Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok interneten egy (120 db)

Hogyan tudok megtalálni egy számot amit a rádióban hallottam és nem tudom a címet? Interneten meg akármennyire keresem nem találom

Legjobb válasz: Írj be a rádióba, a pontos idõpont megjelölésével, amikor a számot hallottad és megmondják neked ott hogy mi az. Ha van faceboock oldaluk ott is kérdezhetsz, csak jegyezd meg pontosan mikor hallottad, biztos adják még

Írj be a rádióba, a pontos idõpont megjelölésével, amikor a számot hallottad és megmondják neked ott hogy mi az. Ha van faceboock oldaluk ott is kérdezhetsz, csak jegyezd meg pontosan mikor hallottad, biztos adják még
Bármire a szövegébõl emlékszel? Nagyon sok ilyet megtaláltam már az alapján.
A kérdező hozzászólása: Csak pár szóra emlékszem :( Egy nõ énekel és az elején csak (lehet hogy rosszul hallottam) de ezeket a szavakat halottam Day i we take on so close smack you
A kérdező hozzászólása: Ja és azt hiszem hogy a kék dunán ment kb 11 és hajnali egy között
A kérdező hozzászólása: És a honlapjukon minden számot végighalgattam de nem találtam ha ismerõs nektek légszi irjátok le a cimet
A kérdező hozzászólása: tud valaki segiteni??????

Hogyan tudok megnagyitani egy kepet az interneten? Amikor csak kicsiben jelenik meg?

fontos lenne.Megjelenik kicsiben a kep ,viszont amikor nagyitani szeretnem nem jelenik meg semmi.

Legjobb válasz: Hát ehhez jó lenne tudni, milyen böngészõd van. Ha a kicsi kép egy link a nagy képre, és így érted hogy nem jelenik meg semmi amikor rányomsz, akkor nincs mit tenni, a mögötte lévõ nagyobb kép valahol elveszett. Ha úgy csinálja, hogy rányomsz, és újratöltés nélkül kirakja nagyban, akkor csak simán jobb gomb, mentés.

Hát ehhez jó lenne tudni, milyen böngészõd van. Ha a kicsi kép egy link a nagy képre, és így érted hogy nem jelenik meg semmi amikor rányomsz, akkor nincs mit tenni, a mögötte lévõ nagyobb kép valahol elveszett. Ha úgy csinálja, hogy rányomsz, és újratöltés nélkül kirakja nagyban, akkor csak simán jobb gomb, mentés.

Hogyan tudok Interneten keresztül egy kis zsebpénzt "keresni" (pl:cs 1.6 vagy egyéb játék szerver bérléssel)?

Nem vagyok olyan korú, hogy dolgozzak, nyári munkát se tudok még ebben a korban vállalni, de pl egy cs szervert egy kis segítséggel, talán tudnék csinálni. Na szóval ak egyéb javaslatok?

Legjobb válasz: Az a baj ezzel, hogy egy játékszervernek folyamatosan éjjel-nappal futnia kell, ami meglátszik a villanyszámlán. Másrészt olyan net kell hozzá, ami lagmentes játékot biztosít, olyan gép is kell hozzá. Másrészt ezek a szerverek linux alól futnak, mert gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, nem olyan könnyû ám szervert csinálni, amiért fizetnek is:)

Az a baj ezzel, hogy egy játékszervernek folyamatosan éjjel-nappal futnia kell, ami meglátszik a villanyszámlán. Másrészt olyan net kell hozzá, ami lagmentes játékot biztosít, olyan gép is kell hozzá. Másrészt ezek a szerverek linux alól futnak, mert gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, nem olyan könnyû ám szervert csinálni, amiért fizetnek is:)
Szervert tudnál csinálni mert sok helyen le van írva de olyat nem nagyon amiért fizetnének is.
Felteszed vaterára a cuccaid :)
Plusz, ha te nem is vagy "olyan korú", attól még adózni kell ezek után is. Ha ezt nem teszed, a szüleidet elõveheti az adóhatóság a te adócsalásod miatt. Ingyen pénz nincs....
A kérdező hozzászólása: Helló! Elõször is köszi a válaszokat. 1: bérelnék szervert, szerverbérlõ oldalakról, nem én szeretnék csinálni, ahhoz nem értenék. 2: szülõi beleegyezéssel csinálnék mindent. 3: én a szerver bérlést csak példának mondtam, de ti mást nem tudnátok mondani? Elõre köszi.
Ha bérled a szervert, akkor kinek érné meg tõled megvenni, ha mehet az "eredeti" céghez, valószínûleg olcsóbban. Ezzel így esélytelen keresni, fõleg, hogy sok helyen nincs "viszonteladási" lehetõség, vagyis ha te tovább adod a szolgáltatást, akkor le is kapcsolják, vagy szerzõdésszegésért perelnek.
A kérdező hozzászólása: nem, hanem admnjoggal lehetne pénzt keresni. agok adminjogot pénzért másoknak... ahogy láttam a magyar szervereken így csinálják. de, mondom, hgoy nem csak cs-re gondolok
keresel egy hostingot ahol viszonylat olcsó a cs szerver, mondjuk warhosting.hu, nekünk tõlük van a szerver, segítettek hirdetni is a facebook oldalukon, mikor megkértük õket az elején. a configosuk is nagyon jó, mindenbe segített. lehetõség szerint több hónapra bérelj, akkor ugye nagyobb kedvezményt kapsz és nagyobb lesz a hasznod ha admint adsz ki. ha tudsz, csinálj a szervernek egy weboldalt, és azon is hirdesd, akkor nagyobb az esély, hogy vesznek rá admint.


Pc-re az internetet hogy tudom eljuttatni? Egyik szobából a másikba .

Vezeték nélkül. Wifi müködhet valahogyan?

Legjobb válasz: A gépeden van wifi? Gondolom nincs, szóval veszel egy USB-s wifi-t rádugod a gépre telepíted és kész.

A gépeden van wifi? Gondolom nincs, szóval veszel egy USB-s wifi-t rádugod a gépre telepíted és kész.
Wifi routered van? Mert az is kell.

Hogyan tudok interneten keresztül otthonról utalni a számlámról egy másik számlaszámra?

OTP-s vagyok. Ez mennyibe kerül? És mindegy hogy melyik bank számlaszámára utalok? Ugyanannyit vonnak le érte?

Legjobb válasz: Szia! Elöször is be kell menned az otp.hez egy szerzödés kôtésre! Ott megkapsz minden felvilàgositàst a regisztràcioval kapcsolatban! Bàr én még csak otp.n belül utaltam az kb.150ft utalàsonként! De a készpénz felvétel is ott kôrül van, szoval mindegy ha utalod!

Szia! Elöször is be kell menned az otp.hez egy szerzödés kôtésre! Ott megkapsz minden felvilàgositàst a regisztràcioval kapcsolatban! Bàr én még csak otp.n belül utaltam az kb.150ft utalàsonként! De a készpénz felvétel is ott kôrül van, szoval mindegy ha utalod!
A kérdező hozzászólása: És ennek a szerzõdésnek a megkötése ingyenes?
Én akkor kértem ilyen szolgáltatást, amikor a számlámat nyitottam, egy külön szerzõdés, de nem kellett érte fizetni. Nyilván amikor utalsz azért már kell, és bármilyen bankszámlára tudsz utalni, csak ha nem otp-s akkor pár nap míg odaér a pénz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm:) )) Sokat segítettél!
netbank.hu

Hogy tudok elérni egy távoli gépet interneten keresztül?

Internetrõl szeretnék 1 géppel kapcsolatot létesíteni, de úgy, hogy az oprendszert úgy láthassam, mint ahogy a jelen gépnél teszem. Azthiszem van ilyen opciója a windowsnak, de nem találom. Az a gép amit látni szeretnék felhasználó mentes. Nem ül ott senki. Saját géprõl van szó amivel kapcsolatot szeretnék létesíteni.

Legjobb válasz: Engedélyezni kell elõbb azon a gépen, de legegszerûbb feltenni a teamviewert.

Engedélyezni kell elõbb azon a gépen, de legegszerûbb feltenni a teamviewert.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm. :)

Hogy tudok megkeresni egy képet az interneten?

Ha van 1 képem hogy tudom megtalálni a forrását, hogy melyik oldalakon lelhető fel?

Legjobb válasz: http://www.tineye.com

Google képkeresõbe (vagy images.google.com) behúzod a képet, vagy a fényképezõ ikonra kattintva betallózod vagy feltöltöd. Az oldal megkeresi, hol lelhetõ még fel az a kép.
Guglizz (google képek) fájlnévre, vagy ha tudod a kép címére. Ha nem megy akkor kereshetsz még arra, hogy mi van a képen, például "cat scared" vagy ilyesmi. Ha mákod van, akkor van rajta "vízjel" vagy a JPEG EXIF infóban valami utalás (MakerNote).
A google - képek keresése, a keresõablakban megjelenik egy kis fényképezõgép, erre kattintva feltöltöd a képet és kiadja a lehetséges találatokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ezt már próbáltam, és nem találja meg pedig direkt kipróbáltam olyan képpel amit elõtte mentettem le egyik oldalról :S
A kérdező hozzászólása: Köszi, de sajnos ez se jó :( A legegyszerûbb google -ból választott képpel se :|

Hogyan tudok interneten keresztül pénzt utalni a számlaszámomról egy másik számlaszámra?

Legjobb válasz: A bankodnál kell internetes hozzáférést igényelni. Utána tudsz online bankingolni.

A bankodnál kell internetes hozzáférést igényelni. Utána tudsz online bankingolni.
Abban az esetben tudsz, ha a bankodnak van internet-banking szolgáltatása, és ehhez van hozzáférési jogosultságot is. Ezt a bankban kell igényelni. Az én bankomnál díjmentes. A felhasználónév állandó, a jelszó pedig mindig más, amikor be akarok lépni mindig frissen generálja a rendszer.
Igen van. Menj be az OTP-be és igényeld meg. Bár nem garantálom, hogy ingyenes lesz, hisz tudjuk az OTP nem a legolcsóbb a folyószámlával kapcsolatos költségekben.
A kérdező hozzászólása: OTP-s vagyok. Ott van ilyen lehetõség?
Szia! Én is OTP-s vagyok és más bankhoz tartozóknak ha utalok, akkor 180 Ft az átutalás költsége, OTP-seknek pedig 110 Ft (ha jól emlékszem).
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Vettem a telenornál egy telefont samsung galaxy mini 2 csináltam egy jó nagy számlát pedig szinte nem is voltam az interneten! Hogy tudom kikapcsolni rajta az internetet? A régi samsung telefonom engedte hogy letiltsam

Legjobb válasz: beállítások keress olyasmi, hogy adatkapcsolat lehet valamelyik menübe lesz. Az android magától felmegy az internetre ha nincs mobilneted le kell tiltani.

beállítások keress olyasmi, hogy adatkapcsolat lehet valamelyik menübe lesz. Az android magától felmegy az internetre ha nincs mobilneted le kell tiltani.
A megosztást rendszerint wifi-router nevû eszközzel szoktuk megoldani.
A kérdező hozzászólása: Azt hol találom meg a gépen?
Még mikrohullámú internet! nem is tudtam, hogy a mikrón is lehet netezni!XD am csatlakozom az elõttem szólókhoz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!