Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok interneten (501 db)

Hogyan tudok interneten keresztül nézni tv csatornákat (pl. : TV2, RTL klub, stb. )? Melyik programmal vagy milyen oldalon tudom nézni ezeket?

Legjobb válasz: Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.

Az M1, a TV2 és az RTLK egy szál gatyamadzaggal bejön Budapesten. Miért pazarolnád erre a szélessávú internet csatlakozásod és a számítógéped? Egyébként keress rá, pl.: http://www.google.com/search?q=internetes+tv&sourceid=mozill.. Amit én találtam, annak mindnek véres a torka: egyetlen olyan sincs, amelyikre csak rákattintasz, aztán nézed. Mindhez regisztrálni kell, programot letölteni, ami aztán a jó ég tudja, mit csinál.
Ha a fenti kettõn nincs jó mûsor akkor: http://www.koviubi.hu :)
Ingyen TV.hu. A választék óriási, de a jobb csatornákat (RTL Klub, TV 2 stb.) sehol sem nézheted meg ingyen. Ami szabadon vehetõ, csupa-csupa töltelék.
http://internettv.gportal.hu/ Itt van TV2 és RTL Klub is!

Hogy tudom interneten frissíteni a Sims 3 pets játékot?

Nekem az igazi sims 3-om cd van meg és elakarom indítani de azt írja ki,hogy "Hiba lépett fel az alkalmazás indítása közben. További információt a naplóban olvashatsz!

Legjobb válasz: Azt sajnos nem tudom, mi lehet a probléma, de ha magától nem frissít a játékod, akkor itt találod a legújabb frissítést, amit letölthetsz: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page Ha végképp nem mûködik, akkor az újratelepítés lehet megoldás.

Azt sajnos nem tudom, mi lehet a probléma, de ha magától nem frissít a játékod, akkor itt találod a legújabb frissítést, amit letölthetsz: http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page Ha végképp nem mûködik, akkor az újratelepítés lehet megoldás.
A kérdező hozzászólása: Köszike :)

Hogyan tudok internetet korlátozni IP cím alapján?

Azt halottam lehet ilyet, ha lehet, akkor hogyan és milyen programmal.

Legjobb válasz: Tûzfallal vagy esetleg a host fájl átírással. A kérdés, hogy windows-on vagy linux-on akarod ezt?

Tûzfallal vagy esetleg a host fájl átírással. A kérdés, hogy windows-on vagy linux-on akarod ezt?
Na és kinek a netét korlátoznád le és hogyan?
Ja, hogy a weboldal IP-címe alapján...! win/system32/drivers/etc/hosts fájl (vedd ki az írásvédettséget és rendszergazdaként futtasd, amivel átírod!)
A kérdező hozzászólása: Windows-on akarom
Egész pontosan mit szeretnél? Egy adott gépen v. hálózaton szeretnéd elérni, hogy egy adott IP címen lévõ weblapot (szervert) ne lehessen elérni? Vagy esetleg, hogy az adott belsõ IP-vel rendelkezõ eszközöd ne tudjon netezni?
A kérdező hozzászólása: hálózaton szeretném elérni


Hogyan tudok internetet megosztani? Többi Lent

Van egy asztali számitógépem és annak letörött a hálozati kábel bemenetje.(Nem fogalmazok jóól ezért itt leirom hogy is értem.Van egy az asztali számitógép és annak van egy dugasza amibe be kell dugni a hálozati kábelt s az letörött nem tudom hogy )És ezért kérlek titeket tudtok-e valami módot hogyan tudok máskép csatlakozni az asztali számitógépemmel. Utóirat: Van apumnak egy wifi-s laptopja és ha tudtok olyan megoldást mondani amihez szügség volna akkor elkérem tőle. Nagyon kérlék segitsetek. Előre is köszönöm válaszaitokat.

Legjobb válasz: "A" megoldás: USB-s hálózati kártya "B" megoldás: USB wifi adapter. Ehhez persze az kell hogy wifis router-etek legyen.

"A" megoldás: USB-s hálózati kártya "B" megoldás: USB wifi adapter. Ehhez persze az kell hogy wifis router-etek legyen.
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd bõvebben légyszives mi az a hálozati kártya
Egyszerûen fogalmazva: Olyan eszköz, aminek van "hálózati kábel bemenetje". Te is egy ilyet tettél tönkre, csak az nem USB-s volt, hanem alaplapra integrált. Hálókártya az, ami tudja fogadni az internetkábelt és a benne jövõ adatokat a PC-nek megfelelõ formában tudja továbbítani.
Mondjuk jó lenne ha nem egy olyan személy szeretné az interfészeket bõvíteni, akinek fogalma sincs mi az a hálózati kártya.Meg dugaszokról beszél egy PC esetében. Vegyél egy USB Wifi stick-et. 1500-3000 ft között kapsz, bedugod és megy.

Nokia n78-on hogyan tudok internetet megosztani, hogy laptopon hozza tudjak ferni?

Legjobb válasz: a nokiákat usb vagy bluetooth modemként is lehet használni a megfelelõ szoftverekkel

a nokiákat usb vagy bluetooth modemként is lehet használni a megfelelõ szoftverekkel

Hogyan tudok Interneten keresztül egy kis zsebpénzt "keresni" (pl:cs 1.6 vagy egyéb játék szerver bérléssel)?

Nem vagyok olyan korú, hogy dolgozzak, nyári munkát se tudok még ebben a korban vállalni, de pl egy cs szervert egy kis segítséggel, talán tudnék csinálni. Na szóval ak egyéb javaslatok?

Legjobb válasz: Az a baj ezzel, hogy egy játékszervernek folyamatosan éjjel-nappal futnia kell, ami meglátszik a villanyszámlán. Másrészt olyan net kell hozzá, ami lagmentes játékot biztosít, olyan gép is kell hozzá. Másrészt ezek a szerverek linux alól futnak, mert gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, nem olyan könnyû ám szervert csinálni, amiért fizetnek is:)

Az a baj ezzel, hogy egy játékszervernek folyamatosan éjjel-nappal futnia kell, ami meglátszik a villanyszámlán. Másrészt olyan net kell hozzá, ami lagmentes játékot biztosít, olyan gép is kell hozzá. Másrészt ezek a szerverek linux alól futnak, mert gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, nem olyan könnyû ám szervert csinálni, amiért fizetnek is:)
Szervert tudnál csinálni mert sok helyen le van írva de olyat nem nagyon amiért fizetnének is.
Felteszed vaterára a cuccaid :)
Plusz, ha te nem is vagy "olyan korú", attól még adózni kell ezek után is. Ha ezt nem teszed, a szüleidet elõveheti az adóhatóság a te adócsalásod miatt. Ingyen pénz nincs....
A kérdező hozzászólása: Helló! Elõször is köszi a válaszokat. 1: bérelnék szervert, szerverbérlõ oldalakról, nem én szeretnék csinálni, ahhoz nem értenék. 2: szülõi beleegyezéssel csinálnék mindent. 3: én a szerver bérlést csak példának mondtam, de ti mást nem tudnátok mondani? Elõre köszi.
Ha bérled a szervert, akkor kinek érné meg tõled megvenni, ha mehet az "eredeti" céghez, valószínûleg olcsóbban. Ezzel így esélytelen keresni, fõleg, hogy sok helyen nincs "viszonteladási" lehetõség, vagyis ha te tovább adod a szolgáltatást, akkor le is kapcsolják, vagy szerzõdésszegésért perelnek.
A kérdező hozzászólása: nem, hanem admnjoggal lehetne pénzt keresni. agok adminjogot pénzért másoknak... ahogy láttam a magyar szervereken így csinálják. de, mondom, hgoy nem csak cs-re gondolok
keresel egy hostingot ahol viszonylat olcsó a cs szerver, mondjuk warhosting.hu, nekünk tõlük van a szerver, segítettek hirdetni is a facebook oldalukon, mikor megkértük õket az elején. a configosuk is nagyon jó, mindenbe segített. lehetõség szerint több hónapra bérelj, akkor ugye nagyobb kedvezményt kapsz és nagyobb lesz a hasznod ha admint adsz ki. ha tudsz, csinálj a szervernek egy weboldalt, és azon is hirdesd, akkor nagyobb az esély, hogy vesznek rá admint.

Hogyan tudok internetet megosztani wifivel?

Jelenleg laptopon használok Vodafone mobil internetet (USB stick) és szeretném megosztani Androidos telefonnal Wi-fi használattal. Hogyan lehet megosztani?

Legjobb válasz: Ha win7 van a gépeden, akkor így: [link]

Ha win7 van a gépeden, akkor így: [link]
Hálózati híd az USB -s stick és a WI-FI közt.

A samsung s7070 díva telefonban hogyan tudok internetet használni vagy legalább facebookot? és kártyafüggetlen?

Legjobb válasz: Nekem is s7070 telóm van.Netezni nem wifiröl , hanem a szolgáltató adja a netet, pénzért.Ha tmobilos vagy akkor kell aktiválni valami gonapinet csomagot (195forint).Ha netezel és van money a telódon akkor leveszi azt a 195ftot a telefonról.Remélem segitettem

Nekem is s7070 telóm van.Netezni nem wifiröl , hanem a szolgáltató adja a netet, pénzért.Ha tmobilos vagy akkor kell aktiválni valami gonapinet csomagot (195forint).Ha netezel és van money a telódon akkor leveszi azt a 195ftot a telefonról.Remélem segitettem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!