Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok ps2 játékot kiírni (5 db)

Nem csippelt PS2-re hogyan tudok letöltött játékot kiírni? Daemon Tools "ps2disc" írási módja jó lehet?

Csippelés nélkül persze...

Legjobb válasz: hát nem tudom h csippeltetés nélkül 1 általán tudsz e majd másolt cd-vel játszani!de annyit tudok,h duplalemezes dvd-re kell kiírnod,és sztem úgy csináld,h ha még garis a ps-ed,h csippeltesd ki,és ha beszarik akkor csippeltesd vissza!nem veszik észre úgysem h ki volt csippeltetve!ennyit tok csak,nekünk xb 360 van!és mi így csináltuk,a gépnek még nincs baja!

hát nem tudom h csippeltetés nélkül 1 általán tudsz e majd másolt cd-vel játszani!de annyit tudok, h duplalemezes dvd-re kell kiírnod, és sztem úgy csináld, h ha még garis a ps-ed, h csippeltesd ki, és ha beszarik akkor csippeltesd vissza!nem veszik észre úgysem h ki volt csippeltetve!ennyit tok csak, nekünk xb 360 van!és mi így csináltuk, a gépnek még nincs baja!
Írott cd/dvd játékot nem tudsz lejátszani olyan gépen ami nincs csippeltetve.
Chip nélkül felejtõs. Ha garanciát meg akarod tartani, de mégis másolt játékkal akarsz játszani, akkor szerezz be egy "Swap Magic" nevû PS2-es szoftvert. Ezzel tudsz másolt játékokat is játszani, úgy hogy ezt a lemezt bootolod be, és utána kicseréled a másolt lemezre. Mo-n még csak 1 helyen láttam árulni, olyan 7-10 rugó körül van (de elfelejtettem hol, guglizz), de netrõl egy csomó helyen tudsz rendelni (ebay-en 20 $, azaz 3000 Ft+posta). Egyébként a legegyszerûbb képkiírási módszer szerintem az Alcohol, és ott PS2 lemez kiválasztása. (Lehet, hogy a tied is egyszerû, még nem használtam)
az 1. hülyeséget mondott. igaz ki lehet szedni a csipet de tudni fogják hogy ki volt már nyitva a ps2. Mert van az alján egy kicsi ragasztó lehet hogy van rajta szöveg vagy nincs vagy csak sima fehér tapasz de mindig a legfontosabb csavart le ragasztják és csak akkor lehet csipelni a ps2-õt ha aszt a ragasztót felszedik és ki csavarozzák. És ez a kis ragasztó csík azért van rajta. ESZT NEM TUDJÁK ÚGY VISSZA RAKNI AHOGY VOLT EREDETILEG.:( a gari mindenképpen elveszik
az elsõ az télleg nagy hülyeséget mondott... ha nemakarod hogy a gépednek akármi baja legyen , és szeretnéd hogy vigye a másolt játékokat akkor én a soft modot ajánlom. nem nyúlnak bele a gépbe, és ha akármi baja lenne a ps-nek akkor egyszerûen csak kiveszed a memóriakártyát és visszaviszed ahol vetted (persze csak akkor ha van rajta gari) , ja és mindneképpen - os dvd-re írd ki a játékokat a legalacsonyabb írási sebességgel. Bõvebben a Soft-mod ról itt olvashatsz :http://gatfalvi.uw.hu/
hello:) ami egyátalán nem veszélyes és nagyon jó az a softmodolt memória kártya olyan hogy a memóriakártyára raknak egy programot Free MC Boot azthiszem ez a neve és igy viszi az irott játékot annyi a hátránya hogy mielõtt ki irod a játékot meg kell pachelni van egy program hozzá de ez 3 másodperc ha akarsz ilyet ennek az embernek irj:) [email protected] nekem is õ csinálta:) és kérhetsz tõle játékokat is persze irott de 300 ft dbja és kb 1500 játéka van remélem segitettem:)
elõzõnek bocsi nem láttam hogy te is irtál a softmodrol:)
SoftMod és csá! Bár annál peccselni kell a játékokat, de annyi baj legyen :D
Sya én is a softmodot javaslom, nincs jobb nála, csak pár játék nem kompatibilis de ez elenyészõ. Szóval vidd el olyanhoz aki tud softmod-ot tenni a memokaridra, (ehhez kell egy már softmodos ps2), ez a softmod program 3.7mb-ot foglal szóval szinte semmi helyet nem emészt fel.A program neve 1.8 FreeMcBoot.Ha megvan a softmod progi a ps2-ön akkor -R-es dvd lemezre a legkisseb sebességgel IMGburn-íróval írd ki, (ki lehet NERO-val csak az a lényeg hogy KÉPBEN írd ki mert így látja a ps2).A játékot én a THEPIRATEBAY.org( vagy com)-ról szoktam szedni.Leszeded, (egyesíted ha kell), kibontod majd meg pacheled pár másodperc és már játszhatsz is.Az ESR Patcher-t le kell tölteni, ez az a kis progi ami átkonvertálja a játékot, hogy lássa a ps2. Remélem tudtam segíteni:-)

Hogyan tudok letöltött ps2 játékot kiírni úgy hogy az fusson is?

van egy .bin és .sfv kiterjesztés? fájl kb 420mb

Legjobb válasz: Nekem még nem sikerült úgy kiírnom PS2 lemezt, hogy ne fusson. Vagy Neroval (ritkán), vagy Alcohollal szoktam kiírni. De ugye chip van a cuccban??? (Egyébként a bin lemezképfájl, az sfv CRC ellenörzõ)

Nekem még nem sikerült úgy kiírnom PS2 lemezt, hogy ne fusson. Vagy Neroval (ritkán), vagy Alcohollal szoktam kiírni. De ugye chip van a cuccban??? (Egyébként a bin lemezképfájl, az sfv CRC ellenörzõ)
A kérdező hozzászólása: persze csipelt
A kérdező hozzászólása: bin-t nem tudok kiírni se néróval se alcoholal
próbálgasd. másképp nem lesz jó
a bin kiterjesztésû filet egy virtuális meghajtóba teszed/mountolod. Az író programnak megadod azt a virtuális meghajtót sourcenak/forrásnak és másolás. Sok sikert!
imgburn progival a legegyszerûbb

Hogy tudok ps2-re játékot kiírni?

milyen programmal és mik a lépések? esetleg ha van jelent?sége akkor milyen dvd-re?

Legjobb válasz: és ha valaki tudja akkor azt is íja le hogy lehet-e pendive-ról játszani és ha igen akkor hogyan? vagy ha nem akkor minek van rajta usb csatlakozó?

A kérdező hozzászólása: és ha valaki tudja akkor azt is íja le hogy lehet-e pendive-ról játszani és ha igen akkor hogyan? vagy ha nem akkor minek van rajta usb csatlakozó?
Alcohol 120-> Ps2 módra állítva.
hát az usb bemenet jó pl softmódolásra , meg egyéb adatra , de szerintem játékot nem lehet róla játszani .
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló ha írtál ki alcohol 120-al ps-re játékot akkor leírnád hogy pontosan az melyik verzió volt az vagy ha esetleg tudod hogy honnan lehet letölteni akkor belinkelnéd?
Nem próbáltam még ki, de innen tudod tölteni: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=..
Egyébként pl ha softmódod van akkor ugyebár az iso file-t meg patcheled azzal a programmal és neroval is kiírhatod


Hogyan vagy milyen programmal tudok kiírni PS2-es játékot?

Letöltöttem a netr?l egy PS2-es játékot iso formátumban. Kiírtam képfájlként de nem olvasta be. Eredeti PS2-es játékot kért. Hallotam hogy ki kéne chippeltetni elvitem egy ilyen helyre ahol azt mondták hogy nem chippelnek ert hamar tönkremegy utána ezért a memokártyát flashelték meg vagy nem tom mit csináltak vele. Ez megvolt de ezek után is ugyanaz. Háromféle módon próbáltam kiírni mind a háromszor ugyanaz: Eredeti játékot kér. Mi a teend??

Legjobb válasz: Nero akármelyik verziója -> Képfájl rása lemezre -> legkisebb sebességgel. vagy deamon tools-ba berakod az iso fájlt -> nero -> lemez másolása -> forrás meghajtónak megadod a deamon tools meghajtóját -> célmeghajtónak meg azt amivel írni szeretnél és másolás persz a legkisebb sebességgel :D ennyit tudok segíteni, nincs ps2-m de írni 99% hogy agy kell :D

Nero akármelyik verziója -> Képfájl rása lemezre -> legkisebb sebességgel. vagy deamon tools-ba berakod az iso fájlt -> nero -> lemez másolása -> forrás meghajtónak megadod a deamon tools meghajtóját -> célmeghajtónak meg azt amivel írni szeretnél és másolás persz a legkisebb sebességgel :D ennyit tudok segíteni, nincs ps2-m de írni 99% hogy agy kell :D
A kérdező hozzászólása: Így sem mûködik! Valami más?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!