Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok ps2 játékot (26 db)

Hogyan tudok ps2 játékot feltelepíteni számítógépre?

úgy hogy tudjak is vele játszani!

Legjobb válasz: http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/ Egyébként Google: ps2 to pc

http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/ Egyébként Google: ps2 to pc
google

Hogyan tudok Ps2 játékot pcsx2-vel emulálni?

Elindítom kéri hogy konfiguráljam.elkezdtem a "set plugin directory" benyomom a plugins-hoz.OK.Letöltöttem a netr?l a bios-t beraktam de nem találja meg az egyik file-t.És a memcard-ot se találja.Pls segítsetek!

Hogyan tudok ps2-ön cd-s játék helyett usb játszani?

Azért kérdezem mert van 2 db usb meg egy külső vinyóm.

Legjobb válasz: Kell egy okos kártya és arra kellene felmásolni az open ps2 loader 8-cat és ehhez az iso fájlokat át kell konvertálni ez mehet rögtön a hdd-re ,pc-n az usbutil programmal hogy fel ismerje és kezelni tudja az opl8 egy fontos dolog ha külsõs usb hdd használsz akkor a hdd formázd át fat32-re a formation fat32-tes progival.

Kell egy okos kártya és arra kellene felmásolni az open ps2 loader 8-cat és ehhez az iso fájlokat át kell konvertálni ez mehet rögtön a hdd-re , pc-n az usbutil programmal hogy fel ismerje és kezelni tudja az opl8 egy fontos dolog ha külsõs usb hdd használsz akkor a hdd formázd át fat32-re a formation fat32-tes progival.
A kérdező hozzászólása: okés köszi


Szerintem kormányfüggõ, mert nekem mindennel mûködöt.

Nem csippelt PS2-re hogyan tudok letöltött játékot kiírni? Daemon Tools "ps2disc" írási módja jó lehet?

Csippelés nélkül persze...

Legjobb válasz: hát nem tudom h csippeltetés nélkül 1 általán tudsz e majd másolt cd-vel játszani!de annyit tudok,h duplalemezes dvd-re kell kiírnod,és sztem úgy csináld,h ha még garis a ps-ed,h csippeltesd ki,és ha beszarik akkor csippeltesd vissza!nem veszik észre úgysem h ki volt csippeltetve!ennyit tok csak,nekünk xb 360 van!és mi így csináltuk,a gépnek még nincs baja!

hát nem tudom h csippeltetés nélkül 1 általán tudsz e majd másolt cd-vel játszani!de annyit tudok, h duplalemezes dvd-re kell kiírnod, és sztem úgy csináld, h ha még garis a ps-ed, h csippeltesd ki, és ha beszarik akkor csippeltesd vissza!nem veszik észre úgysem h ki volt csippeltetve!ennyit tok csak, nekünk xb 360 van!és mi így csináltuk, a gépnek még nincs baja!
Írott cd/dvd játékot nem tudsz lejátszani olyan gépen ami nincs csippeltetve.
Chip nélkül felejtõs. Ha garanciát meg akarod tartani, de mégis másolt játékkal akarsz játszani, akkor szerezz be egy "Swap Magic" nevû PS2-es szoftvert. Ezzel tudsz másolt játékokat is játszani, úgy hogy ezt a lemezt bootolod be, és utána kicseréled a másolt lemezre. Mo-n még csak 1 helyen láttam árulni, olyan 7-10 rugó körül van (de elfelejtettem hol, guglizz), de netrõl egy csomó helyen tudsz rendelni (ebay-en 20 $, azaz 3000 Ft+posta). Egyébként a legegyszerûbb képkiírási módszer szerintem az Alcohol, és ott PS2 lemez kiválasztása. (Lehet, hogy a tied is egyszerû, még nem használtam)
az 1. hülyeséget mondott. igaz ki lehet szedni a csipet de tudni fogják hogy ki volt már nyitva a ps2. Mert van az alján egy kicsi ragasztó lehet hogy van rajta szöveg vagy nincs vagy csak sima fehér tapasz de mindig a legfontosabb csavart le ragasztják és csak akkor lehet csipelni a ps2-õt ha aszt a ragasztót felszedik és ki csavarozzák. És ez a kis ragasztó csík azért van rajta. ESZT NEM TUDJÁK ÚGY VISSZA RAKNI AHOGY VOLT EREDETILEG.:( a gari mindenképpen elveszik
az elsõ az télleg nagy hülyeséget mondott... ha nemakarod hogy a gépednek akármi baja legyen , és szeretnéd hogy vigye a másolt játékokat akkor én a soft modot ajánlom. nem nyúlnak bele a gépbe, és ha akármi baja lenne a ps-nek akkor egyszerûen csak kiveszed a memóriakártyát és visszaviszed ahol vetted (persze csak akkor ha van rajta gari) , ja és mindneképpen - os dvd-re írd ki a játékokat a legalacsonyabb írási sebességgel. Bõvebben a Soft-mod ról itt olvashatsz :http://gatfalvi.uw.hu/
hello:) ami egyátalán nem veszélyes és nagyon jó az a softmodolt memória kártya olyan hogy a memóriakártyára raknak egy programot Free MC Boot azthiszem ez a neve és igy viszi az irott játékot annyi a hátránya hogy mielõtt ki irod a játékot meg kell pachelni van egy program hozzá de ez 3 másodperc ha akarsz ilyet ennek az embernek irj:) [email protected] nekem is õ csinálta:) és kérhetsz tõle játékokat is persze irott de 300 ft dbja és kb 1500 játéka van remélem segitettem:)
elõzõnek bocsi nem láttam hogy te is irtál a softmodrol:)
SoftMod és csá! Bár annál peccselni kell a játékokat, de annyi baj legyen :D
Sya én is a softmodot javaslom, nincs jobb nála, csak pár játék nem kompatibilis de ez elenyészõ. Szóval vidd el olyanhoz aki tud softmod-ot tenni a memokaridra, (ehhez kell egy már softmodos ps2), ez a softmod program 3.7mb-ot foglal szóval szinte semmi helyet nem emészt fel.A program neve 1.8 FreeMcBoot.Ha megvan a softmod progi a ps2-ön akkor -R-es dvd lemezre a legkisseb sebességgel IMGburn-íróval írd ki, (ki lehet NERO-val csak az a lényeg hogy KÉPBEN írd ki mert így látja a ps2).A játékot én a THEPIRATEBAY.org( vagy com)-ról szoktam szedni.Leszeded, (egyesíted ha kell), kibontod majd meg pacheled pár másodperc és már játszhatsz is.Az ESR Patcher-t le kell tölteni, ez az a kis progi ami átkonvertálja a játékot, hogy lássa a ps2. Remélem tudtam segíteni:-)

Hogy tudok ps2-re játékot kiírni?

milyen programmal és mik a lépések? esetleg ha van jelent?sége akkor milyen dvd-re?

Legjobb válasz: és ha valaki tudja akkor azt is íja le hogy lehet-e pendive-ról játszani és ha igen akkor hogyan? vagy ha nem akkor minek van rajta usb csatlakozó?

A kérdező hozzászólása: és ha valaki tudja akkor azt is íja le hogy lehet-e pendive-ról játszani és ha igen akkor hogyan? vagy ha nem akkor minek van rajta usb csatlakozó?
Alcohol 120-> Ps2 módra állítva.
hát az usb bemenet jó pl softmódolásra , meg egyéb adatra , de szerintem játékot nem lehet róla játszani .
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló ha írtál ki alcohol 120-al ps-re játékot akkor leírnád hogy pontosan az melyik verzió volt az vagy ha esetleg tudod hogy honnan lehet letölteni akkor belinkelnéd?
Nem próbáltam még ki, de innen tudod tölteni: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=..
Egyébként pl ha softmódod van akkor ugyebár az iso file-t meg patcheled azzal a programmal és neroval is kiírhatod

Hogyan tudok konvertálni számítógépről ps2-re játékot?

Legjobb válasz: Sehogy.Játékot "konvertálni" csak úgy egyik platformról a másikra nem lehet.A játék fejlesztõjének kell átportolni és csak õ tudja.Ha nem tette meg szóval az adott játékot nem adták ki PS2-re akkor nincs mit tenni,ha pedig megtette akkor az adott játék PS2 verzióját szerezd be.A PC-set te nem tudod PS2-re portolni.

Sehogy.Játékot "konvertálni" csak úgy egyik platformról a másikra nem lehet.A játék fejlesztõjének kell átportolni és csak õ tudja.Ha nem tette meg szóval az adott játékot nem adták ki PS2-re akkor nincs mit tenni, ha pedig megtette akkor az adott játék PS2 verzióját szerezd be.A PC-set te nem tudod PS2-re portolni.
A kérdező hozzászólása: boccs csak nem nagyon értem
A kérdező hozzászólása: légy szíves írd le részletesen Berakom a cd-t a meghajtóba és megnyitom innentõl mit kell csinálnom?
Felrakod a gépre lemezképfájlban majd a lemezképfájlból ki írod másik lemezre.Amit linkeltem progit ezt is meglehet csinálni vele, csak arra kell menj hogy Create Image from Disk.Megadod hol a lemez amibõl a lemezképfájlt csinálja és hova mentse a lemezképfájlt. Majd ugyen ebben a progiban rá mész hogy Write Image File to Disk és így birod ki írni a lemezképfájlból a cuccot másik lemezre...... De ha karcos a lemez, nem biztos hogy sikerülni fog a lemezképfájlt megcsinálni, mert nem tudja le olvasni onnan az adatokat.
A kérdező hozzászólása: van egy ps2 lemezem ami karcos hogy tudnám át másolni a játékot egy máik lemezre?
Így van, na meg chippeltetni kell a PS2-t, gondolom az megvan.Csak a lemezképfejlból ki kell irnod az adatokat és kész.Az imgburn amit linkeltem ezt megtudja tenni, csak arra kell menj hogy "write image to disc".Megadod neki melyik lemezképfájlból akarod ki írni a cuccot lemezre, hol az üres lemez amire irni akarsz, mekkora sebességgel és kész.
A kérdező hozzászólása: tehát csak le kell töltenem a ps2 játékot és lemezre kell írni?
Az nem konvertálás, nem kell átkonvertálj semmit. A lemezek most mindegy hogy PS2 vagy PC vagy akármi, iso-ban, lemezképfájlban vannak.A lemezképfájl tartalmaz minden adatod és a lemezképfájlból csak ki kell irnod az adatokat lemezre.Például az imgburn-el ezt megteheted, ingyenes nagyon szuper progi: http://www.imgburn.com/
A kérdező hozzászólása: én úgy gondoltam hogy a netrõl letöltök ps2 játékokat és ezt írom lemezre és valamilyen programmal konvertálom, nem pedig a pc játékot konvertálom ps2-re.
Nem tudsz
A kérdező hozzászólása: nem forgatja a lemezt a ps2

Hogyan tudok letöltött ps2 játékot kiírni úgy hogy az fusson is?

van egy .bin és .sfv kiterjesztés? fájl kb 420mb

Legjobb válasz: Nekem még nem sikerült úgy kiírnom PS2 lemezt, hogy ne fusson. Vagy Neroval (ritkán), vagy Alcohollal szoktam kiírni. De ugye chip van a cuccban??? (Egyébként a bin lemezképfájl, az sfv CRC ellenörzõ)

Nekem még nem sikerült úgy kiírnom PS2 lemezt, hogy ne fusson. Vagy Neroval (ritkán), vagy Alcohollal szoktam kiírni. De ugye chip van a cuccban??? (Egyébként a bin lemezképfájl, az sfv CRC ellenörzõ)
A kérdező hozzászólása: persze csipelt
A kérdező hozzászólása: bin-t nem tudok kiírni se néróval se alcoholal
próbálgasd. másképp nem lesz jó
a bin kiterjesztésû filet egy virtuális meghajtóba teszed/mountolod. Az író programnak megadod azt a virtuális meghajtót sourcenak/forrásnak és másolás. Sok sikert!
imgburn progival a legegyszerûbb

Ps2 konzolom van és a free mcboot programot rátettem a memókártyámra így pendriveról tudom futtatni a játékokat. Van arra lehetőség hogy több játékot is rátegyek a 16GB-os pendrivera úgy hogy a Ps2 tudjam használni?

Hiába próbáltam eddig, mindig csak egy játékot ismert fel és ezért kérdezem ezt hogy erre van-e lehet?ség.

Legjobb válasz: nem nincs má én is próbáltam :)

nem nincs má én is próbáltam :)
A kérdező hozzászólása: kár pedig jó lenne :) de azért köszi a választ
A kérdező hozzászólása: tudsz linkelni egy listát hogy mely játékok kompatibilisek az usb-s lejátszásra?
A kérdező hozzászólása: a lista nem lényeg mert eddig kivétel nélkül az összes játék mûködik amit kipróbáltam. inkább abban kérek segítséget hogy a HD loader programból mikor elindul és kiválasztom a pendriveon lévõ játékot majd x gombbal indítanám akkor mért nem indul el elsõre??? mindig újra kell indítanom a gépet és az adott programon belül a háromszöget kell megnyomni ami vmi kompatibilis menüt nyit meg és ott ha rámegyek a testre akkor már elindul. ez mért van?????
Üdv persze hogy van rá mód csak egy kis változtatást igényel és némi ügyességet de még egy kezdõnek is menne ! http://www.konzolozz.hu ide regiz be ha meg vagy akkor mondom tovább ha érdekel , csak megsúgom hogy én is 16g penröl tolom vagy 8 játék van rajta eddig.
Nézd meg ezt a videót és töltsd le ezt a programot: http://www.youtube.com/watch?v=NKZvWVM6v2Q
Igen van csak töltsd le a számítógépedre az usbutil programot; és azzal tedd a pendrivére a játékot!

Hogy tudok a ps2be másolt játékot rakni, van eredeti ps2 játékom 1, 5 éves csak karcos és nehezen játssza le mit tegyek hogy le játssza?

Hogy tudok a ps2be másolt játékot rakni?, hogy írjam ki? van eredeti ps2 játékom 1,5 éves csak karcos és nehezen játssza le mit tegyek hogy le játssza? Mit kell rakni a játékra hogy ne akadjon ha játszok rajta???

Legjobb válasz: köszi!! de házilag itthon nem lehet meg oldani???

A kérdező hozzászólása: köszi!! de házilag itthon nem lehet meg oldani???
Vagy tetess chipet a gépedbe, vagy vidd el a lemezt polírozásra. Már elég sok helyen csinálják, 500-1000 Ft. (Mármint a polírozás)
Polírozással nem polírozzák le a lemezrõl a dombocskákat és gödröcskéket? :D A karc pont azért teszik olvashatatlanná a lemezt, mert eltûnteti ezeket.
Nem, a polírral csak az alsó, mûanyag réteget fényesítik. Eltünteti a kisebb karcokat, és kisebbek lesznek a nagyon mély karcok.
Akkor meg kell venned Lemeztisztítót.De az nem ér egy xart se.Szal így is úgy is pénzt kell rá áldoznod.Ez a mai világ.
Tudom kicsit késõn írok, de keresõben pont ezt adta ki. A ps2 játékodat ha még beolvasa a gép, készíts róla egy képfájlt. Szerezz be egy SoftModolt memóriakártyát (már szinte minden városban csinálja valaki) és egy patchelõ programmal a képfájlt megpeccseled. Ezt kiírod egy DVD-re és A SoftMod kártyával el tudod indítani. Bár ez nem tudom igazából jó vagy rossz dolog, mivel rengeteg okosító dolog van SoftModban, de a backup lemezek nem legálisak. Bár a mai világ már csak ilyen :P
Osztom az elõttem lévõ véleményét, csináltass softmodot a memória kártyádra, utána patchelsz, kiírod és játszol.Ha karcos lesz kiírod megint, 200ft-ból.A softmod-tól nincs jobb.Ha érdekel leírom részletesen mit csinálj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!