Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok interneten egy oldalt (7 db)

Hogyan tudok az interneten egy oldalt "lefényképezni"?

Az egyik internetes játékban azt kérik, hogyha valaki nyert, akkor "fényképezze" le az oldalt, hogy igazolni tudja, hogy tényleg megjelent ez a felirat.

Legjobb válasz: nyomd meg billentyûzeten a PRINT SCREEN-t, aztán ctrl+c ctrl+v valamelyik képnézegetõ progidba, és mentés.

nyomd meg billentyûzeten a PRINT SCREEN-t, aztán ctrl+c ctrl+v valamelyik képnézegetõ progidba, és mentés.
a printscreen már önmagában "vágólapra másol", nem szükséges (sõt igazából "veszélyes") a CTRL+C billentyûkombináció, hiszen az a "másol" parancs. És ha valami épp ki van jelölve, akkor bizony ki fogja másolni. Tehát a helyes eljárás: PrintScreen, majd pl. paintban CTRL + V kombináció, vagy szerkesztés menü beillesztés parancsa. Ezután mentheted képként.
A Firefoxhoz van egy ScrapBook nevû kiegészítés, amiben bele is szerkeszthetsz az oldalba, és elmentheted vagy kinyomtathatod. Nagyon hasznos, de inkább nyomtatás elõtt szoktam használni, például felesleges bannerek, reklámszarok eltüntetésére. Pikk-pakk lepucolja neked az oldalt, és már mentheted is.
Ez tuti, hogy valamelyik HotDogos játékhoz kellett, ugye? :D

Van az interneten olyan oldal, ahova beírom egy autónak a rendszámát, és meg tudom keresni hogy kinek a nevén van? Vagy ilyen adatokhoz csak a rendőrség tud hozzáférni?

Legjobb válasz: Ilyen oldal nincs, ezt az információt csak a gépjármû-nyilvántartás tartalmazza. De már ahhoz sem olyan könnyû hozzáférni, mint 4-5 éve, mikor Kovács II. fõtörzsõrmester két sörért vagy az okmányirodás Mancika egy doboz bonbonért bármit meg tudott mondani.

Ilyen oldal nincs, ezt az információt csak a gépjármû-nyilvántartás tartalmazza. De már ahhoz sem olyan könnyû hozzáférni, mint 4-5 éve, mikor Kovács II. fõtörzsõrmester két sörért vagy az okmányirodás Mancika egy doboz bonbonért bármit meg tudott mondani.
Olyan van, hogy egy autóra rákeresel a rendszáma alapján, azt hiszem vhogy kapcsolatban van az ügyfélkapuval, de hogy a tulaj nevét kiírná, azt nem hiszem.
sajnos így nem tudsz vissza keresni elõzõ, vagy épp jelenlegi tulajt. Autóvásárlásnál lenne ez jó dolog. Egy dolog van.Ha szervíz könyves a kocsi, ott elvileg beírják az elsõ tulaj nevét, számát, címét.

Mozilla firefox interneten, hogyan tudok egy oldalt letiltani, hogy ne lehessen belépni rá?

Legjobb válasz: A Firefox nem az internet, hanem csak egy böngészõ. Amúgy Google: http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&biw=1068&bih=608.. De még jobb, ha magában az operációs rendszerben tiltod le a megnyitását, pl. a host fájl szerkesztésével.

A Firefox nem az internet, hanem csak egy böngészõ. Amúgy Google: http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&biw=1068&bih=608.. De még jobb, ha magában az operációs rendszerben tiltod le a megnyitását, pl. a host fájl szerkesztésével.
A kérdező hozzászólása: segítenél, hogy ez hogyan tudnám megcsinálni?


Hogyan tudok az interneten letiltani egy oldalt?

Itt van már megint ez a rohadt delta search.Múltkor sikerült kitörölnöm az avast böngésző takarítójhával,de most már az sem használ!

Legjobb válasz: én adblock plus pop up addont használok.

én adblock plus pop up addont használok.

Egy adott számítógépen hogyan tudom megnézni, hogy ki mit csinált rajta (letöltött, feltöltött) az interneten milyen oldalakon járt?

de nem az előzményeknél,hanem a gép ,,agyába hogy lehet belépni.

Legjobb válasz: a gép "agya" nem tárolja ezeket az adatokat, szóval ha nincs az elõzmények közt, akkor sehogy

a gép "agya" nem tárolja ezeket az adatokat, szóval ha nincs az elõzmények közt, akkor sehogy
Nagyvállalati rendszerekben, szervereken létezik ilyen nyomkövetõ szoftver, ahol bizony a munkatársak minden bill. lenyomását, egyéb tevékenységét lehetséges követni. Külön telepíteni kell a rendszerbe.
http://www.femina.hu ittvan frizurapróba sztem erre gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Hu, nem tudom biztosan ez az, nekem is mondták. Köszönöm.
http://www.taaz.com szerintem erre gondoltál mert ez teljesen a te fejedre rakható. És még sminket is tudsz vele csinálni csak regizni kell de az tök egyszerû:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!