Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok fájlból (42 db)

Hogyan tudok fájlból mappát csinálni?

Ez tudom hogy hülyén hangzik ( még nekem is), de memória kártyámon volt egy csomó mappa, amib?l 3 valamiért fájl-á változott, és az így benne lév? dolgokat ( mármint amik a mappában voltak el?tte), nem tudom már megnyitni, pedig fontos lenne :/

Hogyan tudok letöltött iso fájlból olyan fájlt készíteni amit le tudok játszani media lejátszóval?

ez egy Blue ray iso 33GB és nincs íróm ezért szeretnék segítséget.

Legjobb válasz: Be kell mount -olni virtuális CD/DVD/BD meghajtó programból, pl. Daemon Tools. Utána már úgy fog mûködni, mintha tényleg egy BD meghajtóban lenne. Ez után már bármilyen programmal le tudod játszani ami tudja a kezelni a Blue Ray -t.

Be kell mount -olni virtuális CD/DVD/BD meghajtó programból, pl. Daemon Tools. Utána már úgy fog mûködni, mintha tényleg egy BD meghajtóban lenne. Ez után már bármilyen programmal le tudod játszani ami tudja a kezelni a Blue Ray -t.

Egy 200 oldalas pdf fájlból hogy tudok 5-öt kiszedni és úgy elmenteni?

Van egy 200 oldalas pdf fájlom (egy könyv lett bescannelve és átformálva), a netr?l töltöttem le, de most már le van mentve a gépemre.

Legjobb válasz: Sajnos így alapból ezt nem tudod az Acrobattal megcsinálni. Ha feltelepítesz egy ún. virtuális pdf nyomtatót, pl http://www.cutepdf.com akkor erre a nyomtatóra ha kinyomtatod azt az 5 oldalt amit kell (azt viszont lehet vele), akkor el tudod menteni a "nyomtatványt" egy pdf-be.

Sajnos így alapból ezt nem tudod az Acrobattal megcsinálni. Ha feltelepítesz egy ún. virtuális pdf nyomtatót, pl http://www.cutepdf.com akkor erre a nyomtatóra ha kinyomtatod azt az 5 oldalt amit kell (azt viszont lehet vele), akkor el tudod menteni a "nyomtatványt" egy pdf-be.
megoldás: PDF-tools program; Oldalak kivonása: (csak kövesd a jobb oldali útmutató panelt, nagyon egyszerû) http://kephost.hu/image-9092_4C7680FA.gif
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek, már sikerült is :)


Egy egyszerű (de látványos PSD fájlból) hogy tudok HTML-t készíttetni, generáltatni?

http://kepfeltoltes.hu/130429/content_____www.kepfeltoltes.h..

Legjobb válasz: http://cyrex.hu/2011/01/04/tutorial-oszi-hangulatu-weboldal-.. ajánlom figyelmedbe, ha követed, lehet meg is tudod cisnáni egy az egyben az egészet. Szerintem állati tutoriáljai vannak, kezdõk gyakorolhatnak rajta simán.

http://cyrex.hu/2011/01/04/tutorial-oszi-hangulatu-weboldal-.. ajánlom figyelmedbe, ha követed, lehet meg is tudod cisnáni egy az egyben az egészet. Szerintem állati tutoriáljai vannak, kezdõk gyakorolhatnak rajta simán.
Egyszerûen? sehogy:D Fogsz egy notepad-ot és megírod a diveket rá, majd egy css-el formázod ennyi. a képeket meg innen a PSD-bõl átpakolod PNGbe neki.
Amit te szeretnél, azt minálunk úgy hívják hogy sitebuild. Ha nem értesz a html-hez, css-hez, akkor nem egyszerû feladat, nincs rá program, ami minden megcsinálna helyetted. Javaslom kérd hozzáértõ tanácsát, vagy tanuld meg, hogyan kell megcsinálni. Angol tutorialok ezrei vannak a neten ebben a témában.
látványos, most nagyon röhögök
A kérdező hozzászólása: Speciel nem konkrétan erre gondoltam, csak mintának mutattam. Amúgy az új Photoshop nem csinálja meg a CSS részét ha HTML-be exportálom? Mintha úgy hallottam volna...
De megcsinálja a régi is, táblázatosan...
A kérdező hozzászólása: #6 és hol kell neki megadnom hogy hol lesznek a keretek? slice?
Aha, a Vágó eszközzel (Slice tool) szét darabolod, a menü-, fejléc-, dobozok-, stb. mentén. Utána elmented Web-re (Save for Web & Devices...). Ha nem értesz hozzá, akkor nagyon optimalizálatlan lesz azon a hátrányon kívül, hogy táblázatos. Mert pl. az ismétlõdõ képeket nem kell teljes egészében szétvágni, hanem csak addig amíg nem ismétlõdik. A fentrõl-lefele színátmenetet, csak jobbról-balra kell kell kivágni, 1px szélesen, fentrõl le pedig a színátmenet teljes magasságában.
UltraISO elvileg tudja konvertálni

Hogyan tudok . Cue és . Bin fájlt létrehozni Neroval egy ISO fájlból?

Legjobb válasz: Néró nem csinál cue-bin-t, csak kezeli úgy tudom(6-osig). Esetleg próbáld az ashampoo-t, az készít cue-bin-t...

Néró nem csinál cue-bin-t, csak kezeli úgy tudom(6-osig). Esetleg próbáld az ashampoo-t, az készít cue-bin-t...

PHP-ban kellene egy menüt készítenem, ami egy fájlból olvassa be a webcímeket. Ezt hogy tudom minél egyszerűbben megvalósítani?

Legjobb válasz: SQL-bõl egyszerûen meg tudod oldani <? include("config.php"); $getnews = mysql_query("SELECT * FROM menu ORDER BY id DESC"); while($r=mysql_fetch_array($getnews)){ extract($r); echo("<font face=Verdana size=2>$menu</font><br>"); } ?> config.php tart az sql kapcsolathoz a cuccokat a táblád neve menu és a mezõ neve is menu így meg lehet csinálni, de ez csak 1 kezdetleges mód

SQL-bõl egyszerûen meg tudod oldani <? include("config.php"); $getnews = mysql_query("SELECT * FROM menu ORDER BY id DESC"); while($r=mysql_fetch_array($getnews)){ extract($r); echo("<font face=Verdana size=2>$menu</font><br>"); } ?> config.php tart az sql kapcsolathoz a cuccokat a táblád neve menu és a mezõ neve is menu így meg lehet csinálni, de ez csak 1 kezdetleges mód
A kérdező hozzászólása: köszi! de nekem csak simán egy txt fájlból kellene, mivel ezt adták meg. tudsz ebben segíteni? meg kellene egy olyan is én beírok egy webcímet és lementi a fájlban.
konkrét kódot nem írok, de algoritmust igen: file_get_contents -el fájl beolvas, majd explode-al szétszeded soronként, a kapott tömb elemein végigmész for vagy foreach ciklussal, ciklusban kíír <a href=""></a> között tömb elemeit. További részletekért lásd a PHP manual-t
Akkor nem frissítettél - ISO-ból nem is szokás -, hanem feltettél egy másikat is és az egy telepítõlemez volt...
Virtuális meghajtóba (pl. Daemon Tools) csatolva akartad frissíteni?
A kérdező hozzászólása: Igen, Daemonnal olvastam be, mostmár tudom, hogy nem frissítés volt.
Az baj. Írd ki lemezre az iso -t, és tedd be neki.
P.O.C. Most felteteted vele harmadszor is?
Az az ISO fájl egy telepítõlemez képfájl-ja volt, azzal ne csinálj semmit...
A kérdező hozzászólása: Már nem akarom frissíteni, csak a bootolást szeretném megoldani.
Frissítéshez nem is kell a bootolás. Az az újratelepítéshez kell... Újraindítod a géped, aztán nyomod a DEL billentyût - általában ez, de van alaplap ahol mást kell nyomni - és bent is vagy a BIOS-ban. Itt a bootmenü-ben beállítod, hogy az optikai meghajtó - CD, DVD - legyen az elsõ booteszköz, ezután elmented és kilépsz. Innentõl tudsz majd bootolni lemezrõl is...
vezérlõpult alatt kapcsold ki az automat. friss. keres. funkciót.ennyi.

Hogyan tudom kiírni a gépemről azt a filmet, ami 21 winrar fájlból áll? Így is 3.6 GB és nincsen helyem kicsomagolni. NeroShowtime gépen így is lejátsza, de hogyan írjam ki lemezre, hogy azt egy DVD is lejátsza? Lehetséges?

Legjobb válasz: Ki kell csomagolnod, a lejátszó nem fog a rarokat látni. Ha nincs helyed csomagolni, akkor elõször írj ki valami mást, és töröld a géprõl. Ehhez tényleg nem kell nagy tudás, ha egyszer nincs hely, akkor azt kell kivitelezni hogy legyen. Vagy törölsz felesleges dolgot, vagy áthelyezed egy hordozható eszközre (cd, dvd, flash meghajtó).

Ki kell csomagolnod, a lejátszó nem fog a rarokat látni. Ha nincs helyed csomagolni, akkor elõször írj ki valami mást, és töröld a géprõl. Ehhez tényleg nem kell nagy tudás, ha egyszer nincs hely, akkor azt kell kivitelezni hogy legyen. Vagy törölsz felesleges dolgot, vagy áthelyezed egy hordozható eszközre (cd, dvd, flash meghajtó).
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Mind a 21 fájlt ki kell csomagolni?
WinRAR esetén elég az elsõre jobb egérgomb/kibontás-t nyomni, és automatikusan egyesíti is kicsomagolás közben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!