Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok keresztül nézni (18 db)

Van olyan kémprogram vagy lehetőség, hogy routeren keresztül más gépébe be tudok "nézni", ill ha igen hogy tudok ez ellen védekezni?

pl.látogatott oldalak, fájlok, stb... (nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést, rem így is érthető)

Legjobb válasz: Routeren keresztül? Ne legyen file és nyomtató megosztás a gépeden.Akkor nem nézhetnek bele és nem helyezhetnek el "kém programot"

Routeren keresztül? Ne legyen file és nyomtató megosztás a gépeden.Akkor nem nézhetnek bele és nem helyezhetnek el "kém programot"

Hogyan tudok interneten keresztül nézni tv csatornákat (pl. : TV2, RTL klub, stb. )? Melyik programmal vagy milyen oldalon tudom nézni ezeket?

Legjobb válasz: Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.

Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.
Ha a fenti kettõn nincs jó mûsor akkor: http://www.koviubi.hu :)
Ingyen TV.hu. A választék óriási, de a jobb csatornákat (RTL Klub, TV 2 stb.) sehol sem nézheted meg ingyen. Ami szabadon vehetõ, csupa-csupa töltelék.
http://internettv.gportal.hu/ Itt van TV2 és RTL Klub is!

Hogy tudok xbox 360-on keresztül online filmet nézni?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy támogatja a Flash Playert, de ha igen akkor egy dolgod van. Veszel LIVE-et és az Internet Explorerbe megkeresed a filmedet... Ugyan akkor, ha a Youtube videó megosztó portálról szeretnél filmet nézni, akkor nincs más dolgod hogy letöltöd az App-et és már is keresheted a filmedet ha elõrendelted a LIVE-et... (LIVE= Micsoda lehetõség... Fizeted a netet és még azért is fizetsz, ha használni akarod... Nem tartom ezt okos megoldásnak a Microsoft részérõl...) <-- Bocsi az offért!

Nem hinném, hogy támogatja a Flash Playert, de ha igen akkor egy dolgod van. Veszel LIVE-et és az Internet Explorerbe megkeresed a filmedet... Ugyan akkor, ha a Youtube videó megosztó portálról szeretnél filmet nézni, akkor nincs más dolgod hogy letöltöd az App-et és már is keresheted a filmedet ha elõrendelted a LIVE-et... (LIVE= Micsoda lehetõség... Fizeted a netet és még azért is fizetsz, ha használni akarod... Nem tartom ezt okos megoldásnak a Microsoft részérõl...) <-- Bocsi az offért!


Ha valaki az én Wifi routeremen keresztül lép fel netre, meg tudom valahogy nézni, hogy ott mit csinál?

Kíváncsi lennék, hogy a szomszéd miért az én internetkapcsolatomat használja, és mire, ha van sajátja is. Igen, majd lekódolom utána, ha már kiderítettem, mit "rosszalkodik". Szóval, tudtok erre valami módszert, vagy programot, amivel meg tudom nézni, mit csinál neten? :) El?re is köszi!

Legjobb válasz: Lehet, hogy neki nincs wifi routere, de van okostelefonja :) Egyébként a logban valahol meg lehet nézni

Lehet, hogy neki nincs wifi routere, de van okostelefonja :) Egyébként a logban valahol meg lehet nézni
Egyébként honnan tudod, hogy pont a szomszéd az? :)
Lehet Õ nézegeti a dolgaidat, mert Õ ért hozzá...
A kérdező hozzászólása: Olyan helyen lakom, ahol õ az egyetlen alternatíva aki számítógépet használ ... jobbra balra üres telek, szemben meg õk az egyetlen "fiatalok". 2 házzal odébb meg már nem lehet fogni a wifi jelet, tehát más alternatíva nincs. :D Mit tudhatok még meg ilyen módon, hogy az én routeremen keresztül csatlakozik ? :P
Igazad van: nagyon csúnya dolog más pénzéért annak hálózatát engedély nélkül használni... vagy mégsem... hiszen a kódolatlan wi-fi "szabad/nyílt hozzáférésû hálózat" (free), ami egyben értelem szerûen a használati engedély megadását is jelenti bárki számára aki rátalál. Nagy butaság egy hálózati rendszer-t védelem nélkül beüzemelni... és kifejezetten gusztustalan lenne ezek után a másik magánügyeiben turkálni!
Mit tudhatsz meg? Jelszavait, egyebeket, de azt már nem írom le, hogyan :)
A kérdező hozzászólása: Tehát ha jól értem, az nem deríthetõ ki hogy esetleg nem e valamilyen "trollkodásra" vagy illegális cselekményekre használja a netet.. ? Esetleg letöltésre, stb ?

Igaz hogy ügyfélkapun keresztül meg tudom nézni a TB-s befizetéseimet? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Pontosan mit akarsz megnézni? Hogy te mit fizettél be magad után?

Pontosan mit akarsz megnézni? Hogy te mit fizettél be magad után?
A kérdező hozzászólása: igen, de közbe megtaláltam :)

Úgy szoktam filmet nézni, hogy a táblagépemet hdmi-n keresztül csatlakoztatom a tv-hez. Hogyan tudom megoldani, hogy csak a tv-n menjen a kép és a táblagép képernyőjét kikapcsolhassam, hogy később merüljön le az akksi?

Navon Raptor gépről van szó 4.1.1-es Androiddal, és jelenleg MX-Playert használok. Az is érdekel, hogy kiterjesztett asztalt meg lehetne oldani hdmi kapcsolattal táblagép és tv között.

Legjobb válasz: csatlakoztatsd rá a töltõt filmezés közben

csatlakoztatsd rá a töltõt filmezés közben
A kérdező hozzászólása: Az nem tesz jót az akksinak, ha töltés közben használom. Legalábbis a használati útmutató szerint.
A kérdező hozzászólása: Ez egy nagyon jó app-nak tûnik, de rootolt eszköz kell hozzá, és Linux, amihez ugy tûnik, hogy érteni kellene. Nincs valami egyszerûbb megoldás?
Használd nyugodtan töltõrõl az ég áldjon meg, semmi baja nem lesz tõle. Éppen hogy így használódik el gyorsabban az akkumulátorod. Leveszed a fényerõt minimumra és annyi.
Menj be a bankba és kérj netbank-hozzáférést.
Menj be a bankodba hogy netbankot szeretnél.
A kártyádon egy forint sem lesz soha. A számládon van az a pénz, amire kíváncsi vagy.

Hogy tudom nézni a Sport 2 online mûsorát az interneten keresztül?

Legjobb válasz: [link] Várj egy kicsit és a reklám alatt fogja irni : bezárás és ara klikkej

[link] Várj egy kicsit és a reklám alatt fogja irni : bezárás és ara klikkej

Hogyan tudok Panasonic P42g20e tv-vel feliratos filmeket nézni számítógépről DLNA keresztül?

DIVX lejátszó progit használok, filmek tökéletesen mennek, csak a feliratot nem tudom megjeleníteni. Windows Media Player sem kezeli.

Legjobb válasz: Próbáld ezzel http://www.ps3mediaserver.org/

A kérdező hozzászólása: Sony Ericsson K800i
Milyen telefonról van szó? Anélkül nem tudunk segíteni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!