Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok keresztül nézni tv (5 db)

Hogyan tudok interneten keresztül nézni tv csatornákat (pl. : TV2, RTL klub, stb. )? Melyik programmal vagy milyen oldalon tudom nézni ezeket?

Legjobb válasz: Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.

Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.
Ha a fenti kettõn nincs jó mûsor akkor: http://www.koviubi.hu :)
Ingyen TV.hu. A választék óriási, de a jobb csatornákat (RTL Klub, TV 2 stb.) sehol sem nézheted meg ingyen. Ami szabadon vehetõ, csupa-csupa töltelék.
http://internettv.gportal.hu/ Itt van TV2 és RTL Klub is!

Hogyan tudok Panasonic P42g20e tv-vel feliratos filmeket nézni számítógépről DLNA keresztül?

DIVX lejátszó progit használok, filmek tökéletesen mennek, csak a feliratot nem tudom megjeleníteni. Windows Media Player sem kezeli.

Legjobb válasz: Próbáld ezzel http://www.ps3mediaserver.org/

Úgy szoktam filmet nézni, hogy a táblagépemet hdmi-n keresztül csatlakoztatom a tv-hez. Hogyan tudom megoldani, hogy csak a tv-n menjen a kép és a táblagép képernyőjét kikapcsolhassam, hogy később merüljön le az akksi?

Navon Raptor gépről van szó 4.1.1-es Androiddal, és jelenleg MX-Playert használok. Az is érdekel, hogy kiterjesztett asztalt meg lehetne oldani hdmi kapcsolattal táblagép és tv között.

Legjobb válasz: csatlakoztatsd rá a töltõt filmezés közben

csatlakoztatsd rá a töltõt filmezés közben
A kérdező hozzászólása: Az nem tesz jót az akksinak, ha töltés közben használom. Legalábbis a használati útmutató szerint.
A kérdező hozzászólása: Ez egy nagyon jó app-nak tûnik, de rootolt eszköz kell hozzá, és Linux, amihez ugy tûnik, hogy érteni kellene. Nincs valami egyszerûbb megoldás?
Használd nyugodtan töltõrõl az ég áldjon meg, semmi baja nem lesz tõle. Éppen hogy így használódik el gyorsabban az akkumulátorod. Leveszed a fényerõt minimumra és annyi.


A kérdező hozzászólása: Köszönöm elõre is a válaszokat!
Jailbreak nelkul nem tudsz.
apple túl árazott semmivel se tud többet mint a sima és még jb is kell szóval simát vegyél.
Jailbreak nélkül csak azokat a filmeket tudod vele nézni amit megvettél az Apple netes boltjából ! Ha egy okos lejátszót akarsz ami mindent lejátszik és netezni is lehet vele, akkor vegyél egy ilyet , megéri : http://www.speedshop.hu/termekek/57086/android-tv-geniatech-..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
nem lehet felvenni vele
Sehogy. Ha tányéros Digi TV-tek van, akkor lehet igényelni Kaon NA 1000HD típusú beltérit, azon van USB csatlakozó és lehet vele mûsort felvenni.
A kérdező hozzászólása: értem, és az nagyjából mennyi pénz lehet?
Meg lehet venni 15000 Ft-ért, vagy lehet bérelni havi 500-ért. http://digi.hu/konstrukciok_muhold/meglevo_elofizeto/HD_csere


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!