Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok letölteni fizetés (3 db)

Hogyan tudok innen letölteni fizetés nélkül?

http://seriesfree.smsbase.hu/ <- itt a link...

Belinkelnétek, hogy honnan tudom az adatlapot letölteni, amivel bejelentkezhetek TB fizetésre?

Egyszerűen sehol sem találom a NAV honlapján. Nem elektronikusan, tehát nem ügyfélkapun keresztül szeretném igényelni, hanem postai úton. Hol tudom letölteni? Azt hiszem a 13T1011 nyomtatvány kellene.

Legjobb válasz: http://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_prog..

A kérdező hozzászólása: Tehát, le kell töltenem a programokat, ahhoz, hogy meglegyen maga a program is? Melyik programot, mert van ott több is? Ha letöltöttem, hogy jutok hozzá végre az adatlaphoz? Egész délelõtt ezzel sz.rakodok.
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem a programokat, de azt írja ki, hogy jelenleg nem tudja megnyitni, mivel nincs még adatlap, amit megnyithatna, ezt töltsem le a netrõl. De honnan? Mert a neten csak programokat tudok letölteni, az adatlapot konkrétan sehol sem találom.
A kérdező hozzászólása: Ok, sikerült végre.
2.5G??:| ilyet még nem hallotam de az itunes-ból ingyen nem szerzel semmit xD
Mint már az elõzõ kérdésednél is írtam, free account-tal csak ingyenes cuccokat szedhetsz. De csinálhatsz fizetõs profilt is, csak kell hozzá egy bankkártya. De mindezt most is megnézheted, iPod nélkül, csak szedj le egy iTunes-t. Az iPod szoftverének frissítése 3.0-óta ingyenes. De a legjobb tudomásom szerint nem fogsz tudni frissíteni 3.0-ra. Csak 3.1.2-re. Azzal meg ugye gondok vannak, mint ahogy már korában írtam.
kedves elsõ: nem hivatalosan a 3g 8gigás ipod touchot hívják 2, 5G-nek, mert teljesítménye a 2g touchéval egyezik meg, nem úgy, mint a 32 ill. 64 gigàs, melyek teljesítményre az iphone 3Gs-ével megegyezõek kedves kérdezõ: az itouch.hu-ról minden iphone os leszedhetõ ingyér http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!