Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok egy tuját (2 db)

Hogyan tudok megmenteni egy tuját?

A kuka mellett találtam egy kidobott tuját, eléggé száradt, de szerintem még nem halott. Meg tudom menteni valahogy, és ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Szia! Vigyed be a lakasba,ne tul melegre!nagy cserepbe kell atultetni a regi foldet nem leszedni csak az uj foldet korerakni,lehet locsolgatni nem tulzottan ,egy kis tapot is adhatsz. Tavaszra mikor mar a fagyok enyhulnek akkor kirakod,kiulteted a foldba! Sok sikert!

Szia! Vigyed be a lakasba, ne tul melegre!nagy cserepbe kell atultetni a regi foldet nem leszedni csak az uj foldet korerakni, lehet locsolgatni nem tulzottan , egy kis tapot is adhatsz. Tavaszra mikor mar a fagyok enyhulnek akkor kirakod, kiulteted a foldba! Sok sikert!
sajnos annak már annyi! nem véletlen volt kint hát ha szeretnéd nézni egy haldokló növény sorsát, ahogy gondolod....a remény hal meg utoljára a száraz részeitõl szabaditsd meg, és reménykedj, hogy a gondoskodásoddal a szereteteddel újra életre kap tán!
A kérdező hozzászólása: nem ez az :(
A kérdező hozzászólása: Ez az!:) Köszönöm szééépeen :) ))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!