Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok nevem elé egy (26 db)

Hogyan tudok a nevem elé egy ikont tenni, ha írok valahova?

Legjobb válasz: Ha fórumokba való írásra gondolsz, erre nem minden fórum nyújt lehetõséget. Ha a lehetõség adott, akkor azt minden bizonnyal tartalmazza a fórum leírása.

Ha fórumokba való írásra gondolsz, erre nem minden fórum nyújt lehetõséget. Ha a lehetõség adott, akkor azt minden bizonnyal tartalmazza a fórum leírása.

Hogy tudom megoldani az átírást és a biztosítást ha egy elhúnyt férfi nevén van a motor, és a felesége "adta el" nekem. ?

Forgalmi megvan (egy egyszerû kis 49,6ccm schwalbe nagyon jó állapotban) Ezek szûkségesek lennének ahhoz hogy biztosítást tudjak rá kötni? Milyen költségekkel járna ez a dolog? Hogy lenne a legjobb nekem?

Legjobb válasz: Elég macerás, kell lennie egy hagyatéki tárgyalásnak, majd a hagyatéki végzéssel beballagni az okmányirodába, ott mondanak valamit, mit hogy a továbbiakban, és át lehet-e evvel íratni. Én azt csináltam, hogy apám után örököltem volna egy papírproblémás autót(alvázszám nem stimmelt), és kiderült, hogy át kellene írni, de az eredetvizsgán megbukott volna a dolog, és elõvettek volna mindenkit. Így egyszerûen visszadátumozva eladtam az autót, amíg még élt, és nem volt gond. Az aláírása meg....hmhm, rád bízom, hogy intézd el. Nem túl jogszerû, de ha nem akartok szívni, ez a megoldás.

Elég macerás, kell lennie egy hagyatéki tárgyalásnak, majd a hagyatéki végzéssel beballagni az okmányirodába, ott mondanak valamit, mit hogy a továbbiakban, és át lehet-e evvel íratni. Én azt csináltam, hogy apám után örököltem volna egy papírproblémás autót(alvázszám nem stimmelt), és kiderült, hogy át kellene írni, de az eredetvizsgán megbukott volna a dolog, és elõvettek volna mindenkit. Így egyszerûen visszadátumozva eladtam az autót, amíg még élt, és nem volt gond. Az aláírása meg....hmhm, rád bízom, hogy intézd el. Nem túl jogszerû, de ha nem akartok szívni, ez a megoldás.
A Schwalbe alap esetben segédmotoros kerékpár, ha nem akarod lerendszámoztatni, akkor elég hozzá egy adásvételi szerzõdés, amivel köthetsz biztosítást, és már mehetsz is isten hírivel! A segédmotorokat nem kell "átiratni" és nem is szerepelnek a nyilvántartásban. Adásvételit pedig írtok valamelyik élõ örökössel.
Normál esetben a második válaszoló által leírt út járható! De miért van a mocinak forgalmija? És ha van, akkor nyilván van tartva...
Vagy azt csinálod amit mindenki szokott aki nem annyira síkhülye, hogy gyakorikérdéseken tesz fel ilyen kérdéseket. Leülsz apáddal az asztalhoz, írtok egy adásvételit, tõle veszed a motort, anyád az egyik tanú, a szomszéd Mari néni a másik tanú. Aztán mehetsz biztosítást kötni mer van adásvételid....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! Úgy gondolom hogy azért van a motornak pappírja, mert fénykorában még mûszaki vizsgára is be kellett vinni, és én csak abban nem voltam biztos hogy "Mari" néni alá írhatja a pappírokat, meg de most hogy tudom, akkor inkább írok vele egy üzemben tartóit és mehetek biztosításért, így gondolom olcsóbb lenne nekem is, és mégis tudok valamit felmutatni hogy honnan van. De most akkor a biztosítónál kell bizonyítanom hogy az enyém?
A kérdező hozzászólása: Elolvastam még egyszer, , értek mindent, csak egy kicsit fáradt vagyok... Még egyszer köszönöm!

Egy olyan űrlapküldőt, vagyis inkább üzenetküldést szeretnék csinálni, hogy kitölti, hogy név és üzenet, és akkor nem email címemre küldi el, hanem egy másik fájlba menti, pl uzenetek. Php hogy tudom megoldani?

Eddig megvagyok: <form action="kuldes.php" method="post"> <div> <br> <label for="lastname">Név: </label> <br> <input type="text" name="name" id="name"> <br> <label for="firstname">Üzenet: </label> <br> <input type="text" name="message" id="message"> <br> <input type="submit" value="Beküld"> </div> </form>

Legjobb válasz: A PHP-ba: $myFile = "fájlneve.txt"; $fh = fopen($myFile, 'w') or die("can't open file"); $stringData = "Név: ".$_POST['name']." Üzenet:".$_POST['message']; fwrite($fh, $stringData); fclose($fh);

A PHP-ba: $myFile = "fájlneve.txt"; $fh = fopen($myFile, 'w') or die("can't open file"); $stringData = "Név: ".$_POST['name']." Üzenet:".$_POST['message']; fwrite($fh, $stringData); fclose($fh);
vagy inkább: <?php $ujSor = "\r\n"; file_put_contents('UZENETEK.TXT', 'Név: ' . $_POST['name']. $ujSor . 'Üzenet:' . $ujSor . $_POST['message'] . $ujSor . $ujSor , FILE_APPEND); ?>


Excelben hogyan tudom megszámolni, hogy egy bizonyos oszlopban, egy bizonyos név hányszor fordul elő?

Legjobb válasz: Állítsd be a szûrõt. Adat/szûrõ/ automatikus szûr. Utána a legördülõ sávból kiválasztod a nevet és kész.

Állítsd be a szûrõt. Adat/szûrõ/ automatikus szûr. Utána a legördülõ sávból kiválasztod a nevet és kész.
Igen, így is lehet, de mondjuk egy több ezer soros táblázatnál megszámolni az eredményt nem túl szerencsés. Egy másik megoldás: Feltételezve, hogy azok az adatok amelyekben keresni kell azok az "A" oszlopban vannak. Így a "B1"-es cella szerkesztõlécére beírnám a következõ függvényt: "=DARABTELI(A2:A100;C1)" Azaz: a "B1"-es cellába írja ki, hogy hányszor van meg az "A2:A100" tartományban a "C1"-es cellában megadott érték. Ha más értékre vagy kíváncsi, egyszerûen átírod a "C1"-es cella értékét és az ENTER után a "B1"-es cellában megjelenik a kívánt eredmény.
Várd meg a helyi postást és beszéld meg vele.A nevedet ragaszd ki a ládára.
Nagyon egyszerû a dolog, kérd a te nevedre és arra a címre, ahol vagy (ergó: levelezési cím). Én is albérletben lakom, én sem vagyok bejelentve ide, mégis megkapok minden levelet. Ha elkallódik egy csomag vagy levél, semmi köze senkinek ahhoz te hová vagy bejelentve. Kerestetheted te üzbég címrõl is, ha a levélen is az volt, a lényeg, hogy lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Tehát az a lényeg, hogy az én nevem legyen rajta?

Nyugdíjas vagyok. Egyéni vállalkozóként, hogy tudom megoldani hogy ne essek el a nyugdíjamtól, az nem lehetséges, hogy csak a minimálbért valljam be? Lehet e alkalmazottam egy családtagom akinek a nevére utalom a nyereségem és ő ebből adózik tb stb?

Legjobb válasz: A kérdésed így kezdõdik: "Nyugdíjas vagyok. Egyéni vállalkozóként..." Az új rendszerben vagy dolgozol, vagy nyugdíjat kapsz. Nincs alternatív lehetõség. El kell dönteni. Fenntartod a vállalkozásod, és fizeted a nyugdíjjárulékodat, vagy nyugdíjas vagy és nem vállalkozol. Esetleg átíratod a vállalkozásod valakire, és dolgozol benne tovább, nem épp "legálisan".

A kérdésed így kezdõdik: "Nyugdíjas vagyok. Egyéni vállalkozóként..." Az új rendszerben vagy dolgozol, vagy nyugdíjat kapsz. Nincs alternatív lehetõség. El kell dönteni. Fenntartod a vállalkozásod, és fizeted a nyugdíjjárulékodat, vagy nyugdíjas vagy és nem vállalkozol. Esetleg átíratod a vállalkozásod valakire, és dolgozol benne tovább, nem épp "legálisan".
a Robert Kiyosaki könyveket ajánlom, segít megérteni a nyugdíj körüli hercehurcát

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Google-el? Mert van egy csatornám és www.youtube.com/fmaiefjiaepfkip (értelmetlen linkszöveg) néven jelenik meg, én pedig így szeretném : www.youtube.com/ghostgamershd

Legjobb válasz: õk ,nagyon nem szeretnék,ha mi fölvennénk velük a kapcsolatot,azt a mindenféle kérdéseinkkel ,zavarnánk õket a munkájukban, szóval,gondosan titkolják az elérhetõségeiket,

õk , nagyon nem szeretnék, ha mi fölvennénk velük a kapcsolatot, azt a mindenféle kérdéseinkkel , zavarnánk õket a munkájukban, szóval, gondosan titkolják az elérhetõségeiket,
https://www.google.sk/intl/hu/contact/ Próbáld meg, itt keresgélj, a legördülõ menüben ott a YouTube is. Üdv.

Milyen retusáló programot tudtok, amivel szépen el lehet tüntetni a pattanásokat? Légyszi írd ide a nevét, vagy azt, hogy honnan tudom letölteni és egy kis segítséget a fent említett feladathoz

Legjobb válasz: PhotoInstrument 3.3.0 Build 352 (5.24 MB) http://montibi.mindenkilapja.hu/html/22322833/render/photoin.. (Használata röviden bemutatva a weboldalon, /lassan tölt be, de érdemes kivárni!/ + részletes használata a mellékelt videón, a RAR pack tartalmazza)

PhotoInstrument 3.3.0 Build 352 (5.24 MB) http://montibi.mindenkilapja.hu/html/22322833/render/photoin.. (Használata röviden bemutatva a weboldalon, /lassan tölt be, de érdemes kivárni!/ + részletes használata a mellékelt videón, a RAR pack tartalmazza)
paint photoshop gimp
Nekem a Picasa vált be a legjobban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!