Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok feltölteni (467 db)

Hol és hogyan tudok feltölteni erotikus képeket és videokat?

Legjobb válasz: "Hol és hogyan tudok feltölteni eroTikus képeket és videokat?" A kérdésed stilusában próbálok válaszolni : -Hol ? hát a számítógépeden -hogyan ? hát gyorsan és ügyesen :-)

"Hol és hogyan tudok feltölteni eroTikus képeket és videokat?" A kérdésed stilusában próbálok válaszolni : -Hol ? hát a számítógépeden -hogyan ? hát gyorsan és ügyesen :-)
A kérdező hozzászólása: Jelentkezz a Fábry shovba, már ha szóba áll veled.
most látod milyen vagy, egyedül én válaszoltam neked, a többiek annyira bugyutának tartották a kérdésedet, hogy még csak nem is írtak rá, és most mégis engem küldesz el a (Fábry)showhivatalba -le vok törve, mint a kifli vége-

Hogy tudok feltölteni programokat a GooglePlay-re?

Legjobb válasz: Itt: https://play.google.com/apps/publish/ De be kell fizetned egyszeri 25$-árt, hogy tudj programokat feltölteni.

Itt: https://play.google.com/apps/publish/ De be kell fizetned egyszeri 25$-árt, hogy tudj programokat feltölteni.

E felvételire, hogy tudom feltölteni a 12. év végi eredményeimet?

Azt látom, hogy a bizonyítványt be kell scannelni, de az év végi jegyeimet, hogy tudom feltölteni?

Legjobb válasz: Ezt már buktad, ugyanis az év végi bizonyítvány beküldésének határideje már lejárt. Csak az érettségit lehet már július 10-ig feltölteni.

Ezt már buktad, ugyanis az év végi bizonyítvány beküldésének határideje már lejárt. Csak az érettségit lehet már július 10-ig feltölteni.
Mindent be kell scannelni, nincs más teendõd.
A kérdező hozzászólása: és a bizit hova töltsem ott fel? mert csak az érettséginek van hely...
Az év végi bizonyítványt is fel lehet még tölteni szerintem. Legalábbis tavaly én ilyenkor töltöttem fel, mivel az érettségi bizonyítvánnyal együtt kaptuk csak meg. Szóval kattints arra, hogy új dokumentum csatolása és biztosan ott kell lennie annak, hogy középiskolai bizonyítvány..
ha a 11.-eset anno feltöltötted, akkor semmi más dolgod nincs, mint megkeresni a már feltöltött dokumentumok között, ott kell lennie új fájl feltöltése lehetõségnek, és ott csatold hozzá :)
Most miért pontoztatok le? Az év végi leadásának határidejét csak poénból adták meg szerintetek?
Azért pontoztak le (gondolom) mert az utolsó határidõ az egyben MINDENnek a pótlási határideje is. Hogy miért adtak két határidõt? Ki tudja. Feltételezem, mert õk már azután fel akarják dolgozni, de viszont még utána is hajlandók elfogadni.
azért lettél lepontozva, mert tényleg ráér feltölteni az év végi bizonyítványt is az utolsó határidõig. hogy miért lehet eddig? mivel rengeteg iskolában nem adták ki a bizonyítványokat egy napra, hogy a gyerekek nagy rohanásban gyorsan feltöltsék aztán visszavigyék - mivel ugye csak az érettségi bizonyítvánnyal együtt kapjuk meg.


Milyen lehetőség van arra, hogy egy nagy méretű pdf fájlt megoszthassak? Torrentre hogy tudom feltölteni?

Legjobb válasz: ***** Ha nem nagyobb 200MB-nál, akkor egy tárhelyre is megteszi. Ott nem kell tízféle szabályhoz igazodni, csak feltölteni, és az ott kapott linket másnak átadni. (da*ta.hu, zippy*share.com - csillag nélkül). * Automatikusan eltávolított tartalom.

***** Ha nem nagyobb 200MB-nál, akkor egy tárhelyre is megteszi. Ott nem kell tízféle szabályhoz igazodni, csak feltölteni, és az ott kapott linket másnak átadni. (da*ta.hu, zippy*share.com - csillag nélkül).* Automatikusan eltávolított tartalom.
A torrent csak addig elérhetõ, míg megy a géped. 5 GB elég? https://drive.google.com/start#home

Képet hogy tudok feltölteni majd törölni, hogy be tudjam egy ideig linkelni valahova?

képfeltöltés.hu-t néztem eddig, de nem tudom hogy lehet a képet törölni, ha már nem akarom, hogy lássák. értem én, hogy lehet publikusítani, de ha mondjuk ide akarom belinkelni, ahonnan sosem törlik a kérdést, akkor aki rákattint, még évek múlva is láthatja majd a feltöltött képet?

Legjobb válasz: Hát pl. regisztrálsz a blogol.hu-ra, ott lehet képet feltölteni, azt belinkeled, majd törlöd a képet, ha kész.

Hát pl. regisztrálsz a blogol.hu-ra, ott lehet képet feltölteni, azt belinkeled, majd törlöd a képet, ha kész.

Hogy tudom feltölteni? (lent)

Hogy lehet feltölteni a gépünkr?l képet a www.computermode.hu weboldalra, mert sehol nem találtam meg.

Legjobb válasz: eddig én is eljutottam...de itt nem találtam meg sehol hogyan tudnám feltölteni mert én nem a forumba szeretném hanem magára az oldalra

A kérdező hozzászólása: eddig én is eljutottam...de itt nem találtam meg sehol hogyan tudnám feltölteni mert én nem a forumba szeretném hanem magára az oldalra
biztos hogy van egyáltalán rá mód? nem minden weboldalra töltögethet fel mindenféle user képet. majd az adminok eldöntik melyik kerül fel és melyik nem. ezért van gondolom a galéria

A terhességi teszt pozitívat mutatott. Hogyan tudom feltölteni a képet?

Legjobb válasz: Menj a kepfeltoltes.hu oldalra, oda fel tudod rakni, majd a linket ide be tudod másolni. Gratulálok a pozitívhoz!!!

Menj a kepfeltoltes.hu oldalra, oda fel tudod rakni, majd a linket ide be tudod másolni. Gratulálok a pozitívhoz!!!
A kérdező hozzászólása: Hát 14-én kellett volna megjönnie. Ha október 12-én megyek az orvoshoz, akkor már van szívhang. Ez az idõ 4 hét, plusz még kb 2 hét hogy megfogant. Az össz. 6 hét akkor még korán lesz mennem 12-én?
Gratulalok kismami es sok egeszseget nektek!!! Szerintem nincs tuk koran, hogy menj nodoikhoz! Hajra csajok minnel tobb poztiv tesztet akarok latni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szerinted még korán van a 12-e. Akkor 19-én vagy 26-án menjek?
Ne onnan számold a terhességed! az utolsó mensi elsó napjától kell számolni. (hogy miért? mert akkor még nem voltál terhes, az a biztos kiinduló pont. mindenhol így van). Az az idõpont tökéletes az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mensim elsõ napja augusztus 17.
Szia! Október 12-én, már 8 hetes leszel, nyugodtan mehetsz orvoshoz, lesz szívhang:) Gratulálok:) Remélem hamarosan nekünk is lesz 2 csíkosunk:) I
Miért akarod feltölteni? Láttunk mi már olyat. Örülj neki és kész.
Amikor dokihoz mész már lesz szívhang.
Szia! Gratulálok és boldog babavárást kívánok! Szerintem ha okt.12-én mész akkor az jó.Az sem jó ha túl korán mész!(Ezt saját tapasztalatból írom!!!!) Addig is vigyázz Magatokra!:-)))
Nálunk a terhességi kiskonyvet a 12. héttel írják ki, mert onnan számít magzatnak. Addig "csak" embrio. Ha jol tudom. 26 hkm
Gratulálok! :) Két sorrend van: egyik hogy nõdoki -miután igazolta a terheséget mert volt szívhang, azaz kb. 7 hetes terhességi kortól- ír egy papírt és õ vagy a körzeti is igazolást adhat. Másik: elmész a körzetihez és elmondod hogy terhes vagy a teszt szerint de nagyon félted és szeretnél táppénzre menni, lgyen szíves írjon ki. Ha jófej, megteszi. Bár én nem éltem anno a lehetõséggel mert kellett a pénz, de nekem fel is ajánlotta a körzetim hogy bármikot kiír csak mondjam mikortól szeretnék :)
megkédezhetem ki az orvosod
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/100927/SAM_0043_www.kepfelto.. Még akarok egy tesztet csinálni. Csak az a kérdés, hogy mikor?
Gratulálok kismama:) szerintem már felesleges több teszt, két hét múlva már uh-n dobogni fog a pici szíve is:) boldog babavárást.
Szia! Elsõ vagyok. Ez egyértelmû pozitív, szívbõl gratulálok. Remélem nekem is lesz ilyenem hamarosan. Szerintem 2 nap múlva csinálj megint , mert 2 naponta duplázodik a hcg mennysiége. Mégegyszer gratulálok! A
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ha holnap elmegyek a nõgyógyászhoz, akkor az már ki is ír táppénzre?
Holnap még korai lenne, nem fog látni szerintem még semmit, miért akarsz táppénzre menni? Eü próblémáid voltak, vagy olyan helyen dolgozol ami árthat a terhességnek? Engem nem írt ki egybõl a nõdoki, de a körzeti orvos igen, tudta, hogy régóta szerettünk volna babát és volt már sikertelen lombik is, majd természetes úton összejött, a körzeti doki ezért plusz tesztem után egy hónapig táppénzen tartott , majd már utána a nõdoki is kiírt mivel veszélyes helyen dolgoztam.
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor menjek orvoshoz? Igen a baba szempontjából veszélye helyen dolgozok. Meg állandóan túlórázok éjjel nappal is, ami szerintem nem tesz jót a babának.
Szerintem nem írna ki, és szerintem még vagy 2 hétig ráérsz dokihoz menni.
(de amúgy sem a nõdoki ír ki, hanem a nõgyógyász ír egy papírt a körzetinek, a nõdoki ráírja, hogy a körzeti milyen okból tartson táppénzen.) Mert a körzeti nem tarthat csak úgy táppénzen.
A nõdoki akkor ír papírt a körzetinek mikor már van szívhang. Addig nem is beszélnek terhességrõl. A terhes kiskönyvet is akkor kéri kiíratni a védõnõvel. Bár az én dokim így tett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. A munka beosztásom miatt október 12-én tudok csak menni a nõgyógyászhoz. Mivel csak keddi napon rendel az orvosom.
A háziorvos kiírhatja azonnal, a nõgyógyász meg átveszi 12. héttõl. Nálunk így van.

Szeretnék regisztrálni a szerencsejatek.hu-ra, de oda hogy tudok feltölteni pénzt? Van bankszámlám, de bankkártyám nincs, és vki azt mondta, hogy kell hozzá bankkártya is, ez igaz? Vagy hogy működik?

Legjobb válasz: El akarsz veszteni egy kupac lóvét? Én nem tudom, hogy hogyan mûködik, de szerintem nem jó ötlet ez. Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.

El akarsz veszteni egy kupac lóvét? Én nem tudom, hogy hogyan mûködik, de szerintem nem jó ötlet ez. Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
A kérdező hozzászólása: Most kezdtem tippmix-elni, és szeretném online intézni... Eddig +1200 Ft-ban vok, bár csak 3 szelvényt raktam fel, 3/2 bejött


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!