Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok lefotózni egy oldalt (1 db)

Hogyan tudok php-ból lefotózni egy oldalt?

Azaz képet menteni arról, ahogy kinéz?

Legjobb válasz: Ha ezt az URL-t le wgeteled, vagy simán img html taggel használod, az megoldás: open.thumbshots.org/image.pxf?url=<a weboldal, amit le akarsz fotózni> Sajnos csak 120x90-es méretû képet csinál, és vannak weboldalak, amire nem mûködik. Amit én észrevettem, hogy ahol absolute pozícionálású div-ek vannak, azzal nem boldogul.

Ha ezt az URL-t le wgeteled, vagy simán img html taggel használod, az megoldás: open.thumbshots.org/image.pxf?url=<a weboldal, amit le akarsz fotózni> Sajnos csak 120x90-es méretû képet csinál, és vannak weboldalak, amire nem mûködik. Amit én észrevettem, hogy ahol absolute pozícionálású div-ek vannak, azzal nem boldogul.
Javaslom az EasyCapture programot. Tudtommal ingyenes. Keress rá a neten!
Én a Photoshopot ajánlanám. Rámész az oldalra aztán CTR+Printscrien, utána menj a Photoshopba, új tárgylap CTR+V és máris eredeti nagyságban megvan az oldalad :)
A kérdező hozzászólása: Amit írsz, az nem Php-ból fotózás, hanem manuális.
Ebbõl a szempontból mindegy mit akarsz másolni, menteni, ez a módszer, azt fogja neked visszaadni ami jelenleg a monitorodon látszódik.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy lenne mindegy? Egy honlaphoz kell, funkciójából adódóan nagyon sok weboldalt le kell fotóznia, nem jó a manuális megoldás. De amit az elsõ válaszadó írt, az tökéletesen megoldás volt.
Úgy, hogy megnyomod a Ctrl+A - t aztán a Ctrl+C - t aztán megnyitod a Microsoft Office Word - ot és ott meg megnyomod a Ctrl+V - t aztán a Ctrl+S - t, ott adsz neki nevet, nyomod, hogy mentés aztán az Alt+F4 -et akkor kilép a programból, és megnyitod azt a helyet, ahova mentetted...
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58508/ xnview fotózás funkció. Képnézegetõ és konvertáló program, amely 300-féle formátumot ismer és a 40 legismertebbe képes írni is. Ingyenes, korlátozás nélküli, jó képlopónak is, lehet vele nyomtatni, szkennelni, magyarul is tud!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

MTA SA lua scriptelés. Hogy adjam meg, hogy hova hozza létre a fájlt?

Úgy szeretném, hogy a resources mappába hozza létre.
Vagy ez lehetetlen, és használjak mySQL-t?

0

Mit jelent programozásban, hogy implementáció?

Valaki érthetően leírná?wikipédián nem nagyon értettem meg.

5

Hogyan kell a nokia 5140i re teni bluetooth tott?

ha nem is lehet akor mondjatok olyan programot ami a gépemel és a telefonommal összekapcsolhato mert akorok videot zenét teni rá a telefonomra?

3

Aki ebben a témakörben szokott válaszolgatni és tud programozni, az milyen fajta iskolában vagy hol tanult meg?

14

LPT port vezérlése java nyelvben?

4

Peldaul en ha keszitek egy jatekot es jo tortenetet akarok a jatekban kell keszitsek sajat videokat. Ezt hogyan lehetseges?

8

C# alaptípusokon kívül van értelme használni a ref kulcsszót paraméter átadásnál?

Mert ugye minden osztály referencia osztály és ahogy nézem semmit nem változtat a működésén, ha oda írom, hogy referencia, vagy sem.

Ha azt akarom, hogy az osztályom lemásolódjon paraméter átadásnál, akkor azt hogyan lehet elérni?

3

Tudtok ajánlani ingyenes, jól használható c++ fordítót Ubuntu Linuxra, amibe csak beírom a programot, és rányomok, hogy futtassa, és már megy is (mint pl. : Windowson a Dev C++)?

Előre is köszönöm a válaszokat:).

3

OpenGLben a távoli objektumoknak nagyon kockásak a szélei. Hogyan lehetne ezt beállítani, vagy orvosolni?

itt is van két kép, ez segít a megértésben:
egy szép gömb széle közelről: és ugyan az távolról: nem tudom mi a megnevezése ennek a jelenségnek, én úgy nézem, hogy olyan Rücskös a széle, de csak a távoli dolgoknak, a kockáknak is, mindennek.

1

Adatbázist (sql) és egy programot, hogy tervezik meg? (php)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!