Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok letölteni (1560 db)

Hogyan tudok letölteni szinkronizált filmeket a netről? Milyen program kell hozzá és melyik weboldalról tudom ezt letölteni? 25L

Próbálkoztam már ezzel a torrent tölt?vel,de ott csak angol nylev? filmeket szedett le...:-S És nagyon sokáig is tartott meg lelassította az egész WiFi rendszerünket,sajnos.Ezért is fordulok inkább hozzátok megfelel? válaszokért.XD

Legjobb válasz: Biztos valami külföldi torrentrõl töltöttél akkor. Ha torrentrõl töltesz, akkor lelassul a böngészési sebességed. Mérettõl és sávszélességtõl függ, hogy mennyi idõ, míg letölti, pl nekem 10 megás nettel egy 4,5 GB-os dvd-t letölteni 75 perc körül van (ha maximális sebességgel tudom tölteni), egy 700 MB-os rippet pedig 15-20 perc körül, ha jól sejtem (bár régen nem töltöttem már olyanokat. Sávszélességedet a speedtest.net-en tudod tesztelni, vagy a try.hu-n, a teszt végén kiírja, hogy neked mennyi idõ lenne letölteni ilyen nagyságú fájlokat. Ha a google-be beírod, hogy torrent oldalak, biztos találsz jó párat, de ezekre többnyire meghívó kell és nem csak sima regisztráció. A warez oldalak viszont regisztráció után használhatók film,zene,stb letöltésére. :)

Biztos valami külföldi torrentrõl töltöttél akkor. Ha torrentrõl töltesz, akkor lelassul a böngészési sebességed. Mérettõl és sávszélességtõl függ, hogy mennyi idõ, míg letölti, pl nekem 10 megás nettel egy 4, 5 GB-os dvd-t letölteni 75 perc körül van (ha maximális sebességgel tudom tölteni), egy 700 MB-os rippet pedig 15-20 perc körül, ha jól sejtem (bár régen nem töltöttem már olyanokat. Sávszélességedet a speedtest.net-en tudod tesztelni, vagy a try.hu-n, a teszt végén kiírja, hogy neked mennyi idõ lenne letölteni ilyen nagyságú fájlokat. Ha a google-be beírod, hogy torrent oldalak, biztos találsz jó párat, de ezekre többnyire meghívó kell és nem csak sima regisztráció. A warez oldalak viszont regisztráció után használhatók film, zene, stb letöltésére. :)
Magyar nyelvû torrentoldalakon fõleg szinkronos filmek vannak. WIFI esetén, mobilos kapcsolatnál vigyázz, mert könnyen túlléped az adatforgalmi limitet. Filmekre a legjobb a kábel vagy az adsl. A mobilnet nem igazán erre való, bár ha szerencséd van, és olyan díjcsomagod van, és olyan sebességed... (zeneszámokhoz még azért okés lehet)
cinemastore ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
én is a cenemastore-t használom letöltéshez. Ha online szeretnéd nézni, akkor http://www.moovie.hu vagy http://www.clubgen.net
cinemastore

Barátnõmnek nokia lumia 520 van de nem tud letölteni semmit mert nem engedi neki meg sehova nem tud képet sem feltölteni hogy kéne megoldani? Hogy tudjuk letölteni meg képeket feltölteni pl:facebookra!

kérlek segítsetek valaki írja le részletesen hogy hogy lehet orvosolni ezt a problémát!!!

Legjobb válasz: Az Áruházból csak Microsoft fiókkal lehet letölteni, de fontos, hogy a fiókban a születési dátumot úgy adja meg, hogy 18 évesnél idõsebb legyen, mert 18 alatt nem enged letölteni. beállítások - e-mail+fiók-nál tudja ezt megnézni, megcsinálni, ugyanitt bejelentkezik a facebook fiókjával, és legközelebb a fénykép megosztási lehetõségei között ott lesz, hogy facebook.

Az Áruházból csak Microsoft fiókkal lehet letölteni, de fontos, hogy a fiókban a születési dátumot úgy adja meg, hogy 18 évesnél idõsebb legyen, mert 18 alatt nem enged letölteni. beállítások - e-mail+fiók-nál tudja ezt megnézni, megcsinálni, ugyanitt bejelentkezik a facebook fiókjával, és legközelebb a fénykép megosztási lehetõségei között ott lesz, hogy facebook.
Nekem is volt hasonló problémám, elsõ válaszolónak igaza van. Viszont nekem akkor sem engedte a dolgot, ha átírtam a születési dátumomat. (Amúgy 20 vagyok, de ámerikában ugye 21 a korhatár...) Ezen egy hard reset, és egy új MS-fiók segített. Vigyázat, a hard resettel minden adatod eltûnik! (HR-rõl googleban olvashatsz bõvebben.)
Csak be kell állítani a családszolgáltatást és onnantól minden letöltés feltöltés menni fog. A család szolgáltatáshoz szükség van az egyik szülõnek egy MS fiókra és beállítani a családtagokat a windowsphone.com-on Utána már minden zökkenõmentesen fog mûködni Több infó a család szolgáltatás beállításáról: [link]

Rapidsharen hogy tudok letölteni? Mert már nem annyira lehet. Milyen program kell ehez hogy le tudjam tölteni a rapidon a fájlokat? És milyen programok vannak?

Legjobb válasz: A "nem annyira lehet" - ha ez alatt azt érted, hogy nem lehet, akkor az azért van, mert túlterheltek a szerverek, és csak prémium-al lehet letölteni, próbáld meg késõbb. Program sok van pl. RapidShareDownloader, ha te nem tudod, akkor a program se fogja tudni letölteni

A "nem annyira lehet" - ha ez alatt azt érted, hogy nem lehet, akkor az azért van, mert túlterheltek a szerverek, és csak prémium-al lehet letölteni, próbáld meg késõbb. Program sok van pl. RapidShareDownloader, ha te nem tudod, akkor a program se fogja tudni letölteni


Zenét hogy tudok letölteni?

Segítséget kérek!

Legjobb válasz: Szia! Fenn van youtube-on is? MErt akkor tudok segíteni! Akkor ezt kell letöltened a gépedre: http://download.chip.eu/hu/Free-YouTube-to-MP3-Converter_917.. És utána a videó linkjét beilleszted a programba (paste) és rákattintasz arra, hogy letöltés (download). Utána letölti, és át is konvertálja mp3-ba. Ha nincs fenn ez a zene youtube-on, akkor sajnos nem tudok segíteni. Bocsi!

Szia! Fenn van youtube-on is? MErt akkor tudok segíteni! Akkor ezt kell letöltened a gépedre: http://download.chip.eu/hu/Free-YouTube-to-MP3-Converter_917.. És utána a videó linkjét beilleszted a programba (paste) és rákattintasz arra, hogy letöltés (download). Utána letölti, és át is konvertálja mp3-ba. Ha nincs fenn ez a zene youtube-on, akkor sajnos nem tudok segíteni. Bocsi!
A kérdező hozzászólása: Nincs a YT-on... csak ezen az oldalon, éppen ezért jöttem segítséget kérni.

Youtube ről hogy tudok letölteni? Van egy olyan oldal aminek hasonlo a neve a youtubhoz és ha arra megyek fel akkor youtube rol tudok letölteni, ott van olyan gomb is hogy download

Legjobb válasz: vagy ez : ***** így tudod használni : http://lh6.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TFe8ko80u7I/AAAAAAAACJ8/k5.. * Automatikusan eltávolított tartalom.

vagy ez : ***** így tudod használni : http://lh6.ggpht.com/_DsrFRWlzDjs/TFe8ko80u7I/AAAAAAAACJ8/k5..* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: köszke mindenkinek

Hogyan tudok letölteni játékot?

Sziasztok!! Iphonom van! Már nagy nehezen de rájöttem hogy hogyan tudok játékot letölteni az app store segítségével viszont ahogy én tudom kell hozzá bankártyaszám is amit nem szívesen adnék meg se a szüleim! Szóval ami a lényeg hogy hogyan tudnék bankártyaszám nélkül letölteni játékot?? Vagy nem lehet másképp?:/

Legjobb válasz: de lehetseges. probalj letolteni egy ingyenes appot es igy lehetoseged lesz regisztralasra. lesz olyan opcio hogy kartya nelkul, ez kell neked. :) Csak akkor tudsz igy ha ingyenes appot probalsz letolteni. egyebkent miert nem akarod megadni a kartya szamodat?

de lehetseges. probalj letolteni egy ingyenes appot es igy lehetoseged lesz regisztralasra. lesz olyan opcio hogy kartya nelkul, ez kell neked. :) Csak akkor tudsz igy ha ingyenes appot probalsz letolteni. egyebkent miert nem akarod megadni a kartya szamodat?
A kérdező hozzászólása: mert a szüleim félnek hogy levesznek a kártyájukról pénzt! nekem meg nincsen bankártyám szóval.. és köszi remélem menni fog:D
Ha vásárolsz vele akkor egyértelmû hogy vesznek le róla pénzt. :) Ha nem, és csak ingyenes appokat töltesz le akkor nem vesznek le róla semmi pénzt.

Hogyan tudom letölteni az ilyennel védett fájlokat? "Complete the Quick Survey to Continue"

Hiába csinálom végig bármelyiket nem indul el a letöltés. Mit lehet ezzel csinálni?

Legjobb válasz: A survey vége mindig az, hogy meg kell adni a telefonszámod, majd lehúznak pár ezer forinttal, esetleg elõfizetsz automatikusan egy emelt díjas szolgáltatásra. Emiatt jobb ha elkerülöd a survey-megosztókat, mert nem csak nem tudsz ingyen letölteni onnan, hanem sokszor hamis tartalmat raknak fel oda, így nem is kapsz semmi használhatót, még ha fizetsz is. Bármit is akarsz letölteni, ha az egy normális/biztonságos tartalom, kizárt hogy csak survey-oldalon lehetne elérni.

A survey vége mindig az, hogy meg kell adni a telefonszámod, majd lehúznak pár ezer forinttal, esetleg elõfizetsz automatikusan egy emelt díjas szolgáltatásra. Emiatt jobb ha elkerülöd a survey-megosztókat, mert nem csak nem tudsz ingyen letölteni onnan, hanem sokszor hamis tartalmat raknak fel oda, így nem is kapsz semmi használhatót, még ha fizetsz is. Bármit is akarsz letölteni, ha az egy normális/biztonságos tartalom, kizárt hogy csak survey-oldalon lehetne elérni.
Keress rá hogy XJZ Survey Remover ha megvan szolj és mondom tovább ha nem tod oks?:D

Weboldalt hogyan tudok letölteni?

...úgy, hogy azt olyan gépen megtudjam nézni, amin nincs internet? Jobbklikk+oldal mentése nem jött be...

Legjobb válasz: A weboldalról csak a képeket tudod letölteni ja meg a szövegeket.én így tudom

A weboldalról csak a képeket tudod letölteni ja meg a szövegeket.én így tudom
lefényképezed
látszik a hozzáértés a hozzászólásokban :D itt egy akkor: http://thor.hu/?download_view82_18038_HTTrack_Website_Copier.. másik link pedig általános keresés a googleban: http://www.google.hu/search?q=komplett+weboldal+let%C3%B6lt%..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sikerült.

Www. Thesims3.com oldalról hogyan tudok letölteni simeket? Hogyan tudok letölteni simeket?

Már korábban is kérdeztem ezt és ez egyik kedves válaszoló megírta, hogy hogyan töltsem le. Igen ám, de mikor telepítettem volna azt írta ki, hogy "A telepítés sikertelen stb... Nézd meg hogy a játékod rendelkezik-e a legújabb szoftverfrissítésekkel." Nekem az 1.47-es verzió van meg és az Indítópanelnél van 1 olyan, hogy "Játékfrissítések" és nemtudok rákattintani arra, hogy "Frissítés most" KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Én vagyok akik az elõzõ kérdésedre is válaszolt :) Ha letöltött mentési állományt ( .Sims3pack fájl ) rakd a Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads mappába ( Ha nincs Downloads mappa akkor csinálj egyet ). Ha ez megvolt nyisd meg az indítópanelt és a Letöltések menüponton belül meg fogod találni az új fájlt ami az elõbb bemásoltál a Downloads mappába. Jelöld ki és kattints a Telepítés gombra. A frissítéssel kapcsolatban: Az 1.47 a legfrissebb verzió HA csak az alapjáték van meg. Lehet hogy azért kéri hogy frissítsd mert ahhoz az egyedi tartalomhoz amit letöltöttél szükséges valamelyik kiegészítõ.

Én vagyok akik az elõzõ kérdésedre is válaszolt :) Ha letöltött mentési állományt ( .Sims3pack fájl ) rakd a Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads mappába ( Ha nincs Downloads mappa akkor csinálj egyet ). Ha ez megvolt nyisd meg az indítópanelt és a Letöltések menüponton belül meg fogod találni az új fájlt ami az elõbb bemásoltál a Downloads mappába. Jelöld ki és kattints a Telepítés gombra. A frissítéssel kapcsolatban: Az 1.47 a legfrissebb verzió HA csak az alapjáték van meg. Lehet hogy azért kéri hogy frissítsd mert ahhoz az egyedi tartalomhoz amit letöltöttél szükséges valamelyik kiegészítõ.
A 2. bekezdésben az elsõ szó nem "Ha" hanem "A" betû akart lenni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :-) De igazából azt nem értettem, hogy hiába frissítettem se csinált semmit, és csak a sima alapjáték kellene ahhoz a simhez...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!