Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok ps2 (91 db)

Hogyan tudok ps2 játékot feltelepíteni számítógépre?

úgy hogy tudjak is vele játszani!

Legjobb válasz: http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/ Egyébként Google: ps2 to pc

http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/ Egyébként Google: ps2 to pc
google

Hogyan tudok ps2-ön cd-s játék helyett usb játszani?

Azért kérdezem mert van 2 db usb meg egy külső vinyóm.

Legjobb válasz: Kell egy okos kártya és arra kellene felmásolni az open ps2 loader 8-cat és ehhez az iso fájlokat át kell konvertálni ez mehet rögtön a hdd-re ,pc-n az usbutil programmal hogy fel ismerje és kezelni tudja az opl8 egy fontos dolog ha külsõs usb hdd használsz akkor a hdd formázd át fat32-re a formation fat32-tes progival.

Kell egy okos kártya és arra kellene felmásolni az open ps2 loader 8-cat és ehhez az iso fájlokat át kell konvertálni ez mehet rögtön a hdd-re , pc-n az usbutil programmal hogy fel ismerje és kezelni tudja az opl8 egy fontos dolog ha külsõs usb hdd használsz akkor a hdd formázd át fat32-re a formation fat32-tes progival.
A kérdező hozzászólása: okés köszi

Hogy tudok ps2-re játékot kiírni?

milyen programmal és mik a lépések? esetleg ha van jelent?sége akkor milyen dvd-re?

Legjobb válasz: és ha valaki tudja akkor azt is íja le hogy lehet-e pendive-ról játszani és ha igen akkor hogyan? vagy ha nem akkor minek van rajta usb csatlakozó?

A kérdező hozzászólása: és ha valaki tudja akkor azt is íja le hogy lehet-e pendive-ról játszani és ha igen akkor hogyan? vagy ha nem akkor minek van rajta usb csatlakozó?
Alcohol 120-> Ps2 módra állítva.
hát az usb bemenet jó pl softmódolásra , meg egyéb adatra , de szerintem játékot nem lehet róla játszani .
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló ha írtál ki alcohol 120-al ps-re játékot akkor leírnád hogy pontosan az melyik verzió volt az vagy ha esetleg tudod hogy honnan lehet letölteni akkor belinkelnéd?
Nem próbáltam még ki, de innen tudod tölteni: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=..
Egyébként pl ha softmódod van akkor ugyebár az iso file-t meg patcheled azzal a programmal és neroval is kiírhatod


Hogyan tudok ps2-őn USB vel játszani?

Legjobb válasz: Hát lehetne ragozni de egy ilyet beszerzel és nincs több gondod. http://konzol-jatekszoftver.vatera.hu/konzol/playstation2_ps..

Hát lehetne ragozni de egy ilyet beszerzel és nincs több gondod. http://konzol-jatekszoftver.vatera.hu/konzol/playstation2_ps..
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Minek vásárolni ha saját magad is meg tudod csinálni
A kérdező hozzászólása: Hogyan ?

Hogyan tudok PS2-n pendriveról képeket, zenét, filmet nézni?

Valamiért nem akarja fel ismerni.

Legjobb válasz: Pendriverol sehogy viszont ha ezeket ráéirod egy cd re akkor menni fog

Pendriverol sehogy viszont ha ezeket ráéirod egy cd re akkor menni fog
Szerez egy okosítót memo kártyát arról mennek a filmek, képek, zenék és ez mind pendriv-ról + usb-röl is játszhatsz ha tönkre megy a fej és vinni fogja a másolt lemezeket is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
minek szerezni ha te is meg tudod csinálni nem nagy ördöngöség én már usb hdd-rõl nyomom a játékokat

Hogyan tudok ps2-n online szerveren játszani?

Van egy COD finest hour játékom és azon szeretnék onlin szerveren játszani van internet kapcsolat rajta de nem tudom , hogy hogy lehet rajta szervert elérni :(

Hogyan tudok ps2 játékról normális videót készíteni?

Szeretnék egy végigjátszást csinálni egy ps2 játékról de nemtudom hogyan.

Legjobb válasz: Emulátorral.

Emulátorral.
Nem feltétlen kell emu. Köss rá a videó kimenetre bármilyen digitalizálót, akár egy felvevõs asztali DVD lejátszót, akár egy USB-s digitalizálót vagy TV-tunert stb. Így nem kell erõmû ahhoz, hogy videót készíts. Azért ahhoz nem egy 30-40ezres gép kell, hogy menjen egy PS2 emu meg egy screen record s még emellett kapj is legalább 25 FPS-t a képrögzítésnél.
Igazad van ez a megoldás tényleg jobb de már el is felejtettem. De ha szerenél a végigjátszásba beszélni akkor nehéz.

Hogyan tudom ps2-es játékokból kiszedni a videókat?

Az lenne a problémám hogy nem tudom kiszedni a videókat az iso-ból.Próbálkoztam az USBUtil 2.0-val de azzal nem tudtam

Legjobb válasz: Próbáltad mondjuk WinRAR-al kicsomagolni? :) Amúgy a *.PSS típúsú videók egy fajta MPEG formátumban vannak ADPCM audióval. A Media Player Classic: Home Cinema lejátssza, ha kell lejátszó is. :)

Próbáltad mondjuk WinRAR-al kicsomagolni? :) Amúgy a *.PSS típúsú videók egy fajta MPEG formátumban vannak ADPCM audióval. A Media Player Classic: Home Cinema lejátssza, ha kell lejátszó is. :)
A kérdező hozzászólása: én azt akarom hogy az iso-ból eltünjenek a videók és úgy szeretnék vele pendrive-ról játszani
Ez több fronton is problémákat vet fel kedves kérdezõ. :) Hogy akarod a konzolt pendrive-ról bootolni mégis? :D
A kérdező hozzászólása: softmod-os ra csináltam meg a ps2-öm mert megadtamagát az olvasófej!
A kérdező hozzászólása: a játékok futnak pendrive-ról csak én a videókat nem akarom közbe nézni mert lefagy néha a játék :(

Hogyan tudok Ps2 játékot pcsx2-vel emulálni?

Elindítom kéri hogy konfiguráljam.elkezdtem a "set plugin directory" benyomom a plugins-hoz.OK.Letöltöttem a netr?l a bios-t beraktam de nem találja meg az egyik file-t.És a memcard-ot se találja.Pls segítsetek!

Hogyan tudok konvertálni számítógépről ps2-re játékot?

Legjobb válasz: Sehogy.Játékot "konvertálni" csak úgy egyik platformról a másikra nem lehet.A játék fejlesztõjének kell átportolni és csak õ tudja.Ha nem tette meg szóval az adott játékot nem adták ki PS2-re akkor nincs mit tenni,ha pedig megtette akkor az adott játék PS2 verzióját szerezd be.A PC-set te nem tudod PS2-re portolni.

Sehogy.Játékot "konvertálni" csak úgy egyik platformról a másikra nem lehet.A játék fejlesztõjének kell átportolni és csak õ tudja.Ha nem tette meg szóval az adott játékot nem adták ki PS2-re akkor nincs mit tenni, ha pedig megtette akkor az adott játék PS2 verzióját szerezd be.A PC-set te nem tudod PS2-re portolni.
A kérdező hozzászólása: boccs csak nem nagyon értem
A kérdező hozzászólása: légy szíves írd le részletesen Berakom a cd-t a meghajtóba és megnyitom innentõl mit kell csinálnom?
Felrakod a gépre lemezképfájlban majd a lemezképfájlból ki írod másik lemezre.Amit linkeltem progit ezt is meglehet csinálni vele, csak arra kell menj hogy Create Image from Disk.Megadod hol a lemez amibõl a lemezképfájlt csinálja és hova mentse a lemezképfájlt. Majd ugyen ebben a progiban rá mész hogy Write Image File to Disk és így birod ki írni a lemezképfájlból a cuccot másik lemezre...... De ha karcos a lemez, nem biztos hogy sikerülni fog a lemezképfájlt megcsinálni, mert nem tudja le olvasni onnan az adatokat.
A kérdező hozzászólása: van egy ps2 lemezem ami karcos hogy tudnám át másolni a játékot egy máik lemezre?
Így van, na meg chippeltetni kell a PS2-t, gondolom az megvan.Csak a lemezképfejlból ki kell irnod az adatokat és kész.Az imgburn amit linkeltem ezt megtudja tenni, csak arra kell menj hogy "write image to disc".Megadod neki melyik lemezképfájlból akarod ki írni a cuccot lemezre, hol az üres lemez amire irni akarsz, mekkora sebességgel és kész.
A kérdező hozzászólása: tehát csak le kell töltenem a ps2 játékot és lemezre kell írni?
Az nem konvertálás, nem kell átkonvertálj semmit. A lemezek most mindegy hogy PS2 vagy PC vagy akármi, iso-ban, lemezképfájlban vannak.A lemezképfájl tartalmaz minden adatod és a lemezképfájlból csak ki kell irnod az adatokat lemezre.Például az imgburn-el ezt megteheted, ingyenes nagyon szuper progi: http://www.imgburn.com/
A kérdező hozzászólása: én úgy gondoltam hogy a netrõl letöltök ps2 játékokat és ezt írom lemezre és valamilyen programmal konvertálom, nem pedig a pc játékot konvertálom ps2-re.
Nem tudsz
A kérdező hozzászólása: nem forgatja a lemezt a ps2


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!