Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok lefotózni egy oldalt (1 db)

Hogyan tudok php-ból lefotózni egy oldalt?

Azaz képet menteni arról, ahogy kinéz?

Legjobb válasz: Ha ezt az URL-t le wgeteled, vagy simán img html taggel használod, az megoldás: open.thumbshots.org/image.pxf?url=<a weboldal, amit le akarsz fotózni> Sajnos csak 120x90-es méretû képet csinál, és vannak weboldalak, amire nem mûködik. Amit én észrevettem, hogy ahol absolute pozícionálású div-ek vannak, azzal nem boldogul.

Ha ezt az URL-t le wgeteled, vagy simán img html taggel használod, az megoldás: open.thumbshots.org/image.pxf?url=<a weboldal, amit le akarsz fotózni> Sajnos csak 120x90-es méretû képet csinál, és vannak weboldalak, amire nem mûködik. Amit én észrevettem, hogy ahol absolute pozícionálású div-ek vannak, azzal nem boldogul.
Javaslom az EasyCapture programot. Tudtommal ingyenes. Keress rá a neten!
Én a Photoshopot ajánlanám. Rámész az oldalra aztán CTR+Printscrien, utána menj a Photoshopba, új tárgylap CTR+V és máris eredeti nagyságban megvan az oldalad :)
A kérdező hozzászólása: Amit írsz, az nem Php-ból fotózás, hanem manuális.
Ebbõl a szempontból mindegy mit akarsz másolni, menteni, ez a módszer, azt fogja neked visszaadni ami jelenleg a monitorodon látszódik.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy lenne mindegy? Egy honlaphoz kell, funkciójából adódóan nagyon sok weboldalt le kell fotóznia, nem jó a manuális megoldás. De amit az elsõ válaszadó írt, az tökéletesen megoldás volt.
Úgy, hogy megnyomod a Ctrl+A - t aztán a Ctrl+C - t aztán megnyitod a Microsoft Office Word - ot és ott meg megnyomod a Ctrl+V - t aztán a Ctrl+S - t, ott adsz neki nevet, nyomod, hogy mentés aztán az Alt+F4 -et akkor kilép a programból, és megnyitod azt a helyet, ahova mentetted...
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58508/ xnview fotózás funkció. Képnézegetõ és konvertáló program, amely 300-féle formátumot ismer és a 40 legismertebbe képes írni is. Ingyenes, korlátozás nélküli, jó képlopónak is, lehet vele nyomtatni, szkennelni, magyarul is tud!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

ASP. NET MVC-ben mi az a szűrő?

0

Visual Studio-val írt programot hogy tudom egyszerűen hozzácsatolni az excel táblázathoz? /Nem az excel visual basic-ben írt program! /

Annyit szeretnék megoldani benne, hogy az egyik textbox szövege megjelenjen egy excel cellában. Ugyanúgy azt a parancsot kell beírni mint ha az excel visual basic-ben csinálnám?

3

Python programok ékezetes betűi nem jelennek meg, ötlet?

Python-ban programozgatok, és azt tapasztaltam, hogy az ékezetes karaktereket nem/hibásan jeleníti meg! Minden program elején ott van, hogy # -*- coding:Utf-8 -*- , és a jegyzettömbben is utf-8al mentem el... Mit tegyek?

6

C++ -ról sima ANSI C-re nehéz a váltás?

Eddig C++ -t tanultam, alap szinten otthonosan mozgok benne, de sajnos az egyetemen most mindent alap C-ben fognak tanítani. Okozhat ez gondot? Nem ismerem annyira a C-t, annyit tudok róla hogy nincsenek benne objektum-orientált dolgok (pl. class stb.), illetve nincs bool típus (de ha jól tudom ehhez van egy header fájl ami pótolja :) ). Ezeken felül van (nyilván van, de úgy értem fontos) különbség a kettő között?

9

Pythonban megírt program lefut command line-al aztán rögtön bezár, valaki?

Szóval általában egy Idle-el vagy szerkesztővel írom meg, aztán elmentem .py formátumban. Mikor futtatni akarom (dupla klikk a fájlra, betölteni python command line-al valamiért nem sikerül) akkor látom, hogy lefut, mindent megcsinál, de aztán rögtön be is záródik. Szóval mit kell tennem, hogy ne záródjon azonnal be, és esetleg dolgozni is tudjak az eredménnyel, mert így kivenni is tudom, hogy mit írt!

3

Hhogy lehet Classic ASP - ben lekerni egy adott video file hosszat?

Ha egyaltalan lehetseges ez..

0

Batch nyelvben szeretnék egy kérdőívet készíteni. Hogyan tudnám a végleges kiszámítást végre hajtani?

Igazából két féle módon venném fel az adatokat:
1. Amikor a nemet kérdezem ott 1-lenne a Nő 2-lenne a Férfi
És a végén úgy szeretném megjeleníteni hány nő illetve férfi töltötte ki.
echo 1.) Nő
echo 2.) Férfi
set /p a=Nemed: 1 vagy 2

És akkor a végén két sorba jeleníteném meg hogy hány nő és hány férfi töltötte ki.

2. A súlyt magasságot szimplán beírnák a számot pl 180 és akkor az összesett össze adnám és átlagolnám (külön nő külön férfi)

set /p b=Magasság:

Ha tudtok módszert amivel az össze tudom adni a pl.%a% értéket illetve szorozni osztani avagy átlagolni tudom annak nagyon örülnék.

2

Free Pascalban lehet használni rgb vagy hsb színkódokat?

Alapból ugye a setcolor() van, de csak 16 szín van ,,feljegyezve" viszont a 16 és afeletti számokra is ad vissza valamilyen színt. Kérdésem hogy a 15 felettieknek is le van írva a neve valahol vagy ha nem akkor rgb vagy hsb kódokat lehet-e használni?

1

Van olyan program windows alá amivel egyszerűen tudok java fájlokat kompilálni?

Az a helyzet, hogy van egy .jar, amit visszafejtettem JAD-al és ki vannak mentve a .class fájlok egy zip-be. Viszont onnan nem tudom kiszedni, mert van egy aux.java benne, amit windodws-ra nem lehet kibontani. Tehát a zip-ből kéne átkompilálni.

11

Game maker a többi lent?

Helló lenne egy kérdésem,hogy lehet a game maker-ben olyat csinálni,tegyük fel egy vonatos játéknál,hogy a vonat a sinen mozogjon?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!