Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok rakni a telefonomra Sony (3 db)

Hogyan tudok videót rakni a telefonomra? (Sony Ericsson W580i)

amikor rárakom a videót a video mappába akkor rajta lesz a telefonon, csak nem játsza le...mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, ahhoz hogy lejátszál videókat a telefonon mpeg4 vagy 3gp formátumba kell elõször konvertálni õket. Avi,mpeg fájlok nem fognak futni rajta, csak ha átkonvertálod pl mpeg4-be. Rengeteg program található a neten, ami képes erre, vannak ingyenesek is. Keress rá pl: avi to mpeg4 converter

Ha jól tudom, ahhoz hogy lejátszál videókat a telefonon mpeg4 vagy 3gp formátumba kell elõször konvertálni õket. Avi, mpeg fájlok nem fognak futni rajta, csak ha átkonvertálod pl mpeg4-be. Rengeteg program található a neten, ami képes erre, vannak ingyenesek is. Keress rá pl: avi to mpeg4 converter
Hali! Nekem is ez volt a problémám. :) Én a videókat a http://www.youtube.com-ról szedem. Kimásolod a videó linkjét, megnyitsz egy új oldalt és beírod, hogy http://www.zamzar.com/URL és oda az 1-eshez beilleszted a linket, a 2-nél kiválasztod a formátumot (3gp) a 3-asnál beírod az e-mail címed a 4-esnél meg rámész hogy "Convert". Csak ez idõigényes! Nekem nagyon lassan jönnek meg az e-mailek. (1-2 óra is van amikor):S (Az e-mailbe a hosszú link-re menj majd, ha kipróbálod) Remélem tudtam segíteni.
Én vagyok az elõzõ válaszoló! Igaz a minõség nem a legjobb lesz, de a 3gp nem olyan mint az avi például.
Próbáld ki a 3gp video converter-t. sok helyrõl letölthetõ pl innen is http://www.ingyencenter.hu/modules.php?name=News&file=articl..
igen én is ezt használom! :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

A telefont csatlkoztatom a sz. Géphez és azt írja ki hogy "Sony Ericsson phone connected File transfer mode". Nem tudok a telefonomra zenét meg képeket rakni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Ha a gépre akarsz a telefonról dolgokat rakni akkor mikor csatlakoztatod az USB kábelt akkor a telefonban a Fájl átvitele módot válaszd ki! De ha a géprõl akarsz a telefonra akkor a telefonban a Telefon módot válaszd!

Szia! Ha a gépre akarsz a telefonról dolgokat rakni akkor mikor csatlakoztatod az USB kábelt akkor a telefonban a Fájl átvitele módot válaszd ki! De ha a géprõl akarsz a telefonra akkor a telefonban a Telefon módot válaszd!
Nekem is Sony volt az elõzõ, de ahoz nem adtak USB-t, szóval nem tudom pontosan, hogy annál hol találod, viszont minden USB portos telefonban át kell állítani "adattár" módra. Ez most így elég értelmetleül hangzik, de sajnos másképp nem tudom elmagyarázni. Valahol a Beállításokban tuti megtalálod. Remélem, segítettem.
A Sony Ericsson telefon állományátvitelt csatlakoztatott mód csak ennyit jelent megy bele a sajátgépbe és ott lessz a phone meg ha van benne memoria card akkor azis és ott már rábírod rakni a zenét! Remélem hasznos volt a válaszom
18:20 -as vagyok. Beállítások >> Kapcsolódás >> USB >> Adattárolás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) át akartam álélítani elefon módba de aztán kiírt valamit és nem állította át telefon módba :S

Sony Xperia M en áttudnám rakni valahogy SD kártyára az alkalmazásaimat? , nemszeretnék rootolni mert félek hogy elrontom a telefonom na meg azt sem tudom hogy kell+garanciát is elvesztem rá és még csak egy hónapja vettem?

Elõre is köszi!

Legjobb válasz: Root nélkül esélytelen. Rootolás meg olyan könnyû, hogyha valaki elrontja, azt hivatalosan is retardáltnak nyílvánítják, garanciát meg nem veszted el vele.

Root nélkül esélytelen. Rootolás meg olyan könnyû, hogyha valaki elrontja, azt hivatalosan is retardáltnak nyílvánítják, garanciát meg nem veszted el vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!