Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok oldalakra gyerekzárat (1 db)

Hogyan tudok internetes oldalakra "gyerekzárat" tenni?

Legjobb válasz: Tartalmi tanácsadóval vagy megfelelõ tûzfallal. Vannak kifejezetten tartalmat szûrõ tûzfalak, ilyet keress. Talán a TrendMicro PC-Cillin is tud ilyet - de ebben nem vagyok biztos.

Tartalmi tanácsadóval vagy megfelelõ tûzfallal. Vannak kifejezetten tartalmat szûrõ tûzfalak, ilyet keress. Talán a TrendMicro PC-Cillin is tud ilyet - de ebben nem vagyok biztos.
Ne nézz olyan oldalakat te perverz és akkor nem kell gyerekzárat rakni!!!!!! Idióta!!!!!!
Figyelj oda a gyerekre, és ne a géppel neveltesd... Nem rosszindulatból, mint az elõttem szóló, mert én tisztában vagyok azzal, hogy nem csak így kerülhetnek a gyerek elé ilyen oldalak (és hogy ez nem csak pornót takarhat)... Beszélj a gyerekkel, ha elég idõs hogy internetezzen, akkor elég idõs ahoz is, hogy érdekelje bármi amit tiltanak, tehát ha valamit nem tud behozni otthon, majd máshol nézi meg. És ugye nem tehetsz mindenhova gyerekzárat.
Ha már feléri ésszel, hogy bárhova eljuthat a neten, akkor már értelmetlen a gyerekzár. Amíg ezt nem érti addig inkább õt védd azoktól, akik megtalálhatják a neten keresztül. Vagyis, hagyd a gépen játszani de legyen ott a szemed, hogy mit csinál. Nálunk a mellettem levõ gépen játszanak a gyerkõcök. Beszélgetünk, vihogunk közben. Igyekszem "jelen lenni". Bízom benne, hogy okosan beletanulnak, mit jelent a virtuális világ.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok, nincs gyerekem! És nem tudom, hogy miért kell beszólni a kérdezõnek! A barátom fogadott állandóan egy oldalon és azt akartam zárolni, mert több százezreket veszített!
Az kemény! :( Ez esetben nem elég a gyerekzár, hisz azt elég könnyû feltörni...az oldal adminjától kérheted, hogy tiltsa le a gépeteket az oldalról!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A gépemen nagyon sok program azt irja hogy "Nem win32 alkalmazás" miért van ez? Van rá valami megoldás? Már töbször is átvizsgáltam a gépet több féle virusirtoval (avast, spybot, eset online scanner)

2

Facebookon a Közeli ismerősök NE lássák a képeket, amit likeolok? LEHET EZ? HELP PLEASE

Szóval nem is rólam lenne,hanem arról, hogy ha valaki a közeli ismerősöm miért nem látom a képeket amiket likeol ? be van állítva nekem minden rendesen, de ő csinálhatott valami turpisságot ? be lehet állítani valahogy, hogy ne lássam/lássák a képeket , amiket lájkol ? szokott képeket likeolni, ez biztos. köszönöm

0

Az Avast azt jelzi, hogy win32 malware-gen nevű vírus van (volt) a gépemen, lehetságes, vagy inkább csak vakrisztás?

Tegnap letöltöttem egy Rcon Blocker nevű programot, amit egy hacker készített, de az Avast win32 malware-gen-el riasztott, de inkább kikapcsoltam. Mióta kikapcsoltam újra feltettem a programot és azóta mindig leáll az svchost.exe , ekkor ha rámegyek, hogy a "program bezárása", akkor jön a kék halál, de ha rámegyek, hogy próbálja kijavítani a programot (ami nem sikerüla rendszernek), akkor tovább lehet géepzni, de kikapcsolásnál lesz kék halál.
Lehetséges, hogy tényleg vírusos a fájl?
Mióta fent van az Rcon Blocker, néha pát tized másodperszre feketén megvillan a képernyő játék közben.

Egyébként ha vírusos mit csinálha ez a win32 malware-gen vírus?

UI: Egyébként a program-e kis mellékhatástól eltekintve megfelelően működött, majd bezártam, de a feladatkezelőben láttam, hogy 4 db is fut belőle. :/

6

Ma azt írta ki a gépem, hogy előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává váltam. Ez mit jelent?

Eddig soha nem írt ki ilyeneket. A hátterem fekete, de az ikonok megvannak.

7

Hogyha a töltő kábel a laptop lyukába gyullad be akkor a töltő zárlatos vagy a laptoppal van baj?

2

Boltunkba vettünk egy Apexis IP kamerát. Hogyan érhetem el, hogy kívűlről is beleléphessek?

Körbenéztem már egy pár leírást. WLANról működik már, routeren osztottam ki neki portot, kamerának statikus IP címe van és ugyanaz a port, amit a routeren is megadtam. Dyndns-re regisztráltam, ott megadtam a kamera statikus IP címét meg a portját, DE csak akkor enged a hosttal felcsatlakozni, ha egy hálózatban vagyok a kamerával. Mi ilyenkor a teendő?
Inviteles ZTE router van a boltban

4

Hogyan lehet Tudom feltörni a windows 8-at?

Van nekem egy másig gépem és azt oda adta testvéremnek hogy használja 14 éves És le kódolta Nem tudja igaz érthető is mert fél éve nem használtam/használta aszt a Gépet meg ő se (Kapott Egy másigat) hogyan tudnám fel törni nem akarom ura tenni Mert akkor minden adatom El veszne valaki nem tudna ajánlani valamit nagyon fontos lenne előre is kös.zönöm
nagyon fontos lenne ;)

6

Windows 8-ban hogyan lehet kikapcsolni az Automatikus karbantartást?

0

Ha a feladatkezelőmben rámegyek egy exe-nél arra hogy fájlt tartalmazó mappa, és nem ad ki semmit, még egy nyamvatt ablakot se, akkor az vírus?

Win 7-em van, és eléggé belassúlt a gépem. (csak olyan exek-nél van amelyeknél nincs leírás)

2

Reklámokat hogyan lehet eltüntetni a gépről? Vírusos lehet a sok reklámtól?

Segítsetek lécci!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!