Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok google (656 db)

Hogy tudom google adsense-be megcsinálni hogy csak horgászos hírdetések jelenjenek meg?

most megjelenik minden féle kategória, hogy tudom csak hogy horgászos téma jelenjen meg?

Legjobb válasz: 1. Sok horgászással kapcsolatos szöveg legyen a weboldaladon 2. Szükséges, hogy mások hirdessenek ilyen kulcsszavakkal Itt meg tudod nézni, hogy milyen kulcsszavakkal hirdetnek, és milyen kulcsszavakra keresnek a google-ban egy hónapban: https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal Pl. a horgász kulcsszóra rákeresve ezeket kaptam: horgász horgász bolt horgász botok horgász csali horgász felszerelés horgász felszerelések horgász szállás horgász webáruház horgász áruház magyar horgász horgász bot horgász csalik horgász csomók horgász csónak horgász film horgász játék horgász játékok horgász lap horgász orsó horgász orsók horgász szerelékek horgász szett horgász szettek . . . ponty horgászat horgásztó bojli bojlis horgászat harcsa harcsa horgászat horgasz horgaszat horgászbolt csali haldorado harcsa horgaszat . . .

1. Sok horgászással kapcsolatos szöveg legyen a weboldaladon 2. Szükséges, hogy mások hirdessenek ilyen kulcsszavakkal Itt meg tudod nézni, hogy milyen kulcsszavakkal hirdetnek, és milyen kulcsszavakra keresnek a google-ban egy hónapban: https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal Pl. a horgász kulcsszóra rákeresve ezeket kaptam: horgász horgász bolt horgász botok horgász csali horgász felszerelés horgász felszerelések horgász szállás horgász webáruház horgász áruház magyar horgász horgász bot horgász csalik horgász csomók horgász csónak horgász film horgász játék horgász játékok horgász lap horgász orsó horgász orsók horgász szerelékek horgász szett horgász szettek . . . ponty horgászat horgásztó bojli bojlis horgászat harcsa harcsa horgászat horgasz horgaszat horgászbolt csali haldorado harcsa horgaszat . . .

Wordpress alapú weboldalamon, hogyan tudok google hirdetést elhelyezni?

Legjobb válasz: Te sehogy.max a google felfigyel az oldaladra és pénzt ajánlanak neked érte de erre kicsi az esély.

Te sehogy.max a google felfigyel az oldaladra és pénzt ajánlanak neked érte de erre kicsi az esély.

Samsung galaxy minire hogyan tudok GOOGLE PLAY-t rakni Market helyett?

Legjobb válasz: Ha belépsz a Marketbe, akkor automatikusan frissíteni fogja Google Play-re. Nekem is így volt.

Ha belépsz a Marketbe, akkor automatikusan frissíteni fogja Google Play-re. Nekem is így volt.
A kérdező hozzászólása: Hú ez nekem kínai :D
Nem értem, miért nem találja, én próbáltam Defy-n és Bladen is, mindkettõn elsõ találat, tehát nincs ARMv7-re korlátozva.
A kérdező hozzászólása: Leszedtem az apk file-t, és sikerült, mostmár play van rajta. de igazatok van, még ígysem találom a játékot. :( A "Where is my water?" kellene, az a krokodil fürdetõs :)
Ugyanazok vannak mindkettõben, nem is lehet másképp. Ha marketen nincs, playen se lesz, akkor nem támogatja a telefonod.
Akkor viszont mennie kéne :) de ha ennyire kell a play akkor szedd le az apk fájlt. Google->google play apk download-> és leszeded. :)
beállitások-->Telefon adatai--> és ott lesz. gondolom ismerõsödnek nem gyári Rom van rajta igy neki leszedte a Play-t de tényleg semmit elõnye sincs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, 2.3.5 van rajta.
Beállítások, utolsó menüpont. De felesleges, 2.1 soha nem volt Galaxy Minin, 2.2-vel jött ki.
A kérdező hozzászólása: Jolinar, nekem nem lényegtelen, mert egy olyan alkalmazást szeretnék leszedni ami marketen nincs, de playen van.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni, hogy milyen android van rajta?
belépsz a marketbe lerakod v. kilépsz mind1 nekem befrissítette magától
Lényegtelen, semmi elõnye nincs.
neked 2.1-es android van rajta és ismerõdsödnek is?
A kérdező hozzászólása: Egyik ismerõsömnek ugyan ilyen telefonja van, és azon google play van. de nem tudja, hogyan csinálta. meg a neten is azt írják, hogy a google play fut galaxy minin.
Ha jól tudom, akkor csak 2.1 felett vált google playre.
A kérdező hozzászólása: De nem frissíti :S
legelsõ válaszoló vagyok: pedig nekem is gyári 2.3.5 van rajta.


Hogyan tudok Google-ben háttérképet cserélni?

Sajátra!

Legjobb válasz: google.hu bal alsó sarokban Háttérkép módosítása

google.hu bal alsó sarokban Háttérkép módosítása
A kérdező hozzászólása: Kösz, erre eddig én is rájöttem. Vak azért nem vagyok... viszont nem tudom átállítani saját háttérre! SAJÁTRA! Nem arra ami ott van! Nincs olyan hogy tallózás! Legalábbis én nem találom.
Tölts fel Picasába képeket és máris tallózhatsz.
A kérdező hozzászólása: Hogyan? Bocsi hogy értetlenkedek de én sehol sem látom. http://www.kephost.com/images4/2011/10/6/2yeqmu8vm6o5tvlkya5.. Ennyit látok.
https://picasaweb.google.com/home Itt csinálsz egy albumot, pl "Google háttérképek", feltöltöd a képeidet. Ezek után már választhatóak lesznek a linkelt képen látható helyen.

Hogyan tudok googleba képet feltölteni?

Legjobb válasz: Sehogy, google egy keresõprogram, úgynevezett keresõrobotok végzik a net átfésülését. Ha népszerû oldalon van fent a géped, akkor idõvel bekerül a találatok közé.

Sehogy, google egy keresõprogram, úgynevezett keresõrobotok végzik a net átfésülését. Ha népszerû oldalon van fent a géped, akkor idõvel bekerül a találatok közé.
*képed
A kérdező hozzászólása: Van fennt 1-2népszerû oldalon képek rólam! Köszönöm a választ!!!
Itt gyorsítani lehet a tartalom hozzáadását: http://www.google.hu/addurl/ Bár egyes képek linkjét nem szokás beküldeni, de végül is nem vesztesz semmit..

Hogyan tudok Google Maps-on távolságot mérni?

Elvileg a hosszmérő ikon mellett (bal alsó sarokban) kéne lenni egy kis centi ikonnak, vagy jobb fent távolságmérésnek. Nekem nincs, ezt hogy tudom beállítani?

Legjobb válasz: Baloldalt alul kisbetûvel írva van egy "Térkép Labs", ott tudod bekapcsolni.

Baloldalt alul kisbetûvel írva van egy "Térkép Labs", ott tudod bekapcsolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Pedig annyi beállítási lehetõséget kerestem! :)

Hogy tudom Google Chrome-ban beállítani, hogy a különböző kiterjesztésű fájlokat külön mappákba töltse le?

Gondolok itt arra, hogy pl. a .mp3, .aac fájlokat a Dokumentumok/Zene mappába, a .docx, .xls, .pdf stb a Dokumentumok mappába; a .avi/mp4 a Videók mappába és így tovább.

Legjobb válasz: Jobb felsõ sarokban nyisd meg a beállításokat. Azon belül ismét a Beállítások. Majd kattints a Speciális beállításokra, és pipáld ki a "Letöltés elõtt kérdezze meg, hová mentse a fájlokat" Így te döntheted el, hogy mit hová mentsen.

Jobb felsõ sarokban nyisd meg a beállításokat. Azon belül ismét a Beállítások. Majd kattints a Speciális beállításokra, és pipáld ki a "Letöltés elõtt kérdezze meg, hová mentse a fájlokat" Így te döntheted el, hogy mit hová mentsen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de sajnos a problémám nem ez volt. Azt tudtam, hogy hogy lehet megadni azt a mappát, ahova menti a fájlokat. Azt szeretném elérni, hogy a különféle kiterjesztésû fájlokat eltérõ helyekre mentse. Ne egy mappában legyen minden vegyítve, hanem amirõl tudja, hogy zene (mondjuk mp3 kiterjesztésû a fájl), akkor azt tegye egy meghatározott mappába. Ha exe, akkor azt megint egy másik mappába.

Hogyan tudom Google Accounttal szinkronizálni az androidos Galaxy 3 telefonomat?

El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: ha használni akarod pl. a naptárt, akkor megkérdezi, hogy szinkroniáljon-e. te beírod a e-mailcímed, és a jelszavadat, és kész. utánna megkérdezi, hogy mit szinkronizáljon. nálam legalábbis.

ha használni akarod pl. a naptárt, akkor megkérdezi, hogy szinkroniáljon-e. te beírod a e-mailcímed, és a jelszavadat, és kész. utánna megkérdezi, hogy mit szinkronizáljon. nálam legalábbis.

Hogy tudom Google Chromeról törölni a 'Color my Facebook' alkalmazást?

Folyton át akarja színezni rózsaszínre az eredeti színt, és ha átcserélem akkor meg zöldre akarja, tehát mindig változtatja, nagyon idegesítõ.

Legjobb válasz: Ez, ha jól sejtem, egy bõvítmény. Bemész a bõvítmények közé, megkeresed, és eltávolítod.

Ez, ha jól sejtem, egy bõvítmény. Bemész a bõvítmények közé, megkeresed, és eltávolítod.

Hogy tudom Google Crome-ban kitörölni a jelszómegjegyzéseket?

Legjobb válasz: Beállítások- speciális beállítások megjelenítése- jelszavak és ûrlapok- mentett jelszavak kezelése.

Beállítások- speciális beállítások megjelenítése- jelszavak és ûrlapok- mentett jelszavak kezelése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!