Találatok a következő kifejezésre: Hogyan tudok az oldalamra forumot vagy chat-et (1 db)

Hogyan tudok feltölteni az oldalamra forumot vagy chat-et?

Legjobb válasz: Annyit hozzátennék az elõzõhöz, hogy ha csak sima html-es oldalad van, akkor mysql és php nélkül is lehet chat-et beilleszteni, ami pl. javában van megírva. Rengeteg ilyen található a neten, pl. itt: http://www.scripts.com/java-scripts/chat-system-scripts/ Ezek általában úgy mûködnek, hogy küldenek, vagy egy ablakban megjelenítenek egy rövid kódot, amit be kell illesztened a honlapod html-jébe, és kész is. Ehhez egy kicsit ismerni kell a html mûködését, és tudnod kell ftp-vel felküldeni az oldaladra.

Annyit hozzátennék az elõzõhöz, hogy ha csak sima html-es oldalad van, akkor mysql és php nélkül is lehet chat-et beilleszteni, ami pl. javában van megírva. Rengeteg ilyen található a neten, pl. itt: http://www.scripts.com/java-scripts/chat-system-scripts/ Ezek általában úgy mûködnek, hogy küldenek, vagy egy ablakban megjelenítenek egy rövid kódot, amit be kell illesztened a honlapod html-jébe, és kész is. Ehhez egy kicsit ismerni kell a html mûködését, és tudnod kell ftp-vel felküldeni az oldaladra.
sem a forum sem a chat nem megy szerver nélkül. Az ilyen egyszerû java appletek mögött is van valahol egy szerver, úgyhogy biztos van valami hátülütõje a dolognak. Vagy fizetni kell érte, vagy reklámokat szór. Vagy valami. Ingyen nincsen szemmi.
Ingyenes Fórum: http://forum.sg.hu/ Évek óta használom az oldalamon, ha ingyenesen használod, minimális reklámot tesz ki, egy sort, észre sem venni. Egyszerû konfigurálni, testre szabhatod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok a weboldalamról?

http://www.bartakeramia.hu/
A webáruház része fejlesztés alatt van szóval azt most ne nézzétek. :)

15

Joomla sh404sef plugin Joomla 3. x-hez létezik?

Nincs valakinek egy hivatalos verziója ami működik Joomla 3.1 verzióval?

4

Mi a véleményetek a készülő blogomról?

Mi a véleményetek a készülő blogomról?

8

Aki ért a blog készítéshez segítene nekem?

4

Ha valakit tiltok tumblren akkor nem látja a postjaim?

Ha megnyomom, hogy "Ignore" az illetőnél, akkor fel tud jönni a blogomra? Látja a képeim, bejegyzéseim?

1

Vajon miért nem mennek bele ebbe a marketingesek?

Néhány társammal készítettünk egy elég komoly weboldalt, hónapokig dolgoztunk rajta, hogy minden tökéletes legyen. Egy gyűjtőoldalt készítettünk, ahol különböző cégek ingyen részt vehetnek, csupán az adatfelhasználási jogot kellene megadniuk és mi minden további munkát ingyen megcsinálunk nekik, a hirdetésekre pedig elég komoly összegeket szántunk, így afféle ingyen reklám lennénk nekik, abszolút csak előnyük származhat az oldalunkon való szereplésből. Mégis sorra mondják vissza a cégek az adatfelhasználási jogot, hogy ne merjük az oldalunkon reklámozni őket, nekik "ez nem lehetőség". Pedig mindenki, aki látta, azt mondja, jó ötlet és komolynak néz ki az oldal. Nem kevés pénzben van eddig bent,mégtöbb munkában, mégis úgy néz ki, nem tudjuk elindítani az oldalt, minden mehet a kukába a jogok miatt. Miért nem akarnak a cégek együttműködni velünk, miért nem élnek egy ingyenes reklámozási lehetőséggel? Miért ilyen bunkók és visszautasítóak a markertingesek sorra? Miért nem mindegy nekik, hogy reklámozzuk őket szabadon? Érdekes még az egészben az, hogy külföldön számos hasonló oldal van és ott az összes ilyen cég szerepel a listán, magyarán ugyanannak a cégnek az osztrák vagy német marketingese lát ezekben lehetőséget, de a magyar a miénkben nem?

13

Hogy kell atw.hu-n adatbázist csinálni és feltölteni a html css php stb file-okat, úgy, hogy ha megnyitom majd az oldalt ne jelenítse meg a kód részletet?

3

Zene lejátszó az oldalon?

Sziasztok, lenne olyan kérésem, hogy szeretnék egyenlőre nem publikusan de megcsinálni egy olyan oldalt ahol a zenének a nevére kattintva lejátszaná azt.
Erre kérnék segítséget, talán valami ilyesmire gondoltam:

Előre is köszönöm.

3

Hol/hogy lehet www.akármi.hu-s weblapot készíteni?

ne ilyen blogger.hu kal olyan amilyet teljesen testre lehet szabni pl www.akármi.hu és ennyi

4

Mért van az, hogy mikor megnyitom a html oldalt {még nincs feltöltve szerverre (ftp. Atw, mysql. Atw.hu/) }akor ha rámenyek a menöpontra megjelentini azt is aminek kell és megjelenití a kód egy részét?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!