Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok filmből (24 db)

Hogyan tudok filmből kivágni egy kockát, hogy az ne legyen benne?

Legjobb válasz: Videó szerkesztõ programmal, pl, windows Movi maker vagy Nero író videó szerkesztõje, vagy Sony Vegas programok.

Videó szerkesztõ programmal, pl, windows Movi maker vagy Nero író videó szerkesztõje, vagy Sony Vegas programok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnézem. Remélem sikerülni fog:)

Melyik filmből van, ez a kis 'jelenet' a mozgóképen? :D nagyon érdekelne, ha vlki tudja, leírná hogy melyik filmből van? :DD (bővebben lent. )

http://waitingforsomethingright.tumblr.com/post/63263207680 ez ami a mozgó képen van, melyik filmből van? nagyon érdekelne:) ha valaki, felismeri ezt a 'jelenetet' akkor leírná, hogy melyik filmből van? :DD előre is, köszönöm szépen, a válaszokat! :D

Legjobb válasz: American Horror Story? :)

American Horror Story? :)

Hogyan tudok dvd filmből képeket csinálni?

Olyan hulyén tettem fel a kérdést de nemtudtam másképp. Csak nem értek hozzá sajna.Dehát azért is fordulok hozzátok! Szoval van egy dvd-m a nyaralásomrol, viszont képeket nem volt lehetoségem késziteni, ezért gondoltam, hogy a videon pár részletbol csinálnék képeket. ezt hogyan kell? Odáig jutottam el, hogy megállitom, aztán -prt Sc-(ha jol tudom, aztán elmentem a wordbe? Ezt a tanácsot adták, viszont nekem ez a modszer annyira nem megy. Lehet máskép is?

Legjobb válasz: Ha számítógépen nézed akkor a Power DVD lejátszóprogit érdemes használni, ebben van lehetõség a megállított képet egybõl elmenteni a kiválasztott képformátumba. De biztosan akad más lejátszó program is ami ezt tudja, de én a Power-t használom. Általában egy kis fényképezõgép ikon jelzi ezt a funkciót, arra kell kattintani akár lejátszás közben is mûködik!

Ha számítógépen nézed akkor a Power DVD lejátszóprogit érdemes használni, ebben van lehetõség a megállított képet egybõl elmenteni a kiválasztott képformátumba. De biztosan akad más lejátszó program is ami ezt tudja, de én a Power-t használom. Általában egy kis fényképezõgép ikon jelzi ezt a funkciót, arra kell kattintani akár lejátszás közben is mûködik!
ne wordbe mentsd el, hanem paintbe. prt src, aztán megnyitod a paintet, ctrl+v, és elmented.


Aszt meg tudom csinalni windows movie makerral, hogy egy filmböl kivágok egy embert és beillesztem a saját videómba (ugy hogy az az ember mozogjon is)?

Ha nem akkor mivel?

Legjobb válasz: Movie Maker-rel nem, annál sokkal nagyobb tudású program kell hozzá, és sok-sok munka. Annál jóval bonyolultabb a mûvelet, mintsem hogy itt pár mondattal lel lehetne írni.

Movie Maker-rel nem, annál sokkal nagyobb tudású program kell hozzá, és sok-sok munka. Annál jóval bonyolultabb a mûvelet, mintsem hogy itt pár mondattal lel lehetne írni.
A kérdező hozzászólása: Melyik programmal lehet és hogyan?

Hogyan tudok ISO formátumú DVD filmből AVI formátumút csinálni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy az iso-t letörlöd és a filmet letöltöd aviban. Árulja már el valaki, miért töltenek le sokan 4-szeres adatmennyiséget, hogy aztán még konvertálják is?

Úgy, hogy az iso-t letörlöd és a filmet letöltöd aviban. Árulja már el valaki, miért töltenek le sokan 4-szeres adatmennyiséget, hogy aztán még konvertálják is?
A kérdező hozzászólása: Pl azért, mert avi formátumban nincs meg.
Milyen filmrõl van szó ? Biztos hogy aviban is fenn van !
Amúgy megoldható persze, csak nem logikus. 1 Virtuális meghajtóba be mountolni az iso-t. /Ehhez jó :Daemon Tools, Magiciso, stb/ Egy konvertáló programmal avi-vá konvertálni a virtuális dvd lemezt. /Erre jó pl: ***** vagy: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory.html stb* Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogy tudok egy 6gb filmből Cd1 és Cd2 csinálni?

Van egy 6gb filmem és azt szeretném ketté vágni hogy cd 1 és cd 2 legyen azt mivel tudom vagy hogy lehet hogy a minősége se romoljon?:) Köszönöm válaszokat!:)

Legjobb válasz: movie maker

movie maker
Egy video editorral két részre vágod, és azokat írod ki. (Jó esetben kezelni fogja a hangsávot, feliratokat, stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm meg is próbálom a Video editiort:)
A video editort csak általánosságban írtam, abból sokféle van. Egyik pl. az említett Movie Maker.

Hogyan tudom ki szedni egy Filmből a sima hangsávot?

Filmből nekem csak a hang kéne és a kép nem ..

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=U8R7VTapETc

A VLC lejátszóval hogyan tudok felvételt készíteni abból a filmből, amit nézek vele?

Legjobb válasz: Video menüpont utolsó bejegyzése - Pillanatkép készítése...

Video menüpont utolsó bejegyzése - Pillanatkép készítése...
A kérdező hozzászólása: A pillanat kép funkciót ismerem. Én a kérdésben arra gondoltam, hogy egy folyamatos felvételt (3-4 perces videót) kiemelni a filmbõl, amit éppen nézek a VLC-vel.
Ahhoz már viedovágó program szükségeltetik...
*videóvágó

VLC-vel játszok le egy filmet, hogyan tudok a filmből képeket kivenni?

Legjobb válasz: Legegyszerûbb: teljes képernyõsre váltasz, megvárod még eltûnik a VLC kezelõpanelje és nyomsz egy print screent...

Legegyszerûbb: teljes képernyõsre váltasz, megvárod még eltûnik a VLC kezelõpanelje és nyomsz egy print screent...
Jobb kill, felugró menüben: Videó -> ezen belül Pillanatkép
Jobb klikk, na, nem tudok gépelni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!