Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok vállalkozást letrehozni és (2 db)

Hogyan tudok egy vállalkozást letrehozni és mi kell hozza és mennyi penz?

Legjobb válasz: Konkrét elképzelés és cél nélkül sehogy nem tudsz vállalkozni semmire. Na meg nem árt némi tapasztalat is... Túl hiányos a kérdésed, hogy valamirevaló választ lehessen írni rá.

Konkrét elképzelés és cél nélkül sehogy nem tudsz vállalkozni semmire. Na meg nem árt némi tapasztalat is... Túl hiányos a kérdésed, hogy valamirevaló választ lehessen írni rá.
A kérdező hozzászólása: Van elkebzelés pl:hamburgeresre, giroszosra, salátabárra gyors bufére gondoltam.Papírok szempontjábol miket kell beszereznem és mennyi pénz az alap toke?

Internetes vállalkozásba adom a fejemet, és van pár nagy kérdésem: hol tanúljam meg a weboldal készítéshez szükséges tudnivalókat? Hogy tudok létrehozni saját, mikrotranzakciós rendszert? Ha készen vagyok melyik domain szervert ajánljátok?

Némi HTML alappal rendelkezem de úgy érzem ez nem elég ahhoz hogy komplett oldalt készítsek. a tervem az hogy emberek regisztrálnak az oldalra és kisebb pénzért ötleteket adnak cserélgetnek. ja igen és nem utolsó sorban hol tudom levédeni az ötletet, milyen jogok kellenek hozzá

Legjobb válasz: Ilyen már nekem is eszembe jutott,de én még valószínûleg annyira sem értek a weboldalkészítéshez mint te.De a neobase-nek(http://www.neobase.hu/) van egy webtárhelyet nyújtó szolgáltatása,ahol segítséget nyújtanak weblapszerkesztéshez(drupal alapú)és egyáltalán nem gagyi,és 10 gigás tárhelyet adnak hozzá.Rendes .hu-s domain is rendelhetõ hozzá.Ahhoz hogy fizetõs lehessen az oldalad,olyan tartalmat kell nyújtanod,ami sokakat érdekel.Úgymond,joggal várják el az emberek,hogy a pénzükért kapjanak is valamit.Szerintem egyenlõre megteszi az is ha emelt díjas sms-eket küldenek azért,ha pl tagok akarnak lenni az oldaladon. Az ötlet megosztást,egyébként én is jónak tartom,de így önmagában egy ilyen ötletet nem lehet levédetni csak a kész terméket alaposan kidolgozva.illetve magát az oldalat. Ezüstegér

Ilyen már nekem is eszembe jutott, de én még valószínûleg annyira sem értek a weboldalkészítéshez mint te.De a neobase-nek(http://www.neobase.hu/) van egy webtárhelyet nyújtó szolgáltatása, ahol segítséget nyújtanak weblapszerkesztéshez(drupal alapú)és egyáltalán nem gagyi, és 10 gigás tárhelyet adnak hozzá.Rendes .hu-s domain is rendelhetõ hozzá.Ahhoz hogy fizetõs lehessen az oldalad, olyan tartalmat kell nyújtanod, ami sokakat érdekel.Úgymond, joggal várják el az emberek, hogy a pénzükért kapjanak is valamit.Szerintem egyenlõre megteszi az is ha emelt díjas sms-eket küldenek azért, ha pl tagok akarnak lenni az oldaladon. Az ötlet megosztást, egyébként én is jónak tartom, de így önmagában egy ilyen ötletet nem lehet levédetni csak a kész terméket alaposan kidolgozva.illetve magát az oldalat. Ezüstegér
A baj valahol másütt van, mivel nem igazán ez az oldal az, ahol ezekre a kérdésekre választ kapnál és nem ilyen formában. Kell még gyûrni, hogy sikeresen indulhasson valami. - Bocs, csak õszinte voltam.
Javasolnék mindenképp egy olyan tanfolyamot ahol ezt megtanulod vagy hozzájutni egy oktató cd/dvd-hez amit tudsz használni közben, nehogy azért álljon az üzlet mert mást kell hívogatni telefonon hogy segítsen!
hát ez nehéz dió, én a helyedben egy profi programozót bevennék társnak. Én is próbáltam egyedül, de mindig elakadtam. Szóval két út van: a programozónak egyben kifizetsz kb. 1milliót a munkájáért, vagy beveszed %-os részesedésbe, amit minden hónapban fizetsz neki (bár lehet még így is kér egy kisebb fix összeget elõre).
Én a joomla-rendszert ajánlom, annak nagyon sok modulja van, láttam már mikrotranzakciós beépülõt is, ráadásul nagy közösség, úgyhogy tesztelt minden. Viszont tényleg keress egy profi szakembert, mert sokan összeraknak neked egy egyszerû oldalt, de az olyan is lesz. Ha semmi trükkös nem lenne, csak olyan, amibe már kész modulok elegek lennének, akkor én is megcsinálom neked :) Üdv!
A mikrotranzakciós rendszerhez ezt ajánlanám:http://www.voxinfo.hu/
Szerintem ha nagyon ütõs weboldalt akarsz akkor oda szakember kell. Nemtudom hogy milyen szinten van a tudásod, de biztos tudsz valamit. Ami már nagyon jó kategóriába tartozik szerintem: http://www.pcx.hu Domain szeró? Rengeteg van. pl: http://www.intronet.co.hu/arak.php De utánanézek. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!