Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok rakni a telefonomra (45 db)

Vodafone -s vagyok és nem tudom hogy hogy lehet a facebookot rakni a telefonomra már előfizettem 2000ft-ra de akkor sem, most mi a teendő?

tel.: 06705765012

Legjobb válasz: Miért kell elõfizetni 2000Ft-ra? És miért adtad meg a telefonszámodat? A facebookot meg lehetetlenség rátenni a telefonra. Túl nagy az adatbázis, nem férne el rajta. Max. netet tudsz a telefonra rendelni, meg egy facebook klienst feltenni, hogy elérd. De ez utóbbi nem fontos, hisz a böngészõbe beírod, hogy facebook.com és már be is jött.

Miért kell elõfizetni 2000Ft-ra? És miért adtad meg a telefonszámodat? A facebookot meg lehetetlenség rátenni a telefonra. Túl nagy az adatbázis, nem férne el rajta. Max. netet tudsz a telefonra rendelni, meg egy facebook klienst feltenni, hogy elérd. De ez utóbbi nem fontos, hisz a böngészõbe beírod, hogy facebook.com és már be is jött.

Hogyan és honnan lehet úgy filmet letölteni hogy rá tudjam rakni a telefonomra? (a flim nekem már megvan csak nem tudom rárakni. ) és van rajta elég hely is.

Legjobb válasz: milyen telefonod van, és milyen a film kiterjesztése?? mert az újabb érintõképernyõs telefonokban már van divx codec(a letöltött divx-es filmet bármiféle konvertálás nélkül lejátszák!)

milyen telefonod van, és milyen a film kiterjesztése?? mert az újabb érintõképernyõs telefonokban már van divx codec(a letöltött divx-es filmet bármiféle konvertálás nélkül lejátszák!)
A kérdező hozzászólása: LG KP 502 a telefonom és 1, 36 GB a film
hát ha jól tudom, akkor azon nincs divx codec, szóval át kell konvertálnod a filmet! de nagyon sok idõ, kivéve ha úgy 4magos a procid ;) format factory nevû ingyenes konvertprogival a legcélszerûbb...behúzod a videót, kiválasztod a kimenetet(szerintem 3gp a te telódra) és a többi beállítást(videófelbontás, ráta, stb) beállítod! és indít(magyar program(is))
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
nagyon szívesen, remélem hasznos volt ;)

Hogyan tudok videót rakni a telefonomra? (Sony Ericsson W580i)

amikor rárakom a videót a video mappába akkor rajta lesz a telefonon, csak nem játsza le...mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, ahhoz hogy lejátszál videókat a telefonon mpeg4 vagy 3gp formátumba kell elõször konvertálni õket. Avi,mpeg fájlok nem fognak futni rajta, csak ha átkonvertálod pl mpeg4-be. Rengeteg program található a neten, ami képes erre, vannak ingyenesek is. Keress rá pl: avi to mpeg4 converter

Ha jól tudom, ahhoz hogy lejátszál videókat a telefonon mpeg4 vagy 3gp formátumba kell elõször konvertálni õket. Avi, mpeg fájlok nem fognak futni rajta, csak ha átkonvertálod pl mpeg4-be. Rengeteg program található a neten, ami képes erre, vannak ingyenesek is. Keress rá pl: avi to mpeg4 converter
Hali! Nekem is ez volt a problémám. :) Én a videókat a http://www.youtube.com-ról szedem. Kimásolod a videó linkjét, megnyitsz egy új oldalt és beírod, hogy http://www.zamzar.com/URL és oda az 1-eshez beilleszted a linket, a 2-nél kiválasztod a formátumot (3gp) a 3-asnál beírod az e-mail címed a 4-esnél meg rámész hogy "Convert". Csak ez idõigényes! Nekem nagyon lassan jönnek meg az e-mailek. (1-2 óra is van amikor):S (Az e-mailbe a hosszú link-re menj majd, ha kipróbálod) Remélem tudtam segíteni.
Én vagyok az elõzõ válaszoló! Igaz a minõség nem a legjobb lesz, de a 3gp nem olyan mint az avi például.
Próbáld ki a 3gp video converter-t. sok helyrõl letölthetõ pl innen is http://www.ingyencenter.hu/modules.php?name=News&file=articl..
igen én is ezt használom! :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)


Sehogy, ha be vagy lépve gépen akkor az accountnál tudod megváltoztatni a jelszavad.
A kérdező hozzászólása: a telefonon vagyok bejelentkezve.....

Hogy tudok új szimbólumot rakni a telefonomra?

SE W595-öm van.és szeretnék új szimbólumot felrakni rá(ezt a szívet:),csak nem tudom,hogyan kell.mert a PC Suiteban a névjegyekhez oda tudom írni,de én szimbólumként szeretném elmenteni.vmi ötlet?

SOS! Hogyan tudok az új iTunes-ban zenét rakni a telefonomra úgy, hogy a zene a gépemre le van töltve?

Legjobb válasz: ctrl+o :D madjd dugd fel iphonet és ott meg menj rá hogy zene van ilyen hogy összes szinkronizálása, majd rányomsz hogy alkalmaz+szinkronizálás :D

ctrl+o :D madjd dugd fel iphonet és ott meg menj rá hogy zene van ilyen hogy összes szinkronizálása, majd rányomsz hogy alkalmaz+szinkronizálás :D

Hogyan tudom a facebook-ot vagy netet rakni a telefonomra?

Samsung Star II telóm van.. és 30as vagyok.. és vagy facebook-ot akarom rárakni.. és leküldtem a linket a telómra és ezt kaptam sms-ben: "Töltsd le a Facebook Mobile-t a "link-r?l" " ... mit csináljak? ha van Wi-fi-m akkor töltsem le?? és utána ingyenes lesz??

Legjobb válasz: klikk az pannonos,max felhívod az ügyfélszolgálatot és megrendelsz egy net csomagot.Nem kell beszélned csak egy robothangnak engedelmeskedni xDD

klikk az pannonos, max felhívod az ügyfélszolgálatot és megrendelsz egy net csomagot.Nem kell beszélned csak egy robothangnak engedelmeskedni xDD

Hogy tudok játékot fel tenni nokia 6230i telefonra? Adatkábelem az van. Le is töltöttem, de nem tudom hogyan tovább. Egyszerűen nem tudom a telefon, játokok közé rakni csak a memoria kártyára sikerült eddig fel rakni.

Legjobb válasz: Installáld fel a gépedre a Nokia PC suite-ot (Nokia oldaláról le lehet szedni, úgy tudom). Amikor a telefont osszekotod a géppel, a telefon valami olyasmit kérdez, hogy Használja a telefont tárolóeszkozként? Ezt utasítsd el, hogz PC Suite módban tudj kapcsolódni, így a Suite menujén keresztul fel tudod installálni a játékot a telefonra.

Installáld fel a gépedre a Nokia PC suite-ot (Nokia oldaláról le lehet szedni, úgy tudom). Amikor a telefont osszekotod a géppel, a telefon valami olyasmit kérdez, hogy Használja a telefont tárolóeszkozként? Ezt utasítsd el, hogz PC Suite módban tudj kapcsolódni, így a Suite menujén keresztul fel tudod installálni a játékot a telefonra.
A kérdező hozzászólása: oké kösz a gyors választ
Kedves kérdezõ! Megkérdezném, mi volt a baj? A sajátgépbe is meg lehet nyitni akár a tel.memóriát, akár a mem.kártyát. Ha a telcsi nem engedte, akkor mindenképpen gond lesz vele. Írd meg légyszi, mire jutottál, és mûköd az uj játék?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!