Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok az oldalamra forumot vagy chat-et (1 db)

Hogyan tudok feltölteni az oldalamra forumot vagy chat-et?

Legjobb válasz: Annyit hozzátennék az elõzõhöz, hogy ha csak sima html-es oldalad van, akkor mysql és php nélkül is lehet chat-et beilleszteni, ami pl. javában van megírva. Rengeteg ilyen található a neten, pl. itt: http://www.scripts.com/java-scripts/chat-system-scripts/ Ezek általában úgy mûködnek, hogy küldenek, vagy egy ablakban megjelenítenek egy rövid kódot, amit be kell illesztened a honlapod html-jébe, és kész is. Ehhez egy kicsit ismerni kell a html mûködését, és tudnod kell ftp-vel felküldeni az oldaladra.

Annyit hozzátennék az elõzõhöz, hogy ha csak sima html-es oldalad van, akkor mysql és php nélkül is lehet chat-et beilleszteni, ami pl. javában van megírva. Rengeteg ilyen található a neten, pl. itt: http://www.scripts.com/java-scripts/chat-system-scripts/ Ezek általában úgy mûködnek, hogy küldenek, vagy egy ablakban megjelenítenek egy rövid kódot, amit be kell illesztened a honlapod html-jébe, és kész is. Ehhez egy kicsit ismerni kell a html mûködését, és tudnod kell ftp-vel felküldeni az oldaladra.
sem a forum sem a chat nem megy szerver nélkül. Az ilyen egyszerû java appletek mögött is van valahol egy szerver, úgyhogy biztos van valami hátülütõje a dolognak. Vagy fizetni kell érte, vagy reklámokat szór. Vagy valami. Ingyen nincsen szemmi.
Ingyenes Fórum: http://forum.sg.hu/ Évek óta használom az oldalamon, ha ingyenesen használod, minimális reklámot tesz ki, egy sort, észre sem venni. Egyszerû konfigurálni, testre szabhatod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honlapom mért nem tölt-be?

Csináltam a ucoz-nál egy minecraft-os oldalt de 1 hó ap után nem hozza be senki nek se semelyik bôngészö!
És azt az oldalt ahol ki tudnám irni az ucoz nak még az se jó!!
Mit tegyek!!!????

4

Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a whos. Amung. Us-os widget azt mutassa, hogy többen vannak fennt a weboldalamon? Tehát pl.5-en vannak fennt, de én úgy szeretném, hogy azt irja ki, hogy 50-en vannak fennt.

S.O.S.-be kéne.. Köszi!:)

4

Érdemes lenne indítani egy hobbi blogot? (ékszerkészítés)

Főleg fonott, és gyöngyből készült karkötők készítését mutatnám be, de lennének mások is.

3

Érdekelne valakit egy táboros blog?

Van egy blogom (ma kesztem) egy lányról szól aki egy egész nyárra táborba megy és akkor szerelmes lesz meg ilyenek. Van akit érdekel?

5

Egy jó kis fejlécet csinálnék a blogomra, programot erre?

Milyen programot tudtok ajánlani, amiben még lehet alakot is kivágni? Ötletek? ne ps legyen, és ingyeneset írjatok. (u.i.: lenne még pár kérdésem, ha profi blogger vagy, segítenél és van időd, akkor írj kérlek privátba!)

2

PHP-ba, hogy tudom, azt megcsinálni, hogy ha beregisztrál az oldalamra adjon neki egyből egy adatlapra mutató linket? Mint a hogy a linti oldalon látható.

http://spiritaker.atw.hu/
Ez az a lap, regisztrálsz és ad egy linket, de én nem ilyen játék oldalra akarom hanem csak, hogy írja ki adatait anélkül, hogy bármilyen falhasználó belépne az oldalra.
Kösz a válaszokat.

2

Hogyan lehet olyat, hogy ha tekerem le a weboldalamat akkor az oldalak is menjenek le?

http://onlinefilmek.x3.hu/

7

Van egy blogom, viszont nem tudom hogyan kéne rendszeres olvasókat szerezni hozzá. Tudnátok ebben segíteni? Ja és itt az elérési cím: www.vicckatona. Blogspot.hu

5

Nagy baj ha weboldalkészítéshez egy könyvből írom ki az összes információkat?

2

Ezen a kódon mit írjak az if-be, hogy egy bizonyos pont után megkapja az adott funkciót?

Kommentbe van a kód
Köszönöm a válaszokat!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!