Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok szöveges (25 db)

Samsung S5230-as telefonomra hogyan tudok szöveges fájlt tölteni?

Legjobb válasz: rakd olyan szöveges formátumba amit a mobil is felismer. egyéb fájlokba van egy olyan szöveges dokumetum. nézd meg a formátumát és ird át olyanra a gépbe ha már begépelted a szöveget és usb kábelel vidd át a mobilra.

rakd olyan szöveges formátumba amit a mobil is felismer. egyéb fájlokba van egy olyan szöveges dokumetum. nézd meg a formátumát és ird át olyanra a gépbe ha már begépelted a szöveget és usb kábelel vidd át a mobilra.
A kérdező hozzászólása: és melyiket ismeri fel?
.txt vagy .pdf

Pls help :S Sony Ericcson W595-be hogy tudok szöveges file-t másolni?

Van egy szöveges pdf file-om és hiába akarom a telefonon megjeleníteni, csak az van, hogy küldés. Ez akkor van mikor az adattárolás funkciót választom az USB csatlakozásánál.

Legjobb válasz: Ehhez egy külön Java ME [JAR vagy JAD a kiterjesztésû fájlok, abból is a mobilokra írt verziók] alkalmazást kell letölteni, ami megnyitja csak szövegesen a PDF fájl-t. Eleve egy nem okos Sony Ericsson mobilban (általában!?) nincsen dokumentum megjelenítési támogatás. És sokszor tényleg fel sem engedi rakatni géprõl a fájlt, vagy hibaüzenetet generál. Nekem is volt már Sony Ericsson mobilom (Elm) és nálam is felmerült már ez a probléma. Vagy ajánlott valahogy TXT fájllá átalakítani a PDF fájlt. És egy olyan programot keresni, ami megnyitja a TXT állományokat (Bár most nem emlékszem, hogy ezt eleve meg tudja nyitni a mobil, vagy külön tényleg le kell alkalmazást ehhez tölteni!).

Ehhez egy külön Java ME [JAR vagy JAD a kiterjesztésû fájlok, abból is a mobilokra írt verziók] alkalmazást kell letölteni, ami megnyitja csak szövegesen a PDF fájl-t. Eleve egy nem okos Sony Ericsson mobilban (általában!?) nincsen dokumentum megjelenítési támogatás. És sokszor tényleg fel sem engedi rakatni géprõl a fájlt, vagy hibaüzenetet generál. Nekem is volt már Sony Ericsson mobilom (Elm) és nálam is felmerült már ez a probléma. Vagy ajánlott valahogy TXT fájllá átalakítani a PDF fájlt. És egy olyan programot keresni, ami megnyitja a TXT állományokat (Bár most nem emlékszem, hogy ezt eleve meg tudja nyitni a mobil, vagy külön tényleg le kell alkalmazást ehhez tölteni!).

Hogy tudok szöveges fájlt megnyitni Iphone-n (iOs 4.1)?

Iphone 3 gs telefonom van iOS 4.1 rendszerrel és egy szöveget szeretnék rátenni és azt megnyitni, elolvasni, de nem találok alkalmazást ami fut iOS 4.1en. Vagy van esetleg a telefonon gyári program amivel meg tudom nyitni?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel már nem is fogsz tudni letölteni semmit, hiszen a 4.1 már annyira régi, hogy szinte egy alkalmazás sem támogatja már. Esetleg a safariban nem tudod megnyitni? Feltöltöd egy ingyenes tárhelyre, a safariban pedig megnyitod a linket. Elég sok mindennel el szokott bírni. Ha nincs valami nagyon komoly oka, hogy frissíts, akkor ajánlatos lenne egy friss ios, mert úgy rengeteg mindent tudna futtani.

Nagy valószínûséggel már nem is fogsz tudni letölteni semmit, hiszen a 4.1 már annyira régi, hogy szinte egy alkalmazás sem támogatja már. Esetleg a safariban nem tudod megnyitni? Feltöltöd egy ingyenes tárhelyre, a safariban pedig megnyitod a linket. Elég sok mindennel el szokott bírni. Ha nincs valami nagyon komoly oka, hogy frissíts, akkor ajánlatos lenne egy friss ios, mert úgy rengeteg mindent tudna futtani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!Egyszer próbáltam frissíteni, de nem lehet mert nem gyári független a telefon és AT&T függõ és állítólag elveszíti a függetlenségét szoftverfrissítés után.


Hogy tudom elérni, hogy egy jpg. Formátumú fájlt gyorsabban nyomtasson ki a nyomtató? (Valójában nem kép, hanem szöveges dokumentum, csak jpg. Formában van, és nem lehet társítani Wordbe. :S)

Legjobb válasz: Nyomtatási beállitásnál nem az egész oldalas fényképet hanem az egész oldalas fax-ot választod. Vagy valamelyik képszerkesztõben mentés máskéntet csinálsz és olyan fájltipusra mented aminek kissebb mérete,tehát kevesebb képpontja lessz a fájlnak. Megkérdi hogy nem gond-e hogy ez minõségromláshoz vezet?erre rányomsz hogy ok és igy 4-ed rész mennyiségû tinta és sokszorta kevesebb idõ a nyomtatás. Sajnos jpg.meg a txt.egészen más,de ezt Te is tudod.Vannak ugyan szövegolvasó progik,de az nekünk usereknek még egyenlõre nem elérhetõk.

Nyomtatási beállitásnál nem az egész oldalas fényképet hanem az egész oldalas fax-ot választod. Vagy valamelyik képszerkesztõben mentés máskéntet csinálsz és olyan fájltipusra mented aminek kissebb mérete, tehát kevesebb képpontja lessz a fájlnak. Megkérdi hogy nem gond-e hogy ez minõségromláshoz vezet?erre rányomsz hogy ok és igy 4-ed rész mennyiségû tinta és sokszorta kevesebb idõ a nyomtatás. Sajnos jpg.meg a txt.egészen más, de ezt Te is tudod.Vannak ugyan szövegolvasó progik, de az nekünk usereknek még egyenlõre nem elérhetõk.
Szöveges dokumentum és jpg formában van? Akkor az kép. Nem tudod gyorsítani a nyomtatást, a képet teljesen máshogy kezeli a nyomtató, mert alig van olyan képpont, ahova nem kell nyomtatnia semmit.

Skyrim újra raktam a gépemre és ha el indítom a játékot akkor nem enged be a data files be azt tudom hogy egy szöveges dokumentumot át kell írni de nem tudom hogy melyiket kell?

azét az egész mer modot akarok felrakni

Legjobb válasz: Dokumentumok/My Games/Skyrim azon belül is lesz egy SkyrimPrefs nevû fájl, abba kell beleírni a [Launcher] után egy új sorba, hogy: bEnableFileSelection=1 Utána már rá tudsz kattintani a Data Files-ra :)

Dokumentumok/My Games/Skyrim azon belül is lesz egy SkyrimPrefs nevû fájl, abba kell beleírni a [Launcher] után egy új sorba, hogy: bEnableFileSelection=1 Utána már rá tudsz kattintani a Data Files-ra :)
Még azelõtt kell rámenni, mielõtt elindítod a játékot.(parancsikonra katt és ott van a play alatt valahol) Ki kell pipálni a modot, a telepítése után.
A kérdező hozzászólása: azt tudom de nem enged be és múltkor valamit át kellet írni és be engedet tudod hogy mit kell át írni?
A kérdező hozzászólása: köszi jó lett

Hogyan tudom a gmail.com-on a beerkezo szoveges uzenetem új fiokos dokumentumba menteni?

Legjobb válasz: Nem elég egyértelmû a kérdés, de megpróbálom lefordítani. A gmail fiókodon belül létre szeretnél hozni egy saját mappát vagy többet, ahhoz hasonlóan mint amit alapból tartalmaz is a szolgáltatás? Modjuk: fontos levelek, vagy munkahelyi levelezés meg ilyesmi, hogy rendszerezni lehessen õket? El kell hogy keserítselek: nem lehet ilyet. A levelek rendszerezésére egy mód van a Gmail-ben. Címkéket lehet létrehozni, és azzal megjelölni a leveleket. A címkék szerint már lehet keresni. A módszer: egy már felcímkézett levél kijelölése, és a Más mûveletek menüben válaszd az Ehhez hasonló üzenetek szûrése-t. Tudom hogy nem egyenértékû megoldás, de ez van. A címkék legalább korlátlan mennyiségben hozhatóak létre.

Nem elég egyértelmû a kérdés, de megpróbálom lefordítani. A gmail fiókodon belül létre szeretnél hozni egy saját mappát vagy többet, ahhoz hasonlóan mint amit alapból tartalmaz is a szolgáltatás? Modjuk: fontos levelek, vagy munkahelyi levelezés meg ilyesmi, hogy rendszerezni lehessen õket? El kell hogy keserítselek: nem lehet ilyet. A levelek rendszerezésére egy mód van a Gmail-ben. Címkéket lehet létrehozni, és azzal megjelölni a leveleket. A címkék szerint már lehet keresni. A módszer: egy már felcímkézett levél kijelölése, és a Más mûveletek menüben válaszd az Ehhez hasonló üzenetek szûrése-t. Tudom hogy nem egyenértékû megoldás, de ez van. A címkék legalább korlátlan mennyiségben hozhatóak létre.
tényleg hülye vagy. fõleg hogy le se írod hogy mi írja ki ezt és mi a probléma.
Írd le érthetõen a problémádat! Ki és miért küld sms-t, mit akarsz letölteni, melyik oldal ez stb...

Visual Basic-ben, hogyan kell egy szöveges fájlban a milyen ascii kód jelzi a szöveg végét és hogyan tudom kiolvasni?

Konkrét utasítás példát ha írnátok ... megköszönném:)

Legjobb válasz: bocsánat a sor végét! De a fájl vége is jöhet... :)))

A kérdező hozzászólása: bocsánat a sor végét! De a fájl vége is jöhet... :) ))
Újsor: [link] Fájlvége: hát ilyen karakter konkrétan nincs ugye, a fájlok egyszercsak befejezõdnek. De ahhoz meg itt van ez: [link]

Hogyan tudom gyakorolni azokat a matek szöveges feladatokat, amiket egyenlettel kell megoldani?

Ha van ilyen könyv v weboldal,leírnátok?7-8.osztályosoknak való kéne.

Legjobb válasz: elég sok ilyen feladat van a tankönyvekben azt meg találhatsz a google segítségével...

elég sok ilyen feladat van a tankönyvekben azt meg találhatsz a google segítségével...

Hogyan tudom megoldani ezt a szöveges feladatot?

Apa és Peti együtt 51 évesek. Anya és Peti együtt 49 évesek. Apa és Anya együtt 74 évesek. Melyikük hány éves? Előre is köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!