Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok embert megkeresni (6 db)

Hogyan tudok olyan embert megkeresni akiről csak néhány dolgot tudok?

Azt tudom, hogy kb. hány éves hogy néz ki, hova jár suliba.

Legjobb válasz: iwiwen meg aszsem myvipen is le lehet szûkíteni a keresést iskolára korra meg talán nemre is meg ha nagyon fontos (nem tudom miért keresed), akkor elmehetsz az iskolájába, és érdeklõdhetsz felõle

iwiwen meg aszsem myvipen is le lehet szûkíteni a keresést iskolára korra meg talán nemre is meg ha nagyon fontos (nem tudom miért keresed), akkor elmehetsz az iskolájába, és érdeklõdhetsz felõle

Hogy képes valaki 300 millió forintnyi összeget megkeresni ha nem politikus nem futtató és nem tudok róla hogy lopna csak egy egyszerű hétköznapi ember?

(aki nem mellesleg nem borul ki azon ha ezt az összeget elveszti tőzsdén) jól olvassátok nem elírás.Távol álljon tőlem hogy kotorászom a zsebekben,de ha tényleg ilyen jól megy akkor nincs itt pénz gond az országban Ti mit gondoltok?(Egy megbízható forrásból tudom)

Legjobb válasz: Hogyne lehetne - a mikrovállalkozásokon túllépve már a középvállalkozások ( 10-15 dolgozó felett ) tulajdonosa is simán ki tud venni 1 millió körüli nettó bért magának. Azzal 25 év alatt meg is keresi ezt a pénzt - persze aki nettó 1 milliót keres és nem totálisan agyhalott az nem elkölti vagy ül a pénzén, hanem befekteti (most ne részletezzük, hogy új vállalkozásba, tõzsdébe vagy bármi egyébbe), így lényegesen fel lehet gyorsítani a dolgot, hiszen pénz pénzt fial, szokták mondani. Persze ha te HAVI 300 millióra gondolsz az nagyon meredek, annyit MO-n senki nem keres meg, maximum Csányi és még 2-3 ember...

Hogyne lehetne - a mikrovállalkozásokon túllépve már a középvállalkozások ( 10-15 dolgozó felett ) tulajdonosa is simán ki tud venni 1 millió körüli nettó bért magának. Azzal 25 év alatt meg is keresi ezt a pénzt - persze aki nettó 1 milliót keres és nem totálisan agyhalott az nem elkölti vagy ül a pénzén, hanem befekteti (most ne részletezzük, hogy új vállalkozásba, tõzsdébe vagy bármi egyébbe), így lényegesen fel lehet gyorsítani a dolgot, hiszen pénz pénzt fial, szokták mondani. Persze ha te HAVI 300 millióra gondolsz az nagyon meredek, annyit MO-n senki nem keres meg, maximum Csányi és még 2-3 ember...
Fogadjunk, hogy aki szerint nem lehet ennyit keresni, sosem olvassa a minden évben a hvg gyûjtésében megjelenõ 100 leggazdagabb magyar címû kiadványt. Az idei még kapható az újságárusoknál és a boltokban, fóliázott, fekete borítójú. A lényeg, hogy a top száz nagy része is politikai háttér nélkül lett milliárdos, a saját vállalkozásából. Ha õk 100-an vannak, el tudom képzelni, hogy többezer ember lehet, de inkább tízezer, akinek a vagyona 100 millió forint fölött van és magától lett annyija. Csak nem reklámozzák, nincsen róluk lista ezért az átlagos ember nem is hiszi, hogy léteznek.
Még annyit, hogy õk természetesen nem a szó szoros értelmében vett hétköznapi emberek. Megtanultak és képesek voltak kilépni a hétköznapiságból, ezért vitték olyan sokra.
ennyi pénzt meg lehet keresni. akár becsületes munkával is. sok ember van azért az országban, akik nyugatra dolgoznak, nyugati árszínvonalon. ott meg nem kiugró kereset havi 2-3 millió forint. de attól, hogy néhány tehetséges és/vagy szerencsés ember tud jól keresni itthon is, az nem azt jelenti, hogy az országban nincs baj. a legszegényebb afrikai országokban is vannak, akik dúskálnak a vagyonban...
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! A pénz igen is megváltoztatja az embereket nem arról beszélek akikrõl te, ügyesek és kreatívak voltak (egyébként õket is megváltoztatta a pénz)a szorgalomra képességre felnézek félreértesz...de igenis más szemmel nézik a világot akár átélték már akár nem a szegénységet, más étekrendjük más a fontos és elkezdenek ész nélkül halmozni ami önmagában személyiségváltozás csak tudd, és ezt majdnem minden gazdagról elmondható!Lehet hogy több vagyonra tesz szert de önmagát is elveszti legbelül , ezért írtam hogy sajnálom õket jobban és lehet hogy más területen nyitott a világ nekik , de önfeledten nem tudnak élni már egyébként nem engem nem érdekel az a könyv!
Nem szeretnék megbántani senkit sem de ez a tipikus vesztes és szegény sorsú emberek egyszerû kérdése...
Kérdezõ, tán van 25-30 milliárdos ismerõsöd, hogy ilyen jól ismered a gazdagok legbelsõ gondolatait? Elárulom neked, hogy az igazán gazdag emberek már pont, hogy túlteszik magukat az anyagias dolgokon. Egyszerûen azért, mert akinek sok pénze van az lehet, hogy munka közben azon gondolkodik, hogy a vállalatánál megvonja-e a 200 ft-os cukorkát az alkalmazottaktól, mert ezzel X milliót spórol évente, viszont a leghalványabb fingja sincs arról mondjuk, hogy a bor, amit este szürcsölget otthon az mennyibe kerül, ahogy azt sem tudja mennyi egy liter benzin vagy egy doboz cigaretta. Mert nem érdekli, nem kell, hogy érdekelje. Ugyan így aki "átlagos szemmel" elképesztõen gazdag, azt meg nem érdekli, hogy mennyibe kerül a legújabb Jaguár. Csak megrendeli és az érdekli, hogy olyan színû legyen a bõrbelsõ, ahogy kérte. Az árát meg sem kérdezi és a számla végösszegét sem nézi meg, csak aláírja. De ezt sorolhatnám a végtelenségig. Aki tényleg nagyon gazdag azt nem teszi boldoggá az anyagiak halmozása, sokszor nem is tudják pontosan mekkora a vagyonuk.
A kérdező hozzászólása: nem érzem hogy kevesebb lennék sem azt hogy szegény vagyok nekem nagyon jó így és nem cserélnék senkivel mert jól érzem magam a bõrömben engem nem érdekel a vagyon üresen jöttünk és megyünk majd, úgy látom a tisztességet, erkölcsöt, önmagát jó pénzért ellehet ma már adni mindenkinek de a kérdés az megéri e. Azok szerencsés csoportjába tartozom akiket egyáltalán nem motivál és hajt a pénz a munka szeretet és az imént felsorolta annál inkább el sem hinnéd milyen kevéssel is milyen elégedettnek lenni inkább azokat sajnáld akiket ez zavar vagy akiket már megváltoztatott a vagyon!
A kérdező hozzászólása: utolsó pontosan ahogy mondod nem teszi boldoggá..nem boldog mert kiüresedett kiégett már nem érték, öröm a pénz csupán eszköz és az ilyen sosem fog visszatalálni önmagához igazán pontosan errõl beszéltem!
Nagybátyám elektromérnök, külföldön dolgozik többnyire Ázsiában és Dél-Amerikában 1-2 éves projekteken, legutóbbi fizetése nettó!! 2.6 milla volt, a projekt befejezésekor erre rájött még 2 havi bónusz, így tisztán megkeresett 16 hónap alatt majdnem 47 milliót, abból alig költött mivel étkezést, szállást, egyszóval mindent biztosítottak.
Rengetegféleképp meg lehet keresni ennyi pénzt. Azért annál jóval több lehetõség van hogy valaki politikusként lop meg qrvapecérkedik, utóbbival sem lehet egyébként ennyit olyan könnyedén. Sõt legálisan is de az már egy nehezebb mûfaj meg kell sok szerencse is.
Ahol én dolgozom, pénzügyi szektorban, ott egyáltalán nem ritka a 1, 5-2 milliós nettó fizetés.
én a médiában dolgozom. fõleg szerviz produkciókban. 30ezer a legalja a napidíj, de a százezres sem túl ritka. egy stábban van kb száz-kétszáz ember...
Pénzhalmozás? Az egyik leggazdagabb ember a világon, Warren Buffett néhány évente odaadja a vagyona felét jótékony célokra. De olyan ügyes befektetõ, hogy miután emiatt mindig lecsúszik a listán, vissza is kerül a legelejére pár év alatt. Bill Gates is hatalmas adományozóként ismert, megmondta, hogy a gyerekei maximum néhány millió dollárt örökölnek majd (mert teremtsék meg csak a saját gazdagságukat), a vagyonát jótékonysági alapítványokra hagyja. A 100 millió forintnál gazdagabb emberek Magyarországon, vagy a néhány millió dollárral rendelkezõk Amerikában már nem azért dolgoznak, hogy pénzt keressenek, hanem mert imádják, amit csinálnak. És abból még mellékesen pénz is jön be.
Örökölte.
A kérdező hozzászólása: nem a függõségrõl beszéltem , de az sem utolsó dolog!
Ennyi erõvel szomorú még: - A cigaretta - Az alkohol - A PCs játékok - Az internet - A prostitúció - stb stb stb okoz még egy pár dolog függõséget a szerencsejátékon kívül.
1-es mondanál példákat?
A kérdező hozzászólása: igen , én is kérek példákat és tippeket amúgy meg az illetõ nem külföldön dolgozik
A kérdező hozzászólása: amúgy meg nekem ne mondja senki hogy kibúvók és határozott fellépéssel lehet ennyi pénzt összeszedni becsületes úton!!NEM LEHET!még a szerencsejátékokat is adóztatják abból sem lehet ennyi pénzt összeszedni!
Ott vannak a celebek is..mennyi idõ alatt kereste az illetõ, az se mindegy
A kérdező hozzászólása: nem gondolom hogy akinek nem gond hogy elveszt ennyit az 25 év alatt szerezte meg egyébként max fele annyi munkavállalója van és az õ bérezésüket és adójukat is fizetni kell nem sztár nem jár fellépni ilyesmi mindent a kisemberekkel végeztet amúgy hát nem tudom nekem itt valami bûzlik valahonnan volt amibõl elindulhatott mert ha 30 millió az "oké" na de 300 na mindegy kösz a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: és még valami a vállalkozások ellehetetlenülnek kis hazánkban nem még virágoznak és elõszeretettel nyomozgat a Nav is ilyen helyeken nincs itt kérem gond úgy látom!!
Linkelt kérdésben az 53-as választ érdemes elolvasni!
A kérdező hozzászólása: szomorú!
Miért szomorú?
A kérdező hozzászólása: miért nem az?vagy szerinted ez teljesen rendjén van és természetes emberek nem tudják hogy a határ és még több kell meg még több, mások azt sem tudják milyen íze van a fagyinak aki erre rákérdez az bizonyára nem éhezett huzamos ideig és nem forgolódott éhesen!Sajnálni rájöttem nem a szegényeket kell hanem a gazdagokat
Aki jol tozsdezik 10ev alatt par millios tokebol siman elerheti eves szinten.... Persze ez nem az atlag hanem 0, 5% :) )


Hogy lehet egy embert a facebookon megkeresni úgy hogy csak azt tudjuk hogy néz ki meg hogy hol lakik? (FONTOS)

Legjobb válasz: Hát majd pár évtitûzed múlva biztos lesz ilyen,hogy kinézet szerint kereshetünk,de most még ilyen nincs.Város szerint ha jól tudom nem lehet keresni.

Hát majd pár évtitûzed múlva biztos lesz ilyen, hogy kinézet szerint kereshetünk, de most még ilyen nincs.Város szerint ha jól tudom nem lehet keresni.
*évtized

Hogy tudnék megkeresni pár olyan embert, akiről csak pár infot tudok, de nevüket nem? (lent)

Találkoztam pár angol sráccal a váci strandon. Tudom hogy néztek ki, és milyen sapkát viseltek. Tudom hogy merre felé szálltak fel a vonatra, de 5 településből nem tudom hogy hol szálltak le. Integettünk egymásnak, a nevemet felírtam egy cetlire, a végállomásig vártam hogy leszálljanak, de nem tették, (persze nem a vonaton maradtak.). Valóüszínű figyelmetlen voltam. Hogyan kereshetném meg őket? Valaki esetleg ha már ennyiből is észbe kap valamire. Üzit írhattok részletesebb leírásért(de csak névvel). Alig tudok aludni. A mosolya. A szeme. Teljesen extázisba estem:/

Legjobb válasz: Most ezt nem gondolod komolyan, ugye? Így esélytelen megtalálni valakit. Ha felírtad a neved, akkor, ha akar, majd megkeres õ a facebook-on, vagy ilyesmi, már, ha a neved alapján meg tud találni. Egyetlen esélyed, hogy visszamész a strandra, hátha ott lesznek megint. Miért nem kérdezted meg õket, hogy honnan jöttek, meddig lesznek itt, mi a nevük...?

Most ezt nem gondolod komolyan, ugye? Így esélytelen megtalálni valakit. Ha felírtad a neved, akkor, ha akar, majd megkeres õ a facebook-on, vagy ilyesmi, már, ha a neved alapján meg tud találni. Egyetlen esélyed, hogy visszamész a strandra, hátha ott lesznek megint. Miért nem kérdezted meg õket, hogy honnan jöttek, meddig lesznek itt, mi a nevük...?
Sehogy. Ha nem adták meg a nevüket, nyilván nem is akarják, hogy megtaláld. Ha csak te estél belé, gondolod hogy más nem? Akkor lehet, hogy van neki jobb. A telefonszáma meglenne, az semmit nem jelent, én is adtam már meg egy találomra leírt telefonszámot vagy egy haragosomét, csak, hogy szabaduljak... Ez van, az érzések, bizony mondom néked, nem kölcsönösek mindig. Felejtsd el gyorsan, lépj túl.
Direkt írtam így :) tudom, hogy kell na nem akarok vitázni. Az összes Angol fiú neveket esetleg próbáld ki hátha köztük lesz.
Fészbukkon ráadásul 2 k-val... na hallod, te is tudhatsz valamit :DDDD
Ja név nélkül esélytelen.
Talán fent vannak a fészbukkon. :)
Jé egy váci. Máskor a telefonszámot is kérd el. Vagy email. Sokaknak nevük az email címe.
A kérdező hozzászólása: mert eltûntek, és így a cetlit nem tudtam nekik odaadni, így nem tudtam megkérdezni mi a neve..
Ugye, ezt nem gondoltak komolyan? Még, ha meg is találnád õket, ebbõl akkor se lenne semmi:D Ne legyél már ennyire naiv...
A kérdező hozzászólása: :( hát utólag észrevettem hogy a vonaton engem várt, mert mögém ült le szándékosan, a többiek hátrébb mentek. tudom, hogy megjegyzett:) csak hát ezt késõn vettem észre :(
images.google.com - fényképezõ ikonra kattintva
Google képkeresõjébe belehúzod.
A kérdező hozzászólása: ez mûködik, köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!