Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok keresztül (422 db)

Hogyan tudok keresztbe tenni nevelőapámnak?

Tegnap volt egy csúnya vitám a nevel?apámmal és most öcséimet próbálja maga mellé állítani de ?k még kicsik és nem értik cukor,csoki meg minden amit egy gyerek szeret ezekkel vesztegeti meg ?ket ! Amikor öcséim húzzák fel akkor engem próbál vesztegetni engem veszi észre hogy mind 3-an utáljuk ! Hogy tudom megszívatni vagy keresztbe tenni neki ?

Legjobb válasz: Tudom, hogy idegesítõ, és gondolom anyud sem igazán hallgat rád, de inkább sehogy. Hidd el, hosszabb távon sokkal jobb, ha meghúzod magad. De ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor is csak apró dolgok. Pl. szólogass be neki, vagy gáncsold el (persze ne úgy hogy a lépcsõn bukfencezzen le), jön a karácsony vegyél neki valami rohadt [email protected] ajándékot, ha van rá pénzed (gondolok itt olyan dolgokra, mint valami arról a focicsapatról amit utál, férfitanga (bár nem tudom milyen ízlése van)). Szóval durva dolgokat tényleg ne csinálj, mert amíg velük laksz, veled fog(nak) kicseszni. Kitartás, tudom, hogy nehéz.

Ha piszkál, és tudja, hogy tudod a settenkedéseit (tesóid ellened hangolása), Te csak mosolyogj, sugározz önbizalmat, és lássa, hogy semmivel nem tud kizökkenteni a harmódiádból. Ha nem éri el a célját, az nagyon fogja szerintem bosszantani. Egy idõ után bele fog unni. És persze te se legyél cinkosa ha tesóid ellen hangolna. 24/L
Bretso, te õrült vagy.
Tudom, hogy idegesítõ, és gondolom anyud sem igazán hallgat rád, de inkább sehogy. Hidd el, hosszabb távon sokkal jobb, ha meghúzod magad. De ha nagyon nem bírsz magaddal, akkor is csak apró dolgok. Pl. szólogass be neki, vagy gáncsold el (persze ne úgy hogy a lépcsõn bukfencezzen le), jön a karácsony vegyél neki valami rohadt [email protected] ajándékot, ha van rá pénzed (gondolok itt olyan dolgokra, mint valami arról a focicsapatról amit utál, férfitanga (bár nem tudom milyen ízlése van)). Szóval durva dolgokat tényleg ne csinálj, mert amíg velük laksz, veled fog(nak) kicseszni. Kitartás, tudom, hogy nehéz.
Fogkrém a kilincsre, egér a szemüvegtokba, fingsprayt fújni a cipõjébe stb stb, jó ötleteket vehetsz a reszkessetek betörõk epizódjaival. Amennyiben a felvilágosult gondolkodás mellett voksolsz és nem a piti betartogatás és bosszantás mellett, akkor ülj le vele beszélgetni, kínáld meg valamivel, amit szeret és próbáld megbeszélni vele, hogy felnéznél rá, ha megmondaná, hogy mi a baja veled, szeretnél harmonikusan élni de úgy, hogy az önérzeted sem csorbuljon. Kérd meg, hogy segítsen ebben és anyukádat se hozza kényelmetlen helyzetbe, hisz te annak a hölgynek vagy a gyermeke, akit õ is szeret. Ha ezek nem mûködnek, akkor legyél közönyös és zárkózott, viselkedj úgy, hogy ne lásson bele a dolgaidba és tarts vele három lépést. (De ezeket csak akkor, ha menthetetlen)
én magamat ismerve tuti kétértelmû megjegyzéseket tennék, cinkelném amíg bírja, utána meg képenröhögném :D be kell lássuk ez nem a legjobb megoldás, de ha semmiképpen sem akarsz vele jóban lenni akkor csak ez marad...egyébként lehet h kölcsönösen utáljátok egymást... akkor viszont az a legidegesítõbb ha kedvesen mosolyogsz mindenre :D:D:D
Igen próbálj meg barátként tekinteni rá. Egy igazi jó barát sosem jön rosszul. Miért utálod? Mit követett el ellened?
Nem inkább jobb lenne, ha megpróbálnátok normálisan együtt élni?!
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó sokat segített ! A többieknek is Köszönöm de azért várok még válaszokat ! :)
A kérdező hozzászólása: Az biztos nem menne muszáj vissza vágjak de úgy ne derüljön ki hogy én voltam csak vaalmi véletlenek legyenek (persze csak annak tûnjön ):D
A kérdező hozzászólása: Brestro naggyából értem amit írtál de azért ez nem arról szól hogy megakarom ölni inkább mellõzd máshonnan is a hülye válaszaidat !
Kérdeztél, válaszoltam. Lehet szélsõséges, de ha csinálsz valamit csináld jól. Ki akarsz tolni valakivel, ez a legjobb módszer. Ha meg normális életet akarsz, akkor nyiss és érd el, hogy nyissanak feléd. Ha a nevelõapáddal problémád van akkor beszélj vele, próbáld az õ szemszögébõl is megvizsgálni a dolgokat. Hidd el többre mész ezzel, mint gyerekes kitolással és állandó harcokkal. Lehetsz már most az okosabb, vagy lehetsz hisztis gyerek. Te döntesz.

Samsung Galaxy Ace telefonon az androidot hogy tudom frissíteni? Gépen keresztül?

Legjobb válasz: Tudom,hogy kesoi nagyon a valaszom,de ha meg mindig nem tudod,hogy hogyan kell,akkor elmondom,hogy egy Kies mevu programon keresztul lehet...:)

Tudom, hogy kesoi nagyon a valaszom, de ha meg mindig nem tudod, hogy hogyan kell, akkor elmondom, hogy egy Kies mevu programon keresztul lehet...:)

Hogy tudok megtanulni verekedni a neten keresztül? SOS PLEASE Vannak oktató videók az ilyesmikre? A lényeg az hogy a neten keresztül történyen ingyen

A normális válaszokat nagyon megköszöném

Legjobb válasz: kb.sehogy, és ez normális komoly válasz volt majd jön valami küzdõsportos válaszoló és elmagyarázza hogy miért is nem lehet neten keresztül megtanulni verekedni.

kb.sehogy, és ez normális komoly válasz volt majd jön valami küzdõsportos válaszoló és elmagyarázza hogy miért is nem lehet neten keresztül megtanulni verekedni.
hát azt nem lehet sajnos, egyrészt az erõnlétet is fejleszteni kell, másrészt ez olyan, mint az autóvezetés, muszáj a gyakorlat. tudom, hogy drágák a harcmûvészeti edzések, de megéri az árát.
Nem te vagy az, aki holnap fog a cigányokkal verekedni?
Sehogy.
Tessék tanulj a legyõzhetetlen Kirk kapitánytól: http://www.youtube.com/watch?v=yujyd22CGM8&feature=related
Vannak persze, nem is egy, de hiába nézegeted, kétlem, h tudnád használni éles helyzetben (mégha nézés közben úgy is gondolod). Nézegess a youtube-on Bas Rutten videókat - az legalább szórakoztató is. :D (ha tudsz angolul persze - dehát hiszen tudsz, írtad h "please") ;) pl: http://www.youtube.com/watch?v=ZnMq8DvWNFE
banyek, szerinted, ha jégtáncosokat nézel youtubeon, akkor te is tudsz majd tripla axelt ugrani? nem lehet így megtanulni, kár a gõzért.


Hogyan tudom összekötni a laptopomat (alienware m17) a tv-vel (Sony Bravia LCD tv) wifin keresztül? A tv-vel is tudok csatlakozni wifire!

Nem tudom, hogyan lehet a tv-met összekötni a laptopommal wifin keresztül! Jól jönne a segítség!

Legjobb válasz: Wild Media Server Felrakod, elindítod, majd csinálj egy média kiszolgálót amit a TV-d látni fog a wifin keresztül. Ezután tudsz filmeket nézni, képeket... Közvetlenül a laptop képét nem tudod wifin kirakni.

Wild Media Server Felrakod, elindítod, majd csinálj egy média kiszolgálót amit a TV-d látni fog a wifin keresztül. Ezután tudsz filmeket nézni, képeket... Közvetlenül a laptop képét nem tudod wifin kirakni.

Ha nem volt jó az adóbevallásom, akkor hogyan tudok javítani az Abev programon keresztül?

Sajnos februárban, mikor beküldtem ügyfélkapun keresztül, utána vettem észre, hogy nem számoltam hozzá az egyik munkám és jár még vissza pénz. Írtam az adóhatóságnak levelet, de nem válaszoltak. Annyit tudok, hogy május 20 után van egy ilyen javításra lehetőségem, csak nem tudom hogy kell.

Legjobb válasz: A 1253-as nyomtatványon, amit egyébként eredetileg is beküldtél, szóval azt a fajta nyomtatványt ismét kitöltöd mostmár a helyes adatokkal. Az elsõ oldal kb. közepén van egy rublika, ott bejelölöd, hogy "önellenõrzés". Figyelj oda, mert a korábbihoz viszonyítva még meg fog nyílvni valahol egy-két plusz oldal is, ahol az önellenõrzési pótlékot (kell) is be kell vésni. Amikor minden oké rajta, akkor ügyfélkapun keresztül ezt is be tudod küldeni.

A 1253-as nyomtatványon, amit egyébként eredetileg is beküldtél, szóval azt a fajta nyomtatványt ismét kitöltöd mostmár a helyes adatokkal. Az elsõ oldal kb. közepén van egy rublika, ott bejelölöd, hogy "önellenõrzés". Figyelj oda, mert a korábbihoz viszonyítva még meg fog nyílvni valahol egy-két plusz oldal is, ahol az önellenõrzési pótlékot (kell) is be kell vésni. Amikor minden oké rajta, akkor ügyfélkapun keresztül ezt is be tudod küldeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Az elõzõ válaszolót kiegészíteném csak annyival, hogy valóban kitöltesz jól egy 1253as nyomtatvány, elõl jelölöd, hogy önellenõrzés, de a megnyiló oldalón nem csak a pótlékot kell beírni, hanem azt is, hogy az eredetihez képest pluszban minuszban mennyit változik a bevallásod. Igazából ezt az oldalt fogja felkönyvelni a apeh. Önellenõrzési pótlékod nem is lesz, mert ha jól értettem, csökkenni fog a kötelezettséged. Ha nem boldogulsz a kitöltéssel, írj priviben szivesen segítek.

Van olyan kémprogram vagy lehetőség, hogy routeren keresztül más gépébe be tudok "nézni", ill ha igen hogy tudok ez ellen védekezni?

pl.látogatott oldalak, fájlok, stb... (nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést, rem így is érthető)

Legjobb válasz: Routeren keresztül? Ne legyen file és nyomtató megosztás a gépeden.Akkor nem nézhetnek bele és nem helyezhetnek el "kém programot"

Routeren keresztül? Ne legyen file és nyomtató megosztás a gépeden.Akkor nem nézhetnek bele és nem helyezhetnek el "kém programot"

Neten keresztül, hogy tudok sms-t küldeni?

Legjobb válasz: Hello, ingyen sms küldõ weblapon keresztül. Ha a google-be beírod, hogy "ingyen sms" akkor kijön vagy 50 oldal. Pl: http://ingyensmskuldes.extra.hu/ http://sms-ingyen.hu/ http://ingyensms.hu.tl/ Nem tudom, hogy mûködnek-e, de ezek az elsõ találatok. Nekem régebben mûködött egy, de már nem emlékszem a nevére. Ja, meg Skype-pal is tudsz küldeni elvileg, de akkor fizetni is kell.

Hello, ingyen sms küldõ weblapon keresztül. Ha a google-be beírod, hogy "ingyen sms" akkor kijön vagy 50 oldal. Pl: http://ingyensmskuldes.extra.hu/ http://sms-ingyen.hu/ http://ingyensms.hu.tl/ Nem tudom, hogy mûködnek-e, de ezek az elsõ találatok. Nekem régebben mûködött egy, de már nem emlékszem a nevére. Ja, meg Skype-pal is tudsz küldeni elvileg, de akkor fizetni is kell.
hova kezdted el feltölteni bluetooth-on keresztül? és hova került a mappa picasa-ról?
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén, nem tudom, hogy került oda. A galériában van 3 album ezen kívül, mindegyiknél tudok törölni, csak ennél az egynél nem.
A kérdező hozzászólása: Sikerült :-)

Sony Ericsson Xperia X8 telefonom van, hogyan tudom gyorsan megoldani, hogy USB kábelen keresztűl a laptophoz csatlakoztatva internet elérést tudjak létesíteni? !

Legjobb válasz: Mármint a telóra akarsz netet lapiról USB kábelen keresztül? Elnézést ha rosszul értelmezem a kérdést,de ha így gondolod akkor sehogy.

Mármint a telóra akarsz netet lapiról USB kábelen keresztül? Elnézést ha rosszul értelmezem a kérdést, de ha így gondolod akkor sehogy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!