Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok pár (1374 db)

Valami tuti tipp hogy tudok pár nap alatt 3-5 kg leadni?

most pont 37,4-38 fokos lázam van állandóan hogy tudok fogyni? vagy ha meggyógyulok akkor hogy?

Legjobb válasz: Hát betegen nem szabad diétázni!!!!!! Ébresztõ!!!! A kishadsereged nem tud támadásba lendülni a kórokozók ellen ha nem eszel! És akkor sajnos szövõdmény lehet a vége. Én állandóan diétázok, na de amikor beteg vagyok. Reggeltõl estig csak falok, sok gyümölcsöt, húst mindent, abban a pár napban. A király szokott háborúba vékony, legyengült, éhezõ katonákkal? Hogy akarsz te meggyógyulni? Egyáltalán akarsz te meggyógyulni?

Hát betegen nem szabad diétázni!!!!!! Ébresztõ!!!! A kishadsereged nem tud támadásba lendülni a kórokozók ellen ha nem eszel! És akkor sajnos szövõdmény lehet a vége. Én állandóan diétázok, na de amikor beteg vagyok. Reggeltõl estig csak falok, sok gyümölcsöt, húst mindent, abban a pár napban. A király szokott háborúba vékony, legyengült, éhezõ katonákkal? Hogy akarsz te meggyógyulni? Egyáltalán akarsz te meggyógyulni?
Egyébként eléggé kezdõ lehetsz diéta ügyben, mert akkor tudnád, hogy ha leadsz pár nap alatt 3kg-ot, akkor kb 6 jön vissza. Ezért van az, hogy 98%-a a fogyókúrázóknak sikertelenül jár. Nem lenne egyszerûbb mindennek a felét enned, ahogy én csinálom? És akkor a napi 3000kcal-ból egybõl 1500 lesz. A 2000-bõl meg 1000, és még nem is vonsz meg magadtól semmit, csak beszûkül a gyomrod. Megmondom õszintén, nagyon sajnálom a szervezetedet, pedig nem is az enyém.
Pár nap alatt 3-5 kg-ot leadni a szaunában lehet, vízbõl. Zsírból akkor sem, ha nem eszel semmit. Két út van a fogyáshoz: eszed, amit eddig, de kevesebbet, vagy mást eszel. Ha tudsz kevesebbet enni, az jó. Ha nem tudzs, akkor egyél mást: sok zöldség, hús, nuku cukor, minimális keményítõ.
Ha meggyógyulsz többet kell innod mert felgyorsítja az anyag-cserét és leadja a fölösleget fokozatosan, de csak akkor igyál amikor jól is esik:)

Két kicsi gyerek mellett hogyan tudja párjával is a jó kapcsolatot megőrizni, gondolok itt arra hogy annyi figyelmet szentelni rá mint régen, és néha kettesben lenni vele?

Legjobb válasz: Szerintem a ket kicsi eljatszik egymassal,igy több idö marad a parjara,magara.16 honapos lanyom van,ö nem jatszik egyedül,teljes figyelmet kivan.Jo lenne egy kisteso

Szerintem a ket kicsi eljatszik egymassal, igy több idö marad a parjara, magara.16 honapos lanyom van, ö nem jatszik egyedül, teljes figyelmet kivan.Jo lenne egy kisteso
Ha a lányom este már elalszik és amikor a férjem itthon van napközben délutáni alvás alatt van idõnk egymásra.Igaz csak egy gyerek de örökmozgó és teljes embert kíván.Beszélgetünk, filmet nézünk, vacsit csinálunk eszegetünk iszogatunk(néha), ágyba bújunk akár fényes nappal is.Kettesben még nem voltunk sehol, de pl kirándultunk már együtt a keresztszülõkkel és akkor velük hagytunk egy kisebb idõre.22 hónapos
a 2 kicsi nem feltétlenül játszik egymással, fõleg amíg tényleg kicsi, ui. õk még csak egymás melltt játszanak, nem egymással. másrészt az ellátásuk nagyon fárasztó, estére az ember csak esik az ágyba gyakran. legalábbis én így képzelem. nekem még csak 1 van, aki 2 éves múlt decemberben, és csak a vége felé kezdett energiám lenni másra is (õ egy társaságigénylõ, örökmozgó típus). most meg terhes vagyok a másodikkal, az elsõ trimeszterben, mondanom se kell, mennyire van kedvem még a férjemmel is lenni. örülök, ha élek jelenleg. ha megszületik, nagyon remélem, hogy a 2. egy jól alvó, nyugodt gyerek lesz, nem olyan mint anno a nõvére. de sztem nagyon fontos az is, hogy néha legyen kire rábízni a gyermekeket, nálunk ez sajnos nicns meg, az én anyukám már meghalt, a férjem anyukája meg 400 km-re lakik tõlünk, ritkán tud csak jönni.
Nagyon nehéz rá megtalálni a helyet és az idõt, de ha akarja az ember, ezt is meglehet oldani. Persze vannak rosszabb periódusok, amikor az embernek se kedve, se ereje, se ideje, de ez nem tart örökké. Mindenesetre jó fellélegezni kicsit ha van kire bízni a gyerekeket vagy csak az egyiket legalább egy fél napra.
Mivel a férjem hajnalban megy dolgozni, és csak vacsorára ér haza, így esélyem sincs nap közben vele foglalkozni, mondjuk veszekedni sem. Utána a gyerekekkel törõdünk, közösen vacsorázunk, fürdetünk, altatunk. Utána kezdõdik a közös élet. A férjem szeret ilyenkor egy picit leülni a számítógép elé játszani, én nézek egy picit tévét, közben beszélgetünk, megbeszéljük a napi dolgokat. Van idõ összebújni is, sõt ha arra gondolsz, arra is. Hétvégén együtt kávézunk az ágyban, mindent együtt csinálunk. Mi már ezt is kiváltságos helyzetnek érezzük. Néha napján megkérjük a nagyszülõket, hogy jöjjenek át este, ilyenkor lelépünk 1-2 órára, a Mamiék fürdetnek, vacsoráztatnak. Ennél többet nem szívesen lennék a gyerekek nélkül, így pont jó nekünk. Jónak érzem a házasságomat, úgy érzem a férjem is hasonlóképpen érez. Különben a gyerekek 30 és 16 hónaposak, 28 hetes terhes vagyok. A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, 5. éve házasok is vagyunk.
Na ehhez kell egy partner is, aki ezeket igényli. Nálunk úgy tûnik, hogy ez nincs meg. Simán elvan úgy a párom, hogy miután hazajön, gyorsan elmeséli, ha történt vmi és miután lefektettük a gyerekeket, meccset néz vagy gépezik. Én rohadtul vágyom rá, hogy kicsit összebújjunk, beszélgessünk és pl. havonta 1x kettesben elmenjünk valahova, de szerinte ez hülyeség. Pedig nemrég még mûködött, de a hétköznapok egyhangúságába és a taposómalomba felõrlõdtek az érzelmeink, valószínûleg... Nem tudom hogy lehetne visszacsinálni, mert egyedül kevés vagyok hozzá.

Hogyan tudok, pár napra internetelérést biztositani magamnak, hűségnyilatkozat nélkül lap-topra?

a lényeg annyi, hogy barátokkal megyunk le interneten pokerezni egyikunk balatoni nyaralójába, 3an vagyunk és szükségünk lenne internetre mind harmunknak laptopra de ez egyszeri alkalom ezért szeretnénk egy olyan netet ami kibir 3 nap online pokert és egyszeri dija van nem kell hozza husegnyilatkozat meg semmi....

Legjobb válasz: Ha esetleg van olyan telótok, akkor USB-n lehet net nektek, nem hallotam pár napos netrõl

Ha esetleg van olyan telótok, akkor USB-n lehet net nektek, nem hallotam pár napos netrõl


Hogy tudok pár nap alatt v. hétvégenként 50e ft-ot szerezni?

Legjobb válasz: vagy lopsz vagy kurvulsz vagy nem tudom.

vagy lopsz vagy kurvulsz vagy nem tudom.
PROVIDENT!
A kérdésed hamis.
A kérdező hozzászólása: miért?
Nem hamis csak nem értette még az elsõ tagmondatot sem :D

Hogyan tudok pár pattanást eltüntetni egy képről?

Legjobb válasz: Photoshoppal elég egyszerû, még kezdõknek is megy, de ha ügyes vagy, painttel is meg lehet csinálni. :)

Photoshoppal elég egyszerû, még kezdõknek is megy, de ha ügyes vagy, painttel is meg lehet csinálni. :)
A kérdező hozzászólása: Painttel?:D Azt hogy?:) Nem szoktam én retusálni:)

Hogy tudok párom tudta nélkül venni neki egy előfizetéses telefont?

Meglepetést szeretnék. Szeretnék venni neki egy készüléket, amik modtanában tetszenek neki. Lehet valahogy az ő aláírása, jelenléte nélkül előfizetést vásárolni?

Legjobb válasz: Lehet a te nevedre venni.

Lehet a te nevedre venni.
De ha neked van egy elõfizetésed, ahhoz tudsz venni készüléket. Azt aztán simán odaadhatod neki. Attól az elõfizetés a te neveden marad, csak olcsóbban kapod meg a készüléket.
Ha kártyásat veszel, akkor azt át lehet váltani elõfizetésessé (prepaid-bõl postpaid), illetve csak telefont is tudsz vásárolni (függetlent). Elõfizetést valóban csak saját névre lehet, hiszen ez egy szerzõdéses jogviszony, más nevében nem köthetsz szerzõdést.
Vagy vegyél kártyás telefont. Persze azt sem tudnád az õ nevére, de az nem olyan ciki és kártyát tehet õ is bele sajátot.
Egyébként érthetõ, hogy miért nem akarod a te nevedre venni, de gondolj bele, hogy mekkora gáz lenne, ha lehetne mások tudta nélkül elõfizetést venni a nevükre..természetesen nem lehetséges.
Biztos, hogy nem lehet. Az elõfizetéssel az ember vállalja, hogy x ideig folyamatosan minimum y összeget fizet. Ezt a kötelezettséget a tudta nélkül nem róhatod rá. A megoldás az, hogy veszel egy kártyás telefont (igen, tudom hogy az drágább, de nem véletlenül), és azt a mostani kártyájával használhatja.
Adj neki egy képet az adott telefonról. Annak is fog örülni, mert megérti, mi a szitu. Aztán együtt szépen besétáltok az üzletbe és megveszitek.
A te nevedre igen, az övére nem.
A kérdező hozzászólása: ez a kép jó ötlet! :) Köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: igen én ezt tudom. De azért mégis csak tisztességesebb úgy ha az õ nevén van. Természetesen nem gondolok szakításra, de ha esetleg így alakulna akkor macera lenne a dologból. 1szer már így megégettem magam egy mobilinternettel :S
A kérdező hozzászólása: igen van elõfizetésem, sõt már a hûségnyilatkozatom is lejárt. Akkor lehet csak úgy venni készüléket kártya nélkül? Részletre is tudok venni csak készüléket?
Igen, elvileg tudsz, de vigyázz, akkor csak ugyanannak a szolgáltatónak a kártyája lesz jó bele, tehát ha x szolgáltatónál van elõfizetésed, akkor csak x által adott sim kártya mehet. Ha párodnak y szolgáltatótó van, akkor nem. De elvileg részletre is tudsz venni, meg bárhogy, ahogy magadnak vennél.
A kérdező hozzászólása: ugyanazt a szolgáltatót választanám. De jó, örülök, hogy akkor így is megoldható lesz. köszönöm a válaszokat. :)
Szóval készüléket tudsz venni, magát az elõfizetési szerzõdést meg neki kell aláírni. Valószínûleg akkor majd adnak hozzá egy 0 forintos készüléket, amit elrakhattok póttelefonnak, vagy ilyesmi.

Hogyan tudok pár centit lefaragni a has és a csípő részből?

ötleteket,tippeket,bevált módszereket kérnék. kilóra nem vagyok kövér,165 cm 61 kg vagyok,de van plusz a hasamon és a csíp?mön azt szeretném eltüntetni.

Legjobb válasz: Húú hát az nagyon nehéz lesz! Én 1 hónapon át minden nap csináltam rengeteg felülést haspadon és semmi látszatja nem lett!:( De ez lehet embere válogatja.Felülések.Vagy kondi terem.

Húú hát az nagyon nehéz lesz! Én 1 hónapon át minden nap csináltam rengeteg felülést haspadon és semmi látszatja nem lett!:( De ez lehet embere válogatja.Felülések.Vagy kondi terem.
Mivel ehhez kardió, aerob edzés kell, így a hasazás nem sokat ér. Természetesen nem is árt, hiszen izmosít, de a zsír nem tûnik el, és az izom nem is látszódik.
A kérdező hozzászólása: akkor mit csináljak?kondi terem a gyerek miatt most kizárt, van biciklim, attól lemegy a centi kicsit?
bicikli, futás, kocogás, uszás, aerobic, kick-box kajád legyen fehérjedús, illetve sok zöldség, gyümölcs

Honnan tudod, hogy ő lesz az igazi? Honnan tudod pár éven belül nem-e találsz másikat, aki iránt mást érzel?

tudom kicsit közhelyes. mindenki ezt kérdi. senki nem tudja, se gyerek, se fiatal, se feln?tt. vagy mégis? élettapasztalatokat kérnék, de nem 15évesekt?l. köszönöm szépen.

Legjobb válasz: Hát nem vagyok több csak 21. Nem is volt rengeteg kapcsolatom mégis mikor a jelenlegi párommal összejöttem 3 hét után éreztem, hogy más. Nem megmagyarázható. Ez több mint 1,5 éve volt és azóta is imádom és ragaszkodom hozzá. Jelenleg ott tartunk, hogy összeköltözünk és a párom egy tuti karrierbiztos állást hagyott ott értem (sajna én még egyetemhez kötött vagyok) Úgy tervezzük h életünk végéig együtt leszünk. :D

Hát nem vagyok több csak 21. Nem is volt rengeteg kapcsolatom mégis mikor a jelenlegi párommal összejöttem 3 hét után éreztem, hogy más. Nem megmagyarázható. Ez több mint 1, 5 éve volt és azóta is imádom és ragaszkodom hozzá. Jelenleg ott tartunk, hogy összeköltözünk és a párom egy tuti karrierbiztos állást hagyott ott értem (sajna én még egyetemhez kötött vagyok) Úgy tervezzük h életünk végéig együtt leszünk. :D
Sehhonnét sem tudhatom! De számít az elhatározás, az elkötelezetség mégha nem is az a fõ irányító!
Ezt senki nem tudja és ha mégis, ott az érem másik oldala - õ is találhat mást.Ha félsz a magastól ne ülj az óriáskerékre, ez ilyen.Amúgy szerintem minden kapcsolatba úgy vág bele az ember, hogy az lesz az igazi, az életre szóló - én igy vagyok ezzel legalábbis.
Ha jól érzem magam vele, akkor egyre többet akarok vele lenni, és egyszercsak minden átmenet nélkül azt veszem észre, hogy nem akarok nélküle lenni.
Sehonnan. A múltbeli tapasztalatok ezt mutatják és a jelenlegi érzéseim is. Varázsgömböm meg nincs, hogy a jövõbe lássak.
Én úgy gondolom az igazi csak utána évekkel derül ki hogy õ volt az...Ugyanis mindig találunk valami újat másokban ami izgalmasabb, de ha azok mellett valaki mindig visszatér akár vágyódás, akár hiány címszóval akkor az illetõ valamit tud, amit a többiek nem. Szóval én szerintem az az igazi személy aki nélkül a szakítás után se tudsz igazán élni, sõt egyre inkább ragaszkodsz hozzá ahogy telnek az évek.
Elég csak a szemébe nézni, tudni fogod. Úgy nem néz más. Ha egymás közelében vagytok, szólnotok sem kell és érzed, hogy remeg a vágytól, persze te is. Nem fogod tudni elrontani. Én megtaláltam ezt az embert, de soha nem lehet az enyém, sajnos.

Hogyan tudok létrehozni saját nyilvános kulcsot a titkos kulcsom mellé párnak GNU Privacy-nél vagy gpg4win-nél?

Legjobb válasz: Mit szeretnél pontosan csinálni, nem teljesen értem a kérdést. Ha egyszer már létrehoztál egy kulcspárt, az már egy pár, tartalmazza mindkét kulcsot, tehát a nyilvános kulcsot nem kell külön létrehozni és nem is lehet, nincs ilyen lehetõség, egyszerre generálódik mindkettõ. Exportálni kell a nyilvános kulcsot, hogy ismerõseidnek oda tudd adni, vagy elküldeni e-mail-ben. Sajnos nem ismerem a GPG4Win felületét és nem tudom hogy kell ezt megtenni, de biztos vagyok benne hogy van erre menüpont. Ha írsz bõvebben hogy mit szeretnél, próbálok segíteni.

Mit szeretnél pontosan csinálni, nem teljesen értem a kérdést. Ha egyszer már létrehoztál egy kulcspárt, az már egy pár, tartalmazza mindkét kulcsot, tehát a nyilvános kulcsot nem kell külön létrehozni és nem is lehet, nincs ilyen lehetõség, egyszerre generálódik mindkettõ. Exportálni kell a nyilvános kulcsot, hogy ismerõseidnek oda tudd adni, vagy elküldeni e-mail-ben. Sajnos nem ismerem a GPG4Win felületét és nem tudom hogy kell ezt megtenni, de biztos vagyok benne hogy van erre menüpont. Ha írsz bõvebben hogy mit szeretnél, próbálok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Nem köszönöm ennyivel már bõven segítettél. köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!