE oldalán pedig megtalálod a telefonod telepítõjét, nem is kell CD, csak keress rá az új telefonodra ott.

A Nokia 5800 Xpres Music omhoz nem találom a cd-t és nem ismeri fel a gép nem tudok tenni rá semmilyen zenét, képet. Le lehet tölteni valahonnan az internetről azt hogy felismerje a gép?

Legjobb válasz: A nokia hivatalos oldaláról tudsz letölteni usb drivert valamint "pc suit"-ot vagy "ovi suit"-ot, aztán már nyomhatod is. Esetleg megoldás lehet a Bluetooth, ha a géped és az oprendszered képes rá.

A nokia hivatalos oldaláról tudsz letölteni usb drivert valamint "pc suit"-ot vagy "ovi suit"-ot, aztán már nyomhatod is. Esetleg megoldás lehet a Bluetooth, ha a géped és az oprendszered képes rá.

Aki ismeri a VDownloader-t hogyam tudom kivenni a zenéket vagy CD-re írni?

Legjobb válasz: használd ezt ***** ez mp3á konvertálja egyböl és ugy szedi le * Automatikusan eltávolított tartalom.

használd ezt ***** ez mp3á konvertálja egyböl és ugy szedi le* Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!