Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok tömöríteni (23 db)

Iso fáljt hogyan tudok tömöríteni?

pl van 1 8gb-t iso fáljom és abból akarok olyat hogy 1. cd 2.cd vagy az egészet letömöríteni, programokat

Legjobb válasz: Iso fájlt nem lehet tömöríteni, mert az egy képfájl. Ahhoz, hogy tömöríthesd, elõbb ki kell csomagolni, mondjuk a Poweriso-val.

Iso fájlt nem lehet tömöríteni, mert az egy képfájl. Ahhoz, hogy tömöríthesd, elõbb ki kell csomagolni, mondjuk a Poweriso-val.
Veszteségmentes tömörítéssel megoldható. Pl arj, rar, zip, stb Lehet meghatározott méretû darabolással is tömöríteni. Én 7-zip alkalmazást szoktam ilyen célra használni.
papa62 Bármilyen állományt/állományokat lehet tömöríteni. Csak kérdés, hogy van-e értelme. Még tömörített állomány is tömöríthetsz akár többször is, csak nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: DVD-re szeretném ki írni
8 Gb méretû iso fájlt nagy valószínûséggel nem fogsz tudni oly mértékben tömöríteni, hogy 1 DVD-re ráférjen. 2 DVD-re darabolással simán megoldható. Töltsd le ezt: http://download.chip.eu/hu/7-Zip-4.42_85676.html és darabolva tömörítsd össze az állományt.
A kérdező hozzászólása: és azzal a progival hogy kéne megcsinálni?

A dokumentumba vagy pendrevre elmentett be szkennelt anyagot hogyan tudom tömöríteni és E-mailben elküldeni?

dok. / jobb egér küldés/ tömörített .... mappába kell -e helyezni a tömörítést...? Köszönöm !

Legjobb válasz: Nem kell abba helyezni. Csak kiválasztod, amit tömöríteni akarsz és annyi. Ugyanakkor ne lepõdj meg, ha minimálissal lesz kisebb az állomány vagy akár nagyobb lesz. A szkennelt képek általában már eleve tömörítve érkeznek a gépre.

Nem kell abba helyezni. Csak kiválasztod, amit tömöríteni akarsz és annyi. Ugyanakkor ne lepõdj meg, ha minimálissal lesz kisebb az állomány vagy akár nagyobb lesz. A szkennelt képek általában már eleve tömörítve érkeznek a gépre.

Winrar programmal hogyan tudok tömöríteni?

Van egy mappa, amiben kb. 6 Gb kép van. Gondoltam összetömörítve kimentem egy cd-re. Na a Winrar majdnem három órát dolgozott azon, hogy egy néhángy kb-al kisebb mappát csináljon nekem. Mit csinálhattam rosszul? Tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Nem csináltál semmit sem rosszul. Képet, videót, stb. nem lehet tömöríteni minõségvesztés nélkül. 6 giga kép ráfér 2 DVD-re, vagy sok CD-re.

Nem csináltál semmit sem rosszul. Képet, videót, stb. nem lehet tömöríteni minõségvesztés nélkül. 6 giga kép ráfér 2 DVD-re, vagy sok CD-re.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy jobban járnék, ha dvd-t vásárolnék?
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm a választ. Akkor ezek szerint ebbõl kisebbet csinálni nem nagyon lehet. Mégegyszer köszi, legalább ezt is tudom már.
Megpróbálhatod VSO Image Resizer-el vedd lejjebb egy kicsit a minõségét, ha tényleg olyan sok képed van, akkor nem kell nagyon sokat lejjebb venni, minden képnél, így ugyan egy kicsit romlani fog a minõsége, de rá fog férni 1 DVD-re. Elõször csináld meg, utána nézd meg, hogy elfogadható-e a minõségromlás (csak ne írd felül vele az eredetieket), utána eldöntöd, hogy 2 DVD vagy rosszabb minõség.
Igen, sokkal jobban járnál, ha DVD-t vennél, mert ezt nem lehet tömöríteni tényleg, persze le lehet rontani a minõségét, akkor kisebb lesz(melesleg minél kiseb, annál rosszaabb is ugye), de olyan sok van belõle, hogy úgy is csak DVD-re férne rá. Örülök, hogy segíthettem :) elsõ


Hogyan tudok tömöríteni Windows segítségével?

Legjobb válasz: jobb klik, küldés, tömörített mappa (azaz ZIP archívum, de ez így elég gyenge, inkább töltsd le a WinRAR-t)

jobb klik, küldés, tömörített mappa (azaz ZIP archívum, de ez így elég gyenge, inkább töltsd le a WinRAR-t)
Vagy a 7-zipet. Ingyenes, és a saját formátumába már jobban tömörít, mint a WinRAR rar-ba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Hogyan tudok tömöríteni a movie makerbe (angol nyelvű)?

Nem tudom elmenteni a videómat mert túl nagy a fájl.

Hogyan tudok fájlt [pl film, MPEG-4] tömöríteni próbáltam Winrar-ral, de semmivel nem lett kisebb a fájl mérete?

Vagy az ilyen fájl típust nem is lehet tömöríteni? Köszönöm a választ.

Legjobb válasz: Tömöríteni azért nem tudod, mert ez már egy tömör forma. Kódold újra, csökkentve a hang/videó bitrátáit, illetve képméretet.

Tömöríteni azért nem tudod, mert ez már egy tömör forma. Kódold újra, csökkentve a hang/videó bitrátáit, illetve képméretet.
A kérdező hozzászólása: Rendben Köszönöm.
Szia itt egy videokonvertáló, ezzel próbálkozhatsz. Azért azt tudjad, hogy az audio bitrátáját 128Kbps(mp3), 192Kbps(AAC)-val szokták konvertálni, a video sávot: kb.720X408-at 1200Kbps(Xvid) 900Kbps(H264-MP4-AVC)-vel. A program: XMedia Recode. http://www.xmedia-recode.de/download.html http://youtu.be/Eik0aozG9uc
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen.

Hogy tudok RAR-ral tömöríteni?

Szeretnék email-ben elküldni egy videót. Mivel a 400MB-ot nagynak találtam le akartam tömöríteni. A fájlon nyomtam egy jobb klkket az egérrel, majd tömörítés. De a tömörített fájl is 360MB, amivel nem sokra megyek. Hogy tudnám még kisebbre tömöríteni?

Legjobb válasz: Egy 400MB-os videót nem fogsz tudni úgy betömöríteni, hogy el tudd küldeni emailben. Töltsd fel valami tárhelyre, vagy az elsõ által említett Dropbox is jó.

Egy 400MB-os videót nem fogsz tudni úgy betömöríteni, hogy el tudd küldeni emailben. Töltsd fel valami tárhelyre, vagy az elsõ által említett Dropbox is jó.

8 gigás ISO játékot hogy tudok ketté vágni, vagy tömöriteni, hogy ráférjen 2 single DVD-re?

total commandert használok, ha esetleg abba könnyebb lenne...

Legjobb válasz: WinRAR-ral szét tudod vágni két darabra (TCvel is), re a gépre kell másolni, és összerakni, mielõtt telepíted. Inkább írd dupla rétegû DVDre

WinRAR-ral szét tudod vágni két darabra (TCvel is), re a gépre kell másolni, és összerakni, mielõtt telepíted. Inkább írd dupla rétegû DVDre
Tc= Total Comanderrel jobb mert megadhatod h hány MB legyen 1 fájl és sok fájlara összevágja megszámozva ;) én ugy csin és jó ha meg telepíteni akarod irás után 1esíteni kell és jó lesz
A kérdező hozzászólása: köszi nektek, megprobálom majd, ha bajom van irok... ha nincs, akkor boldog karácsonyt nektek!
A RAR-ban is megadhatod, hány mega legyen, byte-ra pontosan :)

Van egy kb.7-8Gbyte-os file-om. Hogyan tudom úgy tömöríteni, hogy több darabban legyen? Ki szeretném DVD-re írni, de a tömörítő egy file-t csinál belőle és nem fér egy lemezre rá.

Legjobb válasz: WinRar-ral meg tudod csinálni: Jobb klikk a fájlon, Hozzáadás archívumhoz. A felbukkanó ablak bal alsó sarkában ki lehet választani, hogy milyen méretû fájlokat készítsen, itt kiválaszthatod a DVD+R opciót, ekkor 4481 MB lesz, vagy beírod, hogy mennyit akarsz(pl.: 4201 mb).

WinRar-ral meg tudod csinálni: Jobb klikk a fájlon, Hozzáadás archívumhoz. A felbukkanó ablak bal alsó sarkában ki lehet választani, hogy milyen méretû fájlokat készítsen, itt kiválaszthatod a DVD+R opciót, ekkor 4481 MB lesz, vagy beírod, hogy mennyit akarsz(pl.: 4201 mb).
Vagy Total Commander: Fájl-->Becsomagolás Elõjön egy ablak, ott is ki kell pipálni a 'Többlemezes csomagolás'-t - itt ZIP-pel tömörítheted (vagy arj esetleg) És OK után megkérdezi, mekkora fájlméretet akarsz.
Jó esetben azért 8-9 GB-os a fájl, mert egy kétrétegû lemezrõl készített lemezképrõl van szó. (Pl. ha a fájl iso kiterjesztésû.) Ekkor teljesen felesleges kettészedni, hiszen azt nem fogod tudni használni, csak ha visszamásolod, és újraegyesíted õket. Elõször is tudni kellene, hogy milyen fájlról van szó, és akkor konkrétan meg lehet mondani, hogy hogy tudod úgy szétszedni, hogy használni tudd két lemezen is.

Nem hozzáértő felhasználó segítséget szeretne. Hogyan tudok letöltött filmet tömöríteni ill kicsomagolni?

Töltögetek le filmeket dolgokat.Amit egyb?l a total commanderbe tesz a gép..Van amiket ki tudok írni dvdre,mert ált megjelenik kiírásnál kép,csak arra rámegyek...

Legjobb válasz: WINRAR, WINZIP, ezekkel ki tudod csomagolni a rar vagy zip állományokat. kijelölöd az elsõtõl az utolsóig mindet ugyan abban a fájlhoz tartozó csoportban. például. film.rar film.r00 film.r01 film.r02 stb stb mindet kijelöl jobb klikk a kijelölt fájlokra és a megjelenõ menüben kicsomagolás adott a megadott helyre.

WINRAR, WINZIP, ezekkel ki tudod csomagolni a rar vagy zip állományokat. kijelölöd az elsõtõl az utolsóig mindet ugyan abban a fájlhoz tartozó csoportban. például. film.rar film.r00 film.r01 film.r02 stb stb mindet kijelöl jobb klikk a kijelölt fájlokra és a megjelenõ menüben kicsomagolás adott a megadott helyre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!