Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok csatlakozni nyilvános (1 db)

Hogyan tudok biztonságosan csatlakozni nyilvános hot-spothoz? Mit kell beállítani?

Hp laptop, windows vista home basic oprendszerrel.

Legjobb válasz: Tûzfal program (nem a beépített) és víruskeresõ.

Tûzfal program (nem a beépített) és víruskeresõ.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kék halál, elszámol 100ig, és terheléstől függően újraindul a gépem! Mitől lehet ez?

Először laptopon tapasztaltam ezt a jelenséget,(win7 32bit)nem foglalkoztam vele,azthittem elromlott.
Most asztali gépen is előjön,ami nagyon bosszantó,fél éves sincs a gépem,új alkatrészekből raktam össze,és mégis az ismerős kék haverom vár...
Most 64bit-es rendszer van rajta,és csak egy olyan program amit régen használtam.(winrar)
Kértem már segítséget gyanakodtak vírusra,de vizsgálat közben is újraindul gyakran 3szor is egymás után boot közben.Szóval nem vírus.
Aztán RAM-ra gyanakodtam,van benne 2,AIDA vizsgálat közben fagyott,ezért kivettem egyet,az egyik önmagában nem bírja már bekapcsolni a gépet.(pedig új)
Szóval egy RAM oda,de most is csinálja,olvastam,h kell kikapcsolni a hiba utáni automata újraindítást,így le tudtam fényképezni az ellenségem.
Nem tudom kivenni mire céloz,mert még sosem volt ilyenem,de már vagy 5 féle windows-t próbáltam,és vagy 6 szor telepítettem az utóbbi 3 napban.
Szóval nagyon jól jönne egy szaki segítsége...

1

Hogyan kell korlátozni, hogy melyik felhasználó mit csinálhat a gépen? Konkrétabban lent

Szeretném ha a család többi tagja az én gépemen nem csinálhatna akármit, ugyanis már nem egyszer adta be a unalmast a vírusoktól.
Kérlek, segítsetek beállítani felhasználónként a következőket!
- használhat minden programot
- letölthet dokumentumot, de programot nem
- szex-oldalt ne nyisson meg
- letölteni csak egy adott mappába tudjon, a letöltési helyet ne tudja megváltoztatni
- más mappáihoz ne tudjon hozzáférni!

Nagyon köszönöm!!!

2

Laptopos mobilinternetnél a kommunikáció mennyire zajlik titkosítottan a gép és a torony között? Esetleg kellene vpnt használni?

3

Létezik hogy ilyen sok vírus mellet is elindul a gép? :D

mostanában eléggé belassult a gép de vírusírtó soha sem talált semmit ezért rákerestem neten hogy mit lehet tenni találtam egy spyware elleni progit és miután átvizsgálta a gépet 2300 db fertőzött fájlt talált :D most tényleg van ilyen vagy ez a program túloz :))

13

Szeretnék letölteni egy zenealbumot, de csak saját használatra és nem torrent oldalról, ez illegálisnak minősül az új törvénykönyv szerint és vonhat valamit maga után?

1

Mi használhatja ki aprocesszorom 100%-át? (Többi lent)

Egy ideje akad a gépem, játékok internet, (főleg aközben jön elő) és fél óra után inkább újraindítom akkor újabb 20 percig nincs gond de aztán megint... a gép újra lett telepítve, bár a személyes cuccok, a játékok a filmek mind rajta maradtak... a feladatkezelő szerint a mozilla vagy az épp aktuális böngésző terheli legjobban... de ez régen nem volt!!! Mi tegyek? Már nagyon idegesít!

21

A Windows XP-n jelszóval védett a felhasználói fiókom van, kikapcsolás-bekapcsolás után mégsem kér jelszót. (Csak hibernálás után, de azt meg lehet kerülni kikapcsolással. ) Mi lehet a gond?

2

Ipon vagy PCX?

Melyikük megbízhatóbb? Vagy teljesen mindegy?

6

Nem tudom leállítani és letörölni a fájlt, hogy kell? sürgős!

Letöltöttem egy játékoz egy account kreátort,még hozzá a league of legendshez. exére rákattintottam és a fájl eltűnt. törölném le a mappáját de nem lehet.megnézem feladatkezelőbe és ott fut.leállítást kezdeményeztem de hozzáférés megtagadva. újraindítottam a gépet de utána is ment,és megy is. a cpu majd nem maxon fut miatta. vírusírtó nem jelzi vírusnak.rámentem hogy hol van a fájl és itt van:

C:\Users\Akos\AppData\Local\Temp\kNUP36pp

persze a mappában itt sincs semmi.

hogy tudom letörölni illetve leállítani a fáljt?nagyon irritáló hogy a gépet terheli :/

1

Milyen veszélyeket rejt ha az e-mail cím belépési jelszava megegyezik az e-mail címhez tartozó pl. webáruház regisztrációs fiók jelszavával?

Vagy akár a POP3 jelszóval.
A webáruház üzemeltetője nem tud hozzáférni? Vagy az ő gyenge biztonsági rendszere által bejutni egy kém?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!