Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok gyorsan (368 db)

Hogyan tudom, gyorsan elérni, hogy orgazmusom legyen? Milyen módszerekkel? Most kéne!

Legjobb válasz: Gyorsan!!!! Gyorsan!! Maszturbàlj!!! Siess!!

Gyorsan!!!! Gyorsan!! Maszturbàlj!!! Siess!!
èlvezz! èlvezz! èèèèlveeezzz.....
miért gyorsan, jön a vonatod? :D
Gondolj olyanra, nézz olyat, ami izgat.

Hogyan tudok gyorsan mindent átmásolni egy másik számítógépre?

Van egy asztali számítógép, nagyon sok adattal. Van valami módja, hogy egy laptopra átmásoljam a merevlemez teljes tartalmát? Mi kell hozzá?

Legjobb válasz: Hát túl gyorsan nem fog menni... Többféle módszer is van, ezekbõl egy-kettõ: A hagyományos módszer: minél nagyobb pendrive, azon viszed át az adatokat. Nem a leggyorsabb, ha sok az adat, mert kétszer kell másolgatni. Hálózatba kötöd a két gépet. Esetleg mindkettõre feltelepíted a TeamViewer-t. Kiveszed az asztaliból a HDD-t, és valami módon, például külsõ, USB-s mobile-rack segítségével csatlakoztatod a laptopra. Ez a leggyorsabb.

Hát túl gyorsan nem fog menni... Többféle módszer is van, ezekbõl egy-kettõ: A hagyományos módszer: minél nagyobb pendrive, azon viszed át az adatokat. Nem a leggyorsabb, ha sok az adat, mert kétszer kell másolgatni. Hálózatba kötöd a két gépet. Esetleg mindkettõre feltelepíted a TeamViewer-t. Kiveszed az asztaliból a HDD-t, és valami módon, például külsõ, USB-s mobile-rack segítségével csatlakoztatod a laptopra. Ez a leggyorsabb.

Hogyan tudok gyorsan hízni 5-6 kg-ot?

Legjobb válasz: Azt hiszitek,hogy olyan könnyû hízni. Én is most elkezdtem számolgatni mennyit eszem és 4000 kcal és egy dekát nem mozdul a súlyom. Sokszor hányásig eszem magam. De semmi.Ugyan olyan nehéz hízni (akinek kbaszott gyors az anyagcseréje.) mint egy dagadtnak lefogyni.

Azt hiszitek, hogy olyan könnyû hízni. Én is most elkezdtem számolgatni mennyit eszem és 4000 kcal és egy dekát nem mozdul a súlyom. Sokszor hányásig eszem magam. De semmi.Ugyan olyan nehéz hízni (akinek kbaszott gyors az anyagcseréje.) mint egy dagadtnak lefogyni.
Zabálj. Ezért minek kell kiírni egy kérdést?
Irigylem a problémádat. Egyél este cukrosat. Pudingot, sütikét.
Szörnyû lehet ez a probléma. Nekem egy-két hét elég lenne hozzá, csak egy kicsit el kellene engednem magamat, jó sok pizzát, hamburgert, pogácsát, tortát, fagyit enni, nassolni napi 2 vagy több tábla csokit, inni sok édes üdítõt. Meg közben minél többet feküdni az ágyban :) Úgy felszaladna 5 kiló, mint a huzat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
sok sport és tömegnövelõ étrend...google a barátod vagy menj át a sport kategóriába, ott kapsz edzéstervet, ha adsz nekik némi infót magadról


Szeretnék fültágítót de anyumék nem engedik házilag hogy tudom gyorsan kitágítani?

Mert 14 vagyok és sehol sem csinálják meg szülői engedély nélkül

Legjobb válasz: gyorsan sehogy, mert szétszakad a füled. Szó szerint

gyorsan sehogy, mert szétszakad a füled. Szó szerint
házilag is csak fültágítóval lehetne tágítani
nem csodálom hogy anyudék nem engedik szerintem se szép
A kérdező hozzászólása: és mi a leggyorsabb módszer?
A csiga. De azt sem szabad gyorsan.
Nem szabad gyorsan! Tapasztalatból mondom! Nekem kb. egy évembe telt mire helyrehoztam a kifordulást, még úgy is hogy nem tágítottam õrült módjára. Egyébként ha már megvan a lyuk akkor helyezz bele vastagabb drótokat, szkubidút (mûanyag fonál amibõl annak idején mindenki karkötõt csinált :) ) aztán fülpiszka pálcát majd tollbetétet. Ha nincs meg a lyuk akkor amíg az be nem gyógyul ne kezd el tágítani! Szüleid meg biztosan gratulálni fognak hozzá, de a kicsi még összemegy, meg sem látszik majd a nyoma. :)
Gyorsan sehogy, mert szétreped a füled. Szép fokozatosan kell, egy alkalommal maximum 2 mm-t tágíthatsz, majd ha teljesen begyógyul (1-2 hét) akkor megint. Egy piercer
háténvagy kéthét alatt 4 mm-rejutottam! és nekemse engedik, pedig 17éves lányvagyok..:'D sebaj, nagyontetszik, és megcsinálom legalább8asig. énelõször több fülbevalót tettembele, aztán fogpiszka, tollbetét, és ijen ecset végét nyomtam bele.. de mind végét vágd le ferdén, fertõtlenítsd le! és kendbe, hogy jobban belecsusszon!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) ))

Hogyan tudom gyorsan fájdalommenesen megcsinálni a spárgát? Lécci irjatok mert nagyon gyorsan kéne

Legjobb válasz: Összekötözöd õket majd beleteszed,a forró lobogó vizbe, és puhára fõzõd. Közben ügyelj arra hogy ne érj hozzá az edész oldalához és ne nyúlj a forró vízbe,hanem vedd ki egy merõkanállal vagy villával. Így fájdalom mentes. :)

Összekötözöd õket majd beleteszed, a forró lobogó vizbe, és puhára fõzõd. Közben ügyelj arra hogy ne érj hozzá az edész oldalához és ne nyúlj a forró vízbe, hanem vedd ki egy merõkanállal vagy villával. Így fájdalom mentes. :)
Hát, ahhoz eléggé meg kell hogy nyúljanak a combizmaid, fõleg a belsõ combizmaid. Nekem nem egy ismerõsöm megtudja, de még így is volt hogy meghúzták a lábukat. Nyújtsd a vádlid, combod belsõ combod és ha nem fáj akkor próbáld úgy hogy leülsz törökülésbe, az egyik lábad kinyújtod elõre, a másikat pedig hátrébb tolod kifordítva (de nem kinyújtva mert ott helyben vége lehet). Ha ez is megy és nem fáj akkor elméletileg mennie kéne. Ezt nem igazán lehet így elmagyarázni. Keress rá, biztos van róla kép.
*edény
A kérdező hozzászólása: nem erre gondoltam

Gta san andreaszban ps2-n hogy tudok gyorsan menni biciklivel?

álva tekerni vagy ijesmi

Legjobb válasz: Nyomkodd gyorsan az X-et.

Nyomkodd gyorsan az X-et.

Hogyan tudok gyorsan, sok izomra szert tenni?

Bármire nyitott vagyok, ami 2-3 héten belül rendszeres gyúrás mellett jelent?s izomtömegnövekedést tud okozni és elérhet? áron van.

Legjobb válasz: Gyorsan, sokat edzesz. Sehogy máshogy. Edzel, és eszel. Így nem hájad nõ, hanem izmosodsz.

Gyorsan, sokat edzesz. Sehogy máshogy. Edzel, és eszel. Így nem hájad nõ, hanem izmosodsz.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez is jó, de én valami szerre gondoltam, például protein és hasonló... Ha valaki tud ilyet akkor irja le legyen oly kedves.
Gyúrjál wazze :D
Úgy van, ahogy leírták: edzel, és eszel: izmos leszel. Csak eszel: mehetsz a fogyókúrás topicba.
Látszik a magyar mentalitás, hogy a TÁPLÁLÉK kiegészítõket már szereknek nevezik. Pedig csak koncentrált kaja, abból készítik ami otthon az asztalra kerül. Ja nem, nem csokiból meg gyorskajából meg lekvároskenyérbõl. Ha az ember veszi a fáradtságot hogy edz, akkor minimum 2g/testsúlykilogram fehérjét kell ennie, enélkül anatómiailag lehetetlen. Egy 80kg-os embernél ez 160g. 100g csirkemell(ami a lehetõ legjobb fehérjeforrás) 20g fehérjét tartalmaz. Számold ki, mennyi csirkét kell ahoz MINDEN EGYES NAP lenyomni a torkodon, hogy ezt megoldd, és akkor még a szénhidrátról nem is volt szó. Ráadásul az árát is kiszámolhatod havonta, ha egy kiló csirkemell kb 1300 pénzbe kerül. A jobb fajta fehérjekészítményekkel némileg olcsóbban kijössz, és megoldhatod, hogy ne kelljen abszolút a hányás határáig tömni magadba az egy idõ után elég dögízû húst, márha nem vagy szakács. Ezekkel fedezheted a napi szükségleted EGY RÉSZÉT. Alapvetõen viszont szilárd kajára vagy beállítva, a túlzott folyékony fehérje fogyasztása emésztõrendszeri bajokat okozhat, ha nincs mellette szilárd kaja. Max a napi szükségleted felét fedezd ilyenekbõl. Káros mellékhatása NINCS, és nem is lesz soha, a sajttól sem lesz semmi bajod. Ez alapvetõ emberi táplálék. Szedhetsz tömegnövelõt is, az fehérje+szénhidrát, meg még vitaminok, aminosavak, kreatin, mibe mi van. Ez akkor kell, ha tömeget szeretnél felpakolni. Fontosak a multivitamino is, de ne az ilyen spar-os pezsgõtablettásra gondolj, hanem mint pl a Multi-Pro Pak. Fontos a sok zöldség, de hogy a napi adagod fedezd, egy egész zöldségest ki kellene fosztanod minden nap. Egyebeket is szedhetsz, de azok nélkül igazából bárki meglenne. Ezek nélkül is, de csak ha mazohista. Ha viszont 2-3 héten akarsz izmosodni, ajánlom a napozint, párszáz forintos szar, egy hét alatt 10kilót nõsz töle, de brutális mellékhatásokkal jár, és ha abbahagyod leeresztesz, löttyedt leszel. Ez már nem táplálékkiegészítõ, hanem szteroid... Na ezektõl kellene félni, nem a fehérjeportól! Ezek igen is mérgek, de ne soroljuk ide azt amit nem kell.

Hogy tudom gyorsan szobatisztaságra nevelni?

Most kaptam egy yorkshire terrier fiú kutyust.

Legjobb válasz: gyorsan : SEHOGY ! lassan és kitartóan, akkor úgy 5 hónaposan szobatiszta lessz ! le kell vinned ,naponta vagy 8 × 10 ×. felkelés után,kaja utá,de,délben,kora du,du,este . azaz naponta 6-8-11-13-16-18-21 óra körül. akkor megszokja,hogy lent az udvaron kell elvégeznie, mert akkor kap dícséretet !

gyorsan : SEHOGY ! lassan és kitartóan, akkor úgy 5 hónaposan szobatiszta lessz ! le kell vinned , naponta vagy 8 × 10 ×. felkelés után, kaja utá, de, délben, kora du, du, este . azaz naponta 6-8-11-13-16-18-21 óra körül. akkor megszokja, hogy lent az udvaron kell elvégeznie, mert akkor kap dícséretet !
Keress rá, van már egy csomó kérdés ebben a témában. És olvass szakirodalmat!

Hogy tudok gyorsan (2 nap alatt) bemagolni egyszerűen egy téma bioszt?

7.est nagyrészt easy

Legjobb válasz: leülsz és beseggeled én 2 hét alatt nem tudom meg tanulni amúgy aztán puskát irok /megjegyzem bioszból olyan vagyok hogy boldog vagyok a kettessel/

leülsz és beseggeled én 2 hét alatt nem tudom meg tanulni amúgy aztán puskát irok /megjegyzem bioszból olyan vagyok hogy boldog vagyok a kettessel/
belehet magolni 1 nap alatt is, de erre nem lehet különösebb tanácsot adni jól mondja az elsõ válaszoló leülsz és elkezded bemagolni én olyan 3-4 között vagyok evvel a magolással csak az a baj hogy utána nem marad meg a fejedben ezért kéne óráról-órára készülni.most 7.-es vagy de 8.-ban meg egymásra épülnek a fejezetek, ha érted
Én 1 nap alatt bemagolom az egész témát felmérõre...:) )

Hogy tudok gyorsan barnulni?

nagyon sokan dicsérik a csokicsőt én eddig 3 helyen voltam és alig barnultam vele. a sima szolival meg olyan sárgás árnyalatú lett a bőröm. kinek milyen szolikrém vált be? Pestem hol van tutira jó szolárium?

Legjobb válasz: Teljesen természetes, hogy elsõ pár alkalom után még nem látsz nagy változást. A legfontosabb, hogy fokozatosan és mértékletesen szolizz, mert a bõröd megjegyzi, ha leég. Inkább tartson sokáig lebarnulni, minthogy sz*rrá égj, a bõröd nem tudod csak úgy lecserélni.

Teljesen természetes, hogy elsõ pár alkalom után még nem látsz nagy változást. A legfontosabb, hogy fokozatosan és mértékletesen szolizz, mert a bõröd megjegyzi, ha leég. Inkább tartson sokáig lebarnulni, minthogy sz*rrá égj, a bõröd nem tudod csak úgy lecserélni.
szerintem elõször lassan akarj barnulni. akin kétszáz kiló súlyfelesleg van az sem lesz egyik hónapról a másikra atléta. ez nem volt jó példa, de a fokozatosságot akartam érzékeltetni. szóval már így márciustól ülj ki a teraszra napozni egy rövid idõre, és szépen fokozatosan. júniusra jó leszel ha gyakran csinálod. ja és a legjobb ha mindenütt barnulsz, tehát ha tudsz nudizásra fel!! :)
Szia! Én csak olyan szoliba járok ahol csokicsõ van, nekem nagyon bevált. ha hamar szeretnél nagyon barna lenni, akkor ne vidd túlzásba a szolizást hanem kérj segítséget a pultos lánytól, és válasszatok ki egy szupi szolikrémet. Ez meggyorsítja a folyamatot, nem leszel tõle sárgás árnyalatú, ápolja is a bõrödet, és tovább megmarad a színed!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!