Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok zenéket a g-portálos oldalamra (2 db)

Hogyan tudok feltenni zenéket a g-portálos oldalamra?

Legjobb válasz: sehogy! a g-portálon erre nincs lehetõség, de vannak más módszerek. 1. regisztrálsz egy ingyenes tárhely szolgáltatón (pl. extra.hu), és oda töltöd fel a zenéket, vagy 2. egy fájlfeltöltõ oldalra (*****) teszed fel mindkét esetben beilleszted a linket az oldaladra * Automatikusan eltávolított tartalom.

sehogy! a g-portálon erre nincs lehetõség, de vannak más módszerek. 1. regisztrálsz egy ingyenes tárhely szolgáltatón (pl. extra.hu), és oda töltöd fel a zenéket, vagy 2. egy fájlfeltöltõ oldalra (*****) teszed fel mindkét esetben beilleszted a linket az oldaladra* Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogy tudok egy zenét lekicsinyíteni, hogy feltudjam rakni a g-portálos oldalamra háttérzenének?

Ugyanis max. 1 Mb-os mp3-at, midi-t, vagy wav formátumot enged. Légyszi segítsetek! Nagyon fontos lenne! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Az mp3 alapból tömörítve van, szóval kétlem, hogy ezt még kisebbre lehetne tömöríteni. Az eggyetlen lehetõség, hogy levágsz a zenébõl így a mérete is kisebb lesz.

Az mp3 alapból tömörítve van, szóval kétlem, hogy ezt még kisebbre lehetne tömöríteni. Az eggyetlen lehetõség, hogy levágsz a zenébõl így a mérete is kisebb lesz.
Meg lehet csinálni, de szinte biztos, hogy nagy lesz a minõség romlás. Ha elküldöd, megcsinálom, és akkor még mindig eldöntheted, hogy fölrakod e .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!