Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok lefotózni egy (2 db)

Egy iphone telo képei közt egy párbeszéd volt lefotózva! Nekem egy Samsung Galaxy S Advance telom van, és nem tudom hogyan tudnék facen egy privát párbesz-det lefotózni? ! Bárhogy probálkozom nem jövök rá! Lehet hogy nem lehet vele, de azt kétlem.

Hogyan lehet Samsung Galaxy S Advance mobillal párbeszédet fotózni??

Legjobb válasz: Gondolom a screenshotra gondolsz. Ezt a home + bekapcsoló gombok lenyomásával tudod megtenni.

Gondolom a screenshotra gondolsz. Ezt a home + bekapcsoló gombok lenyomásával tudod megtenni.

Hogyan tudok php-ból lefotózni egy oldalt?

Azaz képet menteni arról, ahogy kinéz?

Legjobb válasz: Ha ezt az URL-t le wgeteled, vagy simán img html taggel használod, az megoldás: open.thumbshots.org/image.pxf?url=<a weboldal, amit le akarsz fotózni> Sajnos csak 120x90-es méretû képet csinál, és vannak weboldalak, amire nem mûködik. Amit én észrevettem, hogy ahol absolute pozícionálású div-ek vannak, azzal nem boldogul.

Ha ezt az URL-t le wgeteled, vagy simán img html taggel használod, az megoldás: open.thumbshots.org/image.pxf?url=<a weboldal, amit le akarsz fotózni> Sajnos csak 120x90-es méretû képet csinál, és vannak weboldalak, amire nem mûködik. Amit én észrevettem, hogy ahol absolute pozícionálású div-ek vannak, azzal nem boldogul.
Javaslom az EasyCapture programot. Tudtommal ingyenes. Keress rá a neten!
Én a Photoshopot ajánlanám. Rámész az oldalra aztán CTR+Printscrien, utána menj a Photoshopba, új tárgylap CTR+V és máris eredeti nagyságban megvan az oldalad :)
A kérdező hozzászólása: Amit írsz, az nem Php-ból fotózás, hanem manuális.
Ebbõl a szempontból mindegy mit akarsz másolni, menteni, ez a módszer, azt fogja neked visszaadni ami jelenleg a monitorodon látszódik.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy lenne mindegy? Egy honlaphoz kell, funkciójából adódóan nagyon sok weboldalt le kell fotóznia, nem jó a manuális megoldás. De amit az elsõ válaszadó írt, az tökéletesen megoldás volt.
Úgy, hogy megnyomod a Ctrl+A - t aztán a Ctrl+C - t aztán megnyitod a Microsoft Office Word - ot és ott meg megnyomod a Ctrl+V - t aztán a Ctrl+S - t, ott adsz neki nevet, nyomod, hogy mentés aztán az Alt+F4 -et akkor kilép a programból, és megnyitod azt a helyet, ahova mentetted...
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58508/ xnview fotózás funkció. Képnézegetõ és konvertáló program, amely 300-féle formátumot ismer és a 40 legismertebbe képes írni is. Ingyenes, korlátozás nélküli, jó képlopónak is, lehet vele nyomtatni, szkennelni, magyarul is tud!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!