Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok egy kérdést (489 db)

Szerintem mások kérdését is tudod, figyelni.
A kérdező hozzászólása: de hogyan? te hogy csinálod?
Bejelölöd a kérdés alatt, hogy értesítsenek, ha új válasz érkezik a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: kösziiiii, megvan :D ezer hála :)

Hogyan tudok egy kérdést másik kategóriába tenni?

Legjobb válasz: Sehogy, kérdést átrakni másik kategóriába csak a moderátorok tudnak.

Sehogy, kérdést átrakni másik kategóriába csak a moderátorok tudnak.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :)

Hogy tudok egy kérdésre több válasz adni?

Többször olvastam, hogy ez el?z?t is én írtam, csak..Én nem tudok másodszor is írni, mert kiírja ,hogy erre már válaszoltam. Akkor?

Legjobb válasz: szentem csak úgy, ha regisztrálsz egy új néven. bár nem tudom, régen én tudtam anélkül, most már nem.

szentem csak úgy, ha regisztrálsz egy új néven. bár nem tudom, régen én tudtam anélkül, most már nem.
Régen volt ilyenre lehetõség, már nincs, azért láthatsz még ilyeneket.
Lehet többször is írni, legalábbis nekem lehet.


Gyakorin hogy tudom egy személynek az összes kérdését látni?

meg van a név és meg lehet másnak a profilját nézni?

Legjobb válasz: Ilyen opció itt nincs, maximum úgy tudod megnézni, ha beírod Google-ba az illetõ nevét. De ez csak akkor mûködik, ha láthatóvá tette az illetõ a nevét a kérdés felett.

Ilyen opció itt nincs, maximum úgy tudod megnézni, ha beírod Google-ba az illetõ nevét. De ez csak akkor mûködik, ha láthatóvá tette az illetõ a nevét a kérdés felett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ a név az meg van:)

Hogy tudom egy lánynak föltenni ezt a kérdést MSn-en "Hogy vagy" nyílt kérdésként?

A zárt kérdés az amikor csak jelen esetbe jól, vagy rosszullal lehet válaszolni.

Legjobb válasz: Én a "Mi van veled?" kérdést szoktam alkalmazni.Erre lehet több mondatban válaszolni.De hátha lesz valakinek jobb ötlete:)

Én a "Mi van veled?" kérdést szoktam alkalmazni.Erre lehet több mondatban válaszolni.De hátha lesz valakinek jobb ötlete:)
"Hogy vagy? Mesélj." Készülhetsz a szófosásra.
hogy vagy nem vagy beteg? stb... hé neked nincs fantáziád? ja 14 vagy látom
Mesélj, hogy vagy mostanság. Hogy érzed magad, mit csináltál ma?
aranyos ahogy elmagyarázod, hogy mi a nyílt és mi a zárt kérdés. kétlem hogy lenne itt olyan ember aki ne tudná. esetleg a saját korosztályodban...:) egyébként az elõttem szólok elég jó ötleteket adtak. de ha a lány nem akar mesélni akkor írhatsz amit akarsz, akkor is rövid választ kapsz.
Hogyvagy? Mit csináltál ma? meséljél!
kösz én nem tuttam mi a nyílt meg a zárt kérdés

Sony Xperia mini proval lehet játszani pout? (jó tudom, hogy idióta egy kérdés )

Csak azért érdekel mert valakitől azt halottam, hogy nem. Oh és ha bárki tudja,hogy mivel több az androdios okostelefon mint a sima annak várom válaszát. (tudom, hogy az operációs rendszer. dde bővebben? )

Legjobb válasz: Már miért ne lehetne? A pou még a legvacakabb droidos telefonokon is elfut. A mini pro meg a kora ellenére még nem annyira vacak. Sima okostelefon tulajdonképpen nincs is, mert mindig odabiggyesztik a az okostelefon kifejezés elé a rendszer nevét így különböztetve meg egymástól õket. Arról meg, hogy melyik rendszer miben másabb arról oldalakat lehetne írni.

Már miért ne lehetne? A pou még a legvacakabb droidos telefonokon is elfut. A mini pro meg a kora ellenére még nem annyira vacak. Sima okostelefon tulajdonképpen nincs is, mert mindig odabiggyesztik a az okostelefon kifejezés elé a rendszer nevét így különböztetve meg egymástól õket. Arról meg, hogy melyik rendszer miben másabb arról oldalakat lehetne írni.

Facebook: Hogyan tudok egy rajongói oldal nevében kérdést kiírni?

Saját nevemben megtaláltam hogy hol lehetne kiírni kérdést, de a rajongói oldalam nevében nem tudom hogyan tudom megtenni...

Hogy tudok egy gyakori kérdések felhasználóval kapcsolatba lépni? Nagyon fontos! Nincs kiírva, h privát e-mail!

Legjobb válasz: Pl. a kérdésnél írjál neki, hogy pl. -kérdezõ, légyszives írj privit...-vagy ha nem a kérdezõrõl van szó, akkor -pl. 3. válaszoló. légyszi írj privit...-

Pl. a kérdésnél írjál neki, hogy pl. -kérdezõ, légyszives írj privit...-vagy ha nem a kérdezõrõl van szó, akkor -pl. 3. válaszoló. légyszi írj privit...-
vagy ha már azt se olvassa kiírsz egy ilyen kérdést pl Rám írna ebben a kérdésben a 3. válaszoló és belinkeled a kérdést
A kérdező hozzászólása: De tudom a felh. nevet!!! Meg írtam komit hozzá, csak levelet nem tudok...

Mennyi az esély rá hogy az exem fel tesz itt egy kérdést és én jóindulatúan (pedig nem akarnám ha tudnám) válaszolok rá mert nem tudom ki kérdezte? És ugyan így visszafele?

Legjobb válasz: 3 694 932 kérdés naponta 3 800 új kérdés 22 249 141 válasz naponta 19 900 új válasz 427 244 regisztrált tag Naponta 220 000 látogató 23 témakör van, tegyük fel, hogy Te is és õ is csak ezt a kategóriát figyelitek.. ha jól számolom, ennek 4.347% az esélye, de ha fiatalok vagytok, valószínûleg úgyis ezt a kategóriát nézi õ is, úgyhogy ezt ne számítsuk:D az, hogy az exed regisztrálva legyen erre az oldalra, annak kb 4.27% esélye van 3800 kérdés naponta, ha elosztjuk a témakörökre, akkor az 165,21 kérdés ebben a témakörben tegyük fel, hogy egy itt böngészõ ember csak minden 3. kérdést olvas el, akkor egy ember itt naponta 55,07 kérdést olvas el ha jól számolom, a kérdésedre a válasz 1,815870710005% :D viszont ha hozzávesszük, hogy ha Te nem vagy az a Lilla, Dóra, Regina, vagy Kornélia, aki az én exem lehetne, akkor én nem számítok a számadatokba és máris borul a dolog:S:D hogy jóindulatú választ adsz e a kérdésére, azt már nem tudom kiszámolni.. valószínû egyébként, hogy a számításaim nem helyesek, mert elég ratyi voltam matekból, de én megpróbálkoztam vele:) és egyébként szerintem százaléktól függetlenül nem kell ettõl félned:)

3 694 932 kérdés naponta 3 800 új kérdés 22 249 141 válasz naponta 19 900 új válasz 427 244 regisztrált tag Naponta 220 000 látogató 23 témakör van, tegyük fel, hogy Te is és õ is csak ezt a kategóriát figyelitek.. ha jól számolom, ennek 4.347% az esélye, de ha fiatalok vagytok, valószínûleg úgyis ezt a kategóriát nézi õ is, úgyhogy ezt ne számítsuk:D az, hogy az exed regisztrálva legyen erre az oldalra, annak kb 4.27% esélye van 3800 kérdés naponta, ha elosztjuk a témakörökre, akkor az 165, 21 kérdés ebben a témakörben tegyük fel, hogy egy itt böngészõ ember csak minden 3. kérdést olvas el, akkor egy ember itt naponta 55, 07 kérdést olvas el ha jól számolom, a kérdésedre a válasz 1, 815870710005% :D viszont ha hozzávesszük, hogy ha Te nem vagy az a Lilla, Dóra, Regina, vagy Kornélia, aki az én exem lehetne, akkor én nem számítok a számadatokba és máris borul a dolog:S:D hogy jóindulatú választ adsz e a kérdésére, azt már nem tudom kiszámolni.. valószínû egyébként, hogy a számításaim nem helyesek, mert elég ratyi voltam matekból, de én megpróbálkoztam vele:) és egyébként szerintem százaléktól függetlenül nem kell ettõl félned:)
És mennyi az esély rá hogy én vagyok az exed? ...Idióta kérdések.
Minden egyes nap 1:3800-hez. (Minden nap 3800 kérdés érkezik).
A kérdező hozzászólása: 15f én 15l õ :D de nem hinném hogy regisztrálva van :D
Ezt te nem tudhatod. Miért, szerinted õ gondol arra, hogy te be vagy regisztrálva?
nos, ha fiú vagy, akkor biztos, hogy nem vagy az exem:D (és továbbra sem tartozol, a Lilla, Dóra, Regi, Korni halmazok uniójába:D) és a regisztrálására vonatkozó számolásomnak még esélyt is adok, hogy helyes:D de ilyen hülyeségen tényleg nem kell agyalnod, ne parázz (inkább zöldelj:D)
A kérdező hozzászólása: Nem parázok rajta csak érdekelt :D

Egy kérdés! Ha van egy mobiltelefonom (lg) és nincs meg hozzá a csatlakozó az internethez hogy tudok letölteni zenét? Kérlek h aki tudja válaszoljon pls!

Legjobb válasz: Sajnos,valahogy nem jött át,hogy mi is valójában a probléma. A válasz egyszerû,ha van internet kapcsolatod a mobilodon,akár egy fizetõs vagy Wifi-vel találsz egy hálózatot akkor letudsz tölteni a telefonról is zenét. Ez az egyik variáció,a másik pedig,hogy számítógéprõl letöltöd a választott zenét,és USB csatlakozón keresztül felteszed a mobilra. Nos,megeshet,hogy nincs USB csatlakozód,ez nemértem miért olyan nagy ügy..Feltalálták a Bluetooth-ot.:) Szerintem minden felmerülõ kérdésre választ adtam.

Sajnos, valahogy nem jött át, hogy mi is valójában a probléma. A válasz egyszerû, ha van internet kapcsolatod a mobilodon, akár egy fizetõs vagy Wifi-vel találsz egy hálózatot akkor letudsz tölteni a telefonról is zenét. Ez az egyik variáció, a másik pedig, hogy számítógéprõl letöltöd a választott zenét, és USB csatlakozón keresztül felteszed a mobilra. Nos, megeshet, hogy nincs USB csatlakozód, ez nemértem miért olyan nagy ügy..Feltalálták a Bluetooth-ot.:) Szerintem minden felmerülõ kérdésre választ adtam.
A kérdező hozzászólása: köszönööm!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!