Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok kérdőívet (5 db)

Hogyan tudok excelben kérdőívet elemezni?

Legjobb válasz: ez kb. olyan kérdés, mintha azt kérdeznéd: Van egy vakolókanalam, hogy kell vele házat építeni? Az excel egy táblázatkezelõ. Be lehet írni a kérdõívre adott válaszokat és lehet vele statisztikai elemzéseket csinálni. (átlagos válasz, leggyakoribb válasz, legritkább válasz, egyes válaszok eloszlása. eloszlás a válaszolók tulajdonságai szerint stb.)

ez kb. olyan kérdés, mintha azt kérdeznéd: Van egy vakolókanalam, hogy kell vele házat építeni? Az excel egy táblázatkezelõ. Be lehet írni a kérdõívre adott válaszokat és lehet vele statisztikai elemzéseket csinálni. (átlagos válasz, leggyakoribb válasz, legritkább válasz, egyes válaszok eloszlása. eloszlás a válaszolók tulajdonságai szerint stb.)

Google docs kérdőívet csináltam a szakdolgozatomhoz, azt hogy tudom mellékletként betenni a word-be?

Próbáltam leprintelni és betenni, de nem igazán műkődik, mert nagyon hosszú és keskeny... :D

Doktori dolgozathoz keresnék önkéntes válaszadókat kérdőív kitöltéséhez. Hogy tudok minél több válaszadót keresni?

Szükségem lenne még min. 400 f? válaszára, segítsetek, hogy és milyen módon kereshetek ehhez válaszadókat!

Legjobb válasz: csokiért bármit

csokiért bármit
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezek mind megvoltak, így kell még kb. 400 még mindig! Esetleg kitöltenéd, és továbbítanád, ha belinkelem a kérdõívet?
Facebookra kirakod ismerõseidnek. Megkéred pár közeli ismerõsödet, akik egyetemre járnak, hogy õk is tegyék már közzé az egyetemi csoportjukban, levelezõlistájukon. Ha pedig nem lehet ilyen doodle-ös cuccot csinálni, papír alapon akarod, akkor meg irány egy bevásárlóközpont. Mondjuk ott nekünk a haveroknak kellett telefonálnunk, hogy jöjjenek már legalább õk, vagy küldjenek ismerõsöket, mert senki se áll szóba velünk. :D
Tedd be ide, biztos lesz itt is pár ember, aki szívesen válaszolna. Ha pár perc csak, annyit tud rá szakítani, aki ráér itt kolbászolni, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Gyorsan lehet töltögetni, szóval tényleg pár perc, és köszönöm, ha válaszolsz: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFdnRDh..
akkor jöhet a csoki
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!