Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok specialis karakterekkel (4 db)

Hogyan tudok Delphi7-ben megnyitni egy Word dokumentumot, belőle kiolvasni néhány speciális karaktert (Wingdings) és aztán a kódolt szöveget újra visszaírni egy word dokumentumba ilyen karakterekkel?

Legjobb válasz: Köszi szépen! Amúgy én is megtaláltam ezt az oldalt, de csak a 2. részt, és próbálgattam ugyanazokat beírni, de nem ismerte fel, láttam én is, hogy 2.rész de ott annyi cikk volt,hogy nem találtam, de így már elég egyértelmû. Még egyszer kössz!

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Amúgy én is megtaláltam ezt az oldalt, de csak a 2. részt, és próbálgattam ugyanazokat beírni, de nem ismerte fel, láttam én is, hogy 2.rész de ott annyi cikk volt, hogy nem találtam, de így már elég egyértelmû. Még egyszer kössz!

E107-ben hogyan tudom beállítani hogy felismerje az oldal a speciális karaktereket? Pl. |Ð₣$-Ĉ£Ğ™|

Weboldalam : www.freeweb.hu/defensive/news.php :)

Legjobb válasz: UTF8

UTF8
A kérdező hozzászólása: " Karakterkészlet utf-8 " Bõvebben ? Mindig csak ? -eket tesz a spec. karakterek helyére.

Hogyan tudom a speciális karaktereket megjeleníteni a gépemen?

A speciális karakterek (pl: japán-kínai betûk, csillag, óangol betûk, néhol még a kettõspont is, stb.) helyett négyzetek jelennek meg a böngészõmben. Egyszer már sikerült megoldanom, hogy látszódjanak, de újratelepítettem a gépem, és nem tudom, hogy oldottam meg legutóbb. Windows XP, Google Chrome. Van valakinek ötlete, hogy oldhatnám meg ezt a problémát?

Legjobb válasz: kattintson a Start gombra A Start gomb, mutasson a Minden program menüpontra, mutasson a Kellékek menüpontra, ezután mutasson a Rendszereszközök menüpontra, majd kattintson a Karaktertábla parancsra.

kattintson a Start gombra A Start gomb, mutasson a Minden program menüpontra, mutasson a Kellékek menüpontra, ezután mutasson a Rendszereszközök menüpontra, majd kattintson a Karaktertábla parancsra.
A karaktertábla csak listázza az elérhetõeket, nem fogja attól még megjeleníteni ami nincs. Nyelvi készletet kell hozzáadni, Vezérlõpult/terület és nyelv/billentyûzetek és nyelvek - billenyûzetváltás oldalon tudsz hozzáadni, ehhez kellhet a telepítõlemez. Vagy megoldható külön nyelvi készlet letöltésével és telepítésével, vagy olyan programok telepítésével amik tartalmazzák a jobbról balra író és távol keleti nyelvi készleteket, például MS Office. [link]


Hogyan tudok google-ban specialis karakterekkel egyutt szovegre keresni?

pl: " </valami> " -re szeretnek rakeresni, mindenkeppen a karakterekkel egyutt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!